8396
  • Jonny87
    Az is érdekes dolog. nem is kreálom meg az accot, de loginnál elfogadja. connectnél viszont nem. viszont ha megkreálom, AKKORSEM fogadja el játéknál. csak olyan accal tudok menni, amit a bioware oldalán regizek. Azzal viszont semmilyen cd kulcsot nem fogad el. Holnap mikor beszélsz haweroddal ? köszi
  • Braveheart
    Hú ez volt a baja a haveromnak is... sajna nem emlékszem, hogy oldotta meg, holnap megkérdezem tőle. Esetleg írj be más neve/jelszót
  • Jonny87
    Valaki lécci

A CD kód problémát egyszerüen nem tudjuk megoldani. Hozzáadtuk a host fileban, amit kell, ki is írja, hogy nem ismeri fel a netet a game, de mégis kivág a CD kulccsal.
    283728 kódot generáltam -> nemjók.

Plz plz plz :\
  • Jonny87
    Köszi, az már jó, viszont ezzel nem tudok mit kezdeni :

"Your player name is refused by the server."
  • Braveheart
    Az nwn.ini-ben található 2-3 cd keyt (attól függ, hány kieg. van meg) írd át (az original nwn cd key generatorral kreált cd keyekkel)
  • Jonny87
    ÜH, most a CD key jo, viszont olyat ir ki, hogy

Your player name is refused by the server.
  • Jonny87
    Az a gáz, hogy pontosan így csináltuk.

Mind2en letiltottuk az ip-t, mind2en generáltunk kódot alapgamehoz is, és HoTu-hoz is. Kreált hawer netre, én join, direct connect, megadtam ip-jét, de a CD kódra akkoris azt irta, hogy már használják :\
  • PiszkosFred
    regen jatszottam lanon, de asszem a menet a kovetkezo:

1. Tiltsd le a bioware ipt.
    2. generalj sajat cdkeyt, es azokat ird at a cdkey.iniben, vagy eleve ezekkel telepitsd.
    3. Multiplayer, langames es krealj.
    4. Haverod ugyanott, multiplayer, langames, es direct connect. - (igy egyszerubb lenyegesen)
    5. A direct connectnel add meg a haverod ipjet. 192.168.0.1, stb, a lenyeg az, hogy a belso ipket nezzetek. ha neten akartok jatszani, akkor a helyzet hasonlo, de ott netes gamet krealj, de a haverod megint direct konnekttel menjen, es most a netes ipt adja meg ertelemszeruen.
    6. elvileg ennyi. a kivalasztott modulnak mindkettotoknel meg kell lennie, ha PW es dedikalt szerver, akkor nem kell meglennie.

elkepzelheto hogy kihagytam valamit, regen jatszottam mar, igy majd akinek frissebb emlekei vannak, javitson ki.
  • Jonny87
    SoU-nk nincs, azt elfelejtettem. Kreálni mind2en tudunk, joinolni egyikünk se :\ Ja és lépésröl lépésre. köszi
  • Jonny87
    Hi!

Olvastam 1 egész napot, de egyszerüen nem megy. Tehát valaki légyszives szájbarágósan, rendesen magyarázza el, hogy ha:

vagyok én, és a hawerom, mind2en tört nwn + HoTu -val. Hogy tudunk mi egymással játszani ? Elöre is köszönöm
  • EqUiNoX
    No, akkor mar nem fognak meghuzni rocktortenelembol ;]
  • Amiga
    Ötös, hozd ki az ellenőrződet. ;-)
  • ollie
    Ja tényleg, már emléxem...
  • EqUiNoX
    Tankcsapda - Mennyorszag tourist ha Amiga-ra gondoltal ;]
  • ollie
    Amúgy honnan van az aláírásod?
  • ollie
    Van hozzá egy példamodul, abban amit adtál, de nagyon rövid. Majd fognak kiadni hozzá modulokat is.
  • Amiga
    Hi! Akkor, ha jól érte, a CEP nem egy új kampány, hanem egy contruction kit bővítő cucc? Nincsen önállóan játszható része? Vagy teljes értékű mod?
  • ollie
    Ja, hello! :))
  • ollie
    Nem írja át az alapot. Ez egy kieg, amit egyenlőre még semmi sem használ, tehát még csak a közeljövőben várhatóak az erre épülő első modulok. Magyarul az új tárgyakat/szörnyeket/grafikákat tartalmazza. Fel lehet tenni, de a már meglévő modulokra (így a hivatalos kiegekre) semmi hatással nincs.
  • Amiga
    A CEP átírja az alapjátékot, vagy ugyanolyan kieg, mint a SoU és HoU?
  • ollie
    Az első Community Expansion Pack-ra gondolsz?
  • ollie
    CRPG, vagyis Computer Role Playing Game... Tulajdonképpen olyasmi, mint a Baldur's Gate-ek, bár játékmenet szempontjából inkább Icewind Dale, tehát hack'n slash rpg.
  • antijedi
    el foglak keserieni, de ez se m fps... :)
  • PiszkosFred
    Nezz szet a neverwinternights.hu-n a kepek es leirasok kozott, es meglatod.

(...)
  • grebber
    Csak most ..Mihez hasonló ez a game????
  • TVelvet
    haannnnneeemm?????
  • PiszkosFred
    Pedig annak a modszernek mukodnie kell, rengetegen ugy hasznaljak. Masik megoldas egy tuzfal, es annak megfelelo konfigolasa.

Lesz egy hatalmas durranas nemsokara, olvass utana. Nem kiegeszito, se nem 2ik resz. ;]
  • steweee
    lesz újabb kiegészítő?vagy nwn 2 ?
  • edios
    Köcc a helpet, de sajnos még nem teljesen értem.
    Van az alapjátékom, a kiegészítőt most szedem. neverwinternights.hu-n olvastam valami móccert, hogy hogyan kell letiltani abban a hosts nevű fájlban biowarét. de beírom, amit írtak, és a gép automatikusan visszaírja arra, ami régebben volt. ha meglesz a kiegészítő, arra van valami jobb móccer?
  • Besz
    Köszi.
  • PiszkosFred
    Jatsz multiban. Az alapjatek moduljat nevezd at .mod-nak es tedd be a modulesbe. Aztan csak valasztd ki es mehetsz is.
  • Besz
    Hello! Régebben játszottam az alapjátékkal, és a 3. chapterig jutottam. Sajnos egyszer formáznom kellett a c meghajtóm, ezért újra kellett telepítenem. Na most szeretném folytatni a 3. pályától kezdve, de ugyebár nem engedi, csak a tanító pályától kezdve. Van rá valamilyen mód, hogy ne kelljen előröl kezdeni az egészet? Az első két pályát már többször is végig vittem, már unalmas, viszont nagyon szeretném megtudni, hogy mi lesz a történet vége!
  • TVelvet
    figyu, szoval olvasgasd a neverwinternights.hu oldalt és megtalálod a megoldást máskülönben szükségvan a kiegészitökre is ugy hogy muszájlesz leszedni vagy nemnagyon tudsz majd játszani vele najo elmondom hogylehet lekeltiltani a master szervert ami a cdkeyedet meg ijeneket elenöriz mieltö felépnél a Gamespyre naszoval ezt lekell tiltanod egy tüzfallal a másik megoldás is van de az bonyolultabb és nemmindig müködik, ajálom szed le a kiegészitöket és avval nyomuj...
  • edios
    halee!
    Csak azt szeretnám kérdezni,hogy multizni lehet-e az alapjátékkal ha nem veszem meg? :)
    Csak mer a cdkeyt nem fogadja el a net,amit az install elfogadott.. szóval ha van ehhez egy külön crack vagy ilyesmi,akkor pls segítsetek!
  • TVelvet
    dejo csak mászervert is keresnék
  • antijedi
    mért nem jó neked a magyar? :)
  • TVelvet
    lehanyatlott ez a topic... lenne egy kérdésem mondjatok már egy oldalt vagy egy jo szervert ami nem magyar és nemkell eredeti cdkulcs
  • ollie
    ezexerint...
  • antijedi
    hmm, lehet, nemtom, én sose gyártotam nagyon tárgyat de akkor ezekszerint joltettem :P
  • sniper
    Craft skillel csak megadott alapanyagokbol tucc nem magikus alaptargyakat osszedobni. Sok ertelme nincs, egyedul a labszarcsontbol varazspalca keszitese fasza, amit aztan lehet feltolteni varazslattal. Persze egyes modulokban lehet rascriptelni mindenfele dolgot, akar varazscuccok gyartasat is, de azt kulon kell megirni a modulkeszitonek.