Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 1.24es patchhel játszottam a dolgot és ott tuira nem volt semmi ilyesmi.Több társ max vmi moddal lehet.Bárd voltam, charisma volt a fõ tulajdonságom...egy hencman és egy idézett lény lehet.

TSW: Tunderke

Hi, le lehet ezt a magmet még valahonnan tölteni ? Marha kiváncsi vagyok rá ?

Esetleg valakinek mûködõ cím ???
Vagy már mindenkinek megvan ?
I.C.ram
Hát nekem ezt mondták. De azért nem ártana, ha valaki megerõsítené, mert én most a Charismára gyurok a törpével, hogy legyen +1 segítõm. Remélem nem potyára ment a dolog. Mert akkor nagyon, de nagyon ideges leszek, mert egy Törpe Fighternél, azért nem a Charisma az elsõdleges. 😊
ICRam ez biztos??????????
Mert akkor mar mindgyart mas a helyzet....
Meg tudja vki ezt erositeni????
Bandee
Az miért van h fent az 1.26-os peccs. Radeon9000Pro-m van (dx 8.1) és nem tudom bekapcsolni a shiny watert? Elvileg pixel shader kell hozzá csak, akkor meg miért nem? Ott van csak hiába kattanok rá, nem kapcsolja be. Amúgy DX9 van fent ill 781-es driver. 5let?

I.C.ram
Én úgy tudom, hogy ahány +-os a Charismád, annál több segítõt fogadhatsz! Tehát 12-es Charismával (+1-es) +1 segítõt fogadhatsz. Javítsatok ki, ha nem így van.
Na, vegre az uj videokartyammal (Geforce 2) sikerult elkezdeni a jatekot....
Ami CSODALATOS....
de, egybol felbaszta az agyamat 2 dolog:

1:Nem fegyverezhetem fel a tarsamat.

2:MIERT CSAK EGY TARSAT FOGADHATOK FEL???
Igy nics semmi hangulata, komolyan visszasirom a BG2-t,meg az IWD2 is jobb.

Na, de azert nem hagytam annyiban a dolgot...
es LAM:
http://snow.prohosting.com/wperpo/oc.htm

Battle AI fokozasa es a tars inventory-aban is turkalhatsz!!!!!Oriasi,igy mindjart mas!!!
(Aki ismeri annak bocs)

A masik:
EGYSZERRE TOBB SEGITOT IS FELFOGADHATSZ!!!
Kiprobaltam, mukodik!!!!
http://snow.prohosting.com/tuten100/
írtam emilt a címedre
Bandew
Halihó mindenkinek!
Másolva van meg a NWN és az a gond hogy rossz hozzá a cd-key. Ha valaki tudna adni egyet( természetesen másolt nwn kódját) azt megköszönném.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hát itt mindenki megvan halva... próbáld meg ezt a progit: dchun.hq.hu

kösszíííí....
rád mindíg lehet számítani :-)

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Halle!

Felteszem még egyszer a kérdést,hátha valaki válaszol😊 Szoval, szoktatok még multizni? ha igen,akkor hol? Tudnátok cimeket mondani? elõre is köszi! 😊
tessék mondani ...mi az a WW ????

marlowe
Jujj hova süllyedtünk! Fel Fel! Kinnt a WW, nyomás letölteni, játszani

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

PhantomW
nem találtam erre megoldást

The World is Yours

olvass vissza a 3637-ig és ott a válasz
PhantomW
felraktam a gamét rá az 1.26 pecset multiplayerben rányomom hogy new game create charakter akkor leelenöri a cd keyes és azt mondja unaur... vagyis nem jó pedig cdkey generatorral csináltam aztán a keychangerel megváltoztatom a key akkor amikor elinditottom a gamét egy cdkey kell neki és oda bármit generálok nem jó neki
valaki segítsen please!

The World is Yours

kössz ....

igen
ez szomorú 😞
de hova kell ezt bemásolni ?? a modules mappába?

Szerintem nem nagyon létezik,de lehet,hogy tévedek. Ellenben vannak magyar Kalandok. Pl: #3638-as hozzászolásban leírtakban egy magyar kalandrol van szó.
sziasztok
fijjug a newerwinter nights-hoz létezik magyarítás??

Hello allz!

Merre szoktatok mostanában neten játszani? Tundátok adni pár ipcimet?

Elõre is Thx! 😊
Baldur's Gate II magyarosítást nézd meg a bk2.ini.hu címen! NWN magyarosítás tudtommal jelenleg nincs, de már dolgozunk rajta. A részletek ha érdekelnek látogass el a www.neverwinternights.hu oldalra és ott kukkants be a forum oldalára.
azazel
Tényleg dobhatnátok már valami magyarítás linket

Hypo
Na erre varrjatok gombot http://www.automex.hu/index.php?PHPSESSID=&m=3&am=2&oid=66&oid2=5071&PHPSESSID=6932553649df541bfb4cd5df8c92e54f

marlowe
Fordítás, és Végigjátszás ügyben javaslom az oldlaon lévõ fórumot olvasni
Jelenleg tudtommal nincsen, de mindkettõ folyamatban.
(végigjáccás: KHKH ). Fordításba meg lehet jelentkezni

marlowe
Leszedtem, ha újra megy a thor felrakom oda, az ideiglenes server csak egy modult bír.

marlowe
Sokat segítene, a serverben, ha elküldenéd mailban

marlowe
Gyere az oldal fórumára, ott vannak sokan akik tesztelik szivesen.

3429es hozzászólás és késõbbiekben boncolgatják még a témát...

Most töltöm a modulod. Sajnos az a baj vele, hogy elég késõn csináltad meg - ezt most úgy értem, hogy én már rég uninstalláltam a játékot 2*i végigjátszás után, ami nem 2 perc. Errõl nem te tehetsz, ez nem kritika, csak ténymegállapítás. Valszeg a legtöbb ember, akit érdekelt volna már rég végigvitte és leszedte.
A másik, hogy ez kis karikhoz van, nem? Nem lehetne egy másik verziót is csinálni, mondjuk 17es szinttõl felfelé? Én nem értek hozzá, ha ez nagy munka...csak azért, mert a legtöbben elõbb végigviszik gondolom, utána néznék meg, másrészt szeretnék a tápos karijaikkal játszani vele.
Különben én se értem, miért lett ennyire elfelejtve ez a játék, mert elég jó és pont ez lenne benne a legjobb - magyar questek csinálása.
Bár még nem láttam elõre is gratulálok hozzá, biztos rengeteg idõdet beleölted! Sõt továbbítom 2 embernek is a kalandod😊 Bye,

Orgi

Egy chapterben a legjobb, ha megcsinálod az összes küldetést az xp miatt és a minden henchmanét a tárgyak miatt. A többire már nem emléxem, de a www.gamefaqs.com-on van egy csomó segítség a játékhoz, nézd+ ott.
Különben én 2* játszottam végig és eléggé meg lehet unni a 2. végére. 3.hoz már nem volt kedvem.

Nemtud segíteni senki?

Mi az beleunt mindenki ebbe a játékba?
Pedig szerintem nem egy megunható darab!
Pár kérdésem lenne megint. Segítsetek ha tudtok légyszives!

Chapter 2.

Kijöttem arról a helyröl ahol megkellene idézni a tüzzel azt a lényt. Ezután elmentem másfelé és most mikor visszamennék nemtalálom a bejáraton a belépöhelyet. Szoval ott a barlang szálya de bemenni nem lehet. Mostmár nem is tudok többé bemenni? Elrontottam végleg?

A druidák fönöke elteleportált egy helyre ahol lekelett ütnöm valami varázslófélét. Ez sikerült is és utánna kijöttem. Viszont a küldetés miszerint valami circlet (korona aszem) kell megszerezni még mindíg nincs elvégezve és én úgy gondolom annál hagyhattam. Viszont vissza oda sem akar engedni!?

Az adott chapterben az összes köldetést megkell csinálni ahhoz hogy a következQre menjek? Vagy elég a fö!? Itt úgy gondolom az a fö amikor a könyveket kell összeszedni!?

Elöre is köszönöm ha segítetek!
KHKH

Rendes toled hogy segítettél!
Köszi szépen!!!
SEGÍTSETEK!

Két helyen elakadtam.

1. Chapter 2. Valami erdQben van egy oszlop amkinek háromszor kell válaszolni. Ha rosszat válaszolok otterem kér csontváz és megtámad! Nos mit kell itt válaszolni?
2. Chapter 2. Valami kastélyban vagyok ahol van egy szoba ahol körben kandelláberek égnek és valami sugarak mennek egymás felé. Aszem itt belelehet tenni valamit a középsQben hogy megjelenjen Belial aszem. Mit kell itt csinálni?

Elore is köszönöm!
marlowe
ITT Nézz szét alaposan, és van.

BADE
Valaki nem tud mondani nekem egy cd-key-t mert a játék megvan csak a kód nincs meg!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Gondolom a 18as INT az nem az alap nalad, hanem cuccokkal novelve annyi. 7. szintu spellekhez 17es INT kell, de az cuccok nelkul.
AAAaaarrggghh!!!!!!!szarrá ment a cd1 !!emberek!! ki tud cd1 -et valahol (letölthetõt)

Kis Szabó
Tudom csúnya dolog csalni de mégis kiváncsi vagyok: sikerült vkinek használni a cheatet vagy vmilyen trainert? Leírná hogy ment?

marlowe
Hááát a játékokat általában akkor lehet leszedni "könnyen" mikor kijönnek...

Namost ez júliusban jött ki...

gumininja
Okes, a heten mar nem lesz jatek, sem probalkozas, de a kovetkezonel leirom a hibauzeneteket. Kabe 2-3 fele szokott elojonni, belole egy az a CDkey-t emlegeti, de azt megoldottuk. Tobbit nemtom fejbol, hulyeseget meg nem akarok irni. Hatha tudsz majd megoldast..

A modult meg, ha kesz lesz teljesen, termeszetesen kozreadjuk valamilyen letoltheto formaban, de az meg odebb lesz. Addig is DMC-t jaccunk legtobbszor, a mar kesz, de tobbnyire meg ures vilagban..
marlowe
Juteszembe, esetleg a modulotokat nem akarjátok a közösséggel megosztani? 😄

marlowe
Nah ezzel még mindig nem írtál semmit, csak annyi érdemlegeset, hogy nemmegy 😊

Én pont arra gondoltam, hogy MIT ír ki? MIÉRT nemmegy? Valami hibaüzenetet csak kiír? Olyan nincsen, hogy nemmegy 😊)

Mindenesetre abból, hogy hozzám be tudsz jönni, és egymáshoz nem tudtok joinolni arra következtetek, hogy csak nem olvastad el elég figyelmesen az oldalon való leírást, és mivel joinolni hozzánk tudsz...azaz a kliensek OK-sok. A szerveretekkel lesz a gond. Szal azon is tiltani kell a bioware-t. Persze várom a konkrét hibaüzenetet, vagy valami iylesmit: - A progi kifagy, a progi kilép, kiírja ezt meg azt 😊

Nah így remélem értehetõ mire akarok kilukadni..😊
(bocs, ha kioktatós lett, vagy ilyesmi de hajknal van, és 2 napja kerülgetjük egymást 😄 )

gumininja
Egesz nyaron un. lanpartyn tokeletesen mukodott a dolog, ugy ahogy anno kitalaltuk nyar elejen, es ahogy le is irtad az oldalon. De a tarsasag, a jatekosok, a dm, az uj tanev miatt ismet szetszorva egyetemeken/foiskolakon az egesz orszagban. Es mivel tovabbra is jaccanank, a sajat modulunkkal, meg kellene oldani a tcpip dolgot. A serveredre, meg a tobbi serverre fel tudok lepni, lanon is muxik itthon, de tcpip szinten nem akar muxeni sehogy sem. Direct Connect-el sem megy semmire. Szal remelem erthetoen irtam le hogy mi a gond. Roviden: hogy oldjam meg, hogy en hostolok, es erre a hostra ip alapjan csatlakozik a tobbi? Ennyi lenne a kerdes ;]
marlowe
Kazi! Írtam levelet.

marlowe
Na de mégis valamit mondjál, mert az hogy nemmegy, elég kevés rájönni a hiba okára.