Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szoktatok még a játékkal multizni? Mert nemsokára nekem is meglesz újra a game, akkor én is játszanék majd veletek. Ja és lesz majd NWN2? 😊

War. War never changes.

ollie
Hát emberek, néha nagyon idegesítõ tud lenni a hench+companion AI. Eccer az istennek sem akarnak támadni (amikor kéne), eccer meg állandóan támadnak, még ha az ellenfél iszonyú messze van is.

Ja!
NE tegyétek fel az 1.31-es patch-t!!! Nagy szivatások vannak benne, többek között egy rakás tárgynak növelték azt a szintjét, amin lehet használni. Igen csak meglepõdtem, mikor a jó kis kardomat nem tudtam többé equipelni és szívtam mint torkosborz!

Eye-scream
Persze, a simát azt lehet, de én a Greater Stoneskinrõl beszélek... Azt úgy emléxem csak magadra lehetett tenni...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lacee
igen, az én macimra is ilyen hatással volt 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lynx_TWL
panther, és a summon creaturéra is raktam, pl: a pókicának, már nem a textúrát nyomta át, hanem köré rakottm ilyen forgó sztónt!

๏̯͡๏﴿

Nem tudjátok hogy honnét lehet letölteni még a NWN ISO-t?

War. War never changes.

ollie
Milyen familiárod van/volt?

Lynx_TWL
hát én a sztónszkint erõsen pakoltam szorcival a familirárra, meg mindenhova

๏̯͡๏﴿

ollie
Érdekes ez a játék. Nekem igazán akkor kezdett el tetszeni, mikor elõszõr találkoztam sárkányokkal. Hát, van benne néhány jó ötlet, többek között az, ahogyan meg lehet gyengíteni a vöröset.
Na meg a Creator Ruins, az nem semmi. Eléggé meglepõdtem az idõutazáson, valamint azon is, ahogyan a gólemneket lehet legyõzni. Király! Alig várom már, hogy újrakezdhessem egy másik karakterrel (druid vagy bard, még nem döntöttem el).

ollie
Charwood Village vagy mi

ollie
Szerintem 3 kultista volt.
Ja el kell menni Charwoodba és Neverwinter Woods-ba. Ott ahol van a kastély meg a szellem falu, az egyik házban van a kultista egyedül és ha jól emléxem egy kis duma után neked esik.

Eye-scream
Érdekes, most vettem észre, hogy a druidám a gr. stoneskint másra is tudja nyomni. Ez most druid spec, bug vagy az új peccs/SoU hatása?
A régebbi druidámnál nem emléxem ilyenre, a wizard/scorcerelnél pedig biztosan csak magamra tudtam tenni...

Más. SoUban a druida kapott még egy kiba* erõs varázslatot a call lightning mellé. Az alapötlet ua csak itt kõesõ hullik az égbõl, és ami a legjobb ez is csak az ellenfeleket sebzi, de azokat 1d8/caster levellel.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lynx_TWL
ha jól emléxem charwood az a hely, ahol 2 tesó fent a várban szellemesdit jáccik, egyik super liuch akar lenni, másik meg gyerekeknek mesélt, na ott kint a vár elött, az egyik házban lesz a cultist, kicsit bekómázva

๏̯͡๏﴿

kokas
chapter 2.

Találtam egy Gaanon journalt ami két cultistát emlit az egyik a neverwinter woodban ezt el is kaptam Rennald nak hivták, a másik chaarwoodban, nos itt is mindent megcsináltam,de nincs meg a másik cultist journal!
please help!
Sipocz
Hi!
Olvastam a "forgószél támadás" featrõl, a karit átképzik és lesz belõle óriáshidra és egy kör alatt mindenkit szétcsinál😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ollie

ollie
csak érdekességképpen:

Már 1 hónapja megrendeltem külföldrõl a kieget és 1 hétre rá meg is jött postán. Mindezért kb 5500 Ft-ot fizettem postaköltséggel együtt, igaz kézikönyv nélkül. Viszont egy kicsit durva, hogy itthon 8000 Ft. A különbség, hogy ebben van kézikönyv, bár nem kell postaköltséget fizetni, tehát egálban vannak. Azért a magyar forgalmazóknak is van pofájuk.

lwb
Elõbb SoU, most meg HoU jön. Fantáziadúsak ezek a BioWare-es srácok. 😄

Eye-scream
Wizardom a végére alig lett lvl 18, de Morag nénit lazán leabálta egyedül...

ollie
Amikor meg egyedül vertem le egy greater fire-t, 4 xp-t kaptam.

ollie
Hehe, ez durva. Én a ch3 vége felé nyomulok, de még csak 13. szint. hol van ez az ajánlott 18-tól...
egyébként jól gondolom, hogy különbözõ kasztok, különbözõ xp-t kapnak bizonyos dolgok után? pl elég lehangoló, amikor a rangerem a macival és tolvaj hench-el karöltve lenyom egy greater fire elemental-t, és kap 3 xp-t (igen 3-at!)

Sipocz
A másik megfigyelésem és erre már sok helyen kértem választ, de igazán megnyugtató még nem jött sehonnan - az xp osztásának kasztfüggése. A Bioware által adott infók szerint a fixen rakott ellen tipusa és kasztja miatt illik minden karival egy-egy ch. végén bizonyos szintet elérni. Legjobb tudomásom szerint ez 9. , 15. , 18. a ch1,ch2,ch3 végére, hiszen warzone-ra és a három nagyság elkapására így van normális sanszod. Legnagyobb gondjaim a wizard kaszttal vannak , aztán jönne a pap, a tolvaj, a harcos és legkevésbé a monk szenved hátrányokat (sõr mint tapasztalom már túl is lõtt a célon). Szigorúan egyedül dolgozó karival nyomigálva elõfordult legjobb emlékezetem szerint hogy a wizard elõmenetele fele sebeséggel történt mint a harcosoké.

igen,a kiegészítõt vagy monkkal vagy druidával, esetleg rangerellel fogom játszani, de ha nem az undretinet akkor a decemberi kieget biztosan monkosan fogom nyomni

Sipocz
Hi!
Steweee! hogy tovább bátorítsam a monkos terveidet, hagy bõcsködjem el miszerint a leirt monkica (a neve is ez Ica Su😊) karim még az OC elsõ chapterben 10-es szintü lett és a Helmhold végére már csak 2000 pont körül hibádzik a 11.-hez. Be kell vallanom, hogy így már "felfelé" lóg ki a gamából. És mit ád az ég: Gulnan mami mellett a ládában "véletlen" ott találtam a Sárga Rózsa Rend +3-as kesztyûjét, azóta feszt flury of blows-zal megy (kb. annyi mint a fegyverforgatók kétkezessége 2 tohit levonás csupán).

ollie
lehet, hogy télleg gratulált, csak éppen az érintése nem teccet neki ;D

Sipocz
Ja! Volt egyszer(hol nem?) egy papom állat domainnel (maga is szép nagy vala😊. Emlékszem, jártam vele valami kriptában, hemzseget a sok-sok élõholt. Ezzel együtt a kari páholyból nézte végig ahogyan az idézett greater elemental rohan a dögökhöz és mindegyikkel "kezetfog", a gyakás teljesen úgy nézett ki mintha minden élõholtnak gratulált volna az elementál😊))!

Sipocz
Monkgólem?

ollie
Ez milyen gólem?

ollie
a gólem sem fegyverrel harcol, az ökle nagyobbat sebez bármely fegyvernél...

ollie
A Media Markt-ban is, tegnap láttam ;D

Amiga
A CDGalaxisban leesett a játék ára 7990-re!!!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
ezt nekem sem sikerült megoldani, pedig valami patch organizer-t (vagy mit)is letöltöttem. mindenesetre van egy 70 megás patch (1.31) ami exe file és az jól felpatcheli, bár nem tudom, hogy ez jó e a kieggel is.

Eye-scream
Csinálj egy accountot aminél a nevet és a jelszót is végigírod karakterekkel. Így bármilyen szerverhez csatlakozni tudsz.

Nem tudjátok honnét lehet még letölteni a sima game ISO-ját?

War. War never changes.

kokas
Segitsetek!!!

Nem tudom patchelni ajátékot!
Álandóan csak az internetes patchet akarja tölteni mást nem.Pedig Le van töltve(innen) a 20 Megás full patch, sõt még az update patch is,de mindig csak azt a siteot akarja elérni és egy bazi nagy fájlt akar tölteni.
Hogyan tudom felpecselni???
Köszi
Eye-scream
Jah, egyedül a bulls str. van a statnövelõ spellek közül.( Talán azért mert ha a companionre az aweken után még endurancet is tennénk (pláne emp-et) akkor már szinte legyõzhetetlen lenne)

Sipocz
Te, én is nagyon furcsálom, hogy egy ennyire "druidás" spell mint az endurance nincs meg neki! Eleddig a karijaim valamennyi pap kaszti szintet betudtak, olyan 2. spell szintig és az endurance mindig a szabvány befürdés része volt. Mostanság van az említett druidám(csipetnyi bárddal a tetején) és nagyon hiányzik az endu.

Eye-scream
Földelementál, gr stoneskinnel, energy bufferrel resist elementsel emp bull str.el meg endurence itallal(a druid olyat nem tud varázsolni😞) szinte legyõzhetetlen...

jaj,bocs, nem ebbe a fórumba akartam küldeni!

Sipocz
Sajna oly magasszintü druim még nincs, hogy tapasztaltam volna magam ez elementális formát, de láttam amint a fiam jégelementált formában gyakta a tüzes fiukat, igen hatékonyan.

baró mi? jó hely ez a miskolc.van még ilyen több is!
C:\Documents and Settings\STEWE PC\Dokumentumok\Képek\0232.jpg

Eye-scream
Na igen de ha belegondolsz azért az sem túl szokványos, hogy egy farkasfalka rohangál a városban...(egyszer hülyeségbõl megcsináltam, leempathyzott dire wolf, summoned dire wolf, én mint dire wolf, és companion dire wolf-nagyon menõ volt 😄)
Amúgy a wild shape-et nem kedvelem túlzottan, talán csak a medve jó, meg a borz (akkor ha unalmas területen gyorsan át akarsz rohanni, és nincs hastés cuccod) Az elemental shape már jobb.

köszi szépen a segítséget!

Sipocz
😊)De ha levered qrva jól hangzik: megöltem egy halottat! Van-é az elõholtnak elvitathatatlan joga bármihez, mondjuk az életéhez ami egy halál, vagy a halálához ami a fantasy elvei szerint(lélekvándorlás) feljogosítja az újjászületésre, azaz az életre?😊)
(olyan nagyon hülyének(hüjének) érzem óh magam!!😊))

Végül is a zombi addig is halott volt, csak annyira "dezintegrálódik" hogy a mágia sem tudja egybetartani 😊)

War. War never changes.

Sipocz
Eleddig egyszer poenkodtam a drui wildshape-ével, a békés-biztonságos helyeken borz alakban rohangáltam és beszélgettem a népekkel. Érdekes fel sem tünt nekik😊))

Eye-scream
😄

Amúgy az a szar, hogy sárkányként nem lehet használni a "természetes" képességeket( rettegés, tûzfújás) és ráadásul állandóan mellékatintok mert rohattul nagy... Szal sztem egyáltalán nem éri meg használni. A druidnak meg azért nem, mert neki van gr elemental shape-je, amit nem kell memorizálni és az elder earth elemental erõsebb mint a sárkány...

Sipocz
Ha egy piritott kenyér kétszersült, akkor egy agyonvert zombi kétszerholt?
(egy manager irtó spellt nem tudtok?)

Sipocz
Ja! NEM.

Sipocz
Hi!
Nem elég az a rengeteg jóság, ami az átalakulás után elérhetõ? Láttál már vörössárkányt kétkezes karddal?😊))Bocsi!!!
Ha a karid egy 9. szintü spellel bíró mágiahasználó akkor egyáltalán szükséges a metamorfózis? Ez legfeljebb egy druidának éri meg mert õ powerbõl teszi!
Összegezve: úgy tudom, hogy az átalakult formában nincs fegyverviselés csak a kreatura természetes fegyverei és mágiázni sem tudsz, hiszen ahhoz szükség van a memorizáláson kívül verbális, szomatikus és materiális(ez csak a D20-ban van NWN-ben nincs) komponensre amit egy szörny nem tudhat.