8396
-
#6876 Igen, mert hosszuuuuu.
Na, en ott, Luskan vege fele paraztam be egy kicsit, ugy ertem, akkor kicsit elegem lett, meguntam, aztan kihagytam 1 hetet, es aztan atjutottam a ch3-ba, ott mar megint tetszik, felporogtem. Lehet, hogy csak nekem tunt soknak a Luskan es kuldetesei, de elegem volt mar a sok lairbol, meg mittomen.
Meg "maximalista" vagyok, egy mellekkuldetest sem hagynek ki :) -
#6875 Ja-ja!
Szivesen játszanék veled egy közöst vagy 1 meccs-et,de nemtudom,hogy hogyan lehet(lehet egyáltalán?)a neten keresztül játszani! -
#6874 Vandor vagyok!
Szegrol-vegrol kollega :))) -
#6873 Luskan városaban olyan sok xp-t lehet összeszedni? -
#6872 Nem emlexem.
15 biztos nem, mert az itt leptem meg a ch3-ban.
13-14 korul saccolom, esetleg 12.
Egyebkent azt mondtad, mar "csak" Luskan van hatra. Ott meg fogsz lepni 1-2 szintet szerintem, nem olyan rovid az sem. -
#6871 Akkor kb olyan szintü vagy,mint én!
Milyen kaszt-al játszol? -
#6870 Az 100%, hogy en nem kezdenem elolrol, foleg ilyen aprosag miatt.
Eleg keves idom van jatszani, 2-3 honapja jatszom mar az alapjatekot. Nagyon tetszik, szeretem, de nemigen fogom megegyszer elolrol kezdeni. Van meg ket kiegeszito, meg sok-sok modul, inkabb menj majd azoknak neki sztem. -
#6869 En passzolok, meg nem jatszottam vegig.
En a 3-as chapterben vagyok, annak a 2/3-a keszen van (velemenyem szerint), es 15. szintu vagyok. Szerintem en sem leszek 20. szintu a vegeig, mert most mar nagyon sok XP kell.
Annyi bizonyos, hogy ugyanazon leolt lenyert alacsonyabb szintukent joval tobb XP jar. -
#6868 A Chapter 2 végén hanyas szintü voltál? -
#6867 Szerintetek kezdjem újra az elejétöl(elszeretném vinni az alapjátékkal 20-as szintüig)vagy ez a 3 szintnyi xp nembefolyásolja,hogy elérjem az alapjáték végére a 20-as szintet? -
#6866 Eleinte, elso ket chapterban en is tomit vittem, hogy nyitogassa a zarakat. Vagyis a legelejen Linut, O a legszimpatikusabb nekem is, de aztan sok ladaert vissza kellett menni tomival. Aztan meg rajottem, hogy nem eletbevago, mostmar egyedul dolgozom, kb a ch2 feletol. Inkabb maganyos farkas vagyok, de nem all meg elottem senki sem. A legerosebb ellenfeleknel iszom egy-ket varazsitalt, es akkor mar megint nem kell segitseg. Van gyonyoru barnamedvem is, de nem nagyon szoktam hivni, hadd pihenjen csak. :)
Ket szablyaval nyomom, tisztara, mint Drizzt, meg eleg sokat nyilazok, ez a harcmodor is egyre inkabb bejon. -
#6865 Tomi-val igen,Linu-val még nem,de a többiek nemkértek semmi ilyet! -
#6864 Buta kerdes, de oveluk is "leptettel" szintet? -
#6863 Nálam nem ijjász!
Nálam buzogánnyal és pajzsal nyomul!
A kis csapatom!
-
#6862 a csajt én azért nem hordom mivel ijjász és 2 ijjász nem lenne túl jo kell egy combat ember is aki üt elöl :) -
#6861 A többiek már rég elmondták a sztorijukat!
Linu nekem is a szivemhez nőtt(azok a kommentárok amiket a cselekedeteihez fűz)és mostmár semmi pénzért se adnám! -
#6860 Ő vele az a baj,hogy nagyon megdobja az összharcértéket és így az ellenfelekért kevesebb XP jár!Én most ezért Hordom linu-t(nameg a mágiái is jóljönnek)magammal segítőként! -
#6859 Linu az egyik legjobb segítő a játékban, én is mindig vele megyek. Oké hogy a lány élete kissé kaotikus ;] de jól csinálja amit kell. Nem lehet hogy a sztori azért nem folytatódik, mert kevés vagy szintben? Azt hiszem - de javítsatok ki ha nem - hogy a henchman történetek két dologtól függenek. Mennyit vagy együtt a társsal, és mekkora a karaktered szintje. Lehet hogy ezért nem mondja tovább az "élettörténetét". Vagy nem... ;] -
#6858 Ja kérdés, arcane archer ha mondjuk savas/villámos/stb nyilvesszőt használ akkor is megkapja +-okat szintenként a nyilvesszőkre? -
#6857 jaja én már 3. elején vagyok és még csak 12 de nem izgat mert simán irtok mindenkit dnd hardcore nehézségen. Kivéve toronyban death slaadot ott inkább elfutottam :)
Érdekes viszont hogy elejétől fogva Tomit vittem magammal de ilyen szinten már nem érdekes max csapdák miatt lenne jó inkább a kétkezes fegyveres barbár/harcos? -t vélaszottam ütőerőnek :) hát nem piskóta. Csak nincs sok armorja ezért néha pikkpakk leverik :) -
#6856 Minden küldetést negcsináltam!Amúgy nem hasonlítgatom az emberem senkihez csak meglepett,hogy az ő karija 3 szintel magasabb ugyanott!
Nemlehet,hogy az a baj,hogy én a barbárt vittem magammal,van egy álatisegítőm és 1 idézett lényem ő meg csak a szerzetest viszi magával?
Azóta már 2 szintet is léptem mégse folytatják a sztorijukat! -
#6855 ""csak" 12-es szintü vagyok(a haverom ugyanitt 15-ös)mit rontottam el?"
Mondjuk azt, hogy a szintedet sasolod jatek helyett, meg hasonlitgatod magad a haverodhoz. Elveszed a sajat jatekelmenyedet.
Egyebkent valszeg nem csinaltal meg nehany mellekkuldetest, elso vagy masodik reszben. Ahhoz meg, hogy folytassak a csatlosok a sztorit, meg kell egy szintet lepned, maskeppen nem fogjak! -
#6854 Egyik kérdésemre se(2 van)? -
#6853 nem tudom a kerdesedre a valaszt, mert mar nem emlexem mi is volt ott a helyzet. -
#6852 Jakuza nekem is segíts légyszives!
Toras testvért megöltem(Linut vittem magammal segítőként és így nemvolt ellenfél,de Tomi és Linu nemakarja elmondani a sztorija végét,hogy kiderüljön,hogy mi kell neki pedig mindkét tárgy nálam van és 12-es szintü vagyok!Mit csináljak,hogy elmondják?
Aptopó szint!
A Chapter 2-böl már csak Luskan városa van hátra és "csak" 12-es szintü vagyok(a haverom ugyanitt 15-ös)mit rontottam el? -
#6851 SPOILER
Ugy tudod az ajtokat kinyitni, hogy a felsziget negyedben megtalalt 3 szertartasi targyakat kell az ajtok melletti ladakba tenni.
Ill ladankent egy targyat, pl a temetonel a ladaba kell tenni a pajzsot.
A dokkoknal az ajtot az ezust vitorlakbol lehet elerni, bekell azon menni, aminek a kulcsat Dara'neit ad at es az ajto mogotti csatornaknal lesz.
A komor tonal meg beszelj egy acsingozo kisgyerekkel aki elarulja, hogy kileste az anyjat, hogy egy konyvespolc mogotti atjarot varazsszoval nyit ki.
Amogott van a ladas ajto, ebbe kell tenni ha jol emlexem az aldozati nyilvesszot, hogy kinyiljon az ajto. -
#6850 csao
Kene egy kis segitseg mert elakadtam. Olvastam vegigjatszast is de nemvolt benne, szoval az ellenszerhez a 4 cucc mar megvan csak meg nem adtam le. A kuldi neve Tyr temploma never sirja es 3 helyen kellene sirokat talalnom dokk csatorna itt semmit nem talaltam, kuldus temeto itt van egy bezart ajto meg egy uzenet amibol semmit nem ertek, es a komor tonal a delnyugati reszem ahol csak egy rejtett ajtot talaltam de mogotte semmi kulonoset szoval ha valakiu tud segiteni az szuper lenne, u bazze mennyit irtam el se merem olvasni na csa
ezt a kaput vagy nemtomit se tudom kinyitni aaaa -
#6849 Meg varázsköppeny ami felfog minden 5-ös szint alatti varázslatot!
Plussz általában azzal kezdi,hogy leszedi az összes emberemröl és rollam is a védőmágiákat!
Amúgy én írtam,mint ez gondolom már kiderült a fentiekböl!
Mivel én elsősorban varázshasználo vagyok így a haverom és több más ember tanácsa szerint őt hagyjam utoljára(12-13 szint)a Chapter 2-böl!
Amúgy ő(Toras testvér)1 17-es szintü mágus! -
#6848 na vki irta hogy toras testvér nem megy neki én 8. szinten kiporoltam a seggét :) egyebkent stoneskin (kőbőr) van rajta ami 90hp-t felfog a sebzésekből. -
#6847 Ööö, izé, tuti, hogy ez az a lista amiről beszélsz? Néhány szintenként megjelenik egy lista, amiben egy olyan ellenséget választhatsz, amire extra támadást kapsz. Aztán vannak varászlatok is, amivel nem tudsz bármit idézni. Aztán minden szintlépésnél tudod változtatni az animal companion-t, ethát minden szintlépés után megváltoztathatnád a fajtáját. -
#6846 Mit tegyek? -
#6845 Nálam van Tomi és Linu tárgya is,de egyiok se akarja továbbmondani a sztoriját (pedig már szintetléptem),hogy kiderüljön,hogy az kell neki! -
#6844 Elvileg olyan állatot idézel amilyet válsztasz,de csak állati segítőnek,ha idézed(eltünik amikor pihensz)akkor olyan szintüt kapsz amilyen szintü az idézőmágiád! -
#6843 Jajj, nem akartam kétszer írni, DE elfelejtettem (bocs):
Vándor vagyok és néha szintlépésnél felajánlja, hogy idézhetek bizonyos állatokat,a miket kijelölök egy listáról. Nos eddig 2x jelöltem ki medvét, egyszer farkast, de még mindig csak a borzot tudom megidézni. Sehol nem találok erre utaló nyomot. Tudok segíteni?
(ez is amolyan "dual channeles" tudatlanságom lene? :)) -
#6842 Nos, naon eccerű a megoldás az asztalra kidobós problémára.
A jelszó: tudatlanság.
Vagyis dual channel beállításának tudásának hiányosságából adódó eszetlen tudatlanság.
Magyarán, kivettem az egyik memória modult (2 db 256-os van) és lám, nem fagy ki egy game sem.
Ollie mondta jól, sajnos nem úgy működik a dual channel, mint a jó Fos, hogy önmagától felismer és beállít szarul mindent, hanem alapból szar. Szinkronizálni kell a BIOS-ban a két memória modult és akkor pöpec leszen minden.
Adios
-
#6841 Én Druida-val vagyok!
Amúgy otthagytam!Majd visszamegyek 11-es vagy 12-es szinten(most 10-es vagyok)! -
mochee #6840 Már régebben volt, asszem a zúzó fegyver jött be Torras testvér ellen. -
#6839 A haveromnak Ati Radeon kártyája van és nála is előfordul ez a hiba!
Úgyhogy mostmár engem is érdekelne,hogy mi lehet a baj! -
#6838 Jakuza vagy valaki segítsen a 6830-el kapcsolatban! -
#6837 Azt már múltkor hazavittem :-)