8396
-
#4466 van egy problémám.
nem indul el a gáma az 1.30-as legújabb patch-el. kiírja, hogy nem tud állítani valami hangerőt vagy mit az egyik dll-ben. valakinek hasonló gond? perzse a játék tök eredeti, nem másolt.
a másik meg, hogy mi van ha a patch nem exe, hanem valami rmp (vagy hasonló) kiterjesztésű. hogyan lehet ezt installálni? -
steweee #4465 visszakerestem,csekkoltam,a gond az hogy az nwn.hu oldal már egy ideje nem műxik. honnan töltsem le azt a .hak file-t? -
coltos #4464 A játékban nem lehet mikrózni, viszont mellette futhat valamilyen mikrofonos program. Eredeti cdkulcs nélkül lehet játszani neten. Lentebb leírtam, hogy hogyan. Ha van kérdés írjátok, viszonylag gyakran frissítem. -
JxOxExY #4463 HAli!
MIkrofont hogy lehet használni a game-be? -
solomander #4462 Sziasztok!
Feltettem az 1.30-as patchet, és az mss32.dll-el van valami problémája. Tud valaki segíteni? -
#4460 Egy nagyon picit off:
Nem tudtok valahol a neten Forgotten Realms terkepet? Leteznek ilyenek? Ugy, az egesz vilagrol, hogy mi hol van, melyik jatek, konyv hol jatszodik, stb. Tud valaki ilyet? -
Braveheart #4459 jó leszedtem most hogyan tovább? -
Braveheart #4458 a 2.01-es DC az ami kell? -
Ragan42 #4457 Köszi, így már remélem menni fog. A cd key nem gond, eredeti game van.
-
#4456 www.dchun.hq.hu -
steweee #4455 nem igazán, de ha eljössz érte... -
Braveheart #4454 Szombathely az annak számít? :) -
steweee #4453 ha miskolc vagy környéke, ide írj:
[email protected] -
Braveheart #4452 hogy kell használni a DC-t? -
#4451 DC -
Braveheart #4450 Lécci segítsetek, le lehet még tölteni a sima NWN-t valahonnét? Véletlenül letöröltem az ISO-t. -
coltos #4449 Ezt a fájlt nyisd meg worpaddal, vagy valami editorral:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Ezt tartalmazza:
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
#
# Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
# rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, először
# az IP címet, azt követően pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
# a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
#
# A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
# kivételtől eltekintve (ezeket lásd alább).
#
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás
127.0.0.1 localhost
A végére másold be ezt:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
Ezzel ki van iktatva a cd kulcs csekkolása. Ez után menj be a progiba. (nwn) 8)
Ott a "multiplayer"-en belül kreálni kell egy accountot. Ehhez csak egy kis angoltudás szükségeltetik. Aztán ha ez megvan, beléphetsz vele. Ott kiválasztod a "join lan game"-et, lent találsz egy "direct connect" gombot. Oda már csak az ip-t és a pass-ot kell beírni. Ezek fent vannak az nwn.hu-n. Viszont le kell töltened egy hak fájl, amire utal is a szerver pontnál a honlap. Le van írva oda, hogy hova kell rakni, ezzel nem foglalkoznék. Ha lent van a fájl, akkor jöhet a kapcsolódás és a játék. Remélem elég egyszerűen írtam le. -
Ragan42 #4448 Valaki segítene kicsit specifikusabban? Azt már tudom, hogy magyar szerverről mit találok a nevervinternights.hu-n, de mit kezdjek vele? mert ez nekem kínai... két hete van netem, és a böngészésen kívül semmi ismeretem nint a netes játékról.
Szóval ha valaki elmagyarázná úgy hogy egy hülye is(pl: Én) megértse... -
coltos #4446 Ja és nem kell eredeti cd kulcs, csak annyi hogy az undrentide is fent legyen. A többi elmondom, ha érdekel. -
coltos #4445 Al Bundy23 az azt jelenti, hogy ki vagy tiltva. Amúgy mgoldottuk a dolgot és saját szerveren játszunk. Most a chapter 1 megy, de nemsokára a 2-be leszünk. Végig nyomjuk, majd a sou következik. Nekem ez a nordock nem igazán jön be. Pl meghalásnál lesz egy csomó xp-t, ami nem is baj, de ezt ki lehet védni. Kilépnek, új karaktert kreálnak ugyanazzal a névvel, majd megszűntetik a negatív hatást és visszalépnek az eredetivel... Meg hasonló dolgok. Volt olyan hogy megütöttem egy tehenet valamilyen farmon, aztán visszamentem benzorba és az őrök agyoncsaptak. Meg hasonló nyalánkságok... Egyszer majd eljutok oda, hogy játszak vele, de az beletelik egy kis időbe. Ha akar valaki csatlakozni az küldjön levelet a [email protected]. (nem árt, ha van egy 5. szintű karakter) -
magyar ember 2 #4444 25 jatekosnal tobbet nem enged be a szerver.
Magyar szerevreket vagy a neverwinternights.hu-n, vagy az irc.extra.hu // #nwn.hu szobaban erdeklodve talalsz. -
Ragan42 #4443 A magyar persistent world meg érdekelne, de mivel teljesen zöldfülű vagyok ilyen téren, így a megadott adatokkal azt sem tudom mit kell csinálni -
Ragan42 #4442 Hogy találom meg a magyar szervereket? Mert a GameSpy az szerintem semmire se jó... nem talált egyetlen magyar gamét sem, pedig direkt este 10 körül nézelődtem. -
coltos #4440 Mi lenne, ha inkább ircen beszélnénk? Amíg jönnek a többiek...
/server irc.quakenet.org
/j 7unk
ennyi 8) -
coltos #4439 1.30as patch jó? -
Joint #4438 nekem fent van , nem tom , hogy szükséges-e... -
coltos #4437 Én most installálom fel. Kell hozzá a SoU? -
Joint #4436 jo mikor akartok menni? -
coltos #4435 joint ne menj fel akkor előre, mert együtt megyünk fel, vagy sehogy... 8P -
Joint #4434 gyertek freespacre én ott leszek -
coltos #4433 Na jó, egye fene megnézzük. Persze akkor mindenki első szintű lesz megint... grrr 8) -
Joint #4432 Senkinek sem megy az nwnhu? -
Joint #4431 frissül sztem
-
coltos #4430 De ha mi odajutunk arra a másmerre... Vagy a szerver folyamatosan frissíti? -
Joint #4429 történetet nem vágom , de az biztos, hogy nem hentelnek le előttünk senkit :) ők másmerre járkálnak majd mint mi -
coltos #4428 Hát nem tudom, hogy le akarom-e cserélni a jelenlegi 9-dik szintű karimat egy elsőszintűre... Amúgy milyen a történt? Meg ez az hogy vannak fent többen, mire oda érünk valahova, addig már veégigvágnak mindenkit, nem? -
Joint #4427 ott is új kell -
coltos #4426 erre lehet karaktert felrakni, vagy ott is új kell? -
Joint #4425 benzor-os modul van fent , 5en voltak rajta amikor néztem
freespace.hu
nwnhu
-
coltos #4424 és jó a freespace?