Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merthogy en nem tudtam, hogy a Morrowind az ilyen, es en azt hittem, hogy magaval a BELSO NEZETTEL van a baj. De jogos, hogy rpg-nel ne a jatekos gyorsasaga, hanem a karakter "szamertekei" befolyasoljak pl a harcot.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szamtalanszor kifejtettem mar, de ugy latom megint kenytelen leszek. 😊A Role Playing Game szvsz nem abbol all, hogy a jatekos tulelesi eselyeit az eger kezelesenek ugyessege hatarozzon meg.
Es ezt nem azert mondom , mert en ugyetlenul kezelem az egeret. (Eleg sok halottat hagyok magam mogott hatra, a Quake 3 szervereken 😛)
Nehogy mar azert ne talaljon el az ellenfel varazsloja egy varazslataval, mert en eltudok oldalazni elole.
Igy semmi ertelme nincs a statoknak, maximum a gyorsasagot kell fejleszteni es nem tudnak eltalalni. Kerdem en akkor mi ertelme van pl. egy tolvaj DEX tulajdonsaganak, vagy a Dodge (kiteres) skilljenek ?
Igy gyakorlatilag semmi, es ezert nem szeretem az ilyen jatekokat.
Mar jobban hasonlitanak az FPS-re, mint egy RPG-re.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szoval en a regi jatekokhoz is kivarom a magyaritast, igy vagyok a BG1-2-vel is, meg az IWD 1-2-vel is 😊 Imadom az RPG-t, es Forgotten Realms meg az abszolut kedvencem a vilagok kozott is.
Namarmost, amit mondani akarok, az az, hogy irtad, a Morrowindnek mar nincs koze az ORIGI RPG-hez. Kerdezem en, mi szamodra az origi rpg fogalma? Egy szabalyrendszer? Egy regebbi jatek (pl BG?) Csak mert ne az alapjan itelj, mert szerintem, ha ORIGI RPG-rol beszelunk, akkor szabalykonyrol, meg karakterlaprol, meg kockakrol beszelunk, nem?
(Mondom a fentieket ugy, hogy a Morrowindel meg nem igazan jatszottam, csak hallottam rola😊)
Tehat, ha felreertettelek, akkor elnezest, a lenyeg az lett volna, hogy nem attol lesz valami rpg, mert "klasszikus" nezetben van, mint a BG meg az NWN.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
😄
Akkor nehiggyé ! 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Es azokat is amiket Ollie irt.
A Morrowindet meg nem szeretem, mert koze nincs mar a origi RPGhez,hasonlit inkabb egy FPShez. 😛
Ezt tudja valaki, hogy milyen ?
Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor
A regi Pool ofRadiance az jo volt, meg a 80as evek vegen vegigjatszottam, ez meg allitolag valami atirata.
De ha kevesebb szerepjátszást szeretsz, akkor Icewind Dale 1-2 (ez kb NWN szintû, csak nem 3d).
Ilyen cimekkel, mint Diablo es Sacred kimeljetek, mert az szimpla csihipuhi semmi koze nincs az RPG-hez.
Marpedig a semleges karakter, nem torvenyes jo.
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
Amugy a druida semleges, tehat miert ne olhetne meg azokat az allatokat, amik megtamadjak ?
Na akkor egy kis ON: Szerintetek a NWN2-höz, hogy megértsem majd, végig kéne vinni a kiegeket is?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
kipróbálom eccer ha úgy lesz idõm, igérem!
Akkor gyere Tibiázni 😊
Majd húzlak 😛
<#idiota>#idiota>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
deluxe megvan, csak idõm nincs nyomni 😛
Szia !
Hát te itt is ?
Úgy látom, ismét egyet értünk. 😊
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Nem teccik, hogy neki is ez a Nickje !
<#banplz>#banplz>
Õ nem én vagyok.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Elvárják, hogy dobjunk nekik CD-KEY !
Valahogy szûrni kéne õket...
Mondjuk, ne írhassanak sehová, amig el nem érik az 500. kommentszámot !
<#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
Mert ez az egyetlen olyan fórum, ahol válaszolnak az ilyen jellegû kérdésekre anélkül, hogy elküldenének a boltba jogtiszta cd-kért.
Nwn multi
A Deluxe tartalma:
- Neverwinter Nights (1). + CD-key
- Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark (kiegészítõ lemez) + CD-key
- Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide (kiegészítõ lemez) + CD-key
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Belépek a multiplayer menüpontba és megkér, hogy hozzak létre egy account-ot. Amikor ezt megteszem, akkor egybõl kiírja, hogy BAN-oltak.
Tudja valaki, hogy miért van ez? Mert nem eredeti a játék? Ki lehet ezt küszöbölni? PLZ HLP!!!
Stand your ground this is what we are fighting for, our spirit and laws and ways. Cry havoc and let slip past the dogs of war, for heaven and hell we shall not wait.