8396
-
#4764 Ja de én semmiképpen nem tudok prot form evil-t varázsolni. Ranger vagyok és thief a henchman, a macika companionom meg nem túl értelmes ehhez a művelethez. Egyébként a ranger companionja már igen csak tápos, nagyon erős és rohadt nagyokat sebez, valamint sok-sok a hp-je is. NAGYON használható. Sőt, van egy 3. szintű ranger spell is, mely 3 szintenként 1-el megnöveli a comapnion sebzés esélyét és a sebzést magát is. Nagyon állat! Ha ezek mellett a macika kap egy potion of barkskin-t, bull's strenght-t, aid-et, bless-t és potion of speed-t, akkor SEMMI sem állíthatja meg! ;D -
#4763 Aha, de úgy tudom, hogy ha nagyobb az eltérés a 2 kaszt között mint 1 szint, akkor már jelentős bűntetések vannak (képesség mínuszok, stb.), legalábbis az alapl D&D3e szerint. Tehát folyamatosan kellene gyúrni a másik kasztra is. -
#4762 Nem tudom mennyire illik bele a kariformálásodba, de talán 1 szint. rogue UDM-mel megoldhatná a mágiahiány ilyen eseteit. -
#4761 A nimfa csurkája valamelyik hencman kérése, asszem Sharwyné. -
#4760 Hát nekem a démon nem támad senkit, ha van RAJTAM prot from evil.
A blackguard meg nem annyira táp keri, sima fighter/barb erősebb. Az a baj, hogy az idézett lényei nem igazán "vannak képben" Én sima fighter/blackguardot indítottam, és amikorra tudtam ghastot idézni már simán lenyomták... A succubus már jobb vmivel, ha hagyod hogy az ellen téged üssön, akkor egész szépen sneak attackol, de ez így elég gáz. Legalább egy darknesst kaphatott volna, mert a sneak attack ellenben fasza nagyon... -
#4759 aha, köszi, a trollos dolognak majd utánanézek. -
#4758 Látod én is kérdezgettem a troll fejét. Innen Ny-ra azt mondták, hogy a pasast a barakkban(a bábut csépelőt) valahogy rá kell venni a beszélgetésre. Megoldásnak adták a charmolást, vagy a bábu és közzé történő belépést.
A démont csak akkor szabad megidézni ha a csapatod minden tagján van prot. from evil, ez igaz a Gate varázslatra is. Fantasy konvenciók szerint a démon a megidézőt támadja elsőre, ha azon nincs mágikus védelem (aura, idézés védőköre, kasztból eredő fix védelem[paladin]). -
#4757 Ja! Sima evil harcos, 6. szintre(kell hozzá +6 BAB) legyen hide 5-re és cleave feat. Bár elgondoltam, amint egy blackguard talpig vasban kezd el rejtőzködni:)))))! Nekem még nincs, de jó nagy tápnak tünik(minden presztizs osztály az, szvsz. normális DM nem is engedi be ezeket a kasztokat)! Jóegészséget hozzá! -
#4756 Ebben igazad van, nekem is úgy sikerült a kúton átúszni. A potion of endurance segít. -
#4755 Hello!
Most már befejeztem a főszálat a 2. chapterben, csak még néhány kisseb küldit akarok befejezni.
Kérdés: mire jó a troll head? Eddig senki sem kérte tőlem. Ja és a lock of nymph's hair? Az is nálam van.
Ti meg tudtátok idézni a démont a Charwood Castle-ben? Én meg, de aztán egy újratöltés után lemondtam róla, mert kb 0,1 mp alatt lenyomta a társaságot (nincs prot from evil-em, mert ranger vagyok, a henchman egy tolvaj és még van egy kis macikám is, eh télleg, átnevezem Teddy Bear-re ;D). -
#4754 Hi!
Presztizs osztály, kell hozzá a SoU. -
Jóska Kapitány #4753 Szevasztok!ú
Blackguard karaktert hogyan indíthatok. Lehet-e az alapp gameban vagy csak az expansionban és mik a feltételei?
Előre is köszi.
-
Braveheart #4751 :)) -
#4750 Kell hozzá a bg2 is, sőt szerintem a kieg is (throne of bhaal), mert a feltelepített bg2-re kell telepíteni majd. -
#4749 Hmm, ha a Baldur's Gate 2 nincs meg, akkor is futni, fog, vagy kell hozzá. Mert ha igen akkor sux, kezdhetem keresgélni a neten :P -
#4748 a surranó ténlyeg választható lesz (halfling helyett), de a sárkányfattyú nem. -
#4747 na, azért ez nem "teljes értékű" játék lesz, hiszen ez egy mod a baldur's gate 2-höz, egész pontosan total conversion, ami annyit jelent, hogy teljesen új sztori, semmi közen nem lesz a bg világához. és ennek megfelellően nem hivatalos, hiszen bg rajongók csinálják. ahogy elnézem a grafika nem lész toppon (már amit a rajongók csináltak), de maga a gáma még lehet király. -
#4746 Marhajó, tényleg lesz RPG a Dragonlance világán? Remélem a sárkányfattyak meg a surranók választható faj lesznek.:D Az egyik legjobb fantasy világ szerintem.
Sipőcz:
A Gyűrűk Urából is készült játék, pedig ott aztán tényleg nagyon egyértelmű a jó/gonosz meghatározás, szal sztem ez nem nagy akadály... -
#4745 ez most van beta teszt fázisban, de sajna nem public beta -
#4744 Ez még csak lesz vagy már van? A dátumhasználat nem erőssége a site iróinak! -
#4743 Egyébként nézd meg ezt:
www.dragonlancetc.com
-
#4742 Ravenloft is jó lesz! ;D
De a Greyhawk-os rpg-t is már nagyon várom! -
#4741 Hi!
Sajnos a Dragonlance világa nem népszerű a gamatervezők körében. Szvsz. nagyon hősinek és túl egyértelmünek tartják, csupa jó és csupa gonosz mint egy igazi mese. Valszeg a Ravenloftból hamarabb lesz valami mert az legalább eléggé gonosz minden részében. -
#4740 Aha, én anno a Dragonlance/Krynn sorozattal kezdtem C64-en és milyen élmény volt! Azóta is hiányzik Krynn világa, már nagyon várom, hogy megjelenjen egy Dragonlance szerepjáték. -
#4739 szia! rég láttalak... izé, olvastalak ;D
nekem is volt gond az 1.30 patch-el, igaz, akkor még nem volt feltéve a kieg. náklam a gond ott volt, amikor az első fejezet végefelé elkezdték a rituálét a gyóccer elkészítéséhez, akkor rögtön kifagyott a script és nem történt semmi. a megoldás az volt, hogy vissza kellett tenni a 1.29-est, akkor működött a dolog. -
#4738 Lásd az irány nem mindig meghatározott:))! Van 2 db. fiú gyermekem, akik ugyancsak "fertőzöttek" RPG-s fantasy-val. Olykor tanácsot kérnek vagy épp adnak és ilyenkor nem pontosan a gép előtt helyezkedek:)). -
Braveheart #4737 Ja csak ngem az ilyen dolgok inkább a számítógép ELÉ ültetnek -
#4736 szép fogalmazás :-)
-
#4735 Hi!
Összeszámolgattam és kb. a D&D-ra alapozott számítógépes játékoknak nálam ez a 4.-5. generációja. A legelején még apró ikonokat tologattunk egy térképszerü pályán(80-as évek eleje), ezzel együtt nagyon szerettük ami bizonyítja ennek a játékrendszernek és a hozzá kidolgozott világoknak a nagyszerüségét. Aztán volt olyan ahol egy kétdimenziós pályán már animált alakok küzdöttek a DarkSun világán. Vagy akár a Baldur's Gate nem is oly régi hatalmas sorozata....... Tény az, hogy a jelenlegi 3D-s sztereóhangos D20-as alapu FR. világ (amelyik helyszin kidolgozottságára misem jellemzöbb annál, hogy idősebb a mai gamázók nagy részénél:)) a profik szerkesztette kalandsorokkal és a fanok nem kevésbé kiváló moduljaival az egyéni és multiplayer játéklehetőséggel valami szuper. Nem vagyok a mai gyerek, de órákra az szg. mellé ültet:)) (mondjuk szeretni kell a fantasy-t meg az RPG-t) -
konoko #4734 DND3e alapokra helyezett 3d-s szerepjáték, jó motorral (bugok meg ugyebár mindenhol vannak, itt is), szep grafikaval (aránylag, ami a játékélményhez kell az megvan), és temérdek különböző kalandmodullal (ez a játék fő erőssége)... Persze, mindez az én meglátásomban =) -
mustar #4733 Lehet én is elkezdem ezt a játékot, de nem tudom milyen kategória,mi a lényeg. Valaki leírná nekem miről is van szó? -
#4732 Sziasztok.Érdekelne kinek van meg eredetiben a játék és ki szeretne jönni külföldi szerverre játszani. -
#4731 Az biztos, hogy csak azoknak a questjeit kapod meg akik (ha csak 1 pillanatra is de) hencmanjaid voltak/vannak/lesznek. Mindegyik saját végzetéhez keres vmilyen tárgyat, chapterenként 1-1 holmit. Ezek nem biztosan a főküldihez tartozó helyszineken vannak, úgyhogy érdemes benézni az ágy alá is:)). Mindegyik (kariszintenként!!) elmeséli életének egy-egy stációját szépen-vontatottan, érdemes a felvételekor és szintlépések után beszéltetni őket ameddig azt nem mondják hogy "fájó már nekem erről tovább beszélgetni". -
#4730 Hi!
Egyelőre az 1.27-es patch-ot javaslom Neked, ezt ismerem és ez jó. Én a hivatalos site-ról szedtem le igaz már jó régen(tavaly?). Azt írják, hogy a jelenleg ajánlott 1.30-as bugos, elront néhány featet (íjászat...) és a magasszintü mágiákból is hibás benne néhány hatás.
A crack része, ha kell Mayday javaslata szerint. -
#4729 www.gamecopyworld.com oldalon esetleg probaltad mar? -
#4728 na egy kis help kéne :) szal én most az 1.0 -t nyúzom de jó lenne frissíteni de kell hozzá crack :) meg eredeti exe meg ilyenek :))) ezeket hol találom meg? Vagy seniki se tudja keressem meg magam? -
BBking #4726 Csak azoknak tudod felvenni a küldetését,amelyeknek megcsináltad a chapter1-ben. -
#4724 Itt már megnézted? http://www.neverwinternights.hu/ -
GodBadka #4722 Nekem sikerült kinyírni és alig sebesültem. Probálkozz tovább. -
Orgi #4721 Azt mondja meg vki hogyan lehet a rohadt sárkányt kinyírni:( Megkaptam az átalakító löttyöt a varázslónőtől, szép giant leszek 175 hpvel de hajszállal a sárkány nyer mindig:(