Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Népek!! Van-é valamilyen mód arra, hogy az agyatlan kisérõmet rávegyem miszerint: ne mászkáljon el tõlem még a csata hevében sem mivel->
1.annyira nem menõ és a támogatásom nélkül leverik
2.kezdjük az írtást a szélén és ne bumm a közpébe.
Bármi jó lenne: parancs, taktikai értekezlet....!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

...úgy hogy...no comment!
Le lehet valahonnan szedni ezt a játékot!? Engem nagyon érdekelne!

...úgy hogy...no comment!
Végre találtam vmi csapatszerüséget, bár lehet hogy sokmindent feláldozok miatta:
1. maga a kari druida/sorceror
2. a drui kaszt solyma, a kari testõre
3. a sorc. kaszt pixije a zárnyitó + csapdamentesítõ + kém
4. ????? nemtom - az ork barbi vagy a törpi monk - ez lenne a verõember, még nem vettem fel mert gyõzöm egyedül is.
Ahogyan kukucs és amit (nagyon keveset!) tudok a vége vmi drui15/sorci5 tervszerûség lenne(mindenkép több mint az 1:1 min. 2:1).
Kérdés: sok áldozat-é ez a multikaszt (fõleg mert casterek!) ha csak single-playerben utazom?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Köszönöm a válaszokat!
A csapathoz való ragaszkodás miatt próbáltam egy druidát, nagyon jó tapasztalatokkal. A kisérõ sólyom lényegesen gyorsabb mint a kari (és ez párosul egy iszonyú dex.-es ac.-val) ezért az ellenfelek rá figyelnek és rengeteg a szabad ütésem. Ha resistanciában meg tudom támogatni igen-igen tuti lesz. Ha a rangernek hamarabb lenne kisérõje akkor egy druida/ranger kasztcombo vmi eszméletlen lenne!
A kisérõ megjelenése-rejtõzése, figyelme, személyisége mennyire önálló, mennyire igazodik hozzád, az engine egyáltalán mit vesz belõle figyelembe. Ork-pajtással nyomultunk egy kastélyban és megpróbáltunk sniperkedni, de nem igazán volt egyértelmü hogy tényleg a 3 méternyi, caplatós komámra moccantak-e rá az õrök!
Kóstolgatom:vissza-visszatér a kari-alkotás és formálás. Nyílván praktikus a story teljes ismeretében eldönteni a játszott személyiséget, de az elõreolvasás spoiler. Nemtom jól gondolom-é, de eddig ami nyerõt láttam:
1.un. vegyeskasztu pasas (paladin, ranger, bárd, druida) és egykaszt végig , kisérõ mindig az adott feladathoz illesztve,
2.kétkasztu pasas (1 might+1 magic) és mindig a hiányérzetre fejleszteni, ehhez egy jól kiválasztott kisérõ mindenképp kell,
3.háromkasztu pasas, de itt attól tartok elaprózódik - bár, ha mindenbõl el lehet érni legalább 10. szintet akkor a végére ez az igazi jószág.
Mi a javaslatotok?
Köszönöm a válaszokat!
Magam is körülnéztem infók után mint kiderült ez a pókocska kb. 10.szintü npc.-nek felel meg, tehát meg is érdemli a körültekintést. Nekem spec. nagyon hiányzik a csapat, úgy értelmeztem: egyszerre csak egy kisérõ(?!), aki valóban kissé hebehurgya és a kikapcs/bekapcs stratégiai megbeszélés helyett némi árnyaltabb parancskészlet bizony-bizony kellemesebb lenne. Réges-rég volt egy pici ikonos gama, amelyik a D&D elsõ kiadását követte, aztán meg a DarkSun sorozat...mindkettõ nagyon tuti körös harcrendszerrel és jól alakítható csapattal. Csak az enginnel adott részeket ismerem nem tudom biztosít-e valami csapatjátékot single módban? Ezzel együtt tetszik: a multimédia jó, kezelhetõ a folyamat kétkézzel(a stopra csak néha van szükség). Eleddig nem ismertem a 3Edi.-nek ezt a kunsztos megoldását (igazán az egész 3E-t egyáltalán) és valóban olybá tünik, hogy ezek jó megvállogatása a siker alapja. Az nem baj, hogy a karit megszabadították a merev kaszt-kötöttségektõl ha mindez kiegyensúlyozott, hát mindenki úgy szvtja magát ahogyan akarja mert nyílván a bevállt régi módi adja az optimális megoldást. Szerintem is egy máge adjon annyit magára, hogy nem bujik konzervdobozba!
2. Vki bekes csavot kinyirtal akit nem kellett volna, ilyenkor eleg sokmindenki ellenseged lesz. Megoldas: load game.
Kostolgatom+megszeppentem:Állapottér:3/3 rogue/bárd kari+ork-pajtás mint testõr, szinhely:dokk-körzet elhagyott ház,diffic.csuszka normál szinten. Találtunk egy bazi-nagy pókot, mondok tudatlan állat, roham->pókica köpött 2szer, hanyatt estünk és kampec volt nekünk. Második próba(load game után): belépõ elõtt énekeltem szépen (14-es perform, amibõl 8 egy kesztyû miatt) + befûrdés, aztán körültekintõbben benyomul és egy hosszú-hosszú gyakás után, lemérgezve, gyógyital készlet felhasználva, 1 db pók kivégezve. A megszeppenésem oka: ha átlagos felkészülés mellett ennyi a bíbelõdés egy nyomi pókkal, akkor a nagyobb ellenfelekkel szemben van valami esélyem vagy nézzek valami más gama után(nem szeretném mert tetszik!!), esetleg ez a pók valami extra a gamában? A legszebb az volt, hogy a pók 1 db. normál speart õrzött ami egy bonyolult csapdás-lezárt ládából került elõ;-))!
War. War never changes.
Kóstolgatom:ember rogue/bárd->javaslat kellene a hencmanok közzül ki(k) a feltétlen fontosak?
Visszatérve a varázsláshoz: a varázstárgy sikeres használatát befolyásolja-e vmilyen harcközeli-harci esemény (pl.:olvasgatom a fejére a papirról a litániát, vagy hadonászok egy bottal az a tetü meg belémlõ)?
Nem is az a prücc, hogy mi a hatás hanem a melee fegyverek köre. A sorc. meg a wizard biztos, a pap meg a drui esetében nem hat a vértfalióra, de a bárd az eléggé 2 esélyes.
Kóstolgatom:jött 1 nagydarab jószág és feszt próbálkozott ellenem a leütés skilljével,ami renszeresen bejött neki->haláli volt;-)). Feltétlen kell a Discipline skill ahhoz, hogy az ilyesmit körbevihogjam vagy elég a valami más amit 1 dex-re gyúrt kari elérhet?
A bárd varászlására hat-e a viselt vért tipusa és a pajzshasználat?
Multi-classnál a druida fegyverhasználati kötöttségei "lebutitják" az elõzõ kaszt vagy a faj-spéci fegyverhasználatot?
Tudók! A Weapon Finesse egészen pontosan milyen közelharci fegyverek bónuszát transzformálja dex-re? Eddig a következõ varikat láttam: bármi, egyszerû, tolvaj által használható.
Tudtommal nem lehet betölteni a játékos karakterét.
Megcsinaltam a Chapter 1-et, lezajlott a ceremonia rendben , atmentem a portalon, Chapter 2, de lefagyott a gep mielott menthettem volna.
Oke, betoltom a Chapter1 Final Save ami a ceremonia elott keszult. Beszelek a 4 NPC-vel hogy elkezdodjon a ceremonia ,ok, elfoglaljak a helyuket DE NEM CSINALNAK semmit!!!
Nem kezdik meg a varazslaltot csak allnak bamban.
Igy viszont nem tudok atmenni a Chapter2-be...
Miert van ez?
Mit csinaljak?
Már kezdtem volna feladni a dolgot és hanyagolni a játékot de így már más a helyzet! 😊
\'danja