8396
-
#4368 legalább az új szörnyek + tile setek érnek valamit. meg a PrC-k. ezek miatt fogom csak feltenni. -
Hoz_Hun #4367 Ja és egy nem elhanyagolható momentum: Chapter One után egyáltalán nincs mellékküldetés... -
Hoz_Hun #4366 Arra forumra már beírtam, de akkor ide is bekopizom a SoU véleményem a végigjátszás után: Azaz igazság, hogy a sivatagos pálya is elég lineáris már, utánna meg végképp csak a gyakásé a főszerep, igazi kalandozásról ott már nem beszélhetünk. A chapter One után a pályák roppant kicsik, a végefelé meg úgy akarják növelni a játékidőt, hogy szkilles momszterekel tömik tele a pályát, hullák hegyén valósággal keresztül kell mászni. Lett volna jó ötlet benne, de szerintem idő hiánya miatt azt már nem dolgozták ki. Az NWN-nél is az volt az érzésem, hogy olyan nagy lendülettel nekikezdtek, aztán a végére úgy csökkentek apályák ahogy az erejük a programozóknak. Itt meg méginkább.
Egyszóval nem volt rossz (a feléig), de hát....ez inkább egy jólmegcsinált modul, mint hivatalos kiegészítő -
#4365 valaki próbálta már a SoU-t? milyen? nem annyira hentelős, mint az alap NWN? -
#4364 kell -
JxOxExY #4363 alap láma kérdés:kell shadow of undrenidehoz alap neverwinter???? -
#4362 hi! a SoU-hoz peccset honnan lehet letölteni?melyik alegujabb? -
steweee #4361 MWNHU? a http címet meg tudnád adni? -
#4360 Hmmm... Lehet Drow-t is inditani? Kiraly :) De gondolom itt nem johetsz fel Melysotetbol, mint egyes Drizzt'Do'Urdenek tettek, ugye? -
#4359 Mármint Multiban nem -
#4358 Az alap játék Moduljáét nem jétszottam igy nem tudom megmondani hogy milyen... -
#4357 Én is biztonsági másolattal játszok :)
Fantasztikus a multi a MWNHU-n :) a Modul neve NORDIK azszem számit hoyg milyen fajod van (pl én Drow t inditottam és mélysötétben keztdem.) Össszeálhatsz több emberrel és a küldetések teljesen mások mint az alap játékban több lett adva aszerepjátékra lehet sz kovács ékszerész favágo stb ezeket a szakmákat gyakorlohatod és fejlödhszt benne kereskedhetsz hatalmasa világ. És a társaság is normális. Ami nincs teleport kö a templomba leállitása a világnak stb. Én egyedül nem mertem elhagyni a várost mert ledaráltak volna :) -
steweee #4356 van olyan szerver ahol biztonsági másolattal lehet játszani? -
#4355 Öööööö, es biztonsagi masolattal is lehet nyomni? :) -
#4354 Es megis milyen? Mondjuk elkezdjuk jatszani 3-an az alapkampanyt. Akkor nehezebb lesz, tobb ellenfel lesz? Mert ugyebar egyedul is mindent le lehet nyomni. Vagy ugyanolyan marad, csak zsir konnyu lesz? Meselj mar errol a multirol! -
steweee #4353 az újnak nem kell patch, mivel ez a legújabb. nwupdatevel sem csinál semmit -
#4352 tegnap elösször voltan Neten játszani ezt a gamét fantasztikus volt :) sokal jobb multiban ez a game mint Single ben :)
Nem tudja valaki , hogy a NWNHU szervere hol lehet feltámasztani az Underdarkban? -
Braveheart #4351 milyen a kiegészítő? milyen új karakterosztályok vannak benne? ja és le lehet tölteni valahonnét még a sima NWN-t? -
Ramza #4350 Vagy a patch-et kérdezed, nem a modulokat? :) -
Ramza #4349 Nem, mivel telepíteni sem kell semmit. Csak be kell másolni a megfelelő file-okat a megfelelő könyvtárba, aztán a játékban már ki is lehet választani. -
steweee #4347 ha ezeket telepítem, nem rontja el a gémet? nem igazán bolti -
steweee #4345 honnan lehet letölteni jó sok modult? -
steweee #4344 hi! lehet a neten játszani vmilyen szerveren nem túl eredeti gammával? mert így nem lehet accountot csinálni -
#4343 sziasztok! a SoU hány nagy chapterből áll? -
#4340 thx...műkszik -
josi #4337
QFETM
MPU3X
DN6FF
MHFDA
YWARA
4HMPE
RDJTG -
#4336 Nálam is ez volt ilyenkor én a kieg. kódját adtam meg és elfogadta :) -
#4335 Szerintetek az mitől van, hogy feltelepítem az alapgam-t beírva a kódot, amit el is fogad, majd a kiegészítő is felmegy, aztán amikor ismét kéri a kódot (Enter the Original NWN cd key) akkor már nem fogadja el ua.-t a cd key-t amit a telepítésnél... -
#4334 így kell < a href="http://aaotracker.hlsw.org/usertracker.php?userid=4895" target="_new" > aaa ez lesz aláhúzvaa < /a > -
#4333 köszönöm a segítséget de ezt egy másik játékhoz szántam... bocsi -
#4332 nem megy ez még :) -
neménvoltam #4331 semmi -
#4330 jéé mi történt???
-
#4329 a target="_blank" href=<"http://aaotracker.hlsw.org/usertracker.php?userid=4895">
-
#4328 hát igen -
neménvoltam #4327 hihi. ezt most jól megcsináltuk -
#4326 azért ügyik vagyunk :P -
#4325 img src="http://psziho.uw.hu/nevtelen2.jpg"
és kell a < > -
nem kell < img és " > nél a space -
neménvoltam #4323