Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://morrowindhq.uw.hu/NW118-KG.exe
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
War. War never changes.
War. War never changes.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
probaltam DEViANCEos meg a Drunk! fele craket is ugyan az volt a helyzet
May the force serve you well!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
War. War never changes.
GF2MX400 128 bites
GF2MX200 64 bites
R9200 SE 64 bites
Megyjegyezném, hogy ez nem a memória méretétõl függ (tehát nem azért 64 bites, mert 64 megás).
A barátodnak ezen felül Tualatin Celeronja van, ami jóval gyorsabb, mint a te P4-es Celeronod, hiába az övé csak 1200MHz-n megy. De ha mondjuk 128 bites videokártyád lenne, akkor nem lenne ennyire vészes a helyzet (pl a sima 9200-es, amin nem SE verzió, az 128 bites). Amúgy onnan tudom, hogy nekled 9200 SE-d van, hogy 64M-esben csak ez van.
War. War never changes.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
2Neki is 64 bites
3Neki is nagykaki Intel Celeronja van
4.Neki is ennyi a ram.
5.És hagyjuk.
Ha nem is rosszabb a gépe ez enyémnél, akó is min. ugyanolyan szinten van...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
1. Az NWN opengl-es játék, amiben az nvidia erõsebb.
2. Neked 64 bites videokártyád van, ezért lassabb, mint a 128 bites gf2mx400.
3. Neked valszeg celeronod van, ami egy nagy kaki. Ha a haverodnak pl 1200-as tualatin celeronja van, az gyorsabb, mint a te 1700-es P4 magos celeronod.
4. Kevés a ram.
5. Ezekbõl kiderül, hogy a havernak talán mégsem rosszabb a gépe, mint a tied.
bazz, jó láma vótam, alsóközepet akartam.
Lehet hogy már a'se..
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
most kezdtem el NWN-ezni, és 1 nagy probli akadt:
Nem úgy fut az NWN ahogy azt elvárnám. Pontosítva kicsit pixeles is, és észrevehetõ az FPS hiány. pedig a képem sztem elég felsõközép kategória:
Ati radeon 9200 64 Mb
256 MB DDR ram
1.7 Ghz proci
Mer havernál tökjól fut egy Gforce 2 MX 400 64Mb-n+1200 MHz-n
War. War never changes.
Ha rendelkezel némi angol tudással akkor látogass el erre a honlapra: www.gamebanshee.com/neverwinternights. Itt találsz végigjátszást. Remélem segítettem.
a link:
http://www.karwal.dk/portraitportal/
tud valaki segíteni?
The World is Yours
War. War never changes.
Legyõztem Gulnant Az Arbeith nevû nõszemély meg adott egy ujabb küldetést, amit nem teljesen értek, meg kell találni vmi lényeket, meg emlegeti Helmet, meg a watch nightokat.
De nem említ semmi helyet ahol elkezdhetném a keresést.😞
Mit kell csinálni? Már Helm templomában is jártam, kevés sikerrel. Gondolom nem ez lesz a megoldás. Vki segítsen PLS!
Ja ha már itt tartunk Olef-tõl is kaptam küldetést, na azt se teljesen értem, bár vmi ritális kellékeket már beszereztem hozzá.
War. War never changes.
War. War never changes.
Ui: a BG1-ben elég sok summoned lényed lehetett!
War. War never changes.
Lenne egy NWN+SOU kombóm eladó összesen kb12ezer. Mindkettõ tökéletes állapotú ugyanis én jobban vigyázok rájuk mind magamra😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Kitud valaki segíteni egy "Salusi's flail"-al??egy savegame kéne egy karival akinek van ilyen buzogánya.Sajnos a játék nálam lefagyott miután megszereztem ezt a fegyvert és sajnos nincs player save-m a fagyás miatt😞(Ez a buzogány nagyon tetszett mivel nagyon hatásos és jó lenne újra ezzel írtani😊Szóval aki segít az szóljon pls.Elõre is köszönöm!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
War. War never changes.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"