Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
va_-_tsunami_relief-2005
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Axwell_and_sebastian_ingrosso-together
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
hmm
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
BUDA > miskolc.
respect to the man in the ice cream van
BUDA > miskolc.
gyááá O:::::
BUDA > miskolc.
már vagy egy hete, 2 csilin alázom a népet p.
BUDA > miskolc.
nem mondod hogy we-zel?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gabber jöjjön we-zni amint ráérvankedve htx ^^
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

pedig nem szeretem dzsít, mer dádicstól lopta a "G" betût a nevébõl =/
BUDA > miskolc.
Dub Taylor - Detect\02 - sweet lips.
02-va-balance_008_mixed_by_desyn_masiello