Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eye-scream
Illetve nem kapsz, csak egy kriptában ha ki kell nyírni egy ellenséges lovagot, és el lehet csaklizni tõle 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Ha a SoUt játszod akkor kapsz egyet biztosan.... De amúgy nincs szériatartozék a prestige classokhoz 😛

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

És mikor kapok olyan kafa fekete páncélt, ami a blackuardokon van a képeken? (pl. a játék honlapján...)

War. War never changes.

Eye-scream
ID-t nem láttam, de a BG nekem joban tetszett a NWN-nél sokkal. Ahhoz képest ez tápolós és a jól irányítható csapat is nagyon hiányzik... Emellett még így is a legjobb RPG az utóbbi 2 évben...

Eye-scream
Nem, ha jól emléxem minden 2. szinten tudsz tenni rá 1et és lvl 7re vagy 8ra meglesz a blackguard szint.

Hali. Volna egy kérdésem. Kezdtem egy lawful evil fightert, 3-as (max) hidedal, mert ugye 5 kell a bléackguardhoz, és hiába vagyok már 7es szintû, alig tudok 2-3 szintenként pontot rakni a hidera, így nem tudom a blackuard prestige classot választani... mit rontottam el? Legalább 10esnek kell lenni, vagy mi?

War. War never changes.

ollie
Ehh, rohadt jó ez a Neverwinter... Nem lehet abbahagyni, utoljára akkor volt ilyen hangulatom, mikor az Icewind Dale-t nyomtam. Érdekes, hogy hangulatban az NWN inkább IWD, mint BG. Vélemények?

NÉztem de azt nem hozza be directconnect-nél ASE meg nem látja
ollie
neverwinternights.hu-n nézted?

sziasztok

Megy most magyar szerver? mert én nem találok egyet sem. ipt tudtok adni?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

ollie
Még nem tartok itt.

fluga
mert ugye annak a lila falnak le kellene omlania.

fluga
hi skacok.
óriási kérdésem lenne. a Shadows of Udrentideban mexereztem a 3 windet, de amikor az Outer Sanctuaryben (vagy mi) lévõ Ark of Three WIndsbe beleteszem õket, nem történik semmi. ötlet? esetleg egy Ritual of the Three Winds könyvnek nálam kell lennie?

Sipocz
😊)Óriási késleltetésem van (az öregkor teszi), pedig a shadow shield az naccerû ojektum😊 és jómunkásember😊!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ollie
Természetjáró Kisõrs!

Sipocz
Látom kedveled a "természetjárók szakosztályát"😊. Mostanság barátkozom a druida karival és igazán javalt mindenkinek, aki kedveli a jól harcoló mágiahasználó jelleget. Vizsgálgattam a companiont és meg kell mondjam, hogy a maci és az ordas kivételével mindegyik csalódás volt, ezek is fõlegesen a puff-paff adjnekiben remekek (talán még a spot-listen). Egy szintnyi bárdot töltöttem a druida alá, így az eleje picit nyögösebb, de a dal pótolja az áldást és tolvaj skillek is jólesnek, fõleg a UMD.

ollie
Már végignyomtam a gámát 16. szinten végeztem. És meglepõen könnyû volt legyakni a fõgyíkot, fõleg a sárkányos részekhez viszonyítva. Persze az uccsó csatában mindenki hamar elhullott mellõlem, de érdekes, hogy velem nem tudott sokat kezdeni a gyíkocska (talán 2x kellet helaing potion-t innom). Legayaktam az összes kreatúráját, meg a szobrot. Ezután jött a pengék ellen védõ kis nyomorult, majd nekiestem a kardjaimmal Moragnak és szép lassan beadta a kulcsot. Még a többször eljátszott time stop se segített rajta.

Most a SOU-val nyomulok és az teccik, hogy itt már úgy kezelhetõ a hench inventoryja, mintha a sajátom lenne. Ja és druidként kezdtem. Az is érdekes viszont, hogy itt sokkal több xp-t kapok (a többszörösét), de teccik!

Sipocz
Az elsõ kettõ amire igazán gondoltam.
Miféle karival nyomulsz Ollie? "Megöregítették"-e már ama rangert NW fõtterén😊?

Mayday
Sandor azt mondana erre, hogy "...az ellen nem ved..." 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sipocz
Namost én gyanakszom, hogy ez nem igazán más mint a sima. Szvsz. annyi a mindössz eltérés, hogy a memorizálás így több conjuratiós lehetõséget tart fent és asszem 4-bõl már eldöntheted mizujs. Ezt akartam igazán ellenõriztetni a tudókkal.

ollie
Ezeket találtam:

Shadow Conjuration - Conjures a shadow variant of another spell
Greater Shadow Conjuration - Creates a shadow variant of powerful spells
Shadow Shield - Protects caster from Necromancy spells, +5 AC, and 10/+3 Damage Reduction

Talán a nekromanta varázslatok ellen véd???

ollie
Nem tudom, de nincs benne a kézikönyvben? ;D

Sipocz
Hi!
Mit jelent shadow variánst varázsolni? Miben tér el egy shadow variant magic armor és egy szimpla 1. szintü?

Strahd_
Fish jo volt veled játszani 😊) de legközelebb .... 😄

Mayday
Na figyusz: lejjebb le lett irva, bele kell nyulni valamelyik fileba, es ott at kell irni valamit, hogy nem kerjen cd-keyt. En meg nem csinaltam, ezert konkretumot nem tudok. Plusz meg talaltam peccset, ami leirasa szerint a krekkelt gamet cinalja meg, hogy lehessen multizni.
A hozzaszolas: #4449
A peccs nevenek meg utananezek, aztan majd irom.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
Jáccik itt valaki SOU-val?

ollie
Bocsi, de szerintem itt többnyire origi játékkal játszunk (én is), ezért nem kaptál választ.

Hali
megtudja nekem valaki mondani hogy a létezõ két magyar szervernek mi lett a jelszava?
mivel a nwnhu-ra azt mondja hogy invalid password 😞

DobiSoft

ollie
kellett neked ilyen korán kellni? ;DDD

ollie
Gyerekek feltétlen menjetek az nwvault.ign.com-ra mert rohadt jó modulok vannak ottan!!!! Némelyik akár 30-40 órás játékélményt is nyújt és vannak nagyon-nagyon állatok!

PsychoStarfish
mindegy. Már megvan. Kicsit csipás volt még a szemem így reggel 😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

PsychoStarfish
Akkor most jön az én kérdésme 😄 Hogy lehet a modulokat használni? Hogy lehet játszani rajtuk? 😄

ollie
szerintem lawful semmiképpen ne legyen, de bármelyik másik jó lehet.

ollie
yeahhh! végre végignyomtam és az utolsó harc meglepõen könnyû volt.

ollie

Sztetek egy nekrónak milyen jelleme lehet? Tudom hogy mindegyiket lehet választani, de kicsit furcsa lenne pl. egy lawful good nekromanta. Chaotic neutral elmegy még?

Ja és clerickel mikor kapom mega speciális varázslatokat, ha pl. az elementalist alosztályt választottam?

War. War never changes.

ollie
A War Zone-ban lévõk egyébként sem sebezhetetlenek, mert le lehet õket gyakni, bár nehezen ;D

ollie
Ezek még a 3ch-ban vannak a Creator Ruins-ban.

PsychoStarfish
Hát vagy ha ez akkor van amikor a War Zone-ban més akkor keress olyan ajtótt ami elõtt ilyen mágikus jel van. Ott aprytsd le a wizardot és tessék osszeesnek maguktól =)

PsychoStarfish
Egy kérdés. Hogy lehet a konzolt elõcsalni? Nekem az istennek nem megy. hiába nyomom a TAB feletti gombot semmi. Néztem oldalakt, de ott sem találtam érdemleges infót errõl. Ha tudok segyteni köszi =)

ollie
Ja, azok sebezhetetlenek. Csak úgy tudod kinyírni õket, hogy visszamész az idõben, és még a készítésük elõtt ráveszed azokat, akik gyártják õket, hogy valami hibát ejtsenek a készítésük közben, így sebezhetõek lesznek valamire. Ja és nem poénkodtam, télleg vissza kell menned az idõben.

[HUN]PAStheLoD
én most éppen a chapter 3ban lévõ red dragont valami Klauth ot nyrtam ki.. 😊 sok szerencse kell hozzá!
De most vannak ezek a gólemek Old Ones Guardian Golem néven... de spell immunisak és hiába találom el még 66-os criticallal sem sebzek nekik 😞 és muszály lenne kinyrni õket!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ollie
úgym, hogy mindenkit kitettem a partiból (no hench és companion) és folyamatosan rohangásztam a sárkányok elõl, miközben egy íjjal lõdõzgettem szorgalmasan. Ja és ezt 16. szinten rangerrel. Nem volt leányálom, mert a sárkányok nem érhettek utól (egy ütésük rögtön knockdown és nekem anniy volt). És így volt vagy fél óra folyamatos rohangálás, mire mindkettõ megpusztult (a visszatöltéseket nem számítva, amikor utolértek)

Aquli
egyébként hogyan gyõzted le? amit nem hinnénk el.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
A Chaotic Commands varázslat nem segít ilyen elmére ható dolgok ellen?
Vagy az csak bg2-be volt?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Soksok Disciple, resistek minden ellen amit egy gyik általában produkál, és Linu a háttérben folyamatosan gyógyitgatva.. Na és persze mázli és/vagy egy cinkelt kocka =))

ollie
nem segített, akár harc elõtt, akár közben (frightening állapotban)

Sipocz
Hi!
Locsold meg õket clarity nevü lével😉!

ollie
Kérdés:

Mi a taktika a játék végén levõ sárkányok (corrupted copper ill. silver dragon) legyakásához? Nekem sikerült, de nem hinnétek el hogyan. Valamint mi nyújt védelmet a sárkány félelem (frightening) ellen? Nem a fõ karira, hanem a hench+companion+familiar+stb-re gondolok.

Gyere a Nordockra játszani. Bõvebben a neverwinternights.hu-n a servereknél, vagy nordock.uw.hu, megéri =)