8396
  • zsotesz
    A paladin tud valami mágiát (pl. bull's strenght, stoneskin, stb.) vagy ehhez cleric/paladin karaktert kell csinálni?
  • BEAST #5796
    most mennyek diablozni bnetre , de az meg xar mert csak hent az egész és teljesen leépül az agyam ^^
  • BEAST #5795
    nemtom de az biztos hogy minden game ami sztem kiérdemelte hogy megvegyem az megvan , ezért is van + az összes Blizzard és NWN-n kivül az összes Black Isle game, de ezek közül 1ik sem volt 20ezer :DD
  • BEAST #5794
    #5785 << nem tudnád kitalálni hogy ez hogyan is müködik ? ^^
  • ollie
    van valami, de nem vagyok benne jártas
  • ollie
    Szerintem az egyik 6990. Nem mintha sokat számítana az az 1000 Ft.
  • BEAST #5791
    szal akkor nincs mód netes játékra a nem túl eredetivel? ;)
  • BEAST #5790
    jaja már csak 4ezer az alap de a kiegészitők 7990/db ^^
  • ollie
    Asszem most csak 4 rugó az alap NWN. Egyébként én összesen adtam érte 27-et (a 2 kieggel együtt).
  • BEAST #5788
    baz most néztem 20ezer Gp lenne az alap meg a 2 kiegészitő , elméletileg megtudnám venni de 20 ezer 1 gámáért?? ez nekem már sok
  • BEAST #5787
    na mind1 elöbb utobb ugyis megvenném , szal úgy tünik elöbb ^^ , de ez sajnos nem mostanában lesz , ugyhogy ha vki mégis tudna segiteni annak nagyon örülnék thx
  • ollie
    Ja igen, Sipőcznek igaza van, Bless mindig legyen nálad egy zsákkal. Nagyon olcsó és az egész csapatodra hat, nem csak rád. Érdemes oskat használni belőle. Sőt elméletileg az ellenfélre is negatívan hat, ha a hatókörében van, mikor megiszod.
  • BEAST #5785
    ööö IZ srácok lenne 1 nagy gondom , az gámám nem teljesen eredeti és a magyar dalakora serveren szeretnék jáccani : az NWN.hu-n találtam hozzá magyarázatot de nem vágom hogy mit is akar ( ez betudhato az alacsony intelligenciámnak , mind1 ^^) na ezt nem értem :

Figyelem! Nem szükséges eredeti key, gondolva azokra, akiknek ez elveszett valahol, de a karaktered a szerverre való első belépéskor használt keyhez van kötve, így ha újra elveszted a kulcsod, nem férsz hozzá a karakteredhez. (booted)

- Ha első belépéskor booted vagy ( karaktergenerálás után), változtasd meg az NWN keyt (az elsőt) az nwncdkey.ini-ben, addíg amig nem enged karaktert generálni, aztán írd fel.
    - Ha a későbbiekben a "your CD-key is already in use" üzenetet kapod (tehát volt sikeres játékod korábban), akkor csak a SoU és/vagy HotU keyt cseréld ki (második ill harmadik key)!
    - Az első keyt NE CSERÉLD ki, mert elveszted a karaktered!

ezt vki magyarázza el plz kösz
  • Sadun Tryst
    hi all!
    lenne 1 kérésem... ha valaki jáccik már a Horde of the Underdark-kal, akkor segíthetne egyik havernak. thx elöre is, itt van a kérdés:
    "Miután Mephisto kivégzett, mi lenne a pontos feladat? Kivel kell beszélni, és mit csináljak?"
    nagyjából ennyi. ha tudok, lécci segítsetek!
  • steweee
    nos,megkövetem a korábbi hozzászólásaimat, ne haragudj ha megbántottalak.csak az az érzésem, hogy angol tudás nélkül ezzel a hozzáállással nem fogod tudni végigjátszani.a hozzáállás alatt azt értem, hogy apró-cseprő kérdéseket egy jó játékos inkább megold magától vagy kitapasztal.egyébként én a harcos-pap karaktert ajánlom vagy a ranger-thiefet.de inkább az elsőt.nem vmi bonyolult lecsapdosni az ellent + erősítő mágiák,a másiknál meg te nyitogathatod a ládákat, néhány varázslat + csapdaészlelés/eltávolítás,de az egyszerű barbár is nagyon jó, azt nem is kell multiklasszozni, agyonvág mindenkit és a ládákat összetöri.
  • ollie
    Ne aggódj, kérdezhetsz bármit, azért van a topic. Ha meg valaki nem akar válaszolni, nem fog és kész. Én is szívesen segítenék többet, de már kevésre emléxem az eredeti kampányból, de újra végig akarom nyomni nemsokára. Egyébként a haverom azt mondta, hogy a neverwinternights.hu-n talált magyar végigjátszást.
  • Kandurex
    ok, thx
  • Sipocz
    Inkább mondom, hogy harcosnak szvsz. mi a jó:
    - skillekből a discipline, a heal(gyűjtögesd a kötszereket 1000l mert a hp mellet ezzel gyógyíthatsz disease-szt és nálam a legújabb patch óta poison-t is) a legfontosabb
    - a három szintenkénti un. ált. karakter featekből a harcosnak jó a toughness, alertness, lightning reflex, iron will, greater fortitude (megj. harcosnak ezeken a szinteken szvsz. kár áldoznia harci featekre!)
    - a harcos páros kasztszinteken kapott featjeiből jók a (közelharci fegyverre értem mindet!!!! , íjászkodni is lehet csak arra nem fontos áldozni) power attack, cleave, weapon focus, weapon specialize, improved critical, knockdown(ez a mágiások elleni legjobb cumó, hanyatfekve sok mindet lehet csinálni varázsolni special nem:))), poén még a called shot (lábra-kézre lehet célzottan ütni-lőni és az ellen kicsit bénává leszen) és persze mindezek improved változatai valamint ha eszes a haros (13 int!) a disarm is nagyon jópofa.
  • Kandurex
    Sipöcz szerint használhatatlan és én hiszek neki, lefordítottam, hogy mit jelent de még is szar, szal kell a segítség, ha nem akarsz vagy nem tudsz válaszolni inkább ne segíts, mert kell, és Olli kollega szavát követem: megyek italok után kutatni :)

• Kandurex
    frankón totlam rá a pontot most meg kiderül, hogy nem sok haszna van..:( Linu drágát gondolom a városba találom megyek megkeresem :) Sipöcz tudsz még mondani olyan skillt / feat -et ami bár jól hangzik, de még se sokat ér? Nehogy megint eltoljam összevissza a pontjaimat

ugye itt nem segít se a szabály tudás, se az angol igaz, stewee?)
  • steweee
    a két kard ikon kereszbe a parry, azaz hárítás skill.nos,ennyit talán ki lehetett volna szótárazni.de ha már ez is olyan megterhelő, akkor valyon hogyan fogod végigjátszani a játékot?tőlem nyugodtan kérdezősködhetsz bármennyit, kérdés hogy meddig kapsz majd rá válaszokat.
  • Sipocz
    Hi!
    Ollie Papa mondja a tutit, hallgass rá. A parry (riposzt néven lehet jobban megvan) nevü skill nem a harcosok sajátja, igazából nem sokat ér inkább poen kb. 15 pont felett (!! egy harcos 2-4 pontjából kár ide rakni szvsz.) 1 ellenfél ellen kész Három testőr (a Dumas féle:))). Mivel Te is meg a henc is kétkezi munkásnépek vagytok a sorcererek ellen legnagyobb fegyvered a gyors végzés (mármint velük), az evocatio mágiák (tüzek-vizek-savak) ellen ált. reflex mentő a jó ezt megfelelő csizma (boots of reflex), feat (lightning reflex) és dex módositó (cats grace italozás) adhat, mondjuk ettől még a fele betalál sikeres mentésre is ha nincs evokacio feated (harcosnak tisztán nincs:)). A henced (Tomi) tolvaj pasas, ő elég nagy sansszal ugrik el a tüzek elől (evokációja is van:)), magic misle ellen viszont csak spellrezisztencia a jó. A hamari legyakást támogathatja a power attack (csak az a baja hogy 5-tel leszedi a találati valószinüséget (tohit:)), némi bull strengh italozás (erőmód tohithez), egy kis bless (+1 tohit) szintén piából.
    Harcosnak szvsz. jobb henc Linu drága, csak vigyázgatni kell rá mert kissé szeleburdi (mondani kell neki hogy álljon messzebbre mögéd és használja az íját inkább).
  • Kandurex
    Amúgy meg csezd meg :) két napja kezdtem a játékot és fogok még sokat kérdezősködni ! :
  • Kandurex
    Mi volt rajta a poén? Az, hogy nem egészen úgy működik a skill ahogy gondoltam és erre keresek választ? Vagy van pár tűzes csákó akivel nem bírok, semmilyen rucit nem találtam ami megfelelően védenne ellene. Valóban nem ismerem a szabályokat és az angolal se állok valami fényesen, mindezektől függetlenül tetszik a játék.

Ollie az általad említett italokból csak a kéreg bőrt találtam ezidáig :(
  • steweee
    most nem tudom hogy te is hülyéskedsz e, mint a q1-es topicban a témanyitó vagy sem.javaslatom a következő, és most ne sértődj meg. 1:ha nem tudsz angolul, és tényleg ennyire nem ismered az ad§d-t, akkor még mászkálj egy kicsit, nézegesd a grafikát, aztán töröld le. 2:ha csak poénból írkálod ezeket, légyszi hagyd abba!
  • ollie
    Idd a varázsitalokat dögivel, nekem mindig segített (speed, cat's grace, barkskin, stb) és olyan feltúrbózott állapotban úgy tudod aprítani a piromániásokat, hogy egyet sem lesz idejük pislogni.
  • Kandurex
    Vazz. Na. szal. Tolom. Harcossal. DE. Valami rozzant kikötő részben a börtönbe vagyok és hentlek, DE, van bent pár szökött tűzmágus akivel nehezen birok, azaz szinte sehogy. Van valahol azon a környéken valami tűzvédelmet adó ruha, gyűrű anyámkínja? A másik, hogy van a harcosomnak egy feat vagy skill -je valamilyen védelem (két kard egyberakva az ikonja) ami elvileg azt csinálja, hogy beáll vadvédekezésbe a karim és onnan csapongat, hát nekem be is áll, de a normális állapothoz képest nagyon keveset üt ki (nem HP-re) pedig már 7 pont is van rajta, aztán van ennek a párja az erőből támadás, az még türhető is. Szóval, hogy a rákba csapdossam én le azokat a szökött rabló mágusokat? Amúgy van valami segítségem egy kis tolvaj srác 250 pezóért csatlakozott hozzám, nem egy nagy szám, de kész tolvaj, felderítő meg orvtámadó, szal tetszik :)
  • zsotesz
    Pc guru 2002/9 számában nagyon jól le van írva, vagy Gamestar 2002/9 (Chapter 1 és 2) és 2002/10 (Chapter 2 vége, 3,4). Hátha egy barátodnak meg van.
  • Kandurex
    ok, thx
  • Kandurex
    nem, nem ha normálisan vágnám az angolt, akkor nekem se kellene leírás..de így :(
  • ollie
    megkérdezem haverom, hogy ő tud e magyar végigtolást
  • ollie
    én amúgy is mindent magamtól jáccok végig, de tudom hol kell angolt keresni
  • Kandurex
    vazz
  • ollie
    bocs haver, de magyarról nem tudok
  • Kandurex
    ajajajj...gyanús...nincs magyar?
  • ollie
    angolul van dögivel (meg németet is tudok keríteni valszeg)
  • Kandurex
    pl...magyar? :)
  • ollie
    milyen nyelven?
  • Kandurex
    Tudsz hozzá normális és részletes végigjátszást? pls..
  • ollie
    hopsz