Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 gyakás pl. 10 keményebb ellenfél kiírtása, ezeknek neve van a gamában találomra: Kurdan Fenkt, Callic, Montgomery Sureshot, Meldanen, Anew, Brother Thoras, highcaptain Baram v. Kurth, Maugrim, Morag........
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
gamebanshee.com, nem igazán végigjátszás inkább helyszinleirás
Harcos karit szvsz. 10 gyakás után elunod😊! Jó persze a rengeteg feat meg a killerség, de 16-40 szint harcos minek? Ráadásul a harcos képtelen a Bioware modulokat egyedül nyomigálni, kénytelen hencmant alkalmazni.
Tehát a kérdésem az: lehet ezzel a játékkal normálisan játszani egy egyszerû halandónak?
Létezik az un. "monkpáncél" effektus, ami 2 forrásból jön elõ. Az egyik a monk szintje, más kaszt nem képes arra hogy szintezõdésnél bizonyos szintszámonként az alap AC nõjön. A másik dolog hogy a monk a wis. módosító értékét hozzáadja az alap AC-hoz. A monkpáncél csak addig érvényes amig a kari nem használ un. armor armor-t, azaz olyan eszközt ami anyagi struktúrája révén biztosít védelmet. A korlátozásba nem számitanak be a deflectio, natural és dodge elemek. A DND-ben és kivált FR világán a monkok nevesítetten máge killerek, elsõdleges céljuk a necromancia felszámolása (hiszen az elsõdleges anyagi síkon a káoszkeltés egyik legegyszerübb és legáltalánosabb módja az élõholt idézés-készítés), de morális igazításuktól függõen akár a "jó mágusok és papok" is lehetnek célpontok. Mindenképpen a szociális egyensúly és a harmónia a céljuk a rendeknek, az hogy az események a maguk természetes folyamát kövessék pl. az OC-ban Grimnaw elsõdleges nem az evil volta miatt üldözi a nekromanciát és a mágikus úton betegségeket és halált okozó népeket, hanem azért mert így a Halál nem a természetes módon jelenik meg ami "megrövidíti" a Silent Lord hatalmát. Na a blablám lényege hogy a monk a magas wis. értékkel ráadásul jelentõs will.mentõ többlethez is jut, ami igencsak korlátozza a bûvölések, illúziók és egyébb elmemágiák lehetõségét vele szemben. A monk számára a gama 40. szintig kiterjesztett fejlõdési lehetõsége ráadásul szinte felkinálta hogy epikus szintek helyett alkalmasint (és persze a gamer szándéka szerint) kihasználja a magas wis. értéket és felszentelt pappá lehessen, a papi mágiák nagyon hatékonyan támogathatják a monk ügyködését. Más: egyik kedvelt kari tipusom a monkra kezdett pap magas dex-re gyúrva finesses kamával hadakozva, 16-16 dex és wis helybõl nyom neki 6 AC-t, +3 attack bónuszt és reflex+will mentõt, az 1 monk szint ad cleave, evasion, flury of blow (ráadásul a Bioware modulok nagyon tápolják a monkot)....kell-e még más?😊)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
van sok más "szerepjátékos" módszer is amivel jol lehet szorakozni (pl varázslatok kb fele is ilyen...)
csapdaállitást énse nagyon probálgatam de szerintem nem sok értelme, singleben fõleg...
War. War never changes.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Blade, köszi az elõzõért, viszonylag gyorsan rájöttem utána😊...
Most viszont nagyobb bajom is van😞...azt a ku**a tet*es ge*i Mephistopholes-t kéne kinyírni, de állandóan szétb*sz...rohadt ideges vagyok már...18. szintû fighter és 10. szintû barbár csaj (mindenféle várazscuccal felvértezve) és konyec...levittem Injured-re fél óra alatt...jah, az meg már más kérdés, h a társaim meg elárulnak és velük is harcolnom kéne közben...
A kérdésem (pedig úúúútálok cheatelni), h a cheat-et hogy kell használni, amit ajánlanak hozzá...az elején egy ~ gombról regél, de azt nem tudom beütni a játékban...vagy mit kell és hogy? Van más MÛKÖDÕ trainer vagy cheat?
Köszi!
Pás!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Lehett hogy en vagyok a vakk😊
De én semmit nem latok mar mint olyan infot anmirol megtudom hogy "Miert masotan nem lehett nyomni neten?
Meg NWN es a HotU(Gondolom ez a kiegeszitoje) ezt s meg kell bvenem ahoz hogy tudjak neten jatszani?
Vagy csak eleg a NWN eredetiben" nah ezt nem volt kedvem ujra gepelni sorry😊
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
cimre itt sok hasznos info van! Van fórum meg minden..
Meg NWN es a HotU(Gondolom ez a kiegeszitoje) ezt s meg kell bvenem ahoz hogy tudjak neten jatszani?
Vagy csak eleg a NWN eredetiben.
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
Kossz
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Kelleni nem kell csak lehet hogy megéri amennyiben a dex módosító meghaladja a str módosító értékét. Nálam a monk dex-es harcos a dex-e 1. szinten 16 minima, az ereje meg ált. 10. A monk erejénél sokkal többet ér a szintje, hiszen attól függ a "scaled demage" a pusztakézre.
Mert más az IP:
never.vault.hu
kavics.no-ip.biz
jelszo:nwnhu
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Please Heelp!
Elakadtam a Hordes of the Underdark-ban...
ott tartok, amikor a 'Deepest Wastes of Cania'-ban mászkálok, és lemegyek a 'Mimic Chamber'-be...az elején a Mimic elveszi a páncélom és átjutok a varázsgyûrûvel a középpontba..., de annyi, nem vágom, h hogy lehet visszakapni a ruhát...
Az angol végigjátszás nem említette, h mit kell csinálni...
Segítseteeek!😊
Köszi elõre!
Csopi!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
War. War never changes.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Az alapjátékban üztem monkot, igen nagy megelégedésemre. Számomra a harcos kasztok közül a legjobban kedvelt. Rengeteg featet kap kasztra jellemzõt, az általános, 1.+minden 3. szintü featekbõl én használtam pl. a toughness, alertness, weapon finesse, weapon focus hand, improved critical hand, dodge, mobility. Az alapjáték nagyon tápolta a monkot, a kiegekben még nem próbáltam ezt a kasztot. Szvsz. magasabb szinteken a "kézkezi munkásemberek" közül legfeljebb a fighter rendelkezhet nagyobb szakmai tudással, de egy monkkal szemben még a vazsiknak is igencsak kell iparkodniuk (pl. a monk 8. v. 9. szinten elõképzés nélkül kap impr. knockdown-t😊). A monk minden mentõje elsõdleges és naccerû amikor a sárkányok félelemauráját szemberöhögi, a vazsik tüzét átugrálja😊)!A fegyverhasználat nagyon puritán a monkoknál, pure hand és távolra shuriken (ami inkább felbosszantásra jó fõleg ha nincs rajta vmi pótlék-járulék). Szvsz. a kama csak akkor éri meg ha mondjuk monkra kezdve csinálsz egy papot, nyílván egy ilyen karinak a pusztakezese nem fog egekig érni, de a kamára kihasználhatja a flury of blow-t (félig kétkezes lesz). A pusztakéz nem olyan szörnyû mert roppant dinamikus a sebzés és a támadás/kör fejlõdés és vannak mindenféle remek kesztyûk is.