Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
War. War never changes.
Ti találkoztatok a játékban a Level Drain "átokkal"? Pár napja kezdtem el játszani a Hordes of Underdarkkal de a karakterem a 15-ös szintû ranger helyett csak 13-as + egy pár feat is csökkent pl.: fortitude, will. Ezek egyébként pirossal vannak írva. A karakteremnek egyébként 23-as szintûnek kéne lennie (Ranger-15, Barbarian-6, Rogue-2).
A Shadows of Undrentide vége felé került rám elõször. És most megint. valaki tudja hogy lehet ezt megszüntetni?
A potion of antidote nem segít, sem a gyógyítós nõ.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
War. War never changes.
mondjuk az eszembe jutott, hogy a régi geforce2-esemet most cseréltem radeon 9600-ra, lehet h az zavart be? csak azt nem tom, mit lehetne vele csinálni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
csak tipp, de soha nem lehet tudni.
bár eddig nem okozott problémát...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
help pls!
Öööö csak kérdem, hogy a monk minek bele? Ilyen magas a wisdomod is? Szvsz a monk inkább a dragon disciplinhez illik... Én csak pale+wizardot csinálok és szvsz jóval ütõsebb mint a sima wizard. Elvégre megkapja a sima wiz leveleket és még plusszot is...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Braveheart ja 30ig lehet vinni a PM-t. De csak akkor ha a karid lvl összege már meghaladta a 20at és eztán tudod az újabb szinteket e preszizsklasszra költeni. Amikor én elkezdrtem. Ugyebár 15lvl jön be az ember a kieg játékba na én 1 monk 3 wiz és 10 pale ez 15lvl. utána 20ig monk. és a 21.lvl-t már újra az epic PM-ra költöttem
War. War never changes.
a halálos érintés igen is jó mert egy balor lordot egy pill alatt átküldtem a másik síkjára 😊)
mé pont a PM bugos???ÁÁÁáá,de az sajna😞 nem adja a deathless vigor bonus 1.59en (+5hp minden 5lvl után)amig nem jön bug repair addig nem rakom el a szinteket, má biztos 26os a karim
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Bár a szárnya azért jól néz ki😊
Pale master idézései nagyon ütõsek, de a pale m szinttõl függenek, ergo ha lvl 10 pale master és lvl 30 wizard vagy akkor is csak szaros spectre-t tudsz idézni. (Demi-lich nagyon durva, nekem sérülés nélkül levert egy sárkányt).
A pale m szintlépéskor megkapja az új spell slotokat, de varázslatot nem választhat. Ellenben a wizard mint tudjuk tanulhat tekercsrõl tehát vajon milyen karival érdemes pale masternek állni...😊
A többi skillje nem olyan pejövõs, esetleg még a plusz AC meg immunityk jók, de a bénító/gyilkoló kéz elég béna. Ennek ellenéra a legkellemesebb prestige class szvsz.
http://www.neverwinternights.hu/index.php?id=77
SHU power 😛P (ezt ugyis csak te érted ;P)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Játék elindít, katt a "multiplayer"-re, katt a "create new account"-ra...
A többirõl nem tudok nyílatkozni, mert nekem az alap és a SoU eredeti, a HoTU-t pedig egyenlõre sehol nem tudom megvenni...
http://gaborszantai.co.uk/
Ollie, hol is vetted meg? Mert én mindenhol nemleges választ kaptam, holott az egyik forgalmazónál november végén elõrendeltettem...

SPOILER:
pl a beszélõ kard a királyok termében az elsõ szinten emg iylesmik, nagyon bejövös cucc 😛
tápolás amugy sem egyenlõ azal hogy tul könyü lene a game mert nem csak te tápolodsz de amikor már erre megy ki a dolog hogy én legyek a félisten az igenis táp szvsz... 😛
nemtom ti mennyit játszottatok vele de a game úgy van jól ahogy van.
most épp 20-as szintû a wizrdom és egyedül vágom az ellen-t(míg õk álltalában csoportosan támadnak 3-15fõ)és így nagyon élvezetes a játék.
mondjuk nem normal-on kéne nyomni mert ott redukálva vannak különbözõ sebzések (és miegymás) hanem a köv. fokozaton.
szóval szerintem jó,hogy nem csak 20-ig lehet fejlõdni hanem tovább (40ig)
ez nem tápolás...szerintem az,hogy felfejlõdsz xy szintig ez az ilyen játékok alapja..ha nem teccik játszál stratégiát 😊
amúgy ha nem 15-ös szintel kezdõdne a game nem sokáig élnétek....
(+gonoltak arra akinek már megvan a régi karaktere és nem akar másikat)
nah ennyi.
have fun.
AmdPower
Teny, eredetileg azt olvastam regebben, hogy ez magasabb szintu karaktereknek keszulo modul, ezert is kerdeztem ra, igy lett-e. De mas a tapolas, es mas az, hogyha az elejen magasabb szintu karaktert enged, nem?
Asztali szerepjatekhoz is sok modul van, ami nem elso szintu karakterekhez van keszitve! Akkor az is tap?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
mongyuk azért mentségére váljon a keignek hogy alacsonyab szintekre is van pár ujdonság
tényleg azért ad xp-t ez tény csak éppen ebbõl már lehet gondolni hogy itt az lesz a lényeg hogy minél joban tápolj mert táp enemyk jönek 😛 (meg ahogy elnéztem epic cuccok bárki bármit mond kurva nagy tápok 😛PP)
már ebbõl is lácik menyire táp orientált ;P
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
War. War never changes.
(igazából már megcsináltam kizárásos alapon,de nem sikerült rájönnöm logikai úton)
gondolom összefügg az északabbra lévõ területen leledzõ 3 színes kapcsolóval de miii???
mind3 kapcsolónak két állása van és mindegy ,hogy hogyan állnak egymáshoz viszonyítva de egy kapcsolónak 2 szine van állásától függõen. (kicsit sok volt az állás 😊 )
szal vki homályosítson fel.
thx elõre is.
AmdPower
még csak 17-es a wizard-om de nagyon osztom a halált 😊
AmdPower