8396
-
#5837 Az admin csak remenykedik, hogy megjavul. Mivel a modult nem ok irjak - max csak modositjak - igy marad a remeny hogy egyszer talan mukodokepes lesz bugok nelkul. De ott a cim lentebb antijedi jovoltabol, irj a keszitoknek egy levelet hogy erre figyeljenek oda. Hatha... -
#5836 Hi all magyar dalakorán nyomom , és 4x meghaltam és 1ik cuccot se tudtam felvenni, amikor megkérdeztem 1 DMet ö azt mondta majd restart után megjavul ... restart után meg a csomagok teljesen üresek voltak... hmm elég idegesitő
:((( -
antijedi #5835 http://www.dalakora.com/ -
#5834 Tudna valaki adni 1 linket ahoz a modulhoz, ami a magyar szerveren fut ? köci -
Braveheart #5833 Nálam is rohadt lassú volt egy ideje, és mikor a hangbeállításnál (game options-sound) átállítottam miles fast 2d-re, azonnal megoldódott minden problémám :)
Most az idegesít, hogy haverbnak kölcsönadtam, és ő 1 hét alatt tovább vitte, mint én 2 hónap alatt (új karakterek,kisebb-nagyonn kihagyások...) Úgyhogy utol kell érnem!!! -
#5832 Hi!
Ha már a műszaknál vagyunk: némi hangrendszer változtatás volt a gepemen és fontos volt a gamasetup által detektált (ill. hibásan detektált) hangbeállítást felülbírálni. 1.61 verzióval mindhárom Bioware kampánnyal gond nélkül fut nálam (pedig az epx1 és exp2 hogyúgymond nem áfás). -
#5831 Fent van minden kieg és soha semmi gondom nincs (kilépés stb), pedig még tuningolva is van rendesen a gépem. -
#5830 HOTU is fent van, ollie? Állítólag az okozza az embereknek a problémát. Nem csak ATI kártyákkal.
Itt a hivatalos fórum. Ott mindenkinek eredetije van, mégis dobja a hibát. Amúgy, de Samsungom van. A probléma most sem oldódott meg 100%-osan. Csak most 5-10 percenként dob ki, hanem 1-2 óránként, ami nem mindegy. -
#5829 Ja és én próbáltam a 3.4-től kezdve a mostani 4.2-ig, mindig működöt t az NWN. De közben olvastam, hogy a memóriamodul volt a hibás. Nem Samsungod van véletlenűl? -
#5828 Nekem is 9600 prom van, de teljesen normálisan müxik az NWN. Ja és nekem eredeti NWN-em van. -
#5827 Köcsög ati. Másodszorra is szar gépi levelet küldenek. Qrva nagy segíccség... -
#5826 Pont ez az. Itt a link az ataris archoz, akinek szintén minden ment csak az NWN dobt a a hibát. Lehet az NWN is érzékeny. Vagy nem tudom. -
#5825 Az oké, de gondolom a többi gammával nem fagyott vagy dobogatta, mert akkor már korábban elkezdett volna kutatni a megoldások után. Furcsa hogy csak a NWN érzékeny rá, de a lényeg hogy most megy ;] -
ShaiHulud #5824 igen kovetkezo tipp ram lett volna...amd erzekeny a ramokra :) -
#5823 Már megtörtént. Semmi. :) Azért köszi.
Viszont atari support forumán olvastam valami érdekeset: asszonnya egy arc, hogy a memória moduljait cserélgette a slotokban és megoldódott ez a probléma. Én is átraktam az én 512-esemet az 1-esből a 3-asba, és most megy. Még nem dobott ki. Eddig. Fene aki érti. Mindenestre megvárom mit válaszol ATI, ha válaszol egyáltalán. -
ShaiHulud #5822 jaj meg egy otlet...kapcsold ki a FAST WRITE ot..akar a biosban is...a lenyeg hogy ki legyen kapcsolva...ati kartyak erre erzekenyek.. -
#5821 Lehet. Páran mexoptuk. De van akinek simán m1. Puding próbája az evés. -
#5820 azexerint ha feltelepítem, akkor lehet megszívom a 9700Pro-val? -
#5819 Most írtam ATI-nak is. -
#5818 Valaki tudja, hogy az új kiegészítőben(underdark) a shield golem(amit a maker szigeten lehet csinálni) feléleszthető-e, ha elhalt? -
#5817 Ja és a táp is bírja. 400 w-osat rakattam bele direkt azért, hogy ilyen gáz ne legyen. -
#5816 Hang nélkül is uez a probléma. Most csekkoltam. :( -
#5815 Melegedés tuti nem. Az alaplap méri a hőt és 50 C fölé soha nem m1. Nem húzom a gépet és nagyon jól van hűtve az egész (házon belöl is van plusz hűtő).
Az ATI lesz a gáz sztem is. Legalábbis a hivatalos NWN fórumon még egy zsák ember sír amiatt, hogy az egyetlen játék, ami nem megy a 9600-9800-as kártyájukon, az az NWN. ELvileg a 4.1-es catalyst javította volna, gyak. nem sokat csinált. A 4.2 már nem is beszél a readme-ben az NWN-ről. -
Braveheart #5814 Nálam is volt ilyen baj régen GefFX5600 kártyával, de mikor felraktam a legújabb drivert, megoldódott a probléma. -
#5813 Ez hulyeseg. Mindket oldalon vannak nagyon jo, es nagyon szar kartyak. A 9600pro pedig egesz jo kis kartya, semmi gond nem lehetne vele. Mas lesz a hiba. Nalam is produkalt hasonlot anno a game - rendszertol es vastol fuggetlenul - de a legtobbszor a hanggal volt gond. Lehet hogy nagyon rossz, de probald meg kikapcsolt hanggal a setupban jatszani. Ha igy is, akkor nekem is a melegedes a masodik variaciom. -
ShaiHulud #5812 nem melegszik nagyon a proci??? huzod esetleg? melegedestol is fagyhat... -
ShaiHulud #5811 abszolute nem biztos hogy az atival van baj...nekem radeon 9700 van es semmi gondom nincs ahogy meg gondolom jo sok mas embernek sem...szal flemet off :) -
zsotesz #5810 Én ezért nem vettem régebben ATI-t mert bár verik teljesítményben az Nvidia-t, sokkal több gond van vele. De ezt csak úgy megjegyeztem. -
#5809 Bassza meg! 3 féle catalystot kipróbáltam, 3 féle 1.61-es törést és az összes elképzelhető beállítást mégis mindig kidob a francba! Pedig geforce-on meg tnt2-őn simán ment, fasz baja van az ati kártyámmal?
Még a qrva microfosnak is küldtem hibaüzentet, hátha valamelyik lúzer arrafelé tud mondani valami okosat. -
#5808 Tech segítség kellene. NWN mindig kidob kb 20-30 percenként XP-s hibaüzenettel (elnézést kér meg minden). Függetlenül attól milyen beállításokkal/felbontáson nyomom. Multiba/szinglibe mind1, mindig kidob. Legújabb catalystom van fent.
A konfigom: EPOX 8RDA+, AMD 2.2, 512 ram (400 mhz), 9600 pro 128 mb, XP sp1. -
#5807 Ez csak Dalakorán van, és egyszerűen ha multiclassolsz paladinnal akkor nem lépi meg a szintet...(vagyis újra kell lupolnod) -
#5806 Aha, akkor valszeg ha felveszel egy másik kasztot, akkor már soha többet nem fejlődhetsz paladinban tovább. -
zsotesz #5805 Ezen a multi class dolgon mondjuk van még időm gondolkodni, még nagyon az elején vagyok (4. szintű a karim). Bár a neverwinternights.hu-n ezt írják:"A paladinok, ahogy a szerzetesek is, nem lehetnek multi karakterek. Ha egyszer letértél a paladin útról, már soha többé nem térhetsz rá vissza."
-
#5804 szerintem a cleric/paladin még mindig nem rossz választás -
zsotesz #5803 Akkor a paladint nem érdemes/nimcs értelme multiclassozni? -
#5802 Ja, a paladin képes a power jellegü varázslásra és 4 spellszintet tud használni (kell a 14-es wisdom!) 6. szinttől biztosan kezdi a mágiázást, de ha eléggé nagy a wis. módosítója már 4. szinten is kap egy slottot. A varázslatai apróbb papi mágiák, de a SoU és a HotU adott neki újdonság, csak paladinra érvényes spelleket, főleg saját fegyverének elbűvölésére (sajnos csak round és turn időtartamokra szólnak:((). -
#5801 Hi!
A cleric/champion of Torm na az a tuti szvsz! Végsősoron a CoT csak a divine grace featben marad el a hadi és védelmi tulajdonságait tekintve, persze mágiát nem kap és turn undead sem megy, viszont minden páros kasztszinten kapja a harci feateket mint egy fighter. Szvsz. a paladin/CoT kiosztásnak a nagyon közeli szisztéma miatt nem sok értelme van, igazán a CoT egy fighter aki még éppen fel nem szentelt paladin csak neki nem annyira behatárolt a karakter igazitása (a nem evil egy nagyon laza meghatározás). -
#5800 nem ismerem a champion of thorn-t -
zsotesz #5799 Köszi, csak biztos akartam lenni benne, akkor nem csinálok multiclassos karit. Legalábbis nem cleric/paladint. A paladin/champion of thorn az jó lehet? -
#5798 Tud, de csak magasabb szinteken (asszem 7-től). Végül is mitől lenne paladin, ha már varázsolni se tudna?