8396
-
#6836 Az 1.65os patch nocd crackja is ott van valahol, annak a hozzaszolasnak a kozeleben. -
#6835 Köszi! -
#6834 6692-es hozzaszolas. -
#6833 Hi.
Sima nwn, semmi kieg. (ver 1.11.6177) Öcsémmel kezdtük el lanon, nagyon zsír, már chapter 3-ban járunk. Viszont betöltésnél előszeretettel lefagy. Ilyenkor azért még sikerül betölteni újraindítás után, de ecsém ha belép, akkor csak fekete képernyőt lát. Emiatt már egyszer újrakeztük, de most megint előjött ez a szarság, és azért én is sajnálom a 11-es barbiját, jól jött a tolvajom mellé.
Lehet, hogy egy patch segítene, de a hagyományos update net-hiány miatt nem lehetséges. Szal' letölteném itt a melóban és hazavinném, de melyik patch kell nekem? -
#6832 Ja akkor a naplót vissza kell vásárolnom!
A kriptában Torres testvért hogyan tudom sebezni! -
#6831 Asszem elotte a kut elotti reszben (barlangban) lesz egy hulla, es annal van egy naplo. Asszem abban van leirva. -
#6830 Gyerekek a kút mögötti sírban csávónak hol találom meg a sztoriját,hogy válaszolni tudjak a kérdésére?
A temető kriptájában Torras testvér(azthiszem így hívják)-el mit kell csinálni,hogy sebezni tudjam? -
#6829 Először a werewolf prestige classról beszéltem, utána meg a race-ekről :) -
#6828 Ja te a prestige classokrol beszelsz, nem a Races-rol -
#6827 PRCben nincs is werewolf. LOL
Ezek vannak.
Aasimar
Air Genasi
Aquatic Elf
Arctic Dwarf
Avariel
Azer
Bugbear
Deep Halflings
Deep Imaskari
Drow, Female
Drow, Male
Duergar
Dwarf
Earth Genasi
Elf
Fey'ri
Fire Genasi
Forest Gnome
Ghostwise Halfling
Githyanki
Githzerai
Gnoll
Gnome
Goblin
Gold Dwarf
Gray Orc
Half-Drow
Half-Elf
Half-Ogre
Half-Orc
Halfling
Hobgoblin
Human
Illithid
Kobold
Lizardfolk
Minotaur
Neraph
Ogre
Orc
Orog
Pixie
Rakshasa
Rock Gnome
Shadowswyft
Strongheart Halfling
Sun Elf
Svirfneblin
Tallfellow Halfling
Tanarukk
Tiefling
Troll
Urdunnir
Water Genasi
Wild Dwarf
Wild Elf
Wood Elf
Yuan-ti -
#6826 Ja és még annyit, hogy némely fajnál igencsak elszálltak a tááááp irányába a készítők-pl. kipróbálnám szívesen az ithillidet, de semmi értelme, mivel annyira rohadtul erős, hogy nem élvezetes vele a játék. A troll dettó ugyanez. -
#6825 Ehh, kissé ideges lettem-kipróbáltam a PRCben a werewolfot, de semmi értelme játszani vele, mivel nem hozza be a creature sebzést. Ergo 1-3at sebzel, az átváltozásnak nincs semmi értelme a világon, mivel az ability bonusokat emberi alakban is megkapod... -
#6824 Végigjátszottam, jó és ráadásul magyar a gyerek aki csinálta. -
#6823 Te jó ég, ezt most halál komolyan mondod??? Lehidalok...
Ollie: megnézem előbb a Te ajánlásod, aztán hmmmm... gépcsere.
-
#6822 Lehet, hogy nincsenek jól bekonfigurálva a ramok. Állíts mindent defaultra a biosban, és ha utána is csinálja, vedd eggyel rosszabbra a memcsi időzítéseket (lassabbra), majd megint próba. -
#6821 Az első kieg talán a fele az alapnak, a második egy kicsit hosszabb mint a fele. Egyébként meg érdekesebbek az alap kampánynál. -
#6820 Kipróbáltad amúgy? Én még nem vettem rá magam, de gondolkozom rajta. -
#6819 Szerintem meg vagy hutes nem megfelelo vagy memoria. -
#6818 Nana, az FX5600-at ne szidjuk! Az egy jó kis kártya, nekem az van, és semmi sem fagy.....ha valami fagy ott más a ludas..... -
#6817 Igen, megvoltak. A Zold Griff fogado labirintusara gondolsz, ugye? A Pancelkesztyu meg az, ahol nehany parbajt kellett megnyerni? Megvoltak. A kut utani resz meg talan az, hogy van egy sir, meg egy lanc, amit meg kell huzni? -
Braveheart #6816 Sztem a videókártya lesz a ludas. Nekem mióta FX 5600-am van, azóta lépnek ki ugyanígy a játékok jó esetben (rossz esetben, ami gyakoribb kékhalál) -
#6815 Hello, chrash to desktop problémám van az NWN-el. Rendszer és patch független, ezért a hardver-re gyanakszom. Minden működik faszán, de a játékok ugrálnak sorra ki az asztalra. A legbosszantóbb, hogy az NWN is :)
Mindig kiírja, bizonyos idejű játék után (teljesen változó), hogy az nwnmain.exe hibát észlelt és hibajelentéses baromsággal nyomul.
A konfigom: MSI K7N2 Delta-L - integrált szilszar, AMD 2500 Barton, Inno3D FX5200, 512 ram dual 400mhz.
Én alaplapra gyankszom.
A kérdésem annyi lenne, hogy van-e hasonló konfig valakinek és nem találkozott-e ilyen problémával? Illetve ha valakinek konkrétan AMD Bartonja van, akkor milyen alaplapot használ hozzá, ami stabil is pölö NWN alatt? :)
Mert képes vagyok kicserélni az alaplapot...
Köszönöm, üdv zoozoo -
#6814 A Páncélkesztyü bajnokságot,a chapter 2-ben az alapvárostol északra levő fogadó labirintusát és a barlangban levő kút utánirészt megcsináltad? megcsináltad? -
#6813 Ahh, nekem ez nem valo :) -
#6812 Sokkal? Fele? Tobb? Kevesebb?
Csak azert, mert nekem az alapjatek nagyon tetszik, viszont veszett hosszu, es nincs nagyon sok idom jatszani. De mostmar talan befejezem 1-2 heten belul, asszem. A sztori bejovos, de neha mar nagyon egyformak a dungeonok. Raadasul maximalista vagyok, az autolso darab targyig mindent megkeresek, minde mellekkuldetes befejezek, stb. -
#6811 Igen rovidebbek de vannak jo hosszu modulok a Vaulton.
Pl a Bassman fele Tortured Hearts ami csekely, 156000 szavas parbeszedet tartalmaz.
"Welcome, hardcore CRPG fans! After two years of real hard working, I finally finished my game, Tortured Hearts. I put a tremendous amount of work into this one, 4000+ hours altogether. (Believe it or not) There are more than 240 areas, 157000+ words in conversations, 17 companions to choose from, and you'll get about 60-100+ hours of playing time. This game is meant for hardcore players. TH is very difficult, but there were people who could get to the bottom of it. :) If you are perseverant, patient and curious, I'm sure you'll be able to watch the epilogue(s). The size of the supplements is about 144 Mbytes." -
#6810 nem, rövidebbek -
#6809 A ket kiegeszito kampany is olyan hosszu, mint az alap? -
#6808 Elkezdtem csinálni a hordes of the underdark kempént egy sorcerer-rel, hát elég nehéz, de tetszik :) -
#6807 Probald errol a linkrol.
http://nwvault.ign.com/fms/Download.php?id=20409 -
#6806 Grrrrrr nem tudom újra letölteni az nwvaultról mert változtatás volt.... Lehet regisztrálni kell most már. Mind1, majd holnap... -
#6805 Van saját karaktergenerátora? -
#6804 Aha, köszi. Ezt letöltöttem, csak java használata helyett kicsomagoltam :) -
#6803 Nem módosít rajtuk. Ez nem ír felül semmit, inkább olyan, mintha a toolset adatállományát kb. megháromszoroznák, így sokkal jobb modulokat lehet készíteni. És sokan ezt meg is tették.
Itt található rengeteg modul, kikeresheted azokat, amik használják a CEP-et. Van köztük néhány különösen jól sikerült-nekem jobban tetszett egyik-másik mint az alapsztori. -
#6802 Mert szugseges meg egy ket dolog hozza.
http://nwnprc.netgamers.co.uk/manual/english/content/installation/pg07.htm -
#6801 Ugyértem,hogy az alapmodulokban semmilyen hatását se fogom látni? -
#6800 Az alapmodulokkal nemmegy? -
#6799 De ha a campaginnel játszassz, akkor nem fogsz látni belőle semmit-az nwvaultról lehet letölteni erre íródott modulokat.Különösen ajánlanám pl. a dramcatcher sagát.
De egy gyors tesztre éppen jó az a modul is amit feltesz, a CEP open day. -
#6798 Nem, mivel rajongók készítették, tök ingyenes. -
#6797 Közben megtaláltam és már töltöm is!
Kell hozzá Crack?