Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
War. War never changes.
War. War never changes.
Megy most magyar szerver? mert én nem találok egyet sem. ipt tudtok adni?
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
óriási kérdésem lenne. a Shadows of Udrentideban mexereztem a 3 windet, de amikor az Outer Sanctuaryben (vagy mi) lévõ Ark of Three WIndsbe beleteszem õket, nem történik semmi. ötlet? esetleg egy Ritual of the Three Winds könyvnek nálam kell lennie?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Most a SOU-val nyomulok és az teccik, hogy itt már úgy kezelhetõ a hench inventoryja, mintha a sajátom lenne. Ja és druidként kezdtem. Az is érdekes viszont, hogy itt sokkal több xp-t kapok (a többszörösét), de teccik!
Miféle karival nyomulsz Ollie? "Megöregítették"-e már ama rangert NW fõtterén😊?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Shadow Conjuration - Conjures a shadow variant of another spell
Greater Shadow Conjuration - Creates a shadow variant of powerful spells
Shadow Shield - Protects caster from Necromancy spells, +5 AC, and 10/+3 Damage Reduction
Talán a nekromanta varázslatok ellen véd???
Mit jelent shadow variánst varázsolni? Miben tér el egy shadow variant magic armor és egy szimpla 1. szintü?
A hozzaszolas: #4449
A peccs nevenek meg utananezek, aztan majd irom.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
megtudja nekem valaki mondani hogy a létezõ két magyar szervernek mi lett a jelszava?
mivel a nwnhu-ra azt mondja hogy invalid password 😞
DobiSoft
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Ja és clerickel mikor kapom mega speciális varázslatokat, ha pl. az elementalist alosztályt választottam?
War. War never changes.
De most vannak ezek a gólemek Old Ones Guardian Golem néven... de spell immunisak és hiába találom el még 66-os criticallal sem sebzek nekik 😞 és muszály lenne kinyrni õket!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Vagy az csak bg2-be volt?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Mi a taktika a játék végén levõ sárkányok (corrupted copper ill. silver dragon) legyakásához? Nekem sikerült, de nem hinnétek el hogyan. Valamint mi nyújt védelmet a sárkány félelem (frightening) ellen? Nem a fõ karira, hanem a hench+companion+familiar+stb-re gondolok.