Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
War. War never changes.
War. War never changes.
de rájöttem hogy csak akkor csinálja ha 5 sorcerer és 10 red dragonnal vagyok
The World is Yours
Nálam meg a karakter NEVÉVEL volt gond...
War. War never changes.
nem tudja valaki mér?

The World is Yours
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Normal fokozaton több xp-t kapok-e mint easy-n?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
nekünk erre nyílt ki.A 3-om kar nem befolyásolt semmit.
Ha nem megy ezekkel akkol valószínüleg randomra mûködik.Ekkor nyomj a kútra 1x.várd meg míg feljönnek a színek jegyezd meg a sorrendet ahogyan váltakoznak addig amíg fehér nem lesz.És abban a sorrendben huzogasd meg a láncokat.Persze csak akkor ha afenti színkombináció nekd nem mûködik.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
-Elõfordult e másnak is olyan bug, hogy a másodikként belépõnwek(aki nem a szerver) nem játsza le az ingame grafikával készült animációt, hanem bedobja úgy mintha játéktér klenne. Ha igen mit lehet ez ellen kezdeni...
-Aki nem a szerver az nálunk nem tudott respawnolni. ez lehet e annak az oka, hogy nem vett fel rouge stone-okat vagy amúgy sem lehet...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A NWN Hordes of the Underdark-ban az elején a dungeon elsõ szintjén van egy Ogremage akit nem kell megölni és cserébe amiért nem öljük meg elárulja van egy kincseskamra a közelben.Aminek az ajtaját kõomlás torlaszol el viszont azt mondja ,hogy alchimist fire-al be lehet robbantani viszont nekünk nem sikerült.Van valami trükk,hogy lehet ebbe a kincseskamrába bejutni??
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Azt hiszem az északi szinten van egy szoba ahol van három kacsoló; azokkal kell valamit csinálni?
War. War never changes.