8396
-
sniper #5997 "Aki meg egy méregdrága csúcskártyán nem kapcsolja be ezeket az effekteket, az finoman szólva nem komplett."
Aki 1600*1200-ban bekapcsolja, es orul a 10 fps-nek, az is. -
sniper #5996 A GF4 es a radeon 9600 pro nemigazan csucskartya, de 1 kategoria, a 9600pro meg AA-val is lemarad a gf4 mogott (nem sokkal, de lemarad), raadasul a teszt pont az NWN-en alapul, tehat a leheto legjobb ide. Ha meg 9800xt-vel akarsz versenybe szallni, akkor ellenfeled a gfx 5959 ultra lesz, ott is ugyanez lesz a helyzet. OpenGL-ben az Nvidia a nyero, D3D-ben meg forditva. Ez teny. Mint ahogy az is hogy az NWN OpenGL-t hasznal. -
sniper #5995 En meg penztarca pa'rti. :) Sztem GF4-ig nvidiat erdemes venni, afolott meg Radeont (9700-9800). -
#5994 Ertheto volt az. Kosz, mindig tanul az ember ;] -
#5993 Nem kéne csítelni
Lehet attól is. Fordítsd úgy a kamerát, hogy ne lehessen látni a sárga placcokat, majd mentés.Lépj ki a játékból. Mikor újra betöltöd, (és igazam van) akkor nem lesznek ott. -
antijedi #5992 dehogy...
a triggerek azok a mapkészitésben használatos "kapcsolok" amiket pl arra lehet használni hogyha egy bizonyos területre érsz akor történyen valami
szal játék szempontjábol te bent nem tudod hogy mi tigger és mi nem, vagyis tudod de ez "halandoknak" nem számit cask a dm-eknek meg a mapkészitőknek, gyk trigerekel lehet elérni mindenféle benyolultabb dolgokat amit az ai nem csinál magátol...
na ez jo érthetetlen volt de ez a lényeg :P -
#5991 Gondolom a csapdak.. -
#5990 Kösz szépen. Bár azért lenne még egy kérdésem.
Mik azok a triggerek? -
#5989 Egyébként boldog szülinapot. A modul az ajándékom! -
#5988 Mail ment!
Egyébként XP-vel, és nem levellel szórakáztam el. -
#5987 Nem nem. Ezek triggerek. Amikor valaki DM kliensbe játszik akkor be lehet kapcsolni a Triggerek látását. Hát ezek triggerek (amik persze sárga szutyik ként látszanak mint a képen). Higgyétek el nekem.
De az tény hogy komoly bug! -
#5986 Nem biztos. Alapkampannyal regen jatszottam, a fene tudja hanyas peccs volt akkoriban. Ez pedig igencsak az eleje a dolgoknak - ha jol latom - es lehet hogy nem nalad a hiba, hanem a hasznalt peccsben. (dalakoran jatszok mostansag, 161 es 162esekkel, es nem az nem produkalt ilyen hibat nalam, de ahany gep annyi fele...) Mindenesetre az teny, hogy ilyennek nem kellene ott megjelennie.. -
#5985 Óóóó a franc! Ettől féltem. -
#5984 Textura vagy egyeb komolyabb hiba a matrixban ;] De hogy nem a jatekhoz kapcsolodik, az tuti. (szerintem) -
#5983 Mik ezek a srága placcok a földön?
-
#5982 ebben egyetértek veled -
SG #5981 Erre a táblázatra azért gáz hivatkozni, mert aki csúcskártyát vesz, az valószínűleg keményen fogja használni az AA és AF opciókat. Ezeket bekapcsolva pedig egyértelmű hogy elolvad az nvidia előnye opengl-ben. Aki meg egy méregdrága csúcskártyán nem kapcsolja be ezeket az effekteket, az finoman szólva nem komplett. -
#5980 Na, nekem küldheted a modult. De gondolom itt nem XP, hanem level nullázásról van szó. -
#5979 Na erről beszéltem. Amúgy meg ATI párti vagyok, lehetőleg nem ajánlok Nvidia kártyát senkinek, de nem vagyok teljesen elfogult. -
#5978 HíR!:
Valaki netán elrontotta a kariát? Későn jött a kiegészítő és már nem tudott prestige classra váltani? ITT A MEGOLDÁS.
Elég gagyi módon de ha valakit érdekel az hogy nullázam az XP-jét majd a régire rekjam, és persze mindezt feltörés nélkül, az szóljon nekem és elküldök e-mailben egy kicsi modult melyben egy emberrel kell beszélni aki majd persze mindent elmagyaráz.
Ez csak akkor kell ha elrontottál valamit a skillekbe ill. featekben. Ha ezt használod, újra level up-oz hatod a karid CSALÁS NÉLKÜL. Ugyanannyi XP, kapsz majd vissza!!!
INGYEN!!!! (Hahaha) -
#5977 Nem szükséges, majd megpróbálom megoldani.
De azért kösz mindent. -
#5976 Oke, vilagos volt. De multit inditva is jatszhatsz modulokkal szingle-t, (akarcsak anno a Dungeon Siege alapmappal) es ott tudtam csak egyedul hogy kell ezt a problemat kiiktatni. Szerkesztoben csak teruleteket, texturat es varost allitottam eddig ossze dm partyhoz (semmi komoly vilagrengeto dolog), a scripteles es egyeb "programozas"-t nem volt sosem idom es kedvem megtanulni ;] Arra vannak megfelelo emberek. Ha nem kapsz valaszt itt, megkerdezem toluk. -
#5975 Nem multiban akarok játszani, csak egy saját modult szeretnék csinálni, és jó lenne egy ilyen tárgy amit már az elején lehet használni.
De ezt nem a szerkesztőben kell beállítani? -
sniper #5974 Biztos ezen is jot rohognek... -
#5973 Játsz multiban a modullal, es ha jol emléxem - tavaly nyáron próbáltam utoljára, lehet változott azóta - be lehet állitani a server tulajdonságainal, hogy legyen e adott targynal szintkövetelmény, vagy nem. -
#5972 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet megcsinálni a szerkeztőben azt, hogy ha pl létrehozok egy spéci varázskardot, akkor lehessen 1-es szinten is használni?
Csak mert a progi automatikusan kiszámolja a szintet, de én szeretném megoldani, hogy már egy alacsony szintű karakternek is lehessen nagyon jó varázskardja. -
#5971 Majd szolj mikor, veletlenul majd arrasetalok es megtalalom ;] -
Braveheart #5970 Felraktam az 1.62-es patchet, és az menüben cask üres gombok vannak, valamint 2percenként kékhalált csinál a game... ez aztán ám a javítsá! Megnézem, hogy critical rebuilddal megy-e. -
SG #5969 Igaz be is fejezem, aztán kidobom az atimat mert az opengl-ben nem annyira erős:))) Ezt persze én nem tapasztaltam, de meghajolva a nagyobb tudás előtt, most már én is így gondolom -
#5968 Jó téma ez, de nem biztos hogy itt kellene ebbe belemenni ;] -
#5967 Ezek szerint nem vagy otthon HW téren ha ilyeneket mondasz... Javaslom nézz körül néhány HW topicban is. -
SG #5966 Ezen az ATI mérnökei biztos jót kacarásznának:))) Talán oszd meg velük is, hátha tudsz nekik valami újdonságot mondani, amire ők nem is gondoltak. -
#5965 Most erre mit mondja? A tesztek is azt bizonyítják, hogy az ATI lemarad opengl-ben. Akkor jön be a lemaradás, ha be van kapcsolva AA és/vagy AF. -
SG #5964 Már ne is haragudj, de ez a magyarázat így túl általános, és nem fedi a valóságot. Mivel mindkét kártyacsaládot végigpróbálgattam, én nem ezeket a tanulságokat szűrtem le.
Na mindegy, végül is nem olyan fontos kérdés, csak kissé meglepődtem ezen a kategórikus kijelentésen. További jó játékot mindenkinek. -
#5963 OpenGL-ben az Nvidia ugyanolyan kategóriájú kártyái gyorsabbak az ATI kártyáinál, holott az Nvidia kareszok sokkal gyengébb teljesítményt nyújtanak DX9-ben és soxor DX8-ban is. De ez leszűrhető a tesztekből is. -
#5962 Akkor olyan ez mint a rátóti sündisznó, azzal együtt igen jól dolgozik és én elégedett vagyok vele. Mellesleg a hardware legyen a harwareseké (Pisze Matyi mondja a Rózsa Sándor régényben: "mert van fekete embör is meg veres embör is", mármint hard-veres:)), éngem qrvára nem tud izgatni a stuff csak akkor ha nem megy:)! Az ABIT az tuti mert maga a hűtőborda formázza ki az ABIT feliratot, a többi meg GF4 és pixel meg vertex shader. -
#5961 Hi!
Valószinü vmelyik patch hozza be ezt a hibát. Egyszerű a feloldás: savagama, exitgama, startgama, loadgama és máris szétverhető a karid. -
steweee #5960 örülj neki! -
BBking #5959 Hali!Most játszom a Sou-val. 1.61-es patch-el kezdtem el.Játék 3/4-edénél felraktam az 1.62-eset.Ok is minden.Lassacskán a vége fele mikor megszereztem a 3. szelet (a játék folyamán ilyen tájban),egyszer csak sérthetetlen lett a faszim.Semmi nem tud megsebezni,még varázslat sem.Szerintem ez nem normális.Véletlenül én üthettem be valamit?Valaki tapasztalt ilyet?Így azért annyira nem izgalmas :) -
SG #5958 Ezt magyarázd meg, mert ez így kissé mókás ! Az opengl kijelentésre gondolok, amiben szerinted az ati nem annyira erős:)))