Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
nekem a bif packer kéne
marlowe
http://nwn.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=60429&forum=49&highlight=voodoo

Ezen a linken le van írva a voodoo

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

Ma késõ du/este szerver itt:

IP: wildor.sytes.net
pass: hungary

Akinek van kedve, jöjjön!

Jayx: Driver vagy grafkártya probléma. Több, mint valószínû, hogy a voodoo3-mat már nem támogatja az NWN engine-je. Szerintem. Cserélj grafkártyát.

Sarkany:
A varazslo familiarisok kozul az egyiknek van csapdasemlegesites/zarnyitas kepessege...😊
mad mind
Van egy ékköve is, valahol a tomb elején találtam. Vigyázz, ha kiszabadítod.

Nem tud valaki egy RIP letöltõ helyet? A Warezcenterrõl nem jön.
Hello! Valaki tudna segíteni? Chapter 3 és találkoztam egy Succubus-al és kérte hogy szerezzek meg neki egy nyakláncot meg egy gyürüt meg még nem tom mit és megszereztem visszavittem neki és mégsem szabadult ki az energia ketrecbõl... szal ha valaki tud akkor segítsen plííííz elõre is köszi!
1, A börtönblokk alsó szintjének északnyugati részében éppen rajtakaphatjuk Kurdan Fenktet, amint Head Galoer Alaefinnel beszélget. Miután az igazgató elmegy, meg kell küzdenünk Kurdannal. Ha nem ölöd meg, csak legyengited, megadja magát és utána sok infót ki lehet szedni belõle. Pl.: megutdhatjuk, hogy egy lény szállta meg Alaefint, a neve Intellect Devourer.
Ha beljebb megyünk, láthatunk ténfergõ guardokat. Beszéljünk mindegyikkel gyorsan, és gyõzzük meg õket, hogy menni akarnak. Ekkor elmenekülnek. Ez azért fontos, mert ha megölöd Alaefint, a devourer kiugrik belõle és elfoglal egy guard-testet. Ha nincs guard a teremben, egybõl meg lehet vele küzdeni.
Spec tulajdonságai:
Intellect Devourer
- Damage reduction
- Damage resistance
- Damage Immunity Increased
- Invisibility
Elõfordul, hogy invisben elbujik. Ilyenkor nehéz megtalálni, ha nincs ellene spelled, vagy skilled. És sokszor nem is támad, csak bujkál.
2, a hanchment a következõ képpen tudod rávenni, hogy segitsen szétverni ajtókat, ládákat:
- beszélj vele
- I want to change your tactics
- Help me if I fail to open a locked door or chest.
Ezután, ha egy ajtó vagy láda nyitása nem sikerül, a henchman odamegy és szétveri (ha lehet).
1.21-hez tud valaki crackot ?

Amiket leírtál mindenképpen érdemes megtartani. Mert például adamantite-tal, ironwood-dal nem sûrün talákozol majd. Elférnek a mágikus szütõben.

Variációk egy témára.

Petyus_
mármint Potion if invisibility ehhh... 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
De elég heroikus, mert egy poison of invisibility is simán megteszi. 😊

Aquli:
Nyomd le a pentagrammát alkotó ceremonial creatures nevezetû monsztákat. Ha ezt megtetted, Desther is sebezhetõvé válik. Az ott lábatlankodó élõholtakat némi turn undeads-sel elég gyorsan meg lehet ritkítani.

Valaki kérdezte, hogy mit lehet tenni Never tomb-jánál a kardokkal. Mivel én sehogy sem boldogultam többszöri nekifutásra sem, semelyik kísérõ segítségével sem, ezért alternatív megoldást választottam. Elnyomtam a paladinemmel az összes kéznél lévõ védõ varázslatot és ezt követõen léptem be a terembe. Itt hagytam, hogy a bárd kísérõm végezze a dolgát, amíg én átrohantam a kardok között egyenesen a szarkofághoz. Felmarkoltam a benne lévõ cuccokat, majd sprint kifelé a terembõl.
Lehet, hogy nem túl heroikus, de mindenképpen szerepjátékos megoldás.

Petyus_
Nem sérthetetlen... nézd meg jól a csomó zombit, az sde baj, ha rájukklikelsz. 😊

Aquli
na help 😄. Chapter 2 eleje, megyek a helm's holdban, találkozok Fenthickkel, aki szerintem megbolondult (?) na mindegy, tovabbmegyek, egy terembe ott van egy csomo zombi, meg Desther. Na itt micsinaljak, mert visszamenni nem tudok, Desther meg sérthetetlen. HELP!!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

mad mind
1:Amikor megölöd az igazgatót, akkormellette a földön megjelenik, egy kis gubbasztó alak. Az az. Ha sokat vársz elfoglal egyet a transzba esett õrökbõl.
2:Az északi folyosón menjél át V-hez. A terem északi részén nyílik.

mad mind
Van a gazdag negyedben egy állatkert. 1 aranyért bemehetsz és bent a hátsó termekbe vezetõ ajtót nyitja a kulcs. A tekercset az állatkert belsõ udvarán lévõ fán kell használni.

Én a csicskásomnak magmondanám hogy melee fegyvert használjon és segitsen kinyitni a ládákat. Aztán kicsit távolabb mennék és elkezdeném lõni nyillal a csapdás ládát. Szerintem ilyenkor a henchman is rátámad és csak õt sérti meg a csapda. Bár ezt még sosem próbáltam. Ez csak egy ötlet.
fertam
hi all
kérdésem lenne: van a city coreban egy faj, mellette egy elf. ad egy küldetés (zoo-s), hozzá egy scrollt, ami vmilyen teleport és egy fára kell varázsolni, meg egy kulcsot a bejutáshoz. na most a kulcs nem mûxik, nem csinál semmit (még szerencse hogy van egy kis skillem), a srcoll sem mûxik, hiába próbálok vele varázsolni nem megy. please help!!!
A lich kinyitja az ajtót. Átmegyek azon az ajtón, és ott is egy ajtó lesz, egy kétszárnyú ajtó. Egyik oldalán állok én, a másikon pedig a Maugrim, pár Lizard Man és Aribet. Ezt az ajtót hogyan tudom kinyitni? Milyen kulccsal?
Aham köszi szépen a segítséget 😄
nemtom a nevüket. az egyik a docksban van a másik a sewersben valahol. õk uralják Luskant de harcolnak egymással. Én kinyirtam mindkettõt és valahol ott találtam a lever cuccokat
Milyen Fõbanditák? 😊
Az egyiket a fogadóban valamelyik szobában. A másik kettõ azt hiszem a fõbanditáknál van valahol.
Hello!

Lenne egy kérdésem.Luskan ban vagyok és a csatorna rendszerben találkoztam egy Ghoul-al aki egy amulett fejében adott nekem egy Water lever-t megtaláltam a helyet ahova be kell illeszteni,láttam hogy kell még a föld tüz stb. Hol találom meg ezeket?
Arra gondolsz ahol egy lich van a terem közepén és négy kisebb szoba parázstartóval?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A Host tower 10. szintjén a Maugrim varázslóhoz vezetõ ajtót hogy kell kinyitni?
Elõre is köszönöm.
A karakter is pofázik egyébként ha túl sok cuccot aggatsz rá.. valami olyasmit, hogy "This is too much to carry" Mondjuk néhány varázs-táska és vígan elszaladgál több kiló páncéllal a batyuban
D(r)EADLOCK
lhet hogy hulyeseget mondok de probald meg:
restoration potion/spell
Hanyas Cd-en vagy a palyaszerkeszto?A 3-as CD kell a jatekhoz vagy eleg az elso 2?
Ha kell a 3-as is akkor mondjon mar valaki letolto helyet a 3-ashoz please.
Long_Gun
Christy: találtál 2 wandot,(ha nem lennél varázsló) meg fire beetle belly's-t, ez utóbbit bele a parázstartóba, nyomsz magadra 1 prot.from. alignment-et, aztán a parázstartóra 1 tüzes kezeket. Nem olvastad el a naplót!

mad mind

Sziasztok,

Segítségeteket kérem. A 2.fejezetben, hogy kell megidézni Belialt, a tûz urát?
Elõre is köszönöm.
Hmuda
Egy kis help kéne. Mikor meg akarom nyitni a neverwinter.uw.hu-t, mindig le akarja tölteni a neverwinter.uw filet. : )))
Hogyan kellene ezt kiküszöbölni? Az internet-beállítások között nem találtam megoldást.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Server itt 20.00 órától:

IP: wildor.dns2go.com:5121
Pass: hungary

Server vault,
full pvp,
d&d core rules nehézségi szint,
max. 6 játékos,
prelude

Ha valakinek szüksége lenne végigjátszásra, itt megtalálhatja.
Nagyon komoly cucc, rengeteg térképpel és mellékküldetésekkel:
http://gamespot.com/gamespot/gameguides/pc/nwn/p3_01.html
D(r)EADLOCK
HI all..
az lenne a kerdesem hogy hol tudok varazstargyakat kesziteni???
Port Llast ban vagyok lehet itt valahoil?
thnx
Darkon

Born to win

Hmuda
Nyugi, csak egy bénább extra sebzést lehet hozzáadni egy már amúgy is mágikus kardhoz. Pl az én +1-es longswordom-ból lett egy +1-es Astral Blade ami csak egy +4D-s Sonic sebzéssel több. Messze van ez még a Diabló szintû tárgykészítéstõl.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Darkon
Magic cuccot????? Hová fajult az AD&D kezd "eldiablósodni" az egész. Bár jómagam csak az elõdökkel játszottam (a NWN-al nem)BG IWD Planscape stb. de ez kicsit soknak tûnik ez a varázscucc kerálás! Hogy is van ez?

Born to win

Hmuda
Egy kis help kéne. Mikor meg akarom nyitni a neverwinter.uw.hu-t, mindig le akarja tölteni a neverwinter.uw filet. : )))
Hogyan kellene ezt kiküszöbölni? Az internet-beállítások között nem találtam megoldást.

Hello!
Legyszi segitsetek nekem mert elakodtam azon a reszen ahol az 5 kut van es kulonbozo szinu gyemantokat kell beletenni,hogyan kell megcsinalni azt a reszt.
Hmuda
Forg=Forge

Hmuda
Kérd el tõle a receptkönyvet és onnan olvasd ki a recepteket. Ha megvan a hozzávaló a kívánt cucchoz, csak rakd bele a Forg-ba és beszélj a törpével, mire az 500 aranyért meg is csinálja a kért cucccot. Én is így csináltattam magamnak egy +1-es Astral Blade-et.

Hmuda
Nekem nem volt ilyen probléma az 1.18-al.

ThunderMaX
Na ezt csináltam én is elfogadták a nyakláncot és csak a farmos ordas változott vissza emberré a többinél ugyan úgy marad farkas(itt csináltam egy kis csalást is ugyanis ESC-eltem és mindig újra felkínáltam és mindig adta a tapasztalati pontott 😊 meg a hibakódot is.😞 Amikor visszamentem a mapra akkor meg már ott feküdtek behalva. Szóval ez egy BUG!!!legalábbis az 1.18-ban
Hmuda
Nemtom, mi lehet a hiba. Én elõször Persuade-elni szoktam õket, és ha az nem megy, akkor felajánlom, hogy vagy megölöm, vagy kipróbálja a cuccot. És eddig soha nem haltak meg.

ThunderMaX
Nekem ezekben a farkasküldikben csak a outlying farmot csinálta meg rendesen a progi ugyanis amikor átadtam az ezüst nyakláncot és adta a tapasztalati pontot akkor a szövegablakban hibát jelzet a progi és meghaltak a farkasok miközben nem is öltem meg így sajna ez a küldit nem tudtam megcsinálni.(1.18)
mad mind
Köszi.