Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelszó ugyanúgy nwnhu
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Meg aztán nem értem, hogy nem szúrja ki a szemed az a nagy gomb, amivel lehet lanon játszani...
TSW: Tunderke
Ezt a hibaüzenetet kapom bármit csinálok is:
Patching File nwmain.exe
An incorrect version of the file was found on your system.
The update was unable to complete, since the file contents were incorrect.
D:\NEVERWINTERNIGHTS\NWN\nwmain.exe
File Size: 5266899
File CheckSum: 6ff1a6990bfd8a887ec69ec80b450c75
The patch has been aborted
Pillanatnyilag fenn van az 1.22es critical és vmi tört exe. Nem a deviance, de azzal is kipróbáltam és úgy se jó. Megvan az eredeti exe is, azzal se megy fel a patch. Ugyanezt csinálta az 1.23as updatéval is. Az nwnupdate 1.9es, ha ez számít. A critical meg simán felment😞 Asszem kipróbálom egy teljes újrainstallal minden crackelés nélkül, hátha úgy felmennek a patchek. Bye
ui: idáig nem tartottam magam lamernek, de ha mindenkinek megy rajtam kívül akkor biztos bennem van a hiba😞((((((
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Egyébként Ravine-nek köszönhetõen van itt egy patchelési rész:
http://www.neverwinternights.hu/index.php?menu=patchek
Mindig corrupted exét mond. Eredeti exével nem megy fel, ha bármely tört van akkor se. Az autorun update-jével próbálom feltenni, az 1.22es criticalra a másfél megás updatét 1.23ra. elmondaná vki mit barkácsolok el? Thx😊
Nekem mindegy lenne melyik szerverre sikerulne felmennem, csak sikerulne vegre! 😊
De ha ugy csinalom, hogy kihuzom a kabelt, utana megint csak ugyanazt irja ki.
##dm_giveXP 1000

Vki próbálkozott már a konzollal??

Vki meg tudná mondani,hogy ha az nwn.ini-be beírtam a debug parancssort, akkor a játék közben mivel tudom a konzolt elõ hívni?
Leírás szerint "~" ez. Csakhogy azt írják ,hogy a nulla helyén van. A gond sztem,hogy magyar billentyûzeten magyar beállításokkal máshol van. A kérdésem az,hogy hol? Vki tudna segíteni?
Egyébként nem csalni akarok,hanem kikísérletezni néhány dolgot a varázslómnál spellek terén, illetve más kasztok fejlõdési menetét szeretném végignézni anélkül,hogy 100+ órát töltenék vele.
Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Ki van iktatva a bioware csatlakozás?
ez a két magyar szerver van:
thor.csillagkapu.hu
nwn.rpg.hu
Legalábbis ezeket ismerem, a második server vaultos.
Amúgy meg gondolom ezt írja: 😊)
"Client and server versions don't match"
1.23-as patch van fenn nekem, single megy is rendesen.
A CLoaktoweres questnél pedig a csaj minogonját le lehet verni a 4 wand megfelelõ sorrendû rávarázslásával (írja, ha jó a sorrend, nálam earth, water, air, fire volt ((talán random...)) ).
éppen ezen szívtam a fogam tegnap. Fel akartam menni a csillagkapura (modemmel az rpgt sajna nem látogathatom, illetve sok értelme nincs😞 ) és közölte, hogy már 1.23 van fenn és obi. Az teljesen jogos, hogy a serveren felrakják a legújabbat, de a rohadt Bioware miért 40megás patcheket csinál? Mindig mikor kijön egy új patch mehetek Pestre letöltetni magamnak, ez a szopás😞
Harcossal nyomulok, de a bárd csajszit fel szoktam bérelni, igaz marha sokszor döglik meg, de legalább erõsít.😊
A fontosabb a Newer's tomb quest lenne. +van a 3 tárgy, de nem találom a 2. tombot a graveyardnál. Hol kéne keresnem? A warrens akármi teljesen kész, az underground passagénál egy ajtó nem nyílik és fenn a graveyardban is van egy kripta, amire azt mondja, hogy ancient door. Próbáltam kezembe venni a pajzsot, de úgy se nyílik...
Annyira nem fontos, csak gondoltam ha már 2.* játszom végig megcsinálom az összes questet és ezek nincsenek meg...
Hátha tud vki segíteni, thx.
# Copyright (c) 1998 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP stack for Windows98
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
Ha ezek után mindent úgy csinálsz tutira mennie kell, mert nekem megy😊
Mikor elindítjuk a programot, elõtte húzzuk ki a hálózati kártyából a kábelt.
Vagyis ne legyünk neten.
Itt most kérheti a CD Key-t, beírjuk bármelyiket, s el is fogadja.
Innentõl kezdve, exit program, kábel vissza, s immáron , lehet rendesen nyomulni vele
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
(Ugyanis a kedves társunk a templomban ellõtt valami varázslatot, de ugy, hogy õ nem tudott rola. Elvileg csak a tárgy "egyéb" mágikus képességét nézte, és "lõtte" el, támadólag lépve ezzel fel a papok ellen.) - mi legalábbis a végén ebben maradtunk mint lehetséges magyarázat.
c:\windows\system32\drivers\etc
vagy win9x-ek esetén itt:
c:\windows\
(start menü/keresés is jó alternatívaként)
2. megnyitni és beleírni ezt:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
3. file mentése.
4. game inditása, multiplayer/Join Lan game/Direct Connect
5. ip és pass beírása:
- ip1: thor. csillagkapu.hu, pass: nwnhu (local vault)
- ip2: www2.rpg.hu, pass: nwnhu (server vault)
copyright by Wildor
talán az, amit akkor tesz az ember, ha végigjátszotta és még tápolni akar. Nemtom, hogy ez neked megfelelõ-e, de chapter2tõl kezdheted újra. Betöltöd a savegamét, save kari, aztán new game és kiválasztod a karid, chapter2 és kész... Legalábbis szerintem😊