Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az volna a kérésem, hogy vissza tudok-e menni valahogy Neverwind-be, vagy esetleg késõbb? Csak azért kérdezem, mert rengeteg jó cuccot hagytam a ládákban rejtve a központi városrészben (varázstárgy készítéséhez szükséges elemek, mert eddig egy cuccot sem csináltattam, drága italok jó cuccok, szóval jó sok minden).
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Olyan kerdesem lenne, hogy a Chapter 1-ben, ahol a kovacs jo kis magikus cuccokat kalapal ossze nekunk, tud-e valami KONNYU vertet? Ugyanis azt hittem, majd a borvertbol azt csinal, de a keszitett fehercsont vert sajna nehez. Megcsinaltattam meg vele a szivarvanyos mellvertet is, az meg kozepes. A harmadik lehetseges, hogy esetleg konnyu vert? Vagja valaki?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert kéne egy dologban segítség. Neverwinteri erdõ, tükröt kéne vigyek a nyanyának, és nem tudom hol van. Nimfa nem beszél velem, én meg ugy érzem mindent átkutattam (bár lehet hogy tévedek), de szal mielõtt még egy óráig mászkálok, biztosan szeretném tudni, hogy hol van.
Kell meg egy +1 attack bonus is.
Tehat majd szintlepes utan tudod felvenni.
Amugy ha telepited a jatekot lesz egy docs konyvtar ott megtudod nezni a skilleket stb-t, pdf fajlokban bent vannak a kezikonyvek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mostanában raktam fel újra a játékot (régebben csak kipróbáltam), és a karaktergenerálásnál egy monkot akartam alkotni. Mivel a pontjaimat nem az erõre hanem az ügyességre pakoltam, szeretném felvenni a Weapon Finesse-t de nem rátok rá lehetõséget. Csak késõbb vehetem fel, vagy valamit nagyon elszúrtam/elnéztem? Elõre is kösz a válaszokat!
Egyébként én is mindig a kedvenc karakteremmel nyomom, bár néha nehéz választanom. Szeretem a törp harcosokat is (mint amivel most is tolom), de élvezetes egy dicsõ paladinnal is tólni, s meglepõ dolgokat lehet csinálni egy mágussal is RPG-kben. Lassan közeledem az elsõ fejezet végéhez, s csak egyre élvezetesebb lesz a játék, már most úgy gondolom, hogy ezt még egyszer végig kell vinnem mondjuk egy mágussal, de mikor lesz az még talán karácsonyra... 😉
Nem kezdtem tul regen, es nincs is sok idom jatszani, merthogy van egy pici lanyom, meg egy felesegem, es igy este 9-10 ora, amikor elkezdek jatszani, es max ejfeli-1-ig, mert reggel meg kelni kell. Szoval lassan haladok. Egyszer mar elkezdtem, a jatek megjelenese utan, akkor egy druidaval voltam, most meg vandorral jatszom. Emlekeim szerint a druidaval konnyebb volt 😊 Akkor a masodik chapter elejeig jatszottam, de sokkal jobb igy, magyaritassal jatszani, nagyon orulok, hogy ilyen profin megcsinaltak/megcsinaljak hozza a magyaritast.
Sztem nagyon ugy sem akadsz el. Mondjuk nalam elofordult tegnap ejszaka eppen, hogy nem tul utokepes csapatommal egy erosebb lenynel kellett vagy 15-20-szor jatekallast tolteni, de hat ez van 😊
Tehat veled egyutt szintet lep a kocsmaban az osszes segito tkp. 😊
Ugyhogy ha eddig csak a felork segitovel nyomultal, de kedvet szottyan a varazslora, akkor felveszed ot, es ugyanugy hozzad lesz igazodva.
Namost egyszer mondtam már az orknak, hogy lépjen szintet. Ha most lerakom ezt, és a varázslót felveszem, akkor az még képzetlen lesz, tehát, KotOR szerûen nem kapja meg a TP-t, amit addig az ork már összeszedett?
Mindenesetre én mindig szerepjátékos módján szoktam tolni, sohasem hogy minél gyorsabban végigmenjek rajta, csak nem szeretnék megakadni.
Bár szerintem nekem egnnyi is elég lett volna: 1. Igen, 2 Nem, 3. A karakteredtõl függ.
En speciel egy vandorral jatszom - teny, hogy nem tul tapos, de akkor is szeretem. Vegyel fel csatlost, ezzel kicsit "kiegeszitheted" a kepessegeidet. Pl. egy harcos torpe melle johet egy varazslo, vagy pap, esetleg bard. Ezek mind be tudnak tamogatni gyogyitassal, magikus pajzsokkal, sebzo varazslatokkal. En most egy tolvajt viszek, mert ha nem, akkor tul sok dolog marad zarva, en meg keresek valamit 😊 Igy nem vagyunk tul erosek harcban... 😊
Most még érzek magamban annyi lélekjelenlétet, hogyha szar ez a törp, akkor valami ajánlott karral megin elkezdjem.
Most vagyok a Chapter 1 végén egy elõre készített hacos törppel.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a karakter mennyire számít erõsnek? Általában szintlépésekkor elfogadtam az ajánlott képzettségeket...
Tapasztalatok szerint milyen karakterrel lehet a legkönnyebben végigtolni?
Nem találtam erre utaló dolgokat az oldalon...
War. War never changes.
1. Egyszere mindig csak 1 csatlósom lehet függetlenül a Charisma-mtól? Ha igen, akkor picit elcsesztem a karakterem, mert 10-est adtam egy harcos karinak, arra gondolván, hogy egy 4-5 fõs csapattal rohangáljak.
2. A csatlósok felszerelését nem befolyásolhatjuk, illetve csak közvetett parancsoka formájában befolyásolhatjuk a harc beli magatartásuk? Jó lenne egy-két ütösebb kis cuccot átadni nekik, amiket összegyûjtök... 😊
3. Harcos kartakternél milyen képességek és szakértelmek a célravezetõbbek (tudom ez izlés kérdése). Eddig én fõleg az elkerülésre adtam pontokat (amennyit csak lehetett) a többit meg gyógyításra és még valmira, ami szintén kiemelt harcos osztály tulajdonság. Ja és még valami inkább a STR, vagy a CON értéket növeljem késöbb? DEX érték elég alacsony, sajna nem jutott rá több pont (13).
War. War never changes.
Ranger/assassin/shadow dancer-t milyen aranyban erdemes szetosztani ha egy lopakodo gyilkologepet szeretnek csinalni?
Ezenkivul a non-epic skillek kozul mit erdemes valasztani a weapon proficiency, dodge, mobility, es improved critical-on kivul
(weapon finesse-t azert nem valasztok, mert a medium armor lekorlatozza a max dexterity bonuszt, tehat strengthre rakom a 4 szintenkent kapott extrapontot)
Szal csak velemenyek erdekelnenek, ha mar voltak ilyen jellegu karaktereitek...
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
Koszonom 😊
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A jó oldala, hogy legalább nem omlik össze a szerverük, amit ingyen használunk. <#awink>#awink>
Innen le lehet szedni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Morrowindben meg semmi. 😞