Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ide hogy lehet bejutni? már nem emléxem, pedig régebben megcsináltam ezt is. a docks districtben van. lehet hogy vengaul adott volna kulcsot hozzá? én szó nélkül legyaktam callik után, mert már úgyis be voltam tápolva és kellett az xp. már mindent megcsináltam, összevissza mászkáltam a negyedet de nem tudok bejutni. pedig emléxem hogy egy nagy hídon kellene átmenni amin egy ajtó van és mögötte sok kalóz, és talán ott is van egy hajó. meg lehet vhogy konzolból oldani hogy bejussak?

kiserik
Hali!

Lenne egy egetverõ problémám. Az alap campányban, mikor Luskanban a Host Tower legtetejére érek, nem történik semmi. Ott kéne Aribethnek, Maugrimnak meg Moragnak beszélgetnie, de csak állnak csendesen. Én bármit csinálok, õk észre se vesznek. Lenne valakinek esetleg valami ötlete az ügy megoldására?
Egyébként a játék eredeti, a két kieggel együtt.

Elõre is köszi.

az eddigi legmerészebb dekoltázsú ruha 😊

meg tudná vki mondani hogy mi a light weapons ? mert a kétkezes fegyverhasználatnál arra hivatkozik hogy akkor kisebb az attack roll mínusz ha a secondary fegyver light. de a fegyverek leírásánál csak a méretük adott: tiny(kukri), small, medium, large. na arra vagyok kívánccsi hogy a pl: a rapier bár medium, az még light fegyver e

ollie
Ja 1.5-ös a legújabb, elég azt telepíteni.

<#wow1><#beka2>
Sylvia Saint
nyam-nyam

http://nwvault.ign.com/Files/hakpacks/data/1028721482987.shtml
Henchman Inventory & Battle AI mod v1.04 - ez a legújabb és legjobb.
a cepben melyik a legújabb, az 1.5-ös? elég csak azt telepíteni és biztosan fog mûködni bármelyik modul? még annyi hogy nem találom azt a fájlomat amiben kimentettem hogy saját karakterképet hogy tudok berakni a játékba, illetve arra emléxem hogy csak annyi volt a dolog hogy különbözõ felbontásokban kellett lementeni

franc, fórumkeresõvel megtaláltam. én kérdeztem vagy fél évvel ezelõtt is és jött is rá válasz, csak akkor abbahagytam a játékot ezzel
Henchman inventory & battle AI patch

emléxik még vki hogy mi volt annak a modnak a neve amivel az alapkampályban is lehetett módosítani a csatlósok felszerelését és viselkedését? csak a neve kellene, mert bizti megvan nekem vhol, csak már nem emléxem

újra felfedeztem a játékot! kár hogy nem jutott eszembe a sylvia saint név karaktergeneráláskor!

egy alapinstallált nwmain.exe-t tudna vki küldeni ? nagyon fontos lenne
[email protected]

Flórika
Jelentem, ma mi is megvettük a Westend Media Marktjában 6000 HUF-ért (egész pontosan 5990)! <#vigyor2>

Alig várom, hogy kipróbáljam... <#circling>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Bakutyin
6 rugó
=D
elsõ játékom, ami ..õõõ..nem biztonsági másolat<#zavart1>
lyan sok cédés hogy jkénytelen voltam megvásárolni=DD

IMYke2.0.0.0
Én ma veszem meg - ha Isten is úgy akarja - a konyhapénzbõl 😊)))

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

WOW ! Gratta !
Hogyé vót ?

Bakutyin
óóóóóóóóó..fantasztikus. megvettem a deluxot😊 (ez olyan információ amit mindenképp közölnöm kellet veletek<#idiota>)

ollie
Olyan 4 giga.

Bakutyin
Tudom hogy le van valahol írva...
de meg tudnátok nekem mondani hogy modok nélkül kb mennyi helyet foglal a játék???(az összes kiegészítõ lemezzel együtt)
ha minden jól megy, megvásárolom =D

<#eljen><#worship>

Ha eccer mégis, akkor majd szólj! Van egy viszonylag jó Palám, majd elhúzgállak egy darabig. 😊
Nekem anno ugrott minden karim, szal a nulláról kéne kezdeni, de nem negyon van idõm rá 😞

ollie
6k-ért is nagyon megéri, én még összesen kb 26k-t adtam ki érte.

Tescoban vettem Nyíregyházán, még karácsony elõtt. Sajna most nincs idõm Diablozni, de jó lenne felmenni kicsit hentelni. De a régi arcok közül már senkit nem látni. 😞
Ha eccer feljönnél, jó lenne.
Szia!

Régen láttalak.
Még mindig nyomod Diablót ?

"Én 4990-ért vettem. 😊"

Akkor én is megveszem eredetiben, de hol vetted ? 😛

Flórika
Nagyon köszönöm a válaszokat!!! <#worship>

Lacika 79: ez engem is érdekelne, hogy hol vetted ennyiért? <#smile>

IMYke2.0.0.0
Hol?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hm. Én 4990-ért vettem. 😊
[Jakuza]
CDGalaxis
5990Ft

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Konkrétabban, ezekben tuti:
- CDGalaxis
- TESCO
- MediaMarkt

IMYke2.0.0.0
Gyakorlatilag MINDEN normális szoftverboltban kapható a Neverwinter Nights Deluxe Edition - benne az alapjáték + a 2 küldetéslemez. Ez 5 CD.

Flórika
Még nincs meg a játék, de nagyon szeretném megvenni! <#smile>

Tudtok adni tippet hol a legolcsóbb? (eredetiben ofkórz... <#vigyor3>)

SRobert
Értem...
Kösz a választ. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

[Jakuza]
Kozremukodtem.
De mivel kozben mas elfoglaltsagaim lettek, raadasul a modban annyi script volt(tobbseguk hibas), amivel egyedul nem birkoztam meg, ugyhogy pihentettem azt a projectet.
Shimrod-ek viszik azt most.
Sajnos nem tudtam megszerezni a Dragonmyrth keszitoitol az o Lords of the Ring moduljukat http://www.dragonmyrth.serveftp.net/ igy aztan maradt a regi V13as modul feltunningolasa.
Csak hat a keszitok leszartak az egeszet es a scriptek tobbsege nem mukodik rendesen benne, mert csak annyit csinaltak, hogy a v8as verziot kiegeszitettek de kozben az uj scriptek osszevissza vannak a modban bent a regiekkel.
A fontosabbakat meg kijavitottam, megcsinaltam a zeneket is , de nem volt utana idom a foltozgatasra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

EqUiNoX
Par napja a francia barataink elkezdtek egy nagygeneralt az oldalon, es hat ugy latszik elhuzodik a dolog...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

www.diablo-morrowind.com
nekem nem jön be 😞(

EqUiNoX
A vicc az hogy mindjart kesz a Diablo MW mod ;]

www.diablo-morrowind.com

Nem akarok en vitatkozni, mert te is maskent fogod fel a dolgokat, es en is. Neked az nem tetszik, hogy a dnd rendszert lebutitjak hack&slashnek, ez oke. En viszont ezt nem figyelem, hanem a techinkai oldalarol nezve orulok, ha egy jo es szep motor ala keszulnek mas modulok is, jelen esetben akar ultima, akar diablo vagy akarmi. A Bioware nem adott ki olyan utilokat, amivel a csak a motor maradna meg, es a szabalyrendszer teljesen varialhato, sajnos aki ezt a motort hasznalja, annak at kell vennie a dnd szabalyokat. Ha jol latom neked ez nem tetszik - valahol persze jogosan. De meg mindig azt mondom, hogy semmi sem kotelezo, ezek a modulok csak alternativak, es akinek nem tetszik, nem jatszik veluk. Ahogy MW eseteben is van jopar mod, amelytol a hideg kiraz, de inkabb nem jatszok vele, es nem borzolom az idegeimet ;]

SRobert
Amúgy Te az a Jakuza vagy, aki a magyar Gyûrûk Ura szerveren is közremûködsz?

SRobert
Ez most tényleg egy probléma? 😊

[Jakuza]
Na de az tipikus RPG nem hack&slash.
Nem veletlenul hasznalja az NWN az AD&D szabalykonyvet.
Ha annyira hack&slash-ra porog valaki akkor csinaljak meg a Morrowind ala a Diablo modult, ott ugy sincs AD&D. (Ezt nem hagyhattam ki, tuti ezert megkapom a magamet Equinoxtol ;D)

ollie
Nézd, van Ultima 4 remake is NWN alá, azt is ki lehet próbálni (sõt sok más, pl Eye of the Beholder is).

EqUiNoX
Akkor másként fogalamzok. Ez a mod csak azt a motort használja, mint az nwn (aurora(?)), semmi köze nincs az eredeti játékhoz, és a világhoz. Mivel a játék motorja csak modulok kapcsán moddolható, és a szabályrendszer nem - gondolom, mert akkor azt is variálták volna - így ezt úgy fogom fel, mint egy olyan TotalConversiont Morrowind alá például, amelynek semmi köze sincs Tamrielhez. Vagy kissé furcsa hasonlattal, a mohaa-nak sincs semmi köze a villámgyors kvék multikhoz, de mégis ugyanaz a motor hajtja. Most egy kis diablozási lehetõség van, nwn motorra, melyet aki akar használ, aki akar nem ;] Én sem fogok heteket tökölni vele - tökéletesen elég a bnet és az eredeti diablo - de éppen ki lehet próbálni, hátha...

Anno a lekváros sült csirkére is azt mondta minden ismerõsöm hogy "hülyebaromállatidióta" vagyok, aztán megkóstolták... ;]

[Jakuza]
En maskent gondolom.
Ha semmi koze nincs az NWN-hez ahogy irod es szorakoztato valaki szamara a Diablo, akkor Diablozzon. De, hogy egy AD&D alapokra epulo RPG-t, lezanzasitsanak sima hack&slash-ra, azert nagyon nem ildomos, hiszen a NWN lenyege a szabalyrendszere a Diabloe pedig a harckozeliseg. A ket jatek szoges ellentete egymasnak.

EqUiNoX
Nem olyan rossz az. 1-2 eve volt mar egy diablo mod - eloszor azt hittem ez is az, de latva hogy 2004 vege fele volt az "added" idopon, ez uj lehet - az eleg jo lett. Persze semmi koze a nwnhez, csak a motor es harcrendszer felhasznalasaval megcsinaltak az elso reszt. Poennak es kikapcsolodasnak kell felfogni a dolgot, isten ments hogy szerepjatekos szemmel, es/vagy komolyan veve a dolgot kell kezelni a modult ;] Ha elvonatkoztatsz, akkor egesz jol elvagy vele par orat, aztan del. De szerintem ez is a cel, semmi vilagmegvaltas...

[Jakuza]
Hat eleg lol.
Hack@Slash Diablo - NWN alatt.

"This module is HEAVILY COMBAT-ORIENTED with very light role-playing."

Felejtos.

ollie
Diablo 1 + exp Remake

Az NWN motor alatt...

aha gondolom ezt az üzit Noodle helyett nekem szántad. És mondd csak, hogyan tudom multiban használni a letöltött voiceseteket?
EqUiNoX
www.neverwinternights.hu

Érdemes, beszerezni, ma már baráti áron áruljak a Deluxe változatot..

Eye-scream

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

hmm ez a játék valahogyan teljesen elkerült, rdemes kipróbálni? Multi része is van? Ha van akkor milyen?

SRobert
És télleg! 😄

Mégegyszer köszi!