Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindig veled együtt lép szintet, és mindig egy szinttel alacsonyabban van, mint te.
Ha több mint egy szinttel vagy magasabb nála, akkor beszélgetéskor kiválaszthatod azt, hogy tanítod egy kicsit. Ezt követõen szintet fog lépni.
Ha õ a magasabb szintû addig nem fejlõdik, amíg utol nem éred és le nem hagyod a szintjeid számával.

Petyus_
OKés, melyiken szoktatok lenni?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Akkor ma este én is kipróbálom, nem gáz, hogy csak elsõ szintû karakterem van? (Illetve az sincs, majd csinálok 😊)

Petyus_
www.gamecopyworld.com-on van mindenhez törés. 😊

mad mind
Hol lehet megtalálni az 1.22-es tört patch-et?

Udv. Mindenkinek

A jatekot le lehet forditani ugye? De hol talalhatok egy friss talk editort? Mert a regivel nem mukodik.
A hullák között.
Szegényke lefeküdt piheni az akadémia mellett. Véletlenül botlottam bele, amikor gyújtogattam, meg fosztogattam a halottakat. (Bár ez utóbbit egy paladin nem veri nagydobra.)

Felrakta valaki a legújabb patchet? megy simán?

A paladin nem egy nagy mágia használó. AD&D-ben ha még jól emlékszem valahol 8. szint környékén kapja meg az elsõ varázslatait. Itt D&D 3rd edtionben ez kicsit ugyan máskép van, de a lényegen nem változtat. Most 13. szint környékén is csak 3. szintû varázslataim vannak.

Braveheart:
Az ellenfél valószínûleg más fegyvereket, mást támadási módszert használ. Pl.: Ha te kétkezes kardot lóbálsz, míg õ két tõrt, akkor logikus, hogy többször fog támadni.
Ezen kívül ha varázsolni kezdesz vagy valamilyen tárgyat használsz, esetleg közelharcban lõfegyvert akarsz használni, akkor az ellenfél szabad támadásokat kap.

Egyébként tényleg érdemes elbeszélgetni mindenkivel. Így tudod a mellékküldetéseket is megkapni. Ezek pedig lehetõvé teszik, hogy mire a keményebb feladatokba bele kell kezdened, már kellõen felkészült legyél.

Csekély angol tudásom miatt nem tudom a NWN-ot nyomni. HONNAN TUDNÉK MAGYARÍTÁST LETÖLTENI???

Lacee
És nem tudnád nekem is elküldeni? 😊
Bocs, hogy így flémelek, de hát ha elszánt az ember...

[email protected]

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

engem másfél hónapig hitegettek azzal hogy "a jövõ héten megjelenik". Aztán egy külföldi haverom feladta postán és itt volt 3 nap alatt. A magyar disztributorok be******ják. Remélem olvassák ezt. Nem igaz hogy nem képesek kiadni pár hét alatt.
akinek van kedve netherlends modult játszani multiban (server vault van), az jöjjön ide gyorsan:

ip: www2.rpg.hu
pass: nwnhu

Lacee
Köszi acímet, csak az a gond, hogy modemes vagyok, és az a 7-8 óra inkább 4-5 napot jelentene... 😞
Esetleg ki tudnád nekem írni CD-re, ha szépen megkérlek? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kezdem unni magam...

Crag serverén, hogy lehet kijutni abból a Beetle's Battle Trainer szobából? Hiába kapcsolagatom a kapcsolókat, nem történik semmi...

Én is csak kapkodom a fejem...
Nekem néhány napba is beletelt, mire az elsõ fejezettel végeztem. Persze minden házat végig kutatni, (szinte) minden mellékküldetést megoldani, elbeszélgetni az NPC-kel idõbe tellik.

Kérdezõsködj az NPC-ktõl, olvasd el a kezedbe akadó naplókat, leveleket és rakd össze magadnak az információ morzsákat. Szerintem hamar rá fogsz jönni, mi lehet a probléma a börtönnél.

A valódi toll-papír-kocka szerepjátékokban sem fogja senki megmondani, mit kell tenned. Teljes mértékben rád van bízva, merre haladsz, milyen utat választasz. A kalandmester pedig egész biztos, hogy ki fogja használni a hibás döntéseidet.
Az NWN esetében is ez a lényeg. Magadtól kell rájönnöd, mi történt, mit hogyan kell megoldani.

Braveheart:
Ne rohanj! Ez nem a Diablo 2. Itt ha hasznos információkhoz akarsz jutni, beszélgetni kell a fõbb NPC-kel legalább. Pl.: Így ki tudod deríteni, hogy hogyan lehet bejutni a börtönbe.
Nem hiszem, hogy lenne értelme lépésrõl-lépésre leírni, hogy és mit kell tenned az elõrébb jutáshoz. Ezzel pont a játék lényegéttõl fosztanánk meg. Ráadásul erre ott vannak a végigjátszások.
Viszont végigjátszást használni szerintem értelmetlen...

Börtön negyed = Peninsula district, csak hogy egyértelmû legyen.
Azért neveztem Börtön negyednek, mert az a félsziget uralkodó épülete.

Mondjuk, ha elbeszélgettél volna Arabeth-szel a templomban, akkor tõle kaphattál volna egy olyan tanácsot, hogy a börtön negyednél kezd a problémák megoldását. Arabeth minden alkalommal elmondja, hogy szerinte hol érdemes kezdeni a kutatást az elveszett lények után. Ilyenkor õ nehézségi szint szerint tesz javaslatot.

Evil
uhh ennek a cirka 38mb file nak nem fogok nekiugrani az 56k csodammal.Lehet megis auto update lesz belole.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Braveheart:
Neked is azt tudom mondani, mint amit Rage-nek nem rég leírtam. Ha nem egyértelmû, és nem boldogulsz a játék kezelésével, akkor olvasd el a .pdf formátumú manualt (útmutatót) ami az egyik CD-n fent kell, hogy legyen. Ha mégsem, akkor a http://www.neverwinternights.hu/ -n lévõ anyagokat olvasd át. (Itt azt is megtalálod, hogyan is lehet multiban játszani.)
Ezen kívül olvasd el az egyes képzettségek, tulajdonságok, kasztok leírását. Ezek lényegi részét a játékon belül is megtalálod.
Ha ezt megteszed, a kérdéseid 90%-kára biztos választ kapsz.

aki multizni szeretne az csatlakozzon ide:

ip: thor.csillagkapu.hu:5121
pass: nwnhu

ez az elsõ online magyar server

Lacee
Szeretném kipróbálni a játékot, a Morrowind után. Csak az a gond, hogy nem tudom, honnan... Valaki nem tudna küldeni nekem egy backup copyt? Csere, díjazás érdekelne, bõvebben:
[email protected]

A játék hivatalos oldalán találhatsz olyan verziót is a patchbõl, amely offline használható.

http://nwn.bioware.com/support/patch.html

Itt keresd a Manual Patch Installation kezdetû sort!

Tartok tõle, hogy így nem nagyon fog menni Voodoon. Sorry!

yahh 16 bites meg nincs is 😞(
erre azt mongya hogy elõbb uninstall
Ridley
Hi mindenkinek! csináltam egy modult és feltöltöttem a www.bioware.com-ra a neve: The Nightmare. Holnap már elérhetõ lesz. Mégis csak egy hazai készítette pálya(ák)...Ha nem találod meg írj mailt és elküldöm (100-200 kbyte). Szigorúan csak 20-as karakterrel álljatok neki 😊
Ha tetszett és még szertnétek hazai modulokat akkor írjátok meg aztán megcsínálom. üdv: ridley

AmdPower

Setup!
Tehát ne a játékot indításával kezd. A setup-ban van lehetõséged egy pár dolog módosítására. Ott néz körül.

_V3_Win9X_1.08.03.zip nahhh leltem 1 ilyet má jön le! megpróbálom!!
figyi!! hol gyõzõdjek meg róla??
az intro után csak fekete képernyõm van 😞(
sehol nem lelek 1.08-as vagy késõbbi drivert :o((
csak a linkek vannak ,mögötte semmi!!
Yotzoo:
Gyõzõdj meg arról, hogy a legkisebb 16 bites textura csomag lett beállítva a játékhoz. Valamint elsõ nekifutásra probáld meg valamelyik alacsonyabb felbontásban idnítani.

heheh hekp=help
emberek!!
méééé van az ,hogy végigmén az intro, oszt fekete képernyõ és a kurzor láccik csak!!pls vlki hekp!!
A patche fent van a hivatalos oldalon.
No CD ckrack pedig a legtöbb warez kategóriájú oldalon kis keresgéléssel megtalálható. Helyet nem tudok mondani.

Hmmm........
Woodoo3-ashoz 1.07-es driver van fent. Minden gyönyörûen megy csak fekete a képernyõ. Patcholni pedig az utolsóval kell, legalább is a DiabloII-nél én mindig így csináltam. A crackot pedig ezután rakd fel. Szvsz.
ez egy jó kérdés. Még nem raktam fel õket, mert nálam csak fekete képernyõ van (woodoo3).
ez az
azokat nem raktam még fel
elindítod (bemountolod)az 1-est,ha kéri a 2-est bemountolod azt is,ha a playt kéri azt is, ennyi ..
passz...
tegnap huúztam le õket mind3 iso
mind a 3 iso-ban van!!
nem ! nincs tömörítve!!
http://kamui.egr.msu.edu:8080/~other/nwn/
innen huúztam le ...teis??
mert innen nem tömörített jön le
rob45
Sziasztok!

Nekem most küldte a game-t egy haverom,nekem tetszik,nem tudom biztosra,de lehet fogok online játszani.)
hááát nemtom mi a baja ..mert nálam símán felmászott a daemonról....
yahhh! ugyanonnan huúztam le én is
Unknow
Mert a Voodoo3 nem tud akkora texturákat kezelni mint amekorákat kéne...
srácok!!
woodoo3 -al mért nem megy ez a gém?? csak blekete képernyõ!!

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod