8396
  • lwb
    legalább az új szörnyek + tile setek érnek valamit. meg a PrC-k. ezek miatt fogom csak feltenni.
  • Hoz_Hun
    Ja és egy nem elhanyagolható momentum: Chapter One után egyáltalán nincs mellékküldetés...
  • Hoz_Hun
    Arra forumra már beírtam, de akkor ide is bekopizom a SoU véleményem a végigjátszás után: Azaz igazság, hogy a sivatagos pálya is elég lineáris már, utánna meg végképp csak a gyakásé a főszerep, igazi kalandozásról ott már nem beszélhetünk. A chapter One után a pályák roppant kicsik, a végefelé meg úgy akarják növelni a játékidőt, hogy szkilles momszterekel tömik tele a pályát, hullák hegyén valósággal keresztül kell mászni. Lett volna jó ötlet benne, de szerintem idő hiánya miatt azt már nem dolgozták ki. Az NWN-nél is az volt az érzésem, hogy olyan nagy lendülettel nekikezdtek, aztán a végére úgy csökkentek apályák ahogy az erejük a programozóknak. Itt meg méginkább.
    Egyszóval nem volt rossz (a feléig), de hát....ez inkább egy jólmegcsinált modul, mint hivatalos kiegészítő
  • lwb
    valaki próbálta már a SoU-t? milyen? nem annyira hentelős, mint az alap NWN?
  • lwb
    kell
  • JxOxExY
    alap láma kérdés:kell shadow of undrenidehoz alap neverwinter????
  • FRenkie
    hi! a SoU-hoz peccset honnan lehet letölteni?melyik alegujabb?
  • steweee
    MWNHU? a http címet meg tudnád adni?
  • Mayday
    Hmmm... Lehet Drow-t is inditani? Kiraly :) De gondolom itt nem johetsz fel Melysotetbol, mint egyes Drizzt'Do'Urdenek tettek, ugye?
  • Strahd_
    Mármint Multiban nem
  • Strahd_
    Az alap játék Moduljáét nem jétszottam igy nem tudom megmondani hogy milyen...
  • Strahd_
    Én is biztonsági másolattal játszok :)

Fantasztikus a multi a MWNHU-n :) a Modul neve NORDIK azszem számit hoyg milyen fajod van (pl én Drow t inditottam és mélysötétben keztdem.) Össszeálhatsz több emberrel és a küldetések teljesen mások mint az alap játékban több lett adva aszerepjátékra lehet sz kovács ékszerész favágo stb ezeket a szakmákat gyakorlohatod és fejlödhszt benne kereskedhetsz hatalmasa világ. És a társaság is normális. Ami nincs teleport kö a templomba leállitása a világnak stb. Én egyedül nem mertem elhagyni a várost mert ledaráltak volna :)
  • steweee
    van olyan szerver ahol biztonsági másolattal lehet játszani?
  • Mayday
    Öööööö, es biztonsagi masolattal is lehet nyomni? :)
  • Mayday
    Es megis milyen? Mondjuk elkezdjuk jatszani 3-an az alapkampanyt. Akkor nehezebb lesz, tobb ellenfel lesz? Mert ugyebar egyedul is mindent le lehet nyomni. Vagy ugyanolyan marad, csak zsir konnyu lesz? Meselj mar errol a multirol!
  • steweee
    az újnak nem kell patch, mivel ez a legújabb. nwupdatevel sem csinál semmit
  • Strahd_
    tegnap elösször voltan Neten játszani ezt a gamét fantasztikus volt :) sokal jobb multiban ez a game mint Single ben :)

Nem tudja valaki , hogy a NWNHU szervere hol lehet feltámasztani az Underdarkban?
  • Braveheart
    milyen a kiegészítő? milyen új karakterosztályok vannak benne? ja és le lehet tölteni valahonnét még a sima NWN-t?
  • Ramza
    Vagy a patch-et kérdezed, nem a modulokat? :)
  • Ramza
    Nem, mivel telepíteni sem kell semmit. Csak be kell másolni a megfelelő file-okat a megfelelő könyvtárba, aztán a játékban már ki is lehet választani.
  • steweee
    ha ezeket telepítem, nem rontja el a gémet? nem igazán bolti
  • steweee
    honnan lehet letölteni jó sok modult?
  • steweee
    hi! lehet a neten játszani vmilyen szerveren nem túl eredeti gammával? mert így nem lehet accountot csinálni
  • FRenkie
    sziasztok! a SoU hány nagy chapterből áll?
  • shaba23 #4340
    thx...műkszik
  • josi

QFETM
    MPU3X
    DN6FF
    MHFDA
    YWARA
    4HMPE
    RDJTG
  • justin
    Nálam is ez volt ilyenkor én a kieg. kódját adtam meg és elfogadta :)
  • shaba23 #4335
    Szerintetek az mitől van, hogy feltelepítem az alapgam-t beírva a kódot, amit el is fogad, majd a kiegészítő is felmegy, aztán amikor ismét kéri a kódot (Enter the Original NWN cd key) akkor már nem fogadja el ua.-t a cd key-t amit a telepítésnél...
  • [HUN]PAStheLoD
    így kell < a href="http://aaotracker.hlsw.org/usertracker.php?userid=4895" target="_new" > aaa ez lesz aláhúzvaa < /a >
  • pszihopeti
    köszönöm a segítséget de ezt egy másik játékhoz szántam... bocsi
  • shaba23 #4332
    nem megy ez még :)
  • neménvoltam
    semmi
  • pszihopeti
    jéé mi történt???
  • pszihopeti
    a target="_blank" href=<"http://aaotracker.hlsw.org/usertracker.php?userid=4895">
  • [HUN]PAStheLoD
    hát igen
  • neménvoltam
    hihi. ezt most jól megcsináltuk
  • [HUN]PAStheLoD
    azért ügyik vagyunk :P
  • [HUN]PAStheLoD
    img src="http://psziho.uw.hu/nevtelen2.jpg"
    és kell a < >
  • [HUN]PAStheLoD

nem kell < img és " > nél a space
  • neménvoltam