8396
-
#6796 Honnan lehet leszedni? -
#6795 CEP-avagy Community Expansion Pack egy válogatás a rajongók által készített legjobb lényekből, scriptekből, arcokból porteékból, tárgyakból, stb...
Nagyon igényesen elkészített holmi, és megállná a helyét a másik két kieg mellett hivatalosként is, ha csak játéktechnikai szempontokat nézünk. -
#6794 Hát nekem belekötött-2 filet nem akar felülírni a CEP-es modulokban.
Egyébként egész jó eddig amennyire meg tudtam figyelni.
A custom fajokat hogyan lehet előhozni? Megpróbáltam a "sub race" módszerrel, de nem igazán akart összejönni... -
#6793 Mi az a CEP? -
#6792 6745os hozzaszolas: Player Resource Consortium
Ott megtalaljatok a linket is.
Es igen compatibilis a CEP-el. -
#6791 Igyal meg egy kitartas italat, es probalgasd! Nekem az ital megivasa utan osszejott rogton! -
#6790 Chapter ketőben az alapvárostol délre van egy barlang ami két részre oszlik!
A külsőben medvéket kell gyilkolni majd egy ajtón belépve eljutunk a belsőbe ahol repülö lények(azthiszem impek)-et kell gyilkolni!
Itt lehet megtalálni egy hős holtestét és a hősök könyvét is!
Na itt van 1 kút ami egy titkos vízalatti átjáró!
Mit kell csinálni,hogy átjussak(nekem azt írja ki,hogy kevés a levegőm)? -
#6789 Ez kompatibilis a CEP-kel? -
#6788 Én még az alapjátékkal játszom(9-es szintü vagyok)és arra nemlehet felrakni! -
#6787 PRC? Minek a rövidítése? -
#6786 PRC -
#6785 Na mi van senkinek nem jon be a RPC kieg ? -
#6784 thx
ez eszembe se jutott :) -
#6783 Itt nézz körül! -
#6782 udv!
Most kezdtem el jatszani a gammaval eleg nag zurzavar meg nekem :)
Kene vmi faq/help, esetleg magyar fan oldal?
-
#6781 Ha felraktad a kiegeket akkor elképzelhető,hogy csak 6-os vagy! -
#6780 na mostmár mind1 vissza ugyse lehet menni :) -
#6779 A Páncélkesztyü bajnokságot megnyerted? -
#6778 A disztárgyakat kell makolászni az ajtó melletti ládába!
A temetőben pl a pajzsot! -
MhyCroft #6777 Üdv!
Én egyik ajtón se jutottam be a sárkamrát megtaláltam de ott nem tudtam bejutni:P, ezért hagytama fenébe:D. Most vizsgaidőszak s majd csak utána nyomom.:)
By MhyCroft -
#6776 A haverom is ott nyomja és mégis 8-as szintü az nehézséget jelent csak,de az XP-t nem befolyásolja! -
#6775 na ezekből a druidának nem csináltam meg csak. Mondjuk én DandD hardcoreban nyomatom :) lehet ezért kevesebb az xp :) még a kurvának is megcsináltam a questjét a kupiban aztán levágtam a lotyokat mert nem akartak semmit se... :DD -
#6774 Tudtommal mindenkinek ad(haverom mágussal,paplovaggal és barbárral is megcsinálta már! -
#6773 A druida mindenkinek ad allatkiszabaditas kuldit, vagy csak koszaknak es druidaknak? (en eddig meg csak ezt a ket kasztot probaltam ki:) ) -
#6772 Szerintem nemcsináltál meg mindent!
Olaf,a kurtizáncsaj(nemugrik be a neve),a komrtói lázadok vezérének és a druida-nak megcsináltad a küldetését?
Kivel vagy?
Felraktad a kiegeket? -
#6771 na ezaz és végigtoltam mind a 4 részét a városnak leirtottam mindent egy csomo mellék küldit is letoltam én sem értettem mért csak 6. :) de megoldottam :)
Igaz végig volt velem csatlós lehet az szivja el a sok xp-t :) -
#6770 Oké majd várom a beszámolót holnap! -
#6769 hmm, felrakom, megnézem -
#6768 Jakuza szerint olyan,mint egy (nemhivatalos)kiegészítő!
szerintem megéri felrakni és kipróbálni!
Hátha ez segít,hogy ne und meg olyan hamar a Single-t! -
#6767 Ó máj gád! Mennyi osztály......mindez valami kiegészítés vagy mi? -
#6766 A 6745-as-nál említett PRC 2.2C neked fennvan? -
#6765 Najó nem marhaság......azt nem tudom hogy az eredetinél csak 16ig megy e -
#6764 Marhaság......rakd fel a kieget, mert új cuccok, tulajdonságok, presztizskasztok vannak benne....megéri felrakni.... -
#6763 Valaki válaszolna a 6752-esre? -
#6762 A 6-os szint keves!
Kb 8-asnak(vagy nemsokkal alatta)kéne lenned! -
#6761 Hát én multiban szeretném tolni, nem akarok mégegyszer nekimenni singliben. Multiban csak más......remélem lesz jelentkező :) -
#6760 6.-os szintű????Az első végén???? Nem kevés az? -
#6759 én most végeztem az első fejezettel, magyarul olvasgatva nagyon leköt, nemhiszem hogy megunnám a 2. végén a story jól ki van találva. Viszont kissé durva volt az első végén Desther 10. szintjével amikor én 6. szintu voltam :) vicc viszont hogy belevertem 100+hp-t és még mindig státuszra azt irta hogy könnyen sérült :D igaz megdaja magát de akkor is :) -
#6758 Hát én nem a végén, inkább olyan 70-80%nál unom meg mindíg a 2. epizódot, már annyiszor újrakezdtem, de sosem sikerült túljutni rajta. Egyrészt azért mert már uncsi volt a sok rohangálás, nem találtam ugyanis a bejutás módját abba a városba északon amit 2 őr őriz, és már minden mást megcsináltam. Nagyjából itt untam meg eddig mindíg, mikor-hogy. Lehet multiban jobb lenne, mint szingleben félig elaludva kattingatni :D. Semmi izgalom nincs a gémben singleben főleg ha már 10x-re próbálod végigvinni. Elsőre, meg másodszorra még jó volt.......
Amúgy érdekes hogy az ember egy abszolút lineáris gémnél arra vágyik hogy nagyobb szabadságot kapjon, erre mikor megkapja a nagyobb szabadságot meg képtelen végigvinni mert unalmas. pl.: Morrowind (ezzel mindíg az volt a bajom hogy túl nagy a szabadság oda megyek ahova akarok, azt csinálok amit akarok, a küldik nem mindíg vannak pontosan lefektetve hogy hova kell menni, érdekes megjegyezni hogy a mellékszálakat mind végigvittem, de a fő storyvonalon már az első küldit sem tudtam megcsinlálni, nevezetesen hogy találjak meg valami kockát :). , de érdekes hogy pl a gothic 2 őt többször is végigvittem és még most sem unalmsa, bár tény hogy az elég lineáris. De ottvan pl. az X és az X2. Az x-et imádtam de megölte hogy semmi story csak a baszottnagy szabadság van :D. Az x2 már jobb mert van ami hajtson. A neverwinter egy érdekes keverék, hiszen lináris mert a főstoryt mindenképp meg kell csinálni, visazont hogy mit milyen sorrendben na az már nincs meghatározva. Szal érdekes keverék ez a gém, ezért van az hogy se vele-se nélküle :). Ha felrakom és elkezdek játszani vele akkor megunom, de ha leszedem akkor hajt hogy végig kéne vinni, és megint elkezdem sé kezdődik az egész elölről. LOL mi?
Bocsi az OFFért. -
Braveheart #6757 Én is mindig a 2. epizód végénél untam meg.