Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami kezdeti stádiumban lévõ is jólenne!
Vagy tudtok segíteni?
A Chapter 2-ben vagyok és megkellene idézni valami tûzdémont akit csak spéci fegyverrel lehet megölni. Hol van ez a fegyver? Vagy össze kell rakni mert találtam valami fogat meg ilyen olyan tárgyakat!
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
En is letoltottem mindenfele drivereket:
SBPCI128Setupus.exe meg p128w2k.lib. Na ezek fel is mentek, aztan jol nem tortent semmi. A cuccokat a www.creative.com-rol szenvedtem le.
Ha te masmilyen drivereket talaltal, akkor a keresem az lenne, hogy kuldd el az URL-t, vagy a file pontos nevet, vagy barmi hasznos infot(, vegsosoron akar magat a file-t is lehetne).
Ja meg egy fontos kerdes: te milyen oprendszert hasznalsz?
(En WinME -t.....)
Koszonom, hogy valaszoltal.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
You first learn of this quest in the inn, but officially get it in the shrine. He will
give you four silver necklasses that will cure these werewolves. What you have to do is
find the three boys that were infected with lycontrophy, then the man that supposedly
infected them with it, the head werewolf.
The first boy can be found right in town. Urth is hiding in his house, and is easy to
miss(i did) Thanks to TrevorKKbo for this information.
The second boy is found in the very South East corner of the East road, by the entrance
to the south road.
The third and final boy is found in a cave to the north in the south road.
After you have cured all three boys you can go after the master werewolf, where it all
happened. This is in a cave in the Green Griffen Inn area in the south eastern area.
After curing this wolf you find out that he is not the head werewolf, but in fact the man
selling anti-werewolf materials!
Now head to Alhelor's house and defeat the final werewolf, and return to the temple with
news to complete this quest.
TSW: Tunderke
NPC kuldiket hogyan lehet megkapni? Csak azet oldhatom meg, aki velem tart vagy maset is?
Masik. Meldanent nem oltem meg, amikor talalkoztunk, meg tudom meg tenni kesobb? Nem talalom mar a hazaban, de a kuldi meg megvan, hogy tegyem el lab alol.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
azokat, ha elolvasom, utana van meg hasznuk, vagy adjam/dobjam el?
Hogyan lehet????????? Vagy OROK ELETEMRE RAJTAM MARAD???????
Tökéletesen mûxik!
😊)
HELP!
Ha azt választom, hogy XP-vel jelenjen meg a kari, akkor nem a torony tetején leszek, hanem a városkapunál és az egész küldit kezdhetem elölrõl.
Ha azt választom, hogy XP-nélkül, akkor fent vagyok a tetõn, igaz, a gyíklények imádkoznak, de akkor sem történik semmi.😞((( És XP-m sincs😞((
"Fáj, hogy így kellett elmulnia.."
😞(((
http://nwn.biow are.com/forums/viewtopic. html?topic=113388&forum=4 9
Sajna ismerõs a szitu. Nekem is deto ugyan ezt csinálja + nekem még egy hibás bejegyzésem is van a journalban ami akkor keletkezett amikor beszéltem az egyik diplomatával az alagsorban.
És le is mentem+vissza, de úgy sem😞(((
Egy kis segítségre lenne szükségem, azoktól, akik már végignyomták a játékot (illetve, akik a Luskan-város küldit megcsinálták).
Bejutottam a Host Tower-be. Végigmentem a 8+1 szinten és most a tetõn vagyok, ahol az elf hölgy és két gonosz kultista barátja állnak sok gyíklény társaságában egy kapu mögött. No, ezt a kaput nem tudom sehogyan sem kinyitni. (kulcs kell hozzá, de a toronyban sehol sem találtam kulcsot hozzá)...
Tudnátok segíteni?
Elõre is köszönöm:
Izmael
a következõ nagy gondom lenne, ami szinte megakadályozza, hogy haladhassak a játékban.
Chapter3ba mentem át éppen, lvl 13as bárd. Szintet léptem, megkaptam az 5ös szintû varázslatokat. Nagyon örültem, mert tanulhattam az Ethereal visage-t és a Summon creature 5öt. Nosza, felvettem õket, a korábbi verzióikat meg kitöröltem a tudott varázslatok közül (ugye ezt bárd és sorci csinálhatja). Aludtam egyet és nem tudom varázsolni egyiket se!!! Mindkettõ szürke a quicksloton. Most, hogy nem tudok idézni és páncélom sincs a túlélési esélyeim jelentõsen romlottak, bosst képtelen vagyok így leverni (fõleg a páncél hiányzik).
Nem értem, miért nem tudom varázsolni õket. Charismám alapból 16, tárggyal 19. Mivel ez ötös szintû varázslat úgy tudom 15 charisma is elég lenne hozzá (tényleg, a tárgyból szerzett cucc egyenértékû a statponttal? - ezt nem tudom). 1.24es a játék verzióm, ha ez számít.
Teljesen elakadtam és tanácstalan vagyok, pls help! Köszi, Orgi
ui: csak azt ne mondjátok, hogy töltsem vissza az elõzõ savegamét, mert az pár nappal ezelõtti😞((
Chromatic Breastplate: Diamond. Base AC 6
Scales of Truth: Holy water. Base AC 5
Leather Whitebone Armor: Gargoyle skull. Base AC 3
*BUG ALERT* This recipe actually creates
magic half plate armor, base AC 7, with a
+2 magic bonus, even if you use magic
leather armor in the recipe like the name
suggests)
Sentinel battleaxe: Adamantite
Double axe of the Tall Kin: Adamantite
Stonefire great axe: Adamantite
Ice reaver handaxe: Dragon blood
Gladiator club: Ironwood
Ironwood dire mace: Ironwood
Reaver heavy flail: Dragon blood
Storm light hammer: Diamond
Foundation light flail: Ironwood
Mace of disruption: Holy water
Drone morning star: Faerie dust
Rune hammer: Adamantite
Harbinger great sword: Adamantite
Sword saint katana: Adamantite
Astral blade longsword: Diamond
Namarra rapier: Dragon blood
Desert wind scimitar: Adamantite
Feyduster shortsword: Faerie dust
Uthgardt ceremonial two-bladed sword: Ironwood
Ravager halberd: Dragonblood
Sea reaver scythe: Adamantite
Fey spear: Faerie dust
Golden sickle: Holy water
Én a golden saint katanát csináltam meg egy +3as katanából, +4es lett és még vmi extra tulajdonság. Összesen 60ezer pénzbe volt asszem. Csak sajna ilyenkor nõ a szintigénye is a cuccnak...
Végigjátszásra, magyarítára (akármilyen) lenne szügségem!
Milyen oldalról lehetne ezeket letölteni?
Aki tud segíteni az küldjön emailt, vagy írjon a fórumba! Plz.
Elõre is köszi!
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Másrészt annyi fáradtságot se vettél, hogy esetleg felnézz a www.neverwinternights.hu-ra, ahonnét én is szedtem amit beírtam. Nehéz cím, ugye?
Ha vmi gondod van segítségkérés elõtt tehetsz magadtól is vmi minimális erõfeszítést a megoldására...
\'danja
Elõre is köszi!
1.23-asom van, nem ertem.
Valaszoljon valaki, sok itt a nagy multis ember 😊