130
Nem ismertek valamilyen jó kis Verekedős játékot PC-re?
  • BlaBlus
    Right :)
  • Head Hunter
    Nem akarlak megsérteni, lehet, hogy a mortal olyan überfasza, DE A SOUL CALIBUR 2 A LEGES LEGJOBB VEREKEDŐS JÁTÉK A VILÁGON. Néhány perc múlv, hozza az apám az MK5öt és a Tekken4 et, és először az MK5öt fogom kiprobálni!
  • Csudri #76
    1. Leszedjük a netröl Kazaa-t (ne a 2.0-át, mert attól behal a gép. Inkább Kazaa-lite-ot abból is az 1.7.2.-es a jó/www.kazaalite.com/) + nem árt hozzá hozzá egy SpeedUp nevű progi (itt a supergamez/letöltésnél megtalálod!
    2. Install!
    3. Apróbb beállítások, de nem fontos hozzányulni
    4. beírod mit keresel
    5. Letölt
    6. Install the game!
    7. Játszik, örül, kussol!
  • BlaBlus
    Hogy kol rakeresni a KaZAa -n erre? (Z fighters vs The World)
  • BlaBlus
    Jaja En is a Street Fighter -el talalkoztam legeloszor :) (meg Amiga -n)
  • Blasta
    Beza sajnos....ebből mi PC-sek kimaradunk...
  • Blasta
    Hát én így emléxem, de lehet, hogy tévedek.
    A mortal 1 1992-ben debütált....
    A SF-re nem emléxem, mert soha nem szerettem....
  • Pupcika
    Dead os Alive is csak Konzol gáma ugye????
    Nem lesz pécére:!
  • Laza
    "Mortal volt az a verekedős játék, amire akkoriban a teremben minden játékos álmodott..."

meg a Street Fighter II.
    emlekszem, sorban alltunk a gep elott, hogy jatszhassunk vele... :D
  • Laza
    "Jöhettek itt a Tekkennel, a Killer instict-el, a Dead or alive-val vagy a street fighter-rel, mindnek a mortal kombat volt az alapja (természetese itt szigoruan az 1, 2, és esetleg a 3. részre gondolok), és ötletekben nem fogja felülmúlni semmi..."

a Street Fighternek a Mortal az alapja?!
    ez huleseg.. :D
    nezd mar meg, hogy mejk volt elobb.. :D
  • Devla
    Szvsz egyertelmuen a legjobb a King of Fighters sorozat. Nemtom milyen gepekre jelent meg, en neo-geo emulatorral jaccom a KoF2001-et.
  • Blasta
    A lényeg, hogy verekedős játékban akárki akármit mond a MORTAL az überfasza 4 ever!!!!!
    Jöhettek itt a Tekkennel, a Killer instict-el, a Dead or alive-val vagy a street fighter-rel, mindnek a mortal kombat volt az alapja (természetese itt szigoruan az 1, 2, és esetleg a 3. részre gondolok), és ötletekben nem fogja felülmúlni semmi...
    Egyedül a Killer instict-et ismerem el, mint méltó utód, a kombókból kifolyólag, és egy kicsit a tekkent a törések bevezetésével, de akkor is a Mortal volt az a verekedős játék, amire akkoriban a teremben minden játékos álmodott...

Volt olyan cimborám, aki CSAK a mortal miatt adta el a 286-osát és vett NINTENDO-t, mert azon volt Mortal 2.
    Az idióta.... :-DDDD
  • magus
    elhiszem, mai szemmel azert mar mashogy nezem. de nem a 2d-ssel van a bajom, mert imadom a cps2-t es a neogeo-t de ez nagyon lol akkoris:)
  • I-NoVa
    Amikor megjelent, és a P1 volt az álomgép, azért szépen csorgattuk rá a nyálunkat...
  • I-NoVa
    One Must Fall: Battlegrouns - www.omf.com
    Várom, mert érdekes lesz az arena módja, és az elődje az egyik kedvencem (omf 2097).
  • Blasta
    Szerintem se jön ki PC-re a Mortal 5.
    Pedig zsír lehet, néztem a demóját!
    Annyira ki vagyok éhezve 1 kis verekedős gammára, de PC-n nem nagyon fejlesztenek....
    Ezt a békát le kell nyelni....
  • Waterhorse
    nem igaz, hogy alig van verekedős játék PC-re, konzolon persze hetente több 10 hiperszuper giga mega bunyós játék jön ki...megyek szerzek egy emulátort...
  • Goodwill
    akkor most lesz vagy nem? :)
  • Pupcika
    ok :))
  • Waterhorse
    Nincs
  • Pupcika
    van már pécére?
    mert nem mai már a gáma.
  • Pupcika
    lásd #36
  • Csudri #52
    122
  • Csudri #50
    Nem mondanám hogy 100%ig pc-s! Ez egy több játékból összeollózott game, egybeépítve valamilyen emulátorral. De igazi feelingje van. (Vannak dührohamok, varázslások, kombók) Egyszerűen király!
  • Csudri #48
    nem! letölt, kicsomagol, indít, játszik, élvezi :)) (nekem XP alatt nem müxik, de ME alatt sirály!)
  • Csudri #46
    hogy hogy mivel??? PC-vel bazz!
  • Csudri #44
    próbáld ki a Z fighters vs The World-ot. Ebben van Dragonball, Mortal Kombat, Pokemon, Street Fighter stb /összesen több mint 200 karakter/. A Kazaa-n megtalálod!!!!!
  • Cobra11
    pc és n64, de a pc verzió kéne, de ha más nincs akkor jó az n64 is.
  • Goodwill
    mortal5 lesz pc-n?
  • CSOCSO
    n64 gamez?mert én tudok
  • Cobra11
    Nem tud valaki 1 linket a Biofreak nevű játékhoz? Vagy esetleg feltölteni nekem valahova? Nagyon kéne a játék, de nem találom sehol, Még dcn sincs meg senkinek. :((
  • cenobite
    Én psx emulátorral a Tekkeneket gyűröm, + N64-el a wrestling játékokat. Bőven jó.
    Toshinden-t ismeritek? Az Pc-n is van, igaz nem valami csúcs, de el lehet vele pötyögni.
  • hen-tes
    ez tök jó !!
    graf egy nulla , de csomo mod van benne !!
    egy probát megér !!!
  • Pupcika
    Az új Virtua fighterre gondoltam (asszem a 4,ikre)
  • Pupcika
    Igen lesz.
    Legalábbis ezt írták hogy 2000FALL de mégcsak PS2re és XBOXra jött ki amerikában :(((((
    Már nagyon várom
    A Virtua Fighterre is azt írták hogy átírják majd pcre de még a hírét se hallottam :(((
  • BlaBlus
    Nekem is ez a bajom, hogy PC -re nincs, NeoGeo vagy CPS2 -es emukaqt hasznalok helyette :))
  • Sith
    Sajnos igen és elég kevés köztük az olyan ami téyleg mutast valami ujdonságot. Én is szeretek lövöldözni és stratégázni de a változatoság gyönyörködtet.
  • toMpEr
    http://www.littlefighter.com
  • Sith
    Nem a teljesitményle van a baj hanem azzal hogy most mindeki FPS-t és RTS-t fejleszt.. ez most a divat vagy valami.. (imádom a röviditéseket)
  • KRi2
    rise of the train?
    omf?