8396
-
antijedi #6037 nekem ugy rémlik mintha a craft skill-el lehetne már neked is buherálni tárgyakat (nem csak kinézetileg :P) a keigben nem?? -
Aspyrin #6036 Thx :-) -
#6035 Nem te tudsz, hanem bizonyos chapterekben vannak emberkék (kovácsok), akik tudnak neked készíteni varázsfegyvereket/páncélokat/stb, ha prezentálod a hozzávalókat. -
#6034 valaki leirná nekem hogytudok caftolni tárgyakat?? a kinézetét már tudom változtani de hogy a tulajdonságátis tudjam változtani arra még nemjöttem rá... -
#6033 énis buktam pár craftol cumot , de engem nem érint még annyira érzékenyen .... amugy is csak vártam hogy belenőjek valamelyikbe ;> -
sniper #6032 A fonok szobajanak DNY-i sarkaban van 1 ajto, amit az amulettel kinyitva tovabbmehecc Klauthhoz. -
Aspyrin #6031 Tudna vki segíteni plz, egy kicsit elakadtam ch2 végén. Klauthot keresem kb. 1 órája a barlangrendszerében de sehol sincs. A főgórét már lecsaptam odabent (vmi King volt), megvan az amulettje is (pass amu), de nincs több nyomoronc ajtó sehol. -
antijedi #6030 jó lehet nemtom na, én csak abból indultam ki amit lentebb leirtam hogy winxp egymagában emgeszik min 300megét... :) aztán lehet ha látja hogy kevés van kevesebbet eszik nem tom :) -
#6029 Ugyanmar. 256mb-val tokeletesen elfut egy mx kartyaval is, foleg egy 2ghzs amdn. Mas lesz a gond. Vagy detonator, vagy hangkutyu, vagy valami speci beallitas.
gaib: disable sounddal probaltad mar? -
antijedi #6028 nem idegesitenek nyugi :)
hát mondtam hogy lehet nem az a gond csak tipp volt, mindenesetre xp sok memoriát eszik akárki akármit mond...
nekem közvetlen indulás után meghamikázik 300megát... -
gabi321 #6027 Régen (1 éve) egy Pentium 3-as alaplappal felszerelt 700Mhz-es 128Mb Ram memóriával és Geforce 2Mx-szel rendelkező gépem volt és csak ritkán szaggatott(töbnyire a játék közepén, a nagy terepeknél és csatáknál). Szóval kötve hiszem, hogy 256 kevés lenne neki, ráadásul én úgy hallottam, hogy az XP teljes mértékben kihasználja a gépet. Akkor ez most, hogy van.
Ha estleg idegesítenélek az idióta kérdésimmel akkor ne válaszolj, megértem. -
antijedi #6026 ez biztos..., persze az nem biztos hogy ettől szaggat de az biztos hogy kevés :) -
#6025 Nvidia driver kell hozzá. Ha nem jön be a hangokat kapcsold ki. Nekem geforce mx2 van és nekem is ez volt a próblémám. Monitor vezérlőt kell telepíteni és kész. -
gabi321 #6024 Ez biztos?Nincs valami patch vagy valami amivel meg lehet oldani. -
antijedi #6023 hát az a 256 memo nagyon szük föleg ha wn xp van fent... :/ -
gabi321 #6022 A konfig a következő: AMD Athlon/Duron alaplap 256 Mb memóriával, geforce 4 (vagy 2 Mx, mert ami nálam van az nem az enyém, csak kölcsön), 2Gh-es processzor.Ilyen gépen mennie kéne. Azt előzőleg elfelejtettem említeni, hogy a menüben is külön művészet volt eltalálni az ikont annyira szaggatott.Drivert sajnos nem tudom megmondani.Bocs.
BRAVEHEART egyébként pedig semmi patcht nem raktam fel, csak a sima NWN-ot. -
#6021 Igen, tegnap folyamatosan sirt mindenki emiatt, igy gondolom hogy igaz a hir.. ;] -
#6020 valaki leirná nekem hogytudok caftolni tárgyakat?? a kinézetét már tudom változtani de hogy a tulajdonságátis tudjam változtani arra még nemjöttem rá... -
Braveheart #6019 Gondolom az 1.61-es patch van fent... az átállít vmit a hangoknál, ami nagyon belassít, nálam is ez volt a baj. Az options/sounds menüben állítsd a hangot miles 2d fast-ra vagy mire, hogy alul a csúszka a 2d és a 3d között legyen félúton pont. -
#6018 írj részletes konfigot és driververziókat is -
gabi321 #6017 Valaki tud segíteni? A probléma az, hogy felrakom a gépemre és nagyon szaggat, pedig simán kéne futnia. Gondolom az Windows XP lehet a ludas, mert régebben amikor felraktam W98 alá harmadilyen erős gépen is csk kicsit szaggatott. Most viszont játszhatatlan. -
antijedi #6016 tárgyakat :)
szvsz mindig oylan tárgyat érdemes venni ami a kasztodnak kell (pl fegyvernél olyat amire specifikácioid vannak adott esetben...), de ált a tárgyak ára is valamenyire előre vetiiti tudásukat :) -
#6015 Hmm ... most hallotam hogy a frissités után eltünnek a craftolt cuccok ... igaz ez?? -
#6014 Most sikerült prestige classba váltani (Champion of nemtommi).
Van 40000 aranyam és nem tudom ,mit érdemes venni belőle. -
#6013 Minden szintlépés után hajlandóak megint dumálni a dologról. -
antijedi #6012 meg a karakter szintje is számit asszem, ha nem vagy elég magas szintü nem mondja tovább -
#6011 Mert ahogy halad a fosztori, ugy mondjak ok is a tortenetet, ha jol emlexem. De asszem - habar ebben nem vagyok biztos - az is szamit, mennyit vagy idoben egyutt egy karakterrel. -
zsotesz #6010 Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy az alapjátékban a csatlósok küldetéseit miért nem lehet bármikor megcsinálni? Most Grimgnaw van velem, meg van a gyűrűje, de amikor megkérem, hogy folytassa a sztorit akkor azt mondja, hogy erre most nincs idő. Sharyn elixírje is megvan és Dealen brossa is de egyikőjük sem fogadja el. Amikor először játszottam a játékkal akkor Dealen-nek oda sem tudtam adni a brosst mert nem folytatta a sztorit. -
#6009 Úgy lehet a neten gémelni, hogy megveszed az eredetit (3990 Ft). -
#6008 neverwinternights.hu és ott a serverek menuben nezz szet. Ha nem vilagos, kerdezz ra az oldal Foruman, vagy ircen a #nwn.hu-n keresd a serveradminokat. Kedves mosolygos emberkek, segitenek ;] -
#6007 Hello everybudy!Most keztem el játszani a gémel vagyis inkáb most fejeztem be mármint kiakasztottam a sima NwN-t.Nemtudja valaki honnan lehetne megoldani azt hogy neten is tudjak gammelni?Nem eredeti... Ja és hogy honann tudnám lecibálni a " kiegészitŐt? Elöre is KÖci.. -
#6006 Igen, csak felbontást kellett váltanom, majd vissza, és máris jó volt minden. -
#6005 Nem csítelek, tehát kérlek ne gyanusítgass. Ha pedig esetleg épp csítelni van kedvem, akkor mi közöd van hozzá? -
#6004 Sikerült megoldani a hibát? -
#6003 ezek kellettek ám ide -
#6002 Ah, köszike így utólag! -
#6001 ASIAN TEEN SLUTS POWA -
#6000 take -
#5999 egy -
#5998 kettő