Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet valahogy? Asszem atlagos volt a karizmam, ez lehetett baj?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem, a cheat az MINDEN JATEKBAN tavol all tolem.
Igazandibol nincs sok idom jatszani, (feleseg, gyerek), csak ejszaka, de a NWN-t elkezdtem, mar hetek ota jatszom, es meg mindig csak a ch2 vegenel vagyok 😊, es kivancsi vagyok, mennyit nyomtam eddig vele 😊
Teny, hogy nagyon jo jatek, nehez abbahagyni 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tud valaki tanacsot adni akkor a sarkany ellen!
thnx by mhycroft
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nászúthoz grat, bár nem ismerlek!😊 De ez nem akadály😄!
Act3 végén azt a (neveén nem nevezném) sárkányt hogy a jó isten lova tyûûûûûûû be lehete leverni? Max enyhn sebesült pedig kapott gömböt is a dög, mi ellene a megoldás?
19-s Kalandor Gnóm, és az ork segítõ.
thnx by MyhCroft
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Visszajottetek a naszutrol?!
Gratulalok Nektek, igy utolag is!
<#wave>#wave><#taps>#taps>
Kerdes: a Ch2-ben is lehet valakitol?
Fegvyert vagy akármilyen más cuccot tudsz belõle csinálni vannak olyan eldugott helyek a gameban vagy nem annyira ledugott (ACT 1 illetve az ACT 3 kovácsa) akik ezzel foglakoznak oda szükséág lehet amúgy meg ad el ha nem tudsz ilyet csinálni, jó pénzt érnek vagyis szerintem, bár midnegyikbõl tarts meg egy 10-s packot és akkor marad is bõven.
By MhyCroft
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
Vannak-e/ismertek-e olyan magyarokat akik guild-be csoportosulva, vagy esetleg csak ugy, csapatosan jatszanak netes szervereken, vagy szerveznek maguk kozott tobb ejszakas online jatekot (tehat egy kuldetessorozat amit minden este ujra elovesznek es folytatjak ahol elozoleg abbahagytak)?
Szep hosszu kerdes 😊
Ja es van itt koztunk 'profi' char-builder?
Egy dual-wieldes monk-ot szeretnek osszerakni, de nem tudom milyen aranyban erdemes osszapakolni rangerrel ugy hogy a AC-n minimalis csorba essen. Emelett be akartam hozni a shadow dancer prestige class-t is harmadiknak... (Ja, es hajtok a Devastating Criticalra is, ami a karakterfejlodes egy reszet mar alapbol meghatarozza a kovetelmenyeivel.)
Bocsi a hulye kerdesekert, de inkabb itt nezzenek hulyenek mint a szerveren 😛
Bocsi ahulye kerdesekert, de most
Jól emlékszel csak hát a nõ annyit mondott hogy menjek a multba ültessem ela fát és jöjjek vissza, szó sem volt hogy mással kell beszélni, pedig ha nem csak átrohanok akkor beszelek egy e,mberrel vagy mivel aki elmondja mit tegyek és válaszak gyengeséget a golemeknek.
Thnx, By MhyCroft
Viszont nálam egy sima hús-vér figura volt az ellenségem, így nem feltételeztem, hogy úgy mint a gólemnél csak szétzúzni (törni) lehet. Mivel azt írta, ki, hogy nincs hatása a fegyveremnek ellene, azért arra gondoltam, hogy nem elég ellene a sima +1-es kard. Mint kiderült hiba volt. Csak valahogy a logika hiányzott belõle... 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Valaki meg sok-sok uzenettel elobb kerdezte hogy ugyanazok a csatlosok vannak-e a jatekban vegig. A valasz egy szimpla 'igen'.
Azzal megvagyok de az örök még mindig sérthetetlenek, pedig a fa elültetve a végigjatszasban az van hogy abeléjük plántált gyenge pontokat hasznaljam ki, de hogy ha nem tudom mia beléjük plántált?😊
Mivel lehet õket legyõzni?
By MhyCroft
Ez hatalmas segítség ugyanis meg sem próbáltam bejutnia villámos ajtókon, thnx megpróbálok ott bemenni, by
Én napórát 2-t is találtam lent a romokban, ahol a gólemek, meg a villámos ajtók vannak. (vagyis nem ajtók csak villámokon kell keresztülmenni). Ott ha jól emlékszem az egyik a nagyon ÉK-i részben van, másik meg valamerre ÉNY-i részén. De a lényeg hogy ne a szabadba keress, ahol fák vannak, hanem lent a romokban.
Remélem ez segít.
A 3.-k fejeztben a varázsló nõ aki megér az idõutazásra azt mondja hogy menj visza teremtõ faj romhoz és a napóránál lõdd el a magicos cuccot. Ok, de oda visszamenve nincs napóra!?! Vagy az én ismereteim szerint nincs, elõtem mindn fára, köre, lapra, midnre ami létezik de ne tudok utazni.
Valaki tudja hogy ott hol van az a napóra?
Ha kérhetem akkor a http://members.chello.hu/molnarzso/never.zip - ben lévõ mentett állást vigye már el oda ahol ez a napóra van és egy print screent csinálva küldje már el a [email protected].
De az is elégg ha leírod, nagyon szépen köszönöm. Per pill itt feladtam a gamet mert 1 óra alatt nem tudtam megtallani ey 30m2-s helyen egy napórát😄.
Elõre is thnx, by MhyCroft
Egyébként merre lehet a 2. fejezet részben fejlesztettni a cuccaimat?
Persze lehet hogy ezt már mind megtetted, csak ha mégsem azért szólok. Szerintem itt még nem találtál olyan fegyvert, ami tûz, jég vagy elektromos sebzést okoz, de ha mégis tudsz szerezni, akkor szerintem ezek bejönnek.
Béna vagyok...
A Zöld griff fogadó közelében található egy kripta. A kripta mélyén van egy Torras testvér nevû mágus. Nem tudom a harcosommal megsebezni +1-es kardja van. Ha viszek magammal mágust az meg csak töketlenkedik és semmi támadó varázslatot nem mond rá, vagy csak nagyon sokadik kõrben.
Az volna a kérdésem, hogy miként lehet fejleszteni a 2. fejezetben a kardom, hogy végre meg is sebezhessem vele a mágust? Van egy csomó fejlesztéshez való cuccom, de még soha nem használtam õket. Esetleg milyen más megoldás van Toras testvér likvidálására?
Magyarosítás meg nagyon jó!
A helyszínek meg voltak, csak nem tudtam bemenni... 😊
Legendak Foldje Oldal
A kerdeseidre pedig a valasz.
Igen lehet partyban jatszani es lehet PvP-t is, azaz egy masik jatekost is megolni.
Na persze egyket szerveren nem szeetik a PK-kat, ezert egy ido utan borton jarhat.
Vannak kuldetesek is, speciel a Legendak Foldje az magyarul is adja oket.
Igen nagy vilag pl lehet hajozni stb.
Sot van benne pl kulon TradeSkill ami az eredeti jatekban nincs, mestersegeket tanulni, mint pl fegyver,etel,pancel,italkeszites stb.
Amugy nagyobb elmeny a neten jatszani, mint a sima jatekkal.Bar a netkodja nem a legjobban van megirva a jateknak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Thnx akkor hagyom és inkább megyek tovább a 3.-k fejezetben.
Egyetlen kérdésem lenne amit itt kb 3/4-d éve tettem fel s akkor nem tudtak mirõl beszélek vagy nem tudtak vaálaszolni.
A 2.-k fejeztben volt egy ajtó nem tudom hol de volt egy ami elõtt egy energia sugár vagy valami erõtér féle volt, oda hogy lehetett bejutni?
by MhyCroft
A harom helyszin pedig benne van a naploban, amit az asatasnal kapsz!
1 csatlós kivételével teljesítettem a kívánságuk szerencsére.
1 küldetést nem tudtam megcsinálni, mégpedig az ásatásos küldetést (fõ templom alagsorában kaptam). Megtálalátam az ásatást beszéltem az örrel, de ahova küldött, oda meg nem tudtam bemenni. Az ajtó zárva volt s a tolvaj Tomi sem tudta kinyitni.
Egy csapatban vannak a tagok, vagy egymást lehet gyakni? Mekkora világban lehet nyomulni, és a küldetések hogyan vannak?
Bár még mire végigjátszom (remélem sikerül) ezt meg a kiegészítõket még nem kell nagyon tervezgetnem.
Ha meg komolyan neki akarsz ugrani a nyeten, erdemes megvenni, mar nem olyan draga, 5990 HUF, es benne van mindharom game!
Feltört NWNnel lehet valahogy a neten jatszani és ha igen akkor hogyan?
by MhyCroft
Es akkor egyuttal csinald meg a csatlos kuldiket is. Ugyanis ha elertel egy bizonyos szintet, amikor a csatlosod mar teljesen "megnyilik", elmondja a kuldijet (alt. vissza kell enki egy targyat szerezni), es ha ezt odaadod neki, akkor valami eros magikus bizgentyuvel fejezi ki halajat.
Es MINDEN csatlossal megcsinalhatod, akkor is, ha csak egyiket hordtad magaddal, vagy egyiket sem! A chapter egy vegen odamesz egyesevel hozzajuk, vegighallgatod oket, odaadod a kert targyat, es ujabb mellekkuldetesek megoldasaval gyarapodtal.
Ettõl féltem én is. A tolvaj pajtit viszem egyébként mindenhova magammal pont emiatt, s most cseszhetem.... 😞 😞 (:
Inkább újratõltöm onnan a játékot.
Ps. A többi csatlós karakterrel még találkozok valahol? Gondolom igen.
Erdemes egyebkent a tolvajt magunkkal cipelni, mert az kinyit mindent, es sok jo cucc "nem vesz karba".