Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TSW: Tunderke
Esetleg valakinek mûködõ cím ???
Vagy már mindenkinek megvan ?
Mert akkor mar mindgyart mas a helyzet....
Meg tudja vki ezt erositeni????
Ami CSODALATOS....
de, egybol felbaszta az agyamat 2 dolog:
1:Nem fegyverezhetem fel a tarsamat.
2:MIERT CSAK EGY TARSAT FOGADHATOK FEL???
Igy nics semmi hangulata, komolyan visszasirom a BG2-t,meg az IWD2 is jobb.
Na, de azert nem hagytam annyiban a dolgot...
es LAM:
http://snow.prohosting.com/wperpo/oc.htm
Battle AI fokozasa es a tars inventory-aban is turkalhatsz!!!!!Oriasi,igy mindjart mas!!!
(Aki ismeri annak bocs)
A masik:
EGYSZERRE TOBB SEGITOT IS FELFOGADHATSZ!!!
Kiprobaltam, mukodik!!!!
http://snow.prohosting.com/tuten100/
Másolva van meg a NWN és az a gond hogy rossz hozzá a cd-key. Ha valaki tudna adni egyet( természetesen másolt nwn kódját) azt megköszönném.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
rád mindíg lehet számítani :-)
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Felteszem még egyszer a kérdést,hátha valaki válaszol😊 Szoval, szoktatok még multizni? ha igen,akkor hol? Tudnátok cimeket mondani? elõre is köszi! 😊
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
valaki segítsen please!
The World is Yours
de hova kell ezt bemásolni ?? a modules mappába?
fijjug a newerwinter nights-hoz létezik magyarítás??
Merre szoktatok mostanában neten játszani? Tundátok adni pár ipcimet?
Elõre is Thx! 😊
Jelenleg tudtommal nincsen, de mindkettõ folyamatban.
(végigjáccás: KHKH ). Fordításba meg lehet jelentkezni
A másik, hogy ez kis karikhoz van, nem? Nem lehetne egy másik verziót is csinálni, mondjuk 17es szinttõl felfelé? Én nem értek hozzá, ha ez nagy munka...csak azért, mert a legtöbben elõbb végigviszik gondolom, utána néznék meg, másrészt szeretnék a tápos karijaikkal játszani vele.
Különben én se értem, miért lett ennyire elfelejtve ez a játék, mert elég jó és pont ez lenne benne a legjobb - magyar questek csinálása.
Bár még nem láttam elõre is gratulálok hozzá, biztos rengeteg idõdet beleölted! Sõt továbbítom 2 embernek is a kalandod😊 Bye,
Orgi
Különben én 2* játszottam végig és eléggé meg lehet unni a 2. végére. 3.hoz már nem volt kedvem.
Mi az beleunt mindenki ebbe a játékba?
Pedig szerintem nem egy megunható darab!
Chapter 2.
Kijöttem arról a helyröl ahol megkellene idézni a tüzzel azt a lényt. Ezután elmentem másfelé és most mikor visszamennék nemtalálom a bejáraton a belépöhelyet. Szoval ott a barlang szálya de bemenni nem lehet. Mostmár nem is tudok többé bemenni? Elrontottam végleg?
A druidák fönöke elteleportált egy helyre ahol lekelett ütnöm valami varázslófélét. Ez sikerült is és utánna kijöttem. Viszont a küldetés miszerint valami circlet (korona aszem) kell megszerezni még mindíg nincs elvégezve és én úgy gondolom annál hagyhattam. Viszont vissza oda sem akar engedni!?
Az adott chapterben az összes köldetést megkell csinálni ahhoz hogy a következQre menjek? Vagy elég a fö!? Itt úgy gondolom az a fö amikor a könyveket kell összeszedni!?
Elöre is köszönöm ha segítetek!
Rendes toled hogy segítettél!
Köszi szépen!!!
Két helyen elakadtam.
1. Chapter 2. Valami erdQben van egy oszlop amkinek háromszor kell válaszolni. Ha rosszat válaszolok otterem kér csontváz és megtámad! Nos mit kell itt válaszolni?
2. Chapter 2. Valami kastélyban vagyok ahol van egy szoba ahol körben kandelláberek égnek és valami sugarak mennek egymás felé. Aszem itt belelehet tenni valamit a középsQben hogy megjelenjen Belial aszem. Mit kell itt csinálni?
Elore is köszönöm!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Namost ez júliusban jött ki...
A modult meg, ha kesz lesz teljesen, termeszetesen kozreadjuk valamilyen letoltheto formaban, de az meg odebb lesz. Addig is DMC-t jaccunk legtobbszor, a mar kesz, de tobbnyire meg ures vilagban..
Én pont arra gondoltam, hogy MIT ír ki? MIÉRT nemmegy? Valami hibaüzenetet csak kiír? Olyan nincsen, hogy nemmegy 😊)
Mindenesetre abból, hogy hozzám be tudsz jönni, és egymáshoz nem tudtok joinolni arra következtetek, hogy csak nem olvastad el elég figyelmesen az oldalon való leírást, és mivel joinolni hozzánk tudsz...azaz a kliensek OK-sok. A szerveretekkel lesz a gond. Szal azon is tiltani kell a bioware-t. Persze várom a konkrét hibaüzenetet, vagy valami iylesmit: - A progi kifagy, a progi kilép, kiírja ezt meg azt 😊
Nah így remélem értehetõ mire akarok kilukadni..😊
(bocs, ha kioktatós lett, vagy ilyesmi de hajknal van, és 2 napja kerülgetjük egymást 😄 )