130
Nem ismertek valamilyen jó kis Verekedős játékot PC-re?
  • Aquli
    Nekem a Biofreak megvan cd-n rippelve, de ha egy menetet elinditok, akkor vagy a toltes kozben, vagy amikor meglatom az egyik embert, csak ugy lefagy. Nem tudjatok mi lehet az oka? Ja es Soul Calibur Dc-re nagyon alllat!!
    Aquli
  • LoSA
    BIOFreak?
    Valaki mondjon már olyan címet ahonnan képeket tudnék róla nézni! Mert én nem ismerem ezt a játékot!
    Előre is köszi! :)
  • Lacc
    HOL AZ ÉLETBE LEHET LETÖLTENI/MEGSZEREZNI A BIOFREAKS-ET??? Már nagyon régóta hajkurászom!
  • Laalee
    nenmsokata kijon egy orias robotos mortal szeru jatek (nemugrik be a neve) mindegy regen volt mar egy resze akoriban egesz jo volt. de a lenyeg ebben hogy arena mod is lesz benne, tehat neten lehet küzdeni jol. akar egyszerre tobben is nemcsak ketten azt usd vagd akit ersz jo lenne ilyen idaig meg nem volt...
  • CSOCSO
    http://pc.ign.com/genre_lists/fighting.html
    mind a két gamez jo!!!!!
  • CSOCSO
    Dead or Aliv3 a legjobb veri a szar tekkent is mint az atomot!!!!!láttátok már? huh bazzeg 2 ser szebb mint a tekken tag!!!!és sokkal brutálabb!!!még nincs készen a gamez de a bemutató nagyon cool!!!
  • Sub
    Street Fighter Alfa 3
    erről tud vki vmit?

• LoSA
    Török: ???
    Lükee: Mi szaggat?
  • Sub
    A Gameone-on volt valami Street Fighter Alfa 3
    erről tud vki vmit?
  • Love Ace
    Mortal 4
  • LoSA
    Én olyanra gondoltam, mint például a Mortal Combat. Az Oni azért nem olyan... :)
    A Virtua Fighter, meg ha jól tudom akkor nagyon régi, és nagyon Lama... De, lehet, hogy rosszul tudom... :)
  • Viking
    Pl. Virtua Fighter 2...
  • I.C.ram
    Ja ONI
  • LoSA
    Hello!
    A minap láttam a TV-ben egy nagyon jó kis Verekedős játékot PlayStation2-re! És rögtön az jutott eszembe, hogy Pc-n van-e valami jó kis bunyós játék!
    Tudtok ilyen játékot?