8396
-
#4512 De. Csakhogy a kiegeszito azert kiegeszito, mert egy aranylag rovid sztorival fuszerezve kibovitettek a valaszthato feateket, skilleket. Igy egy karakter 16os szinten is lehet hogy tokeletes, az ujonnan valaszthato featekkel lehet hogy megjobb lenne. Azokat pedig csak bizonyos lupok utan veheted fel, ami egy 16-18as karakter kapcsan mar nem sok lehetoseg, szamszerint 1-2, amig egy uj karakter eseten ennek sok-sokszorosa. -
steweee #4511 na, rászántam magam hogy végigjátszom, mikor elkezdtem a második fejetetnél abbahagytam. de most lesz időm rá. egy rangerrel akarok nyomulni. mit érdemes neki fejleszteni?nyilazás, melee, varázslás??? és miért kellene a kiegészítőben új karit indítani? lehet hogy már nem tud csak néhány szintet lépni, de hát már addigra egy kifejlett karakter lesz, nem ? -
#4510 Muszaj lesz ujat kezdeni sajna. Ha folytatod, nemsokra megy vele, talan 1-2 "uj" featet veszel fel, ami nem biztos eleg. Ha ujat kezdel, az elejetol fogva mashogy fejlesztheted akar mindkettot. -
Orgi #4509 Szeretnék kérni egy kis segítséget nálam hozzáértőbbektől. Nem igazán vagyok otthon az rpg-témában...Játszottam az alapjátékkal, összehoztam két izmos karaktert, egy lvl 18-as monkot (szinte legyőzhetetlen) és egy lvl 16-os bárdot (nem túl erős, de nagyon szórakoztató volt). Most feltenném ezt a kieget, de pár dolgot végig szeretnék gondolni előtte.
Gondolom lehet indulni a régi karikkal is. Van ennek vmi értelme általán? 2 és 4 szintet léphetnék még. A monk is kapott új featokat, skilleket, de a régiek is nagyon jók, 2 szintlépésből viszont az újakra nem sok minden jutna...
A nagyobb gond a bárd lenne. Úgy látom erősítgették a karit rendesen, de itt is csak 4 szintlépésem lenne. Hogyan lehet ezt megoldani? Mindenképpen kevés ez a max lvl 20, több jó skillt, featot is fel kéne venni de nincsen rá semmiféle lehetőség?
Úgy tudom max 20. szintű lehetek, ami feat, skill kimarad azt legfeljebb a következő kiegben szerezhetem meg, ha majd magasabb szintre is lehet lépni?
Új karit nem igazán van kedvem kezdeni, mert ez a kettő tetszett. Gondolom nincs semmi megoldás, de nem értek hozzá, hátha... -
emberke #4508 Rubint!
Nem voltam most gépközelben. De holnap már ráérek és játszhatunk. -
#4507 milyen receptek és hol?
az első chapterben levő kovácsműhelyre gondolsz? -
#4506 Sajna nem segitet.. mert pont a lényeg hiáynzik nekem :( lehet hoyg én nem értek hozzáé de pl a gyürüt ugyanugy csináélm mint a többit? lesz a listában a spec gyürü? kell a recept vagy anélkül is megy? -
#4505 Emberke! Mikor játszunk? Írtam levelet is, de aztán a tegnap nem lett jó :) Egyébként 2-3 fő csatlakozna majd hozzánk a későbbiekben. -
#4504 heee
király a diablo mod. a párbeszédek (a hanganyag is) az eredeti diablobol vannak. ha tehetitek és szeretitek a diablot is, akkor töltsétek le! -
#4503 Ehh, most töltöttem le a Diablo modot ehhez a gámához. Alig volt 120 mega. Már alig várom, hogy kipróbáljam. Valaki már játszott vele? -
steweee #4502 nos,annyi azért biztosan elég lesz. köszi a címet! -
#4501 Mivel o a server, edesmindegy hogy te mentesz e multi kozben. O mentsen, az hasznalhato. Te maximum a karakteredet tudod "save char."-al mentegetni folyamatosan. Ha meghalsz, feltamaszthat a haverod, van ra spell, rod, scroll, minden ami kell. Ha van nalad kristaly, akkor te is feltamadhatsz manualisan, de akkor xpt is vesztesz. De ami eccerubb, kilepni a hostrol, es a legutobb mentett karakterrel visszamenni, xp vesztes nelkul. Valtozo hova rak be. Van hogy egybol a partyleader melle, de van hogy a legutobb server altal mentett pozicioba. Ilyenkor teleportalj "haza" a gyuruvel, majd onnan tovabb a partyhoz. Ez persze a SOU, alapjatekban ott a templom meg a stonerecall. -
steweee #4497 honnan lehetne jó sok modot letölteni hozzá? a nwn.hu és a hivatalos oldalon szerintem elég kevés van. -
antijedi #4496 azt én se tudtam :DDD -
Light #4495 Okesz, megvan, tényleg, kösz!:)
És a kaput hogy nyissam ki, mert nem segít rajta, ha ütöm... -
antijedi #4494 mesziről lőd szét a ládát mongyuk :D -
Light #4493 Hi!
Picit nem tudom, hogy mit kéne csinálni!
Ott vagyok a Blacklake Disctrict-ben, és van egy ház, ami előtt áll egy kislány, aki nem mondja el a kódot, mert az anyja mérges lenne, ha vizsont bemegyek a házba, a csaj megmondja, elhúzom a szekrényt és bejutok egy ilyen csatornaszerűségbe...ott kinyírtam az összes csontit és azt nem tudom, hogy hogyan nyissam ki az ajtót...van mellette egy láda, abból szereztem egy feljegyzést és van egy láda, ami csapdával van ellátva, én meg harcos vagyok...és az meg megöl:). Mit kéne csinálnom?
Köszi előre is!
csács -
#4492 Megrendeltem külföldről a kiegészítőt... kiváncsi vagyok megérkezik e egyáltalán (még nem fizettem), mert valahonnan Ázsiából jönne 18 dolcsiért.
Télleg, nem tudja valaki hol van online rendelés, amit ki is szállítanak Magyarországra? Valami megbízható kellene, mint pl az Amazon (de ők nem szállítanak ide). -
Braveheart #4491 A http://7wrz.uw.hu/7/mainpage.html
oldalon mikor lehet újra letölteni a 2 játékot? Mert már egy jó ideje ott van, hogy hamarosan visszakerül... -
#4490 Szvsz ha meghalsz és "feltámasztod" a karid, akkor xp-t veszítesz. A karaktered "betöltése" nem állástöltés, hanem feltámasztod a karid. Ha állást akarsz tölteni, akkor az játékállást töltsd be. -
JxOxExY #4489 Hali all!
Mért csinálja azt hogy haverommal nyomjuk 2 hálóba a SOA-t.Ő a server.Én egyfolytába elmentem, s miután meghalok 2 lehetőséget ad.Játék betöltése és karakterem betöltése.Általában az xp-m mindig a karakter betöltésénél nagyobb, s ez a szemét valahova máshova rak be.Pedig nem ott mentettem el.Szal a lényeg hogy nem oda rak vissza ahol legutoljára elmentettem.
Mit baszok el? -
#4488 De van. Steve_Sum es csapata csinalja a kezdetek ota, tobbi info az oldalon: nwnhu.freespace.hu
ircen #nwn.hu-n megtalalod ha van kerdesed.
-
emberke #4485 Mondtam én is hogy most éppen törölve van, de ha vársz egy kicsit újra fenn lesz. A jelszavakat meg úgy tudod megkeresni, hogy az oldalon a narancssárga színű szöveget beírod egy keresőbe pl google és akkor megtalálod a kívánt oldalt. -
Braveheart #4484 megnéztem a lapot, de törölve van tényleg és a jelszavakat sem tudtam megkeresni mert nincs is olyan weblap amire hivatkozik... -
emberke #4483 Nem.
Itt fennvan:http://7wrz.uw.hu/7/mainpage.html
Bár most törölve lett, de az oldal szerint hamarosan visszakerül. -
Braveheart #4482 csak a DC-ről lehetne leszedni az alap NWN-t? -
#4481 A nordock egy online modul (Persistant World), ami Marlowe egyik zart serveren fut. Hasznalja elvileg a kiegben levo plussz feateket es classokat is. Egyszoval a szabalyrendszer szinte ugyanaz mint az alapjatekokban, de maga a vilag es a tortenet egesz mas. (sztem jobb, foleg az ATS miatt). Bovebben a www.neverwinternights.hu-n tudsz olvasni rola, es ott is vannak a szukseges fileok.
Esetleg kerdezz ra #nwn.hu-n, ha van valami kerdes meg. -
steweee #4480 ez a nordock hol van? a kieg nem undretine? bocs ha hülyén hangzik, de még nem volt időm játszani vele -
#4479 A nordock.uw.hu-n nezd meg, most lesz kis idom es befejezem az osszeset, de hatha igy is segit valamit. -
solomander #4478 Kösz, nekem is bevált. -
Goblinraider #4477 Isten volt a kieg.
Most nyomtuk végig ko-operative
-
#4476 Hogyan lehet a Nordock ban a receptek alapján megcsinálni a tárgyakat? -
#4475 Kasztokat nemtom raktak e bele ujakat. De az uj classokat ugy tudott, ha fejleszted a karakteredet jatek kozben, majd ha elerted az adott prestigeclasshez szukseges ertekeket (statok, skillek, egyebek) akkor a kov lupnal valthatsz. -
BBking #4473 a file kiterjesztése sam
- hosts.sam -ez jó? -
BBking #4472 Win98 nál is működik?megtaláltam a file-t,ami a windows főkönyvtárában volt.A legvégére beszúrtam a sort amit írtál,de figyli a keyt. -
#4471 megoldódott a problem.
ha felteszem az 1.29-es patch-t utána már működik az 1.30-as is. -
steweee #4470 ah.bocs,így már működik -
coltos #4469 ez az nwn.hu -> http://www.neverwinternights.hu/ -
#4468 nem nem ez nem az amire gondolsz. annak rpm kiterjeésztése van. ehhez meg ott a readme, hogy ez egy pc-s patch! -
#4467 Az linuxos. :-D