8396
  • Light
    Sziasztok!
    Sztem egy eléggé egyedi problémával állok elő most nektek, de remélem, tudtok segíteni.
    Amikor Desther elmenekül a szertartásról, azután megtaláltam, vágtam párat, és megadja magát...utána elkezdenék vele dumálni, és a játék lefagy...csak Ctrl+Alt+Del segít...bármit mondok, csinálok, a beszédnél lefagy...
    A rendszer XP, DX9, sima NWN van fenn - no patch.
    Mit csináljak?
    Ha nincs valami megoldás, akkor megkérnék valakit, hogy elküldöm neki mailben a savemet, nézze meg nekem, beszélje át a rész, és küldje vissza úgy...hátha azután már nem lesz ilyen.
    Köszi előre is!
    Csács
  • ollie
    nekem működött, de ha mégsem, akkor a forgalmazó köteles megoldani, hogy menjen. a bioware oldalán is nagyon jó supportot kaphatsz. csodálkoznék, ha nem menne. nekem legalább 50 (ha nem 100) eredeti játékom van, és soha nem volt velük problémám (legfeljebb a régebbiek közül nem mindegyik megy xp-n, de azok télleg régiek). másolt játékkal volt problémám, de azokat is általában csak kipróbélom és ha megtetszik megveszem (ha meg nem tetszik, akkor úgy sem játszok vele).
  • Gurgula
    Köszi a segítséget de van még ötletem.
  • Gurgula
    És ha megveszem akkor mi a gari rá hogy műkszik?
  • ollie
    akkor sajna nem tudok segíteni. bár nekem is volt problémám, de nekem az eredeti van meg (megvettem) és egy patch kijavította. de te nem tudsz patchelni sem, mert akkor nem müxik a crack.
  • Gurgula
    Igen van ott egy Crack könyvtár és benne egy nwmain.exe ezt bemásolom és........... hibaüzenet.
    Na most kezdem feladni.
  • ollie
    Nem tudom mi ez a file. Úgy csináltad, hogy install után bemásoltad a crack file-t (ami a cd-n általában egy külön crack nevezetű könyvtárban van és 1 db exe file) a program könyvtárába, ahova telepítetted? Mert ha nem, tedd azt (felülírja az eredeti exe file-t) és a normális módon indítsd a gámát. Ha ezek után sem inul, akkor más a gond.
  • Gurgula
    Na felinstallátam és azzal a crakkel se ment ugyanaz a hibaüzenet.
    Ez az ntdll.dll egy alkalmazás vagy mi. Nem nagyon értek ehez.
    Annak is örülnék, hogy offlineban menne a játék.
    Vmi ötlet?
  • Braveheart
    ntdll.dll erre keress rá és nézd meg miaz
  • ollie
    Aha, ha nem eredeti, akkor ne update-eld, patch-eld, stb, mert a crack nem fog működni. Csak úgy futtathatod, ahogy megkaptad cd-n, a crack-et használva a cd-ről. És persze online sem nagyon fogsz vele játszani (nincs egyedi cd kulcsod).
  • Gurgula
    Igen megvettem eredetiben(Nem vagyok miliomos sajna)
    Ezt írja ki ha részletezem:
    AppName: nwmain.exe AppVer: 1.0.0.0 Modname: ntdll.dll
    Fel van rakva a nocd-pöccs.
  • ollie
    milyen hibaüzenettel? nekem is volt hasonló, de megoldottam, ezért kérdezem, hogy pontosan mi a gond. ugye megvetted eredetiben?
  • Gurgula
    Sziasztok!
    Van egy problémám nem indul a NWN. Telepítem meg on-line updatelem és el szeretném indítani és egy kicsit úgy csinál mintha elindulna utánna hibaüzenet és leáll. Mit csináljak vagy mit ne?
    OP rendszerem XP.
    Előre is köszi a segítséget.
  • ollie
    én sem bántam meg az érte kiadott pénzt, mert zseniális játék, szinte soha nem lehet megúnni az eddig készített 2000+ mod miatt. ráadásul sok jobb mint az eredeti sztori. a kiegészítő még(?) nem kapható itthon, de én már megrendeltem valahonnan, most várom, hogy megjöjjön.
  • CarajoEsp
    Én megvettem és nembánom. Ekkora játékért kiadok ernnyi pénzt. Hátha jut belőlle valamennyi a fejlesztőkhöz.
  • konoko
    Attól függ melyik oldal érdekel... Kereskedő/fejlesztő részéről vagy a felhasználó/vásárló részéről éri e meg? =) Bátyám megvette anno, mégsem játszik egyik hivatalos szerveren sem, csak lanpartykon az ismerőseivel dm módban, vagy neten a Nordock-on. Szerintem hülyeség volt megvennie, de ő szerinte nem... Döntse el mindenki, de szerintem nem éri meg. =)
  • Braveheart
    Igaza van sztem... érdemes megvenni az erdeti játékot+kiegészítőt?
  • Mhosah Myth
    Na mindegy hagyjuk
  • ollie
    Komolyan azt gondolod, hogy odaadná valaki a cd-keyt, aki sok pénzt adott érte?
  • Mhosah Myth
    Nem találom
  • Mhosah Myth
    Köszi!Ott a letöltés résznél??
  • Mhosah Myth
    Köszi nagyon rendes vagy...
  • ollie
    És komolyan gondolod hogy valaki megmondja neked?
    Én speciel 12 rugót fizettem a játékért, drága mulatség lenne csak úgy kiadnom a kezemből a cd-key-t.
  • Mhosah Myth
    Azt szeretném megkérdezni hogy mi a Neverwinter Nights cd-key-e????
  • ollie
    az armorcheck-ben igazad van, többek között ez a bűntetés a varászlásnál/settenkedésnél/stb. is. de a -9 nagyon nagy, ezért ha varázslóval/pappal/erdőjáróval/tolvajjal van, akkor érdemes könnyebb páncélzatot hordani.
  • konoko
    Eldobahtod. Ha esetleg fontos tárgyat is eldobsz, vagy egyszerűen nem veszel fel, azokat megtalálod a temlomban a ....poolban. De csak ha már megszerezted, de mondjuk otthagytad a hullában, vagy nem vetted fel, stb.

Armorcsekk pedig a páncélzatod miatt kapható büntetés. Például lényegesen nehezebb tud egy állig vasba beöltözött lovag átúszni egy folyót, mint egy könnyű bőrcuccban flangáló tolvaj. És igy tovább. Ezeket a különbségeket egy-egy eseménynél ezzel az armorcsekkel "szabályozzák, szimulálják".

Valaki majd erősitsen meg, hogy nem irtam hülyeséget =)
  • sid123
    Elkezdtem játszani a játékkal és nagyon tetszik, de van pár dolog, amit nem tudok:
    A kulcsok használat után nem tünnek el? Még mindig van Prison Key-em, de már Blacklake-en tartok.(el lehet dobni?)
    Mi az a Skill armor check penalty -9?
  • konoko
  • ollie
    ja értem. a D&D 3. kiadása szerint nem lehet nagyobb 20. szintnél. így érthető. de gondolom ezt fogják orvosolni.
  • GodBadka
    A kiegben is a szabályrendszerszerinti max 20. szint az elérhető. Úgy tudom a következő kiegészítőben lehetőség lesz elérni a 30. szintet is. Erre az alapszabálykönyv szerint nincs lehetőség, de már a papír rpg-hez is adtak ki olyan szabálykiegészítést, amely a további fejlődési lehetőségeket is tárgyalja. Különben erre szükség is lenne, mivel nem nehéz összehozni olyan varázstárgyat amelynek a szintjövetelménye 20-nál nagyobb. Meg különben is az ellenfelek max szintje akár 40 is lehet. Hol itt az igazság:))

Csá Rubint! Látom már nyomulsz a játékkal:)))
  • ollie
    ezt értem, de atól még emelhették a max megszerezhető xp-t és így emelkedett a max elérhető szint (ugyanugy mint pl a Baldur's Gate-ekben vagy Icewind Dale-ben ott is magasabb szinteket lehet elérni a kiegek telepítése után)
  • Orgi
    Ninja, ha szépen megkérlek megnézed a postafiókod?:)
  • gumininja
    sorry a duplaert, majd valami errekoborlo mod kiszedi.
  • gumininja
    Nem. Attol hogy kiegeszito, az alap dnd3e szabalyok meg megvannak, igy ilyenek hogy xp meg levelszint kotott.
  • gumininja
    Nem. Attol hogy kiegeszito, az alap dnd3e szabalyok meg megvannak, igy ilyenek hogy xp meg levelszint kotott.
  • ollie
    nyílván, hogy magasabb az xp határ a kieggel, legalábbis gondolom. tehát magasabb szinteket lehet elérni.
  • gumininja
    Karakterek megmaradnak. Sot. Ha esetleg te csinalsz egy 1.30as (kieg) karaktert, es atmegy majd kesobb haverhoz mondjuk nala jaccani, es tegyuk fel neki nincs meg a kieg, akkor is jacchatsz a kieges karaktereddel, de akkor viszont a kiegben talalhato plussz feateket nem hasznalhatod. Ha a haver felrakja a kieget, akkor mar azokat is. Addig viszont szurkek a featek - inaktivak. Ugyanez igaz arra is, ha alapjatekkal akarsz olyan hoston jaccani, ahol mar fennvan a kieg - csak alapokat valaszthatsz, kieges feat/skill/pclass inaktiv.
  • gumininja
    Direkt ezert irtam ugy ahogy irtam. Sok mindenki, ismeroseim kozul is joparan, sirtak amikor vegigjaccottak a SOU tortenetet, hogy milyen rovid, meg erre kellett varni ennyit, meg stb. Pedig ennek a kiegeszitonek nem ez a celja. Hanem az, szerintem legalabbis, hogy ezentul a nwn mint engine, fel van szerelve ujabb skillekkel, featekkel, amelyeket hasznalhatsz akar szingleben (alapjatek vagy final moduloknal) vagy akar multiban (PWk, lan, stb.) Igy aztan termeszetesen ha elolrol kezded a jatekot, akkor mar hasznalhatod az uj dolgokat is.
  • Orgi
    Köszi, akkor találnom kell egy 3. szimpi karaktert is, csak nem tudom mi legyen az:)
  • steweee
    ha feltelepítem az undretine-t akkor az alapjátékban is lehet választani az új feateket? vagy csak a kiegmissonban?és ha ott új karaktert indítok, az életben marad?