8396
-
Joint #4423 nwnhu szervere nekem nem megy a freespace.hu az megy :) -
Joint #4422 ja mostmár elvileg jó , megcsináltam azt amit kellet xp-hez , de még nem néztem meg , hogy működik-e.
helyes. Én is új karival szeretnék jönni és valszeg az egy sorci lesz kéne még egy pap meg egy gyakógép :) -
coltos #4421 mármint az nwn.hura -
coltos #4420 Joint rendben van. Van cdkulcsod? 8) A vége lehet hogy az lesz, hogy megyünk az nwn-re új karaktert csinálni és azzal játszunk... -
Joint #4419 hü Pitya én ebből egy szót sem értek , megtaláltam azt a file-t csak fogalmam sincs , hogy mit kellene csinalni vele :) -
Joint #4418 en szivesen jatszanek este :) vagy sorcival vagy egy fighterrel
-
coltos #4417 Meg nem tudom visszarakni a saját karimat... pffffff....... Most ezért dobjam ki a jelenlegit? Inkább játszom a gamespy-on a cdkulcsommal... -
coltos #4415 Igen, ez szép és jó. Csak így nem mi döntjük el, hogy milyen modullal játszunk, stb... -
coltos #4413 Este mi fogunk játszani. Ha van valakinek kedve, akkor az majd tájékoztatjuk, hogy hogyan és mikor. -
Joint #4412 Sziasztok , megtudnátok nekem mondani , hogy hogyan tudom megváltoztatni a cd-keyt reinstallon kívül?
nwn-hus szerveren szeretnék játszani , csak kiirja , hogy a cdkey-t használja már valaki (ez azért lehet mert innen vettem a cdkey-t)
És ha még valaki megtudna dobni key-el (lényegtelen , hogy eredeti vagy nem eredeti)
akkor nagyon hálás lennék , köszönöm előre is :) -
Gear #4411 Én is akartam 1 haverral tolni neten multit , de nemigazán jött össze .A www.neverwinternights.hu-n nem találtam semmit. ha esetleg valami konkrétabb linket beszurnál az nagy segítség lenne, me infok tömkelege van az oldalon és aki nem figyeli régóta az elbveszik benne...
thx -
#4409 Mi kell ahoz, hogy multiba nyomhasam én is a game-et?? -
coltos #4408 Ma este is fogunk kb. 10-től játszani. Mondjuk már 9 körül fent leszünk (vagy akár előbb is). Ha érdekel a dolog, akkor írj ide és megbeszéljük, hogy hogy érjük el egymást. Mostanában messengert használunk, mert azon keresztül beszélni is tudunk, de a többit majd este. -
coltos #4407 Üdv! Én emberkével játszom, de most fog csatlakozni a tesóm is, ha minden igaz. Általában este játszunk, ha összejön, de volt olyan is, hogy napközben nyomtuk. Ragan42 ugye van cd kulcsod? Mert az kell ahhoz, hogy neten játsz. Hát a mobilt nem tudom, de 100-200 közötti pingje lehet kb, ami ehhez már megfelelő. Mondjuk nem tudom, hogy anyagilag ez hogy éri meg neked. -
Ragan42 #4406 Sziasztok! Mivel neten kezdő vagyok szeretnék választ kapni néhány kérdésre.
Van rendszeres magyar party mostanában? És a másik: Mobilon nem túl lassú a multi? -
emberke #4405 4YU9C-DUTT9-JFH3C-766UM-QF6N3-DHATY-3VMQM -
GodBadka #4403 Hellóka mindenki!
Ha valaki végignyomta már a kieget mondja már meg, hogy ahol a "szfinxet" felébresztem dermetségéből, hogyan kell működtetni a gépet, amelyből a jutalmamat kapnám.
Előre is köszönöm a segítséget. -
coltos #4402 Emberke jó lenne, ha adnál valami elérhetőséget, ahol meg tudjuk beszélni, hogy hogy játszunk. Gondolok itt icq-ra, vagy irc-re.
Én ircen vagyok:
/server irc.quakenet.org
/j #7unk -
coltos #4401 1 szintű karakterrel egyből sou? inkább játszom valakivel együtt a feeling miatt... meg azt hallotam, hogy tiszta hent a sou -
Hoz_Hun #4400 Pedig csak azzal érdemes egyébként hiperkönnyű (a végét leszámítva). -
coltos #4399 Most rakom fel épp a játékot, meg kellene beszélni, hogy milyen patch-csel játszunk. Meg a sou most nincs itt nekem, habár oda új karakterrel nem is mennék. 8) -
coltos #4398 Jól van, akkor csinálok egy másikat. 8) -
emberke #4397 Engem is érdekelne a netes játék, bár én se próbáltam még vele neten játszani. Meg sajnos új karakterrel kéne indulnom mert ídő hiány miatt nem tudtam vele játszani s letöröltem a játékot.
-
coltos #4396 Én szívesen játszok ma is, ha akar valaki. Igaz, még nem próbáltam neten és csak lvl 6 ranger vagyok, de felőlem mehet. Sima nwn-re gondolok, mivel nincs most itt a sou cd. -
aron #4393 Kösz -
emberke #4392 A négy testőrt csak akkor zavartam ki mikor már megöltem a börtön kapitányát Akkor ez lenne a baj? -
Braveheart #4386 ez egy bug -
#4385 pedig annak ott kell lennie.....
-
emberke #4384 Helló! Tudna valaki segíteni? Rögtön az elején elakadtam:megöltem a Peninsula negyedben a börtön igazgatót, de a rabok elméjét irányító lény nem jelent meg. Pedig a küldetés befejezéséhez meg kéne ölni. Mit rontottam el?
Lehet tört cd-vel a neten játszani? -
aron #4382 HI!
Az lenne a problémám ,hogy tesómmal szeretnénk eggyöt játszani de valami olyasmit ír ki valami cd-vel kapcsolatos. Most mi van? Mit csinályak? -
Gábor #4380 Prob megoldva. -
Gábor #4379 Hali!
Critical updatet tettem fel,erre indításkor jön a köv üzenet
"Az eljárás belépési pontja (_AIL_set_stream_volume@8) nem található a dll-ben (mss32.dll)"
Most vajon mi a teendő? Mindjárt belepiszkálok manuálisan a dllbe; esetleg vkinek van vmi 5lete? -
steweee #4377 kár hogy nem találja az oldalt amit adtál, szeretnék már hálóban játszani -
#4376 sajnos csak csütörtöktől érek rá, de akkor oké -
steweee #4375 én szivesen játszok multit,elég erős a gépem hogy szerver legyen. ha vkit érdekel a dolog: [email protected] -
#4374 ez jó multiban?
még sosem játszottam -
#4373 nwnhu.no-ip.org
pass: nwnhu -
#4371 tudom :) ismerem a PrC-k rencerét a DnD-ben. -
Hoz_Hun #4370 Az igaz. Tulajdon képpen az új kasztok jók. Amiatt érdemes. Én majd ma próbálom ki az Assasint. csak az a baj, hogy legalább 4-5 szintig el kell vinni a karaktert, hogy "szakosodhasson". -
#4369 kösz a review-t. :)