Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítség kellene mert elakadtam!
Az utolsó elõtti chapterben vagyok és nemtudom mit kell csinálni hogy továbbjussak!? Találkoztam két sárkánnyal két különbözõ barlangban! Szóval a kérdés az hogy velük mit kell csinálni? Vagy mi a fõ küldetés aminek teljesítése után átjutok a végsõ chapterba?
Elõre is köszönöm a segítséget!
magyarositas nincs a gamehez?
\'danja
legyszi mondjatok 1 cdkulcsot es mondjatok el minden patchet hivatalos Add-onokat es a crackeket hozza!
elore is koszi
\'danja
Jatek install...1.26full patch(44mb) fel,1.26 nocd exe fel->minden oke klasszul megy, de nem tudok a Witch's Wake modullal jatszani.
1.27 full patch(48mb) fel, 1.27 nocd exe fel es keri a tetves a CD-Keyt...Akarmit irok be, Invalid CD-Key uzenet....
Szoval hogy lehet mukodesre birni az 1227-es patchet???
Van egy csomó jó modul, www.nwvault.com toplistásai közül érdemes válogatni. Tölts le egy megfelelõt. Jókat lehet játszani.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Riszpekk
Riszpekk
én vagyok az az oneal aki érdeklõdött a gpl után
megváltozott a Hgplm szoba kódja a winvroc-n!
ha lennél ojan szives és elküldenéd e-mailban!
[email protected]
köszi
!Forza Ferrari!
TSW: Tunderke
Nagyon meköszönnén ha valaki segitene kicsit.
1.Mi kell a netes gamehoz ha másolt a game.
2.Mi kell hozzá.
csak ennyi lenne hálás lennék ha valaki segitene

Egy csomo modulnal azt irjak , hogy pl. 12-20 szinttu karakternek van.De minden karakter 1. szintu.Viszont igy akkor hogy lehet jatszani ezekkel a modulokkal???
Leszedtem vagy 200 mbnyit,iszonyatosan jo egy ketto,de nem kezdem el 1. szintu karival...
Fejemre róttak egy STR Desc.-t. Nem bírok el semmit és a STR-em 3-al csökkent.
Ezt hogyan lehet megszüntetni?
Általában elmúlik egy pihenõ után az ilyen varázslat, de ez nem akar.
köszönöm elõre is

War. War never changes.
War. War never changes.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
2.
Hogyan játsszunk multiban?
Néhány emberrel biztosan elofordul, hogy a CD-key-e bannolva van, vagy esetleg valamilyen oknál fogva nem muködik. Ezeknek kínál megoldást a lövetkezo kis leírás.
A jelenlegi CD-key rendszer a következoképpen muködik:
Ha az ember a multiplayer opciót választja, akkor a játék (kliens) becsatlakozik az nwmaster.bioware.com szerverre, és elküldi nekik ravaszul a CD-keyt, valamint az user logint. Így ez a központi szerver le tudja ellenorizni a cd-key-t. Amennyiben valakinek valami oknál fogva nem megfelelo a key-e ( bár a játék megvásárlásakor, ez igen ritkán fordul elo ), azt itt ki is dobja a fenébe, tahát a multi nem elérheto. Aznonban, nem mindenki van a netre kötve, aki multiban akar játszani.( LAN) , az o esetükben a játék észreveszi, hogy "nincs internet", azaz a fennti szerver nem elérheto, és továbblép a multiplayer menübe. Kiad egy hibaüzenetet, hogy nem minden opció fog muködni, de a LAN az igen. Ehhez még hozzátartozik az is, hogy a LAN is tcp/ip protokolt használ, és nem érdekli honnan van a másik gép.(direct connect)
A megoldás:
Egyszeruen modellezni kell azt az állapotot, hogy nem elérheto az internet, azaz a tuzfalból ( aki nem használ, töltsön le egy ingyeneset ) ki kell tiltani a bioware szervert.
( ip: 66.244.193.142 ).
Másik lehetoség, hogy a host file-ban a következo bejegyzést teszed(idézojel nélkül): "127.0.0.1 nwmaster.bioware.com". Windows2k alatt ez a következo file: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts, míg win9x alatt: c:\windows\hosts.
Ilyenkor lehet szervert is indítani, meg csatlakozni is az ilyen módon kreált szerverekhez.
Csatlakozás: A multiplayer menüpont kiválasztása után, JOIN LAN GAME, majd azon belül direct connect, és ott megadni az IP-t. ( Alternatív megoldásnak tökéletes, hogy amíg a logint (és persze a CD-keyt) ellenorzi a játék lehúzzuk a gépet a netrol, és mikor már csatalakozni akarunk egy szerverhez visszadugjuk)
Szerver indításánál ez a kábel kihúzós módszer nem jön be, ugyanis azt is meg kell akadályozni, hogy a szerver is leellenoriztesse csatlakozáskor a CD-keyt bioware-éknél.
****(Neverwintersnight.hu-ról másolva)****
3. Nekem a bárd és a monk.
4. A neverwintersnight.hu-n biztos ott vannak, de az én idõmben ez a kettõ volt:
ip: www2.rpg.hu
pass: nwnhu
és a
ip: thor.csillagkapu.hu
pass: nwnhu
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
1. melyik a mostani patch?
2.hogyan lehet crackes exevel multiban nyomulni?(egy fájlban át kell írni vmit, de nemtom melyik az a fájl)
3.melyik a kedvenc karakterosztályotok?
4.milyen magyar szerverek vannak?
Egyenlõre ennyi, köszi szépen és BUÉK !
War. War never changes.