8396
-
#6316 Már kipróbáltam a 3.10-et (az első ami jól kezeli a 9800at), a 4.7 a 4.8 és visszatettem a 4.10et mert egyikkel sem változott meg a helyzet. A D3D, OpenGL témában nem értek teljesen egyet de ez egy másik beszélgetés alapját képzi, jelen esetben nem vetem bele magam. Tuti, hogy valami apró beállításbeli probléma csak rá kellene jönni, hogy mi?! -
#6315 Talan probalgass masik drivert.
Attol hogy mas jatekok tokeletesen futnak, ezzel lehet meg nyug.
Pl az NWN OpenGL-t hasznal, ami jatekokat leirtal meg D3D-t.
Szal probalj valami regebbi gyari drivert, mondjuk pl a 4.7es Catalystet. -
#6314 Nem, nem! Sajnos nem ilyen egyszerű a dolog!
Az én konfigomban ugyan ezt írja: DirectX Version=DirectX (8+) (4.09.00.0904). Amit ha összehasonlítunk a te konfigodban szereplővel: DirectX Version=DirectX 9.0b (4.09.00.0902), akkor látható, hogy nálam a 9c-nek megfelelő verzió van fent bár nem azt írja konkrétan, úgy mint nálad. -
#6313 Hm.
Valoban.
Megtevesztett az a (8+) a verzioszamot nem is neztem.
Ugyanis nekem igy van kiirva : DirectX Version=DirectX 9.0b (4.09.00.0902)
Ugylatszik nem ismeri fel a 9.0C-t es 8+nak irja ki, vagy a rosseb tudja. -
#6312 DirectX Version=DirectX (8+) (4.09.00.0904) ? -
#6311 Hat akkor nem artana feltenned egy DirectX 9.0c-t.
A tied 8as. -
#6310 Huh. Egy kicsit lassan reagálok... Szóval az én "configom" ilyen:
[Video Card]
Type=RADEON 9800 PRO (Omega 2.5.67)
VRAM=128
Desktop Resolution=1024x768
Desktop Color Depth=32
Result=2
Skip=0
[Open GL]
OpenGL Installed=1
OpenGL Version=1.5.4579 WinXP Release
Result=2
Skip=0
[Direct X]
DirectX Installed=1
DirectX Version=DirectX (8+) (4.09.00.0904)
DirectX Build=4.09.00.0904
Result=2
Skip=0
A chipset? Hmm ezt még nem próbáltam... De őszintén nem nagyon bízom, hogy ez megoldaná a dolgot. Nem sorolom fel mind a játékokat amik rendesen futnak, de van egy pár. Többek között WH40000DoW, CoDUO, RomeTW, FarCry, stb. És ezekkel nincs gond. Tökéletesen hülye helyzet. Azért a chipset drivert felfrissítem... mert ebben a dologban csak szép lehetek, okos nem! -
#6309 OFF
97 vs 15.000+ Kapj a fejedhez te gyerek eheh ;]
O egy megoldast mondod, egy olyan kerdesre, amit te feltettel. Nem kell megfogadni, senki sem kotelez ra. Es meg te vagy felhaborodva, felelmetes ehehe...
Valakitol megkerdezed hogy honnan kellene penzt szerezni, erre a masik azt valaszolja hogy "hat dogozza'", erre gondolom azt is elkuldod a picsaba, mert ilyen scifi - mint a klasszikus viccben - a te fenenagy agyadban meg sem fordul...
ON -
#6308 JNem, a becsületességhez nem kell pénz. Én sem játszom azzal, amire nincs pénzem. Ja és nem is anyuci veszi meg nekem, mert megdolgozom a pénzemért. :)) -
atibacsi1977 #6307 Nemakartam senkit lehülyézni,csak nembírom az olyan embereket,akik azért figyelik a fórumot, hogy okoskodhassanak!
Csak annyit kérek, hogy ha nemtudsz nekem segíteni,akkor inkább ne válaszolj nekem!
Köszi! -
atibacsi1977 #6306 A becsületességhez pénz is kéne tudod? Attól mert neked anyuci megveszi még nembiztos hogy mindekinek telik rá! Ha minden játékot megvennék, ami tetszik, mehetnék az utcára! -
#6305 Esetleg DX, chipset driver esatobbi reinstall? -
#6304 Esetleg nezd at az nwconfig.ini fajlodat. Nekem valahogy igy nez ki.
Ezek a Videora es DX-re vonatkozo sorok.
[Video Card]
Type=RADEON 9500
VRAM=128
Desktop Resolution=800x600
Desktop Color Depth=32
Result=2
Skip=0
[Open GL]
OpenGL Installed=1
OpenGL Version=1.5.4273 WinXP Release
Result=2
Skip=0
[Direct X]
DirectX Installed=1
DirectX Version=DirectX 9.0b (4.09.00.0902)
DirectX Build=4.09.00.0902
Result=2
Skip=0
-
#6303 Megpróbáltam! Ua. Olyan mintha szoftveresen menne!!! Megjegyzem, minden más tökéletesen működik! -
#6302 alap ur lehetsz...
amugy nekem catalyst 4.7 van és ugy működött eredeti nélkül hogy a hoszt beirta azaz én ebbe a filéba ezt
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
ezt:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
és haver joinolst simán, probáld meg, ur vagy!
-
#6301 A hozza hasonlo nagytudasuakat meg lehet probalni meggyozni, de sosem sikerul, es a vegen ok hulyeznek le teged...
...aztan meg sirnak mint a furdosk..a mert nem megy nekik a krekk eheh ;] -
#6300 Lehet, hogy hülyének hiszel, de hidd el, jó érzés becsületesnek lenni. -
atibacsi1977 #6299 Hát ez nagyon bölcs volt! Te aztán okos gyerek vagy! Gratulálok a sok eszedhez!
Valaki esetleg aki segíteni is tud? -
#6298 Vedd meg az eredetit. -
#6297 A 4.8-as Catalyst-el próbáld. -
atibacsi1977 #6296 Hello! Hosszú idő után végre sikerült neten játszani(eredeti cd-key nélkül),de csak a Gyűrűk ura modulon tudtam! Haverommal ketten szerettünk volna játszani, és ennek érdekében én indítottam szervert, de neki, mikor közvetlenül akart csatlakozni, időtullépést irt ki! Valaki tudja mi a megoldás?
Ha nincs rá megold.,akkor egypár szerver-címet kérnék, ahol tudnák még játszani! Elöre is köszi! -
#6295 Nem játszottam a jatékkal már kb. 1/2 éve. Most feltettem, ALAP+XP1+XP2 majd auto update utána kcarc< És már a menük mejekben a köd gomolyog a háttérben már azok is nagyon lassan üzemelnek, hogy a játékról már ne is beszéljek... Semmi extra nem került fel a gépemre. Ja egyébként azért kellett újratennem mert reinstall volt a rendszer tehát semmi extra nincs a memóriában ami azelőtt ne lett volna. -
#6294 Hat nem tom.
De nekem is lathatoan lassult miota feltettem az 1.64es patchet a jatekra.
Igaz nem olyan mertekben mint nalad.
Kikellene deritened mit tettel fel azota miota lelassult ennyire. -
#6293 Sziasztok!
Volna egy "kis" problémám! Nemrégiben feltelepítettem a játékot természetesen nem először és most nagyon durva/furcsa dolgot produkál. Iszonytatóan lassú, szaggat! A legutóbbi alkalommal tökéletesen futott max. detail, most nem és nem értem mi az oka!? A gépben egy Radeon 9800pro és 2000XP van 521Mb dual rammal. Az okt.14.-i Catalyst van installálva. Ha valakinek van ötlete legyen olyan kedves ossza azt meg velem! Köszönöm!!! -
#6292 Magyar Lotr (Gyuruk ura) szerver : 217.27.212.54:5121
Hala istennek vegre nem egy uj Dalakora szerver es lagmentes szerver.
A modul 1.64en fut es az ASEban valamiert nem latszodik.
Ennek ellenere a szerver muxik.
-
Claustrophobia #6291 hy all! ezen a forumon se jártam még =)! éegtöbb időmet mmorpg-vel töltöm, de a neverwinter-t már végigjáccottam =D -
MhyCroft #6290 Azt hogya kriptákban van valahol a kincs meg valami ősi emberke? Megtalátam utána amásodik kriptát is de hamradikat nem:/, amúgy mi van az jató mögött, mit véd? -
tajfun #6289 Felvetted a paptol a neveres kuldetest? -
MhyCroft #6288 hmmm....
valaki csak tud segítenia kapuval kapcsolatban?:) -
tajfun #6287 A druida adja ha kiszabaditod az allatkertet. -
MhyCroft #6286 Fogalmam sincs már:D, de összesen 2-t találtam. Az egyiket a börtönben a ásiknál fogalmamsincs, mindehova elmentem és összeszedtem mindent még a könyveket is eladtam(1 arany) s a legtrógerebbb cuccot is:).
Kapuról tudtok valamit, hogy lehet átmenni rajta? -
Braveheart #6285 Én is kinyírtam a mágust, de ugyanannyi xp-t meg tárgyat kaptam végül mintha nem nyírtam volna ki szal sztem tök mind1 mit csinálsz. -
steweee #6284 az első csepterben hol van az ironwood alapanyag? emléxel még?
az haulet never egyik kamrája, ott találod a rusty armort, ha jól emléxem. nincs más tennivalód ott.
a varázsló nálam is meghalt, de nem érdekes, csak mellékküldi lenne, tovább lehet játszani -
MhyCroft #6283 Üdv!
Az első chapterben volt egy kovács akinél recept alapján lehetett cuccot összepakolni, jó fej srác, megcisnáltam szinte mindet és eladtam de a kérdésem hogy a többi fejezetben is van-e ilyen embrekre?
A 2.-kat már végignyomtam és ott nem találtam meg pedig minden apró kis küldetést megcsináltam.
Másik dolog, az első fejezetben van egy asszony akinek a szekránye mögött be lehet hatolni egy járatba, ha ott legyilkoltál mindenkit akkor eljutsz egy olyan kapuhoz melynél energianyalábok villódznak és nem enged át, hogy lehet átjutni?
Másik:) kérdés hogy amikor meg kell álítani az IMP fertőzést a mágusnál a kulcsot csak úgy tudtam megszerezni ha megölöm a mágust de utána hozzá kell viszamenni. Nekem csak egy védkövet adott meg hogy gulgash szívét tegyem bele a portál meletti mécsesbe?
előre is kösz, by -
#6282 Zonealarmal tiltsd le a nwmaster.biowar.com cimet.. enyi... -
#6281 Inkabb csinald a masik megoldassal, ami ismertetve van - Bioware ipjet localhostra irni. -
atibacsi1977 #6280 Hi! Elolvastam a neverwinternights.hu-n hogy hogyan tudnék neten játszani eredeti cd-kulcs nélkül! Csak valaki mondja meg nekem, hogy milyen tűzfallal, és hogyan kell letiltani a bioware szervert? Zonealarmmal lehetséges? Ha igen,hogyan? -
#6279 www.neverwinternights.hu es ott le van irva minden, ami mindkettotoknek kell. -
#6278 Segítséget szeretnék kérni. Régen azt az infót kaptam, hogy eredeti kulcs nélkül is lehet játszani a tűzfal állítgatása, vagy a modem kikapcsolása egy kis időre, módszerekkel. Ez működik is, de amikor már létrehoztam egy szervert, akkor nem bírnak hozzám belépni. Azt az üzenetet kapják, hogy a választott nevük tiltott. Mi lehet a baj? Csak ketten szeretnénk játszani. Van valami trükkje? Valakinek sikerült már így játszani? Előre is köszi a segítséget. -
atibacsi1977 #6277 Hello! Szeretnék a neten játszani, de nincs eredeti cd-kulcsom! A Gamespy listához mégis sikerül bejutnom, de utána nem enged be egy játékba sem, mert egy szerver sem fogadja el a "játékos nevemet"?! Ez miért van? Valakinek sikerült játszania eredeti cd-kulcs nélkül is? Ha igen hogyan?