130
Nem ismertek valamilyen jó kis Verekedős játékot PC-re?
-
BlaBlus #78 Right :) -
Head Hunter #77 Nem akarlak megsérteni, lehet, hogy a mortal olyan überfasza, DE A SOUL CALIBUR 2 A LEGES LEGJOBB VEREKEDŐS JÁTÉK A VILÁGON. Néhány perc múlv, hozza az apám az MK5öt és a Tekken4 et, és először az MK5öt fogom kiprobálni! -
#76 1. Leszedjük a netröl Kazaa-t (ne a 2.0-át, mert attól behal a gép. Inkább Kazaa-lite-ot abból is az 1.7.2.-es a jó/www.kazaalite.com/) + nem árt hozzá hozzá egy SpeedUp nevű progi (itt a supergamez/letöltésnél megtalálod!
2. Install!
3. Apróbb beállítások, de nem fontos hozzányulni
4. beírod mit keresel
5. Letölt
6. Install the game!
7. Játszik, örül, kussol! -
BlaBlus #75 Hogy kol rakeresni a KaZAa -n erre? (Z fighters vs The World) -
BlaBlus #74 Jaja En is a Street Fighter -el talalkoztam legeloszor :) (meg Amiga -n) -
#73 Beza sajnos....ebből mi PC-sek kimaradunk... -
#72 Hát én így emléxem, de lehet, hogy tévedek.
A mortal 1 1992-ben debütált....
A SF-re nem emléxem, mert soha nem szerettem.... -
#71 Dead os Alive is csak Konzol gáma ugye????
Nem lesz pécére:! -
#70 "Mortal volt az a verekedős játék, amire akkoriban a teremben minden játékos álmodott..."
meg a Street Fighter II.
emlekszem, sorban alltunk a gep elott, hogy jatszhassunk vele... :D
-
#69 "Jöhettek itt a Tekkennel, a Killer instict-el, a Dead or alive-val vagy a street fighter-rel, mindnek a mortal kombat volt az alapja (természetese itt szigoruan az 1, 2, és esetleg a 3. részre gondolok), és ötletekben nem fogja felülmúlni semmi..."
a Street Fighternek a Mortal az alapja?!
ez huleseg.. :D
nezd mar meg, hogy mejk volt elobb.. :D -
Devla #68 Szvsz egyertelmuen a legjobb a King of Fighters sorozat. Nemtom milyen gepekre jelent meg, en neo-geo emulatorral jaccom a KoF2001-et. -
#67 A lényeg, hogy verekedős játékban akárki akármit mond a MORTAL az überfasza 4 ever!!!!!
Jöhettek itt a Tekkennel, a Killer instict-el, a Dead or alive-val vagy a street fighter-rel, mindnek a mortal kombat volt az alapja (természetese itt szigoruan az 1, 2, és esetleg a 3. részre gondolok), és ötletekben nem fogja felülmúlni semmi...
Egyedül a Killer instict-et ismerem el, mint méltó utód, a kombókból kifolyólag, és egy kicsit a tekkent a törések bevezetésével, de akkor is a Mortal volt az a verekedős játék, amire akkoriban a teremben minden játékos álmodott...
Volt olyan cimborám, aki CSAK a mortal miatt adta el a 286-osát és vett NINTENDO-t, mert azon volt Mortal 2.
Az idióta.... :-DDDD
-
#66 elhiszem, mai szemmel azert mar mashogy nezem. de nem a 2d-ssel van a bajom, mert imadom a cps2-t es a neogeo-t de ez nagyon lol akkoris:) -
#65 Amikor megjelent, és a P1 volt az álomgép, azért szépen csorgattuk rá a nyálunkat... -
#63 One Must Fall: Battlegrouns - www.omf.com
Várom, mert érdekes lesz az arena módja, és az elődje az egyik kedvencem (omf 2097). -
#62 Szerintem se jön ki PC-re a Mortal 5.
Pedig zsír lehet, néztem a demóját!
Annyira ki vagyok éhezve 1 kis verekedős gammára, de PC-n nem nagyon fejlesztenek....
Ezt a békát le kell nyelni.... -
#61 nem igaz, hogy alig van verekedős játék PC-re, konzolon persze hetente több 10 hiperszuper giga mega bunyós játék jön ki...megyek szerzek egy emulátort... -
#59 akkor most lesz vagy nem? :) -
#58 ok :)) -
#57 Nincs -
#56 van már pécére?
mert nem mai már a gáma. -
#53 lásd #36 -
#52 122 -
#50 Nem mondanám hogy 100%ig pc-s! Ez egy több játékból összeollózott game, egybeépítve valamilyen emulátorral. De igazi feelingje van. (Vannak dührohamok, varázslások, kombók) Egyszerűen király!
-
#48 nem! letölt, kicsomagol, indít, játszik, élvezi :)) (nekem XP alatt nem müxik, de ME alatt sirály!) -
#46 hogy hogy mivel??? PC-vel bazz! -
#44 próbáld ki a Z fighters vs The World-ot. Ebben van Dragonball, Mortal Kombat, Pokemon, Street Fighter stb /összesen több mint 200 karakter/. A Kazaa-n megtalálod!!!!! -
Cobra11 #43 pc és n64, de a pc verzió kéne, de ha más nincs akkor jó az n64 is. -
#42 mortal5 lesz pc-n? -
#41 n64 gamez?mert én tudok -
Cobra11 #40 Nem tud valaki 1 linket a Biofreak nevű játékhoz? Vagy esetleg feltölteni nekem valahova? Nagyon kéne a játék, de nem találom sehol, Még dcn sincs meg senkinek. :(( -
#39 Én psx emulátorral a Tekkeneket gyűröm, + N64-el a wrestling játékokat. Bőven jó.
Toshinden-t ismeritek? Az Pc-n is van, igaz nem valami csúcs, de el lehet vele pötyögni. -
#38 ez tök jó !!
graf egy nulla , de csomo mod van benne !!
egy probát megér !!! -
#37 Az új Virtua fighterre gondoltam (asszem a 4,ikre) -
#36 Igen lesz.
Legalábbis ezt írták hogy 2000FALL de mégcsak PS2re és XBOXra jött ki amerikában :(((((
Már nagyon várom
A Virtua Fighterre is azt írták hogy átírják majd pcre de még a hírét se hallottam :((( -
BlaBlus #35 Nekem is ez a bajom, hogy PC -re nincs, NeoGeo vagy CPS2 -es emukaqt hasznalok helyette :)) -
Sith #31 Sajnos igen és elég kevés köztük az olyan ami téyleg mutast valami ujdonságot. Én is szeretek lövöldözni és stratégázni de a változatoság gyönyörködtet. -
#29 http://www.littlefighter.com -
Sith #28 Nem a teljesitményle van a baj hanem azzal hogy most mindeki FPS-t és RTS-t fejleszt.. ez most a divat vagy valami.. (imádom a röviditéseket) -
#26 rise of the train?
omf?