Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Honnan tudok új, egyedi PC hangokat leszedni...? (URL plz)
Köcce a gyors válaszokat 😊
Aki mar online jatszik, nem igazan ter vissza az NWN vegigjatszasahoz.
Vagy legalabbis nem surun. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Köszi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szokott játszani valaki még sima mezei NWN-al ?
De azért kösz az infot ;]
Tehat "biztonsagi masolattal" nem igazan fogsz rajtuk jatszani.
Lands of Lore - Horn of the Fox
The Three Kingdoms
Neversummer
DragonLance Adventures
es itt van egy erdekesseg:
Dragonmyrth Lord of the Rings server
GameSpy Server: Dragon Myrth
Game Version required: NWN 1.65 + CEP v1.50
Manual Connection: 64.157.106.197:5121
Itt meg az eletkoroddal a statok is valtoznak, tehat ha oreg vagy egyre kezdesz gyengulni stb.
Erdekes megnezni: Age stats changes
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Erre mondtam, hogy a vaultrol leszedheted, ha annyira jatszani ohajtasz otthon vele. 😛
Amugy tobb publikus modul 1,7es verzio is felkerult azota a vaultra.
Van mar olyan is fent amiben, van CNR tradeskillel vagy ATS-el.
Sot ahogy most nezem meg egy CEP-es verzio is felkerul 2004.Novembereben.
"Nordock-CEP, Plagued version"
Nov 27 2004 / Nov 27 2004
A remake of the classic Nordock's PW. This is CEP-compatible, and integrated; HCRv32, CNRv305--heavily augmented, Kittrell's Persistent Banks, Harkinian's Multiple Henchmen (included more for single-player mode), 50 all-new areas, another high-level mega-quest, and much more. Requires the Nordock-CEP hakpak to play. Upgraded to CEPv150 and NWNv164. "
Mar csak egy szerver kell es lehet Nordockozni. 😛
Annak aki esetleg nem tudja, mert meg kezdo: http://nwvault.ign.com
Regen volt, de a Dalakora-ra csereltek le a szerveren.
Elöre is köszi!
A Dalakora nem az. 😛
Tehát: megvettem egy eredeti gamét + 2 kieget. Leszedtem az 1.65-ös update-t meg az 1.50-es CEP-t. Multiplayer gámába (NET) akarnék csatlakozni de az istennek sem sikerül. Miután elolvastam az összes ide vonatkozó magyar oldalt, és elvégeztem minden lehetsége dolgot amit ezeken írnak, akkor sem jött össze. A problémám a a következõ: nem tudok csatlakozni magyar szerverhez. Nagyon, nagyon, nagyon szépen kérek valakit hogy LÉPÉSRÕL-LÉPÉSRE írja le hogy mit és hova kell beírnom miután megjelentek a szerverek listája a képernyõn. A Direct Connect-be a Dalakora címét beírva hibaüzenettel visszadob a rohadék... <#csodalk>#csodalk>
Elõre is legmélyebb tiszteletem a segítõ(k)nek! <#taps>#taps>
Ha máshol is elakadnál, a következõ oldalon találsz magyar végigjátszást. A kiegészítõk leírása elég jól kidolgozott, térképekkel illusztrált, viszont az alapjáték kevésbé.
http://www.freespace.hu/nwnhu/
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Lenne 1 kerdesem... az elso chapterben van egy olyan kuldi h valami regi ereklyeket kell osszeszedni kriptakbol.
mInd a negy varosreszben van egy kripta, es ugy lehet oket kinyitni h valamit be kell tenni az ajto melletti ladaba.
Ha valaki tud abban segiteni es emlekszik melyikbe mit kell tenni azt megkoszonom!
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
Ti csináltatok már saját kalandmodult (valami olyasmit olvastam hogy lehet)?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
én is beszereztem egy NWN deluxe-ot és elkezdtem a kiegészítõket (NWN-t már régen kivégeztem). Tele a karakterem inventoty-ja ezerféle drágkõvel, sima láncokkal, gyûrûkkel. Nem le7 ezekkel az eladáson kívül vmit kezdeni? Craft weapom/armor/wand guide-ot olvasgattam de elég gagyinak tûnik semmi extrát (mágikus cuccost) nem le7 összehozni.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
de nem értem ennek a boddyknocknak mi baja lehet...😞
boddyknock glinckle elvileg sorci...
de szarik varázsolni inkább csak késsel megy...beszélek vele hogy taktikát váltok hogy használja távoli fegyvereit akkor meg nyilpuskázik
hogy tudom varázsoltatni?
A játék során összeszedtem 1 csomó csakláncot és gyûrüt meg köveket, nem tudok belõle készíteni valamit vagy valakivel készítetni?
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz