Verekedős játék!?!?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szvsz egyertelmuen a legjobb a King of Fighters sorozat. Nemtom milyen gepekre jelent meg, en neo-geo emulatorral jaccom a KoF2001-et.

Blasta
A lényeg, hogy verekedõs játékban akárki akármit mond a MORTAL az überfasza 4 ever!!!!!
Jöhettek itt a Tekkennel, a Killer instict-el, a Dead or alive-val vagy a street fighter-rel, mindnek a mortal kombat volt az alapja (természetese itt szigoruan az 1, 2, és esetleg a 3. részre gondolok), és ötletekben nem fogja felülmúlni semmi...
Egyedül a Killer instict-et ismerem el, mint méltó utód, a kombókból kifolyólag, és egy kicsit a tekkent a törések bevezetésével, de akkor is a Mortal volt az a verekedõs játék, amire akkoriban a teremben minden játékos álmodott...

Volt olyan cimborám, aki CSAK a mortal miatt adta el a 286-osát és vett NINTENDO-t, mert azon volt Mortal 2.
Az idióta.... :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

magus
elhiszem, mai szemmel azert mar mashogy nezem. de nem a 2d-ssel van a bajom, mert imadom a cps2-t es a neogeo-t de ez nagyon lol akkoris😊

I-NoVa
Amikor megjelent, és a P1 volt az álomgép, azért szépen csorgattuk rá a nyálunkat...

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
One Must Fall: Battlegrouns - www.omf.com
Várom, mert érdekes lesz az arena módja, és az elõdje az egyik kedvencem (omf 2097).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Blasta
Szerintem se jön ki PC-re a Mortal 5.
Pedig zsír lehet, néztem a demóját!
Annyira ki vagyok éhezve 1 kis verekedõs gammára, de PC-n nem nagyon fejlesztenek....
Ezt a békát le kell nyelni....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Waterhorse
nem igaz, hogy alig van verekedõs játék PC-re, konzolon persze hetente több 10 hiperszuper giga mega bunyós játék jön ki...megyek szerzek egy emulátort...

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Goodwill
akkor most lesz vagy nem? 😊

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Pupcika
ok 😊)

Waterhorse
Nincs

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Pupcika
van már pécére?
mert nem mai már a gáma.

Pupcika
lásd #36

Csudri
122

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Csudri
Nem mondanám hogy 100%ig pc-s! Ez egy több játékból összeollózott game, egybeépítve valamilyen emulátorral. De igazi feelingje van. (Vannak dührohamok, varázslások, kombók) Egyszerûen király!

Csudri
nem! letölt, kicsomagol, indít, játszik, élvezi 😊) (nekem XP alatt nem müxik, de ME alatt sirály!)

Csudri
hogy hogy mivel??? PC-vel bazz!

Csudri
próbáld ki a Z fighters vs The World-ot. Ebben van Dragonball, Mortal Kombat, Pokemon, Street Fighter stb /összesen több mint 200 karakter/. A Kazaa-n megtalálod!!!!!

pc és n64, de a pc verzió kéne, de ha más nincs akkor jó az n64 is.
Goodwill
mortal5 lesz pc-n?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

CSOCSO
n64 gamez?mert én tudok
Nem tud valaki 1 linket a Biofreak nevû játékhoz? Vagy esetleg feltölteni nekem valahova? Nagyon kéne a játék, de nem találom sehol, Még dcn sincs meg senkinek. 😞(
cenobite
Én psx emulátorral a Tekkeneket gyûröm, + N64-el a wrestling játékokat. Bõven jó.
Toshinden-t ismeritek? Az Pc-n is van, igaz nem valami csúcs, de el lehet vele pötyögni.

gamertag: kenobita

hen-tes
ez tök jó !!
graf egy nulla , de csomo mod van benne !!
egy probát megér !!!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Pupcika
Az új Virtua fighterre gondoltam (asszem a 4,ikre)

Pupcika
Igen lesz.
Legalábbis ezt írták hogy 2000FALL de mégcsak PS2re és XBOXra jött ki amerikában 😞((((
Már nagyon várom
A Virtua Fighterre is azt írták hogy átírják majd pcre de még a hírét se hallottam 😞((

Nekem is ez a bajom, hogy PC -re nincs, NeoGeo vagy CPS2 -es emukaqt hasznalok helyette 😊)
Sajnos igen és elég kevés köztük az olyan ami téyleg mutast valami ujdonságot. Én is szeretek lövöldözni és stratégázni de a változatoság gyönyörködtet.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

toMpEr
Nem a teljesitményle van a baj hanem azzal hogy most mindeki FPS-t és RTS-t fejleszt.. ez most a divat vagy valami.. (imádom a röviditéseket)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

KRi2
rise of the train?
omf?

lll l ll lllll l lll ll

Aquli
Nekem a Biofreak megvan cd-n rippelve, de ha egy menetet elinditok, akkor vagy a toltes kozben, vagy amikor meglatom az egyik embert, csak ugy lefagy. Nem tudjatok mi lehet az oka? Ja es Soul Calibur Dc-re nagyon alllat!!
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

LoSA
BIOFreak?
Valaki mondjon már olyan címet ahonnan képeket tudnék róla nézni! Mert én nem ismerem ezt a játékot!
Elõre is köszi! 😊

Lacc
HOL AZ ÉLETBE LEHET LETÖLTENI/MEGSZEREZNI A BIOFREAKS-ET??? Már nagyon régóta hajkurászom!
Laalee
nenmsokata kijon egy orias robotos mortal szeru jatek (nemugrik be a neve) mindegy regen volt mar egy resze akoriban egesz jo volt. de a lenyeg ebben hogy arena mod is lesz benne, tehat neten lehet küzdeni jol. akar egyszerre tobben is nemcsak ketten azt usd vagd akit ersz jo lenne ilyen idaig meg nem volt...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
http://pc.ign.com/genre_lists/fighting.html
mind a két gamez jo!!!!!
CSOCSO
Dead or Aliv3 a legjobb veri a szar tekkent is mint az atomot!!!!!láttátok már? huh bazzeg 2 ser szebb mint a tekken tag!!!!és sokkal brutálabb!!!még nincs készen a gamez de a bemutató nagyon cool!!!
Sub
Street Fighter Alfa 3
errõl tud vki vmit?

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

LoSA
Török: ???
Lükee: Mi szaggat?

Sub
A Gameone-on volt valami Street Fighter Alfa 3
errõl tud vki vmit?

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Love Ace
Mortal 4
LoSA
Én olyanra gondoltam, mint például a Mortal Combat. Az Oni azért nem olyan... 😊
A Virtua Fighter, meg ha jól tudom akkor nagyon régi, és nagyon Lama... De, lehet, hogy rosszul tudom... 😊

Pl. Virtua Fighter 2...

I.C.ram
Ja ONI
LoSA
Hello!
A minap láttam a TV-ben egy nagyon jó kis Verekedõs játékot PlayStation2-re! És rögtön az jutott eszembe, hogy Pc-n van-e valami jó kis bunyós játék!
Tudtok ilyen játékot?