8396
-
#6916 A druida(talán még a vándor is)tud segítőt hívni(nem varázslat)maga mellé aki addig veled van amig el nem pusztul(akkor se tünik el,ha pihensz)és minden szinten nő az ereje)!
Emllett a druida is tud idézni állatot(varázslat így eltünik,ha pihensz)!
A többiek viszont csak idézni tudnak állatot! -
#6915 Ha mas volt a szintetek, akkor is mas XP-t ad. -
#6914 De neked volt mellette egy allati kisero. -
#6913 Teny, a csatlos kb az xp 1/4-et elviszi, meg az allat is ahsonlot, talan picit kevesebbet. -
#6912 Attol fugg, hogy hova csatlakozol.
A szervertol fugg, hogy melyik reszet adta meg az eredeti campaignak.
A PW-kmashogy mukodnek, az egy allando vilag amibe barmikor csatlakozhatsz. -
#6911 Ő is kisérővel(szerzetes)volt! -
#6910 ŐŐŐ, értem :) -
#6909 Mert nem egyedul voltal, hanem egy kiserovel es egy allattal. -
#6908 Amiért a haver 411 Xp-t kapott(Az erdőben a boszi)azért én "csak" 235-öt kaptam! -
#6907 Tudtommal kevesebb XP jár! -
#6906 De kevesebb XP is jar, vagy csak nem enged at 17. szintre?
Mert mondjuk igy elorelathatolag kb eppen 16. leszek a vegefelere! :) -
#6905 Semmi koze nincs a patchnak a szint korlatozashoz.
Amugy is az 1.65 a mostani patch es az 1.66 csak beta. -
#6904 Eltaláltam a 6899-esben!
Azért vagyok ilyen "kis" szintü? -
#6903 En melozok, csak este vagyok otthon! :/ -
#6902 Igebn nekem az van de szerintem fellehet csatlakozni az originalhoz kieg nelkul is legalabbis remelem. -
#6901 A két kiegessel? -
#6900 Csinaljak egy szervert az original jatekkal probakeppen ?? -
#6899 Ja akkor ez a baj nekem az 1.65-ös peccs van fönn és így szerintem nem is lehetek csak 16-os(a kiegek enyire korlátozzák a szintet)az alapjátékban!
Szerintem náled is ez a helyzet! -
#6898 Nyugodtan tedd fel, es peccseld is fel.
Az alapkampany ugyanugy jatszhato lesz, az elejen a menubol kivalasztod, hogy melyik kampanyt akarod jatszani.
En is feltettem, mindharmat, 1.65 vagy 1.66 peccs fel, mar nem emlexem, aztan elkezdtem az elsot. -
#6897 Még nincs fenn egyik kieg se! -
#6896 Es hogyan lehet egy jatekhoz becsatlakozni egyebkent? Megadjak a jatekban, hogy milyen szintu karakterrel mehet, meg ilyesmi? Vagy hogy mukodik? Es egy folyo jatekba is lehet pl menni meg? Vagy csak ujba? -
#6895 Fent van a ket kiegeszito ?
Ha igen akkor multiplay - csatlakozas internetes jatekhoz - es direct connect (kozvetlen csatlakozas). -
#6894 A kulcs elkelt. Nyertese Mayday. -
#6893 Sehogy!
2 "csak" úgy lehet,ha az egyik segítő a másik meg idézett! -
#6892 Ezt hova írjam be? -
#6891 Nos, bocs a késésért. Tehát idézhetek egy állatot, de ki lehet választani melyik szinten melyiket akarom. Már megoldódott, mert csak a mágisimeretemet kellett fejleszteni. I. szintű idézhető állatom a Borz, II. szintű Vadkan. Most már ésszel fogok választani :)
Már csak egy problémám van... Hogyan lehet egyszerre kettő megidézett állatom? :) -
#6890 Már ott kiírja amikor a töjátokosmódra kattintok(beírom a felhasználónevet és a jelszót és mikor a rendbenre kattintok kiírja,hogy banolva lettem)! -
#6889 Mondom csak attol fugg hogy a szerveroldalon van e CD kulcs ellenorzes.
A Dalakoran pl nincsen. -
#6888 Felrakhatod mar most is a kiegeket, nem lesz toluk semmi problema.
Igen ugy fogsz talalni modulokat.
Igaz nem emlexem meg ezen kivul milyen kjiegeszitoket kell feltenni pl a Dalakora vagy mas szerverekhez.
Dalakora: 195.38.96.110:5121 -
#6887 Sztem a multizashoz azert fog kelleni a 3 game + a legfrissebb patch - mondom en ezt ugy, hogy nem multiztam meg igazan. Egyszer egy kedves baratommal kiprobaltuk a leiras alapjan - asszem ki kell tiltani a bioware master szervert a gepunkrol, hogy ne tudjon kulcsot ellenorizni, es akkor lehet multizni, de csak egymassal tudtunk. Szoval nem tudom, erdemes-e vele probalkozni.
Persze azota ez valtozhatott, ez meg regen volt :) -
#6886 Probalj olyan helyre csatlakozni, amihez nem kell origi NWN kulcs. -
#6885 Csak az original NWN kulcs felesleges, a ket kiegeszito original kulcsat egyenlore nem adom.
Azon kivul van nekem meg egy origi NWN es a ket kieg origi kulcsa. :P
-
#6884 Próbálkoztam,de azt írja ki,hogy banolva lettem!
Miért?
mit csináljak? -
#6883 Van olyan ahol az alapjátékkallehet játszani?
A 2 kieget(és a te általad javasolt kieget)fölrakom(ha végigjátszottam az alapot),de mást nem így találok szervert? -
#6882 Igen, mar felesleges?
Mert mondtad anno, hogy talan lesz.
Megvetted akkor a boltban a Deluxe editiont, vagymianeve?
Lehet meg palyazni a regi kulcsodra? -
#6881 Amugy ha jol emlexem van egy sima NWN kulcsom eredeti, ami felesleges. :P -
#6880 Sima ugy, a lenyeg a szerveroldalon van, hogy be van e allitva a kulcs ellenorzes.
Ha igen sincs semmi elveszve, olvasd el ezt a forumot.
NWN-hu Multiplayer forum
De azt nem szabad elfelejteni, hogy a legtobb PW-hez kell mindket kiegeszito + hackpackok es CEP. -
#6879 Eredetivel hogyan?
Kaptam úgyhogy nemtudom,hogy warez vagy eredeti!
Ha warez akkor hogyan? -
#6878 Én is maximalista vagyok!
Én is megcsinálok minden melléküldetést(mé a boszorkánynak is odaadtam a tükröt mielőtt megöltem)!
Na akkor nekikezdek Luskan-nak remélem leszek legalább 14-es(vagy nemsokkal alatta)a végére)! -
#6877 Ha eredeti verziód van, akkor tuti.
Warez verzióval már nem olyan könnyű - bár egyesek szerint az sem lehetetlen.
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).