130
Nem ismertek valamilyen jó kis Verekedős játékot PC-re?
-
#130 nemtom -
punisher92 #129 hogy kell a Mortal 4-be beállítani a kombinációkat?? -
zsotesz #128 le lehet győzni, annyi az egész, hogy amikor már nincs életereje,akkor nyomni kell rá egy supermove-ot. Ahova telepítetted a játékot kell lennie egy autopatcher.exe file-nak azt indítsd el, utána nem fog kilépni. -
RYAN MCKEAN #127 GTA:VICE CITY!!! -
#126 nem állítólag, hanem biztos nincs működő ps2 emulátor -
#125 az omf:battelgrounds-ban az american open-en a főgeci legyőzhető?nálam mindig újratöltődik az élete egy idő után meg kilép -
#124 A K-1 World Grand Prix nem jelenet meg PC-re?
PS2-re leszedtem,de állítólag nincs működő(fake mindegyik) emulátor hozzá:(( -
zsotesz #123 Killer Instict 1 és 2 a király. Miért nem lett harmadik rész? Egyébként ha verekedős játékra vágytok az OMF Battlegrounds már beszerezhető. Nem egy nagy durranás, sőt lehetne jobb is de verekedős. -
zsotesz #122 pc-re dragonballos játék tul.képpen nincs, ami van az rpg makerrel készül, de az nem az igazi. Viszont kazaa-val lehet találni. Nekem a Final Bout van meg, ez ps1-es verzió, emulátorral műkszik. -
Csaba #120 Már miért lenne szar a mortal kombat 4?
Nekem viszont pont a tekken-félék nem jönnek be...
-
#118 PC-re csak szarok jönnek de rendesen(mármint verekedős játékokból) és azok is csak ritkán.
PL2-re Virtua fighter 4 meg Tekken 4(na ezek már...)
PC-re mortal kombat 4 meg streetfighter(mind a 2 szar)
Ennyi a választék szal. ha verekedni akartok egy jót vegyetek konzolt mert PC-re manapság csak FPS-t TPS-t meg RTS-t gyártanak +némi sport és kész. -
#117 nekem megvan CD-n :))
a mortal combatból melyik a legújabb PC-re?
Meg ilyenek hogy DaoC ?? -
#116 :) -
#115 DRAGON BALL: MUHAHAHA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Mepe #113 Köszi ceno-unreg!
-
#112 Tud valaki Virtua Fighter 2-höz elérést, vagy látott valahol a neten linket? -
#111 Meg még volt olyan verekedős is pc-re, hogy X-Men: Children of the atom, aztán Iron&Blood... Hmmm...most hirtelen ez a 2 jut az agyamba. -
#110 Jaja! Nagyon sokat nyomtam vele anno. Csak valaki benyelte a cd-met amin ez volt. Nem lehet valahonnan letölteni? -
Mepe #107 Oksa, kössz szépen.
És a Dead or Alive Extreme Beach Valley Ball-ról tudtok valamit? Még tavaly olvastam, hogy jan. 1-jén jelenik meg... nemtom volt-e csúsztatás...kint van már? -
#106 A Mortal már asszem kint van Box-ra (Abból gondolom hogy PS2-n már van). -
Mepe #105 Sziasztok!
Hát nekem a DoA3 tetszik a legjobban, de ha már kipróbáltam a Soul Calibur2-t, akkor lehet hogy arra teszem a voksom:)
Nem tudnátok +mondani, hogy a Soul Calibur2 és a Mortal5 +jelent-e már Xbox,ra? vagy ha még nem akkor mikor fognak?
Köszike -
#104 mortal 5 konzolokra van/lesz -
#103 Killer, Mortal, stb.
-
Csaba #102 Gyerekek, a Mortal Kombat és 1-2 pankrációs proginál nincs jobb verekedős progi...
A Mortalnak az összes része hozott valami újítást, és ezek miiind tök jók voltak! A 3 például tökre felgyorsult a jó kis kombókkal, amik nem voltak túlbonyolítva (a killer instict-tel ellentétben...), így játszható volt.
Tegnap pl. nosztalgiából végignyomtam az 1-et a p4-es gépemen. Tök jó volt. Visszamentem az időben 10 évet, és még a kombinációkra is emlékeztem.:-))
Nekem maximálisan bejött a Mortal 4 is.:-)
Tényleg, lesz valamikor mortal 5 is?????
A street fighter meg snes emulátoron megy, elég jól, az sem rossz játék...
-
magyar ember 2 #97 Akkor mar inkabb az International Karate C64en, de nem biztos hogy nincs annal is regebbi. :) -
#95 FAKKI !!!!!
ez a z f vs W fagyik !
jáccom
és kb 10 perc után meghalik létezni ! -
#94 A Street Fighter SOKKAL előbb volt mint a Mortal Kombat:)Ezt leszámítva egyet értek veled.A Mortal Kombat stílust teremtett.Itt jelentek meg a kivégzések.Az egyéni küzdő stílussal rendelkező harcosok akiknek szinte már személyiségük volt.A Street Fighterben viszont eléggé megegyeztek a harcosoknak a stílusai.Ebből kifolyólag kiegyenlítettek voltak a küzdelmek.A Mortalban viszont ha valaki megtanult egy karakterrel nagyon pöpecül mindent akkor a kezdőknek még esélye sem volt.A SF-ben viszont kezdő,profi szinte egyre ment. Szvsz Mortal Kombat a legjobb... Ja és én veled ellentétben ide sorolom a 3-at is mivel az a pergősebb játékmenet nekem nagyon hiányzott a régi részekből amit abban megtaláltam:)
Mostani legjobb verekedős játék talán a Soul Calibur2...bár én a voksomat még is csak a TTT-nél esetleg a Tekken4-nél tenném le:) -
#91 nem mutatna vki egy két képet erről a zfájgter vs wördről ?? -
#90 honnét jön ez ?
a holdról ??
áá
onnan gyorsabb lenne !
a MARS-ról !:-D -
#89 ebbe a kazaaba lehet fojtatni a letöltést ? -
#88 JEEE !
MEGVAN VÉGRE :DD -
#87 de csak három videot talál !!!!
akor mit kel tenni ? -
#86 GC-ről nem lesz mert az senkit sem érdekel, PS2-t meg tud egy mai pc emulálni, talán majd 5 év múlva, de addigra, már az sem fog érdekelni senkit! Úgyhogy ennyi -
#85 win2k-n nem tudom hogy fut-e, nekem XP alatt nem ment, de ME alatt simán ment! -
BlaBlus #84 :) Hat igen, de engem erdekel ha mas platformra is van, ugy is lesz minden platformrol emulator PC -re :)) -
Maxxx #83 ( tartsa ) -
Maxxx #82 re...
...bazzz ez a fórum arról indult, hogy milyen normális/jó verekedős található PC-re, már ha van/lesz !!!
Nem hogy ez a legjobb, így, meg úgy hozza apuci ezt meg azt a konzolra...
Tehát, ha tudtok vlmi infót yóó PC-s !! verekedősről, írjátok pls...
Ebben az 1 műfajban sajna csak már elég régieket tudok (mortal, street..), újakat vlmiért nem nyomják, pedig TUTI lenne nagy közönsége a jóknak...
Amit én tudok esetleg pc-re mostani szemmel is, azok a neogeos emulátorok, de többet alig tudok sajna felsorolni...
Amit én is láttam/játszottam/irígylek az a doa3 xbox-on... ilyen tarolna simán pc-n, és sztem simán meg is lehetne csinálni, csak vlmiért (ezzel adják el a konzolokat? ;) ...
nah, tehát, ha csak vlki tud vlmi infót/reménykeltőt a leírtakkal kapcsolatban, ne nagyon tarcsa vissza pls... ;) (én csak ezt a stílust irígylem konzoltól, minden más SZTEM jobban kijön pc-n...(FPS!, rts, autós, logika, bármi)
nah csak ennyi a SZEMÉLYES vélemény ;) -
BlaBlus #81 Jott... Eloszor a KaZAa 2.02 vel probalkoztam (akkor meg nem olvastam a #76 uzit) hat eleg szar volt, lejott 70Mb azan elorol kezdte... -
BlaBlus #80 Mar jon le a "Z fighters vs The World", igaz a remhir, hogy nem fog elindulni Win2k -n?
-
BlaBlus #79 Konzolra hozza? Vagy van mar emu amivel ezeket meg lehet nezni?