Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-skillek
-featek
-fegyver (ha a célalaknak van fegyvere)
-felszerelés (ha a célalak tudja õket viselni, a pajzs és kesztû nem integrálódik semmi esetben)
(utóbbi kettõnél értem azt hogy egy manticore pl. nem tud kardot fogni a tappancsaival, és egy páncélba is nehezen férne bele 😛 )
- ezenkívûl egy rakás egyéb tulajdonság is megmaradhat, de mindig alaktól függ hogy mi
Shifter FAQ:
http://faqs.ign.com/articles/519/519434p1.html
Itt meg van egy modul, ami jó karakterépítésre (beállíthatod a szinted (akár 60ra is 😛 ), kipróbálhatsz tárgyakat, harcolhatsz általad beállított erõsségû szörnyek ellen):
http://nwvault.ign.com/Files/modules/data/1072327077107.shtml
Szerintem nagyon hasznos. Én sokat használom kísérletezésre...
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
En ugyan nem ertek hozza sokat, de ha korbenezel hogy kinek milyen felepitesu a karija, sokat tanulhatsz...
En mostanaban egy dwarf druid/shifter/dwarven defender (5/11/24) -el probalkozom, akinel a 11. shifter szintet 20as ossz-szint utan veszem fel, es featnek kivalasztom az Undead shape-et
Igy 40es szinten van egy Risen Lord shape-m, akinek 50% os damage reductionje van alapbol, es erre meg jon az amit a dwarven defender kap szintezesnel, valamint epic damage reductiont is pakolok ra. Ez nem sajat build, ezt valahol olvastam es most probalom tovabbfejleszteni. Mindenesetre ha van rajta nehany targy amik megvedik a fire, ice, sonic, acid es electric tamadasokkal szemben akkor szinte nem is sebzodik harc kozben...
(Fontos hogy a class kovetelmeny feat-ek meglegyenek. Shifternek ez Alertness es Wild Shape (druid 5os szinten automatikusan megkapja), dwarven defendernek mobility es toughness)
Ha feldobod az alapot meg a 2 kiegeszitot, akkor utana a patch mindet updateli...
Ezenkivul az osszes camapign jatszhato utana is, csak eppen mar az uj prestige classok meg varazslatok meg skillek meg ... is benne lesznek a campaignekben.
Egyebkent en Magyarorszagrol rendeltem meg a Deluxot egyenesen Torokorszagba. Nem volt kispalyas. Rokonoknak elkuldtem a rendeles webcimet, megrendeltek, nagy soka megkaptak, egy magyar utazo kihozta Iszambulba, a szuleim meg nehany nap mulva arra jartak, ugyhogy elhoztak nekem Ankaraba 😊
Most mondja nekem valaki hogy nem szerettem volna megkapni ezt a jatekot... 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"Traveling to the Secret Cow Level
To access the Secret Cow level, you must first kill Baal. After you have killed Baal (making sure the quest has been completed), you can access the Secret Cow Level for that difficulty level."
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mehetsz cowozni. Csak diablot kell legyakni, utána lehet menni.
rommelthedeusex felhúzott egészen az Act5-ig, de ott - mivel ugye nem voltam még 20 feletti, nem tudtam tovább menni. Így Baal kinyírása kimaradt, így azonban nem mehetek Cow Run-ra...
Vagy tévedek?
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Pedig meg nincs is netem, hehe 😊
IMYke, Te szereted Diablo 2-t? En a mai napig nem "ereztem ra az izere", eskuszom, mar kapott jonehanyszor eselyt, elkezdtem, de szamomra full egyhangu, unalmas maradt (mondjuk Dungeon Siege-el is hasonlo a helyzet) Akarhanyszor Diabloba kezdtem, mindig csalodast okozott. Szoval meglep, hogy NWN ele vetted 😊 (Bar mondjuk tobb Diablo2 fant ismerek, mint NWN fant) 😊
Azért, ha nem is ebben a hónapban, de én is meg fogom venni a NWN Deluxe-ot...
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Lenne egy kezdo kerdesem:
En most allnek neki ennek a nagyszeru jateknak. Kerdes: ha felpakolom az eredetit es ket kieget, akkor utana eleg az utolso kiegeszito peccset feltenni, es mind jatszhato lesz? Tovabba mindharom feltelepitese utan jatszhato ugye az elso ket kampany is?
Egyebkent en is ugy vagyok, mint IMYke, hogy szemezek a boltban a Deluxe verzioval, mindamellett rendelkezem jelenleg biztonsagi masolattal. De valszeg online nem jatszanek vele, mert most nincs netem, es ha lesz, akkor meg visszaterek SWG vilagaba, meg a WOW-ra majd, tehat az online lehetoseget nem igazan hasznalnam ki.
Pl nem mindegy a kritikal treatje a fegyvernek.
Pl az ijnak a treatje 20x3 tahat csak akkor van lehetoseged kritikalra, ha 20as guritottal.
Egy hosszukardnak viszont 18-20x2 tehat akkor is uthetsz kritikust, ha 18at dobsz a kockaval. Nem art az se ha keent tud a fegyver mert az egybol a kard kritikus eselyet 18-20rol, 16-20ra noveli. Amugy nagyon sok lehetosege van az embernek kaszttol fuggoen.
Harcosoknak erdemes pl a knockdownt, disarm vagy hasonlo skilleket tanulni, mert PvPnel igen csak jol fog jonni. Varazstudoknal a Bigby's varazslatokat, mert az ellen nincs mento, es meg sorolhatnam napestig a tanacsokat, mert hihetetlen sok lehetroseg van a jatekon belul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nemrég csatlakoztam az online játékra, úgy gondoltam elég erõs a karakterem, (LEV 38) na ja, két párbajt játszottam egy harcos ellen, egy csapása kb. 450ÉP-be került, a másik egy illyal állt ki ellenem, ö kb. 380ÉP-t sebzett nekem, szal azt szeretném kérdezni hol lehet ilyen spéci fegyókat szerezni v. milyen tulajdonságokat kell fejleszteni az ilyen sebzéshez, ja megjegyzés a szerverre max 40-es szintell lehet csatlakozni.
Szerintetek?<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
Jobb klikk a quickslotra es kivalasztod a megfelelo kepeseget az adott megjeleno menukbol, ami kell neked.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
és mi a max level amit el lehet érni? én most 11levl vége fele járok az sok vagy kevés?
a troll fejét rakd el asszem majd szóba kerül késõbb
War. War never changes.
a 2. chapterbe az elátkozot erdõbe van egy oszlob elõte van 2halott csavesz. ha az oszlopra kattintok elõször azt irja, hogy nem tudja elolvasni az ismeretlen betûket, de aztán kiirja, hogy pár szavat ki tud venni belõle. Elõször 4név jelenik meg, utána megint 4választási lehetõsé, ijenek, hogy never, does, shall meg még valami utána meg igék hogy prevail, return, meg ijenek. Kérdés mijen kombináciot kell nyomni, hogy ne a skeleton harcosok jelenjenek meg?
ja és mit kell kezdenem a troll vezér fejével? nem tom senkinek odaadni
A NWN 1 Deluxe-al kapcsolatban azonban érzem, hogy csábulok, de amikor ott állok elõtte a boltban, tudom és eszembe jut, hogy a "nem eredeti" verzió is tökéletesen életre bírható - és ott hagyom.
Ezért kérdeztem, hogy van-e még valami más elõnye is annak, ha original a game... ezek szerint nincs.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Még mindig nem vettem meg a Deluxe verziót...
A telepítés könnyebbségén (ti. a kód miatt) felül milyen elõnyökkel jár még az, hogy megveszem eredetiben a cuccot?
Elsõsorban az érdekelne, hogy a modulok közül van-e olyan, ami kifejezetten eredeti változattal mûxik csak (az, hogy az utolsó patch-csel, azt el tudom fogadni)...
Mert, ha nincs ilyen, akkor mégsem költök 5990 Ft-ot rá, hisz mind az alap, mind a 2 küldetés lemez megvan "biztonsági" változatban.
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
HotU esetén pedig a modul elején kapsz annyi xp-t, hogy elérd a 15-ös szintet. Ez viszont még így is nagyon nehéz. Nem is sikerült végigvinnem, eljutottam a 2. fejezet végéig, de képtelen voltam továbbjutni. Voltak különbözõ mentéseim, de sehogy sem ment. 23-as szintû vándor/árnytáncos voltam, jó fegyverek, tárgyak, stb. Talán ha barbár lettem volna... Tervezem, hogy újra nekikezdek egyszer, ha lesz idõm.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Nagyon megéri az árát a csomag, ez egy rendkívûl jó játék. Különösen a grafikája és a harcrendszere no meg maga az AD&D szabályrendszer igényes implementálása fogott meg.
Az lenne a kérdésem: Nem baj, hogy a kiegészítõben LVL1 karakterrel indulok? Nem lesz így túl nehéz? (Vagy a játék úgy alakítja az ellenfeleket, hogy ezzel a karival is megmaradjon a játékélmény) Mert a LVL13-as lovagommal nem akartam folytatni, vágytam egy másik karakterre és a Horde of Underdark-ot is egy másik karival szeretném végigvinni...
Nagy kár lett volna, ha kimaradt volna az életembõl ez a gyöngyszem, igencsak megszerettem az eltelt idõ alatt és sok modult is ki fogok próbálni. Jópár már telepítve is van közülük 😊