Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Béke Nektek!
Népek!! Van-é valamilyen mód arra, hogy az agyatlan kisérõmet rávegyem miszerint: ne mászkáljon el tõlem még a csata hevében sem mivel->
1.annyira nem menõ és a támogatásom nélkül leverik
2.kezdjük az írtást a szélén és ne bumm a közpébe.
Bármi jó lenne: parancs, taktikai értekezlet....!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

www.gamecopyworld.com
bizkit
Köszönöm szépen!

...úgy hogy...no comment!

bizkit
Hú! Én ezt nem ismerem ! Pontosan mi a cím? Mert ha www.edonkey.com akkor ott hol és hogyan!?

Galy
Icewind Dale , BG I és BG II -t végignyomtam
Galy
Én next week kapom meg.

Érdemes rá idõt áldozni?
bizkit
SZiasztok!

Le lehet valahonnan szedni ezt a játékot!? Engem nagyon érdekelne!

Sipocz
Béke Nektek!
Végre találtam vmi csapatszerüséget, bár lehet hogy sokmindent feláldozok miatta:
1. maga a kari druida/sorceror
2. a drui kaszt solyma, a kari testõre
3. a sorc. kaszt pixije a zárnyitó + csapdamentesítõ + kém
4. ????? nemtom - az ork barbi vagy a törpi monk - ez lenne a verõember, még nem vettem fel mert gyõzöm egyedül is.
Ahogyan kukucs és amit (nagyon keveset!) tudok a vége vmi drui15/sorci5 tervszerûség lenne(mindenkép több mint az 1:1 min. 2:1).
Kérdés: sok áldozat-é ez a multikaszt (fõleg mert casterek!) ha csak single-playerben utazom?

gumininja
Topicban nincs, azt lattam volna. Utananezek a forumban, arra nem is gondoltam hogy atfussam ;] Koszi a valaszt.
oneal1
kössz

!Forza Ferrari!

Bandew
De itt minden magyarisítást megtalálsz: www.extra.hu/gmiki

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nincs hozzá magyarosítás.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

oneal1
nemtudjátok honnan lehet leszedni magyarosítást a gamehoz????

!Forza Ferrari!

Az is ki van irva az ircen, fogalmam sincs melyik az aktualis, megnezni meg nemtom napkozben, hala a szuper gprsnek. Van 1 magyar modul, Land of adventure, azt most tuti nyomjak, a neverwinternights.hun biztos talalsz hozza linket, ha mashol nem, a forumban. Nepszeru meg a Land of Nordock (nwvault.ign.comrol leszedheto) is.
Sipocz
Béke Nektek!
Köszönöm a válaszokat!
A csapathoz való ragaszkodás miatt próbáltam egy druidát, nagyon jó tapasztalatokkal. A kisérõ sólyom lényegesen gyorsabb mint a kari (és ez párosul egy iszonyú dex.-es ac.-val) ezért az ellenfelek rá figyelnek és rengeteg a szabad ütésem. Ha resistanciában meg tudom támogatni igen-igen tuti lesz. Ha a rangernek hamarabb lenne kisérõje akkor egy druida/ranger kasztcombo vmi eszméletlen lenne!

gumininja
Ertem. Sajnalatos, dehat ezvan. Es melyik module fut a serveren? Ne akkor kelljen tokolnom vele, leszedem elore.
Ha gyursz heal skillre is, akkor nagyon jol ra lehet bizni az apromunkat a henchmanre, hatulrol gyogyitva.
Ezek sincsenek kihasznalva.
gumininja
A legjobb karakterem singlet vegignyomva, egy 10fighter/9thief neni lett. Segitonek jott mogottem Linu draga, ranged attackra allitva (nehogy lehaljon) es folyamatosan gyogyitva ha kellett. Minden ladat kinyitottam, mindenkit levertem (kit konnyen, kit vert izzadva). Probalkoztam barddal, sorcival, paladinnal, de ahogy mindig, most is a tolvaj/harcos gyozott nalam. Viszont ismerosom csinalt egy monkot, ami szinte legyozhetetlen lett, duelben pl eselyem sem volt ellene.
gumininja
Azt tudom, neha benezek, de csak ez a ket server van? Nyar ota azt hittem lett meg par, azert kerdeztem ra.
Sipocz
Béke Nektek!
A kisérõ megjelenése-rejtõzése, figyelme, személyisége mennyire önálló, mennyire igazodik hozzád, az engine egyáltalán mit vesz belõle figyelembe. Ork-pajtással nyomultunk egy kastélyban és megpróbáltunk sniperkedni, de nem igazán volt egyértelmü hogy tényleg a 3 méternyi, caplatós komámra moccantak-e rá az õrök!

Sipocz
Béke Nektek!
Kóstolgatom:vissza-visszatér a kari-alkotás és formálás. Nyílván praktikus a story teljes ismeretében eldönteni a játszott személyiséget, de az elõreolvasás spoiler. Nemtom jól gondolom-é, de eddig ami nyerõt láttam:
1.un. vegyeskasztu pasas (paladin, ranger, bárd, druida) és egykaszt végig , kisérõ mindig az adott feladathoz illesztve,
2.kétkasztu pasas (1 might+1 magic) és mindig a hiányérzetre fejleszteni, ehhez egy jól kiválasztott kisérõ mindenképp kell,
3.háromkasztu pasas, de itt attól tartok elaprózódik - bár, ha mindenbõl el lehet érni legalább 10. szintet akkor a végére ez az igazi jószág.
Mi a javaslatotok?

Sipocz
Béke Nektek!
Köszönöm a válaszokat!
Magam is körülnéztem infók után mint kiderült ez a pókocska kb. 10.szintü npc.-nek felel meg, tehát meg is érdemli a körültekintést. Nekem spec. nagyon hiányzik a csapat, úgy értelmeztem: egyszerre csak egy kisérõ(?!), aki valóban kissé hebehurgya és a kikapcs/bekapcs stratégiai megbeszélés helyett némi árnyaltabb parancskészlet bizony-bizony kellemesebb lenne. Réges-rég volt egy pici ikonos gama, amelyik a D&D elsõ kiadását követte, aztán meg a DarkSun sorozat...mindkettõ nagyon tuti körös harcrendszerrel és jól alakítható csapattal. Csak az enginnel adott részeket ismerem nem tudom biztosít-e valami csapatjátékot single módban? Ezzel együtt tetszik: a multimédia jó, kezelhetõ a folyamat kétkézzel(a stopra csak néha van szükség). Eleddig nem ismertem a 3Edi.-nek ezt a kunsztos megoldását (igazán az egész 3E-t egyáltalán) és valóban olybá tünik, hogy ezek jó megvállogatása a siker alapja. Az nem baj, hogy a karit megszabadították a merev kaszt-kötöttségektõl ha mindez kiegyensúlyozott, hát mindenki úgy szvtja magát ahogyan akarja mert nyílván a bevállt régi módi adja az optimális megoldást. Szerintem is egy máge adjon annyit magára, hogy nem bujik konzervdobozba!

1. Aribethtel kell beszelni, o lepasszol Arin Gendhez, aki majd kuldi az emberet a kapuhoz, es o visz be Luskanba.

2. Vki bekes csavot kinyirtal akit nem kellett volna, ilyenkor eleg sokmindenki ellenseged lesz. Megoldas: load game.
Fel van sorolva a feat leirasaban.
Nem, itt mar minden feat alapon megy, akinek megvan a featje az adott fegyverhez, az hasznalhatja. Magus es pap is rohangalhat 2kezes karddal, full plateben, ha bevalasztod neki a hozza kello feateket. Az mas kerdes hogy ezek minden hatranyat is megkapja, tehat a magus full plateben nem igazan fog varazsolgatni. Csak a hasznos feateket erdemes bevalasztani.
Discipline a harci featek (knockdown, aimed shot, stb) kivedesehez kell, a dex bonusz (dodge) pedig az utes eloli kitereshez. Ha nem sikerul elhajolni, akkor eltalal az utes, ilyenkor jon a discipline proba hogy az utessel sikerul-e knockolni.
Sorci, wizard, bard: arkane spelleket hasznal, ezt korlatozza a pancel. Cleric, druida, lovag, ranger: papi spelleket hasznal, erre nem hat a pancel.
Magusmelle sztem hasznosabb a barbar henchman, foleg ha rapakolsz 1 stoneskint. Magas szinten is. az elementalok sajna eleg karcsut sebeznek, es lassan, a barbar segito jobban oszt.
irc.extra.hu -> nwn.hu szoba, a fejlecben mindent megtalalsz.
Automatikusan allitja. Pont azert hogy ne minden lvl1 kari +5-os fegyverekkel rohangaljon.
Az nem egy nagy durranas, kicsit erosebb mint a kalozok kinn az uccan, de az a jo benne. En inkabb a Twisted Rune szintu harcokat hianyolom az NWN single kampanybol, sztem tulsagosan leadtak a szinvonalat (igaz, itt nincs csapat, csak 1 eleg buta "elorerohanokesbehalok" segito).
gumininja
Attol hogy a jatek eleje a pokocska, meg lehet kihivas a legyozese. Sot. En dijazom az ilyet, szemben a vegig csak konnyu, azonnal behalo monsztokkal. Lesz meg par nehezebb monszt a kesobbiekben, gondolom mondani sem kell ;]
Sipocz
Béke Nektek!
Kostolgatom+megszeppentem:Állapottér:3/3 rogue/bárd kari+ork-pajtás mint testõr, szinhely:dokk-körzet elhagyott ház,diffic.csuszka normál szinten. Találtunk egy bazi-nagy pókot, mondok tudatlan állat, roham->pókica köpött 2szer, hanyatt estünk és kampec volt nekünk. Második próba(load game után): belépõ elõtt énekeltem szépen (14-es perform, amibõl 8 egy kesztyû miatt) + befûrdés, aztán körültekintõbben benyomul és egy hosszú-hosszú gyakás után, lemérgezve, gyógyital készlet felhasználva, 1 db pók kivégezve. A megszeppenésem oka: ha átlagos felkészülés mellett ennyi a bíbelõdés egy nyomi pókkal, akkor a nagyobb ellenfelekkel szemben van valami esélyem vagy nézzek valami más gama után(nem szeretném mert tetszik!!), esetleg ez a pók valami extra a gamában? A legszebb az volt, hogy a pók 1 db. normál speart õrzött ami egy bonyolult csapdás-lezárt ládából került elõ;-))!

Bandew
Nem tudja valaki véletenül, hogy ha az editorban csinálok egy tárgyat (pl. kardot), hogy nem e lehet valahogy beállítani hogy mekkora szint kell neki? Mert ugye kimutatja hogy mekkora szint kell neki, csak nem lehet átállítani. De ha valaki esetleg tudja az szóljon lécci.

gumininja
Marlowe, vagy barki aki tudja: a manapsag online nwn serverek cimeit(lehetoleg magyaroket) es jelszavait ird/irjatok le pls. Esetleg azt is hogy melyik module megy rajta, es egyeb fontos infokat is ha vannak. Thnx elore is.
gumininja
En szem.szerint utaltam tomi gyereket, sosem azt csinalta amit kellett, vagy ha igen, ugy kellett ravenni hogy menjen mar oda es nyissa/szedje le azt amit akarok ;] Ez persze csak prog.hiba volt, de idegesito tudott lenni. Linut vittem magammal mindig, nekem o volt a legszimpibb karakter, a kepessegei (papneni) es a tortenete alapjan is. A csapdakat meg vagy "levettem mellel" vagy szetdobaltam valami +1es torokkel, parittyakkal, stb. Ajtoknal meg maradt a faltoro kos modszer ;]
a rogue szerintem

War. War never changes.

Sipocz
Béke Nektek!
Kóstolgatom:ember rogue/bárd->javaslat kellene a hencmanok közzül ki(k) a feltétlen fontosak?

Sipocz
Béke Nektek!
Visszatérve a varázsláshoz: a varázstárgy sikeres használatát befolyásolja-e vmilyen harcközeli-harci esemény (pl.:olvasgatom a fejére a papirról a litániát, vagy hadonászok egy bottal az a tetü meg belémlõ)?

Sipocz
Béke Nektek!
Nem is az a prücc, hogy mi a hatás hanem a melee fegyverek köre. A sorc. meg a wizard biztos, a pap meg a drui esetében nem hat a vértfalióra, de a bárd az eléggé 2 esélyes.

Sipocz
Béke Nektek!
Kóstolgatom:jött 1 nagydarab jószág és feszt próbálkozott ellenem a leütés skilljével,ami renszeresen bejött neki->haláli volt;-)). Feltétlen kell a Discipline skill ahhoz, hogy az ilyesmit körbevihogjam vagy elég a valami más amit 1 dex-re gyúrt kari elérhet?

Sipocz
Béke Nektek!
A bárd varászlására hat-e a viselt vért tipusa és a pajzshasználat?
Multi-classnál a druida fegyverhasználati kötöttségei "lebutitják" az elõzõ kaszt vagy a faj-spéci fegyverhasználatot?

Sipocz
Béke Nektek!
Tudók! A Weapon Finesse egészen pontosan milyen közelharci fegyverek bónuszát transzformálja dex-re? Eddig a következõ varikat láttam: bármi, egyszerû, tolvaj által használható.

Bandew
És editorba hogy kell csinálni?
Tudtommal nem lehet betölteni a játékos karakterét.

Bandew
Inkább a skilleket akarom turbozni.

Bandew
Honnan lehet character editort letölteni?

Felmerult egy erdekes problema...

Megcsinaltam a Chapter 1-et, lezajlott a ceremonia rendben , atmentem a portalon, Chapter 2, de lefagyott a gep mielott menthettem volna.

Oke, betoltom a Chapter1 Final Save ami a ceremonia elott keszult. Beszelek a 4 NPC-vel hogy elkezdodjon a ceremonia ,ok, elfoglaljak a helyuket DE NEM CSINALNAK semmit!!!
Nem kezdik meg a varazslaltot csak allnak bamban.
Igy viszont nem tudok atmenni a Chapter2-be...

Miert van ez?
Mit csinaljak?
Eye-scream: Köszi szépen a segítséget!
Már kezdtem volna feladni a dolgot és hanyagolni a játékot de így már más a helyzet! 😊
hat nwn utan is ugyanaz a velemenyem az RPG-el kapcsolatban hogy Fallout1-2 volt az elso es utolso jo rpg... a tobbi mint az nwn bg iwd morrowind nemiazan...

\'danja