8396
-
#7036 Lehet hogy megkövezés lesz az ítéletem, de leírom.
Szóval végig vittem a NWN-t. A játék nagyjából jó, de sok apró dolog miatt nem lesz minden idők kedvenc RPG-im között. Egy picit sablonosak a sztorik, sok benne a hozd el a fejét típúsú küldetés, és ez a fejezetenként eltagolódó világ szekvenciálissá teszi. A karakterválasztásom lehet, hogy nem volt a legszerencsésebb (törp-harcos), de nem éreztem benne a fejlődés ízét.
Nem akarom bántania játékot, mert alapjában véve jó játék ez, csak az eddig olvasottak alapján sokkal többet vártam volna tőle. A kiegészítő(ke)t megpróbálom végig vinni egy mágus karakterrel, bízva benne, hogy ott végre megkapom az igazi RPG hangulatot. -
#7035 Ebben a könyvtárban vannak a karakterek:
NeverwinterNights\NWN\localvault\
karakternévSzámláló.bic fájlformátummal. -
#7034 NWN2 interjú (magyarul!) -
#7033 Sziasztok,
En most fejeztem be, es uninstall lesz.
A karakteremet hova mentette ki, amikor kimentettem? Mert azt kimasolnam, hogy meglegyen legkozelebbre! -
#7032 Hi, botlottam, mert vándor vagyok, nem varázsló.:)
Kérem a türelmetlen mestereket, most ne nézzenek ide, mert hülyeségeket fogok kérdezni.
A 3. fejezetben vízelementált kéne idéznem Nax kiszabadításához, de nem tudom hogy működik a cucc. Rajtam a gyűrű, vízben a Slaad nyelv és nem tudok tovább lépni.
Ugyanígy vagyok - voltam a 2. fejezetben a mágikus cuccos nőnél, akinek az 5 könyvet kellett megszereznem. Ott sem tudtam varázsolni, pedig minden komponens megvolt. Sorry, sok minden leesett a játékból, de ez pont nem.
Hilfe :) -
#7031 Játszom és használom a fejem is,de ezt a haverom se tudja pedig ő már 5 különböző karakterrel is végigjátszotta!
Mi a megoldás? -
#7030 Azert ugye nem fajulnak odaig el a dolgok, hogy vegig is jatszuk helyetted ?
-
#7029 [Megfogalmazódik benne egy kérdés: Magic Boy játszik is, használja a kobakját is, vagy csak le akarja tudni a NWN-t...?]
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
#7028 oké!
Megpróbálom!
A 7020-re tudod a választ? -
#7027 Talan azzal az IP-vel kene csatlakozni, amit en adtam, ugyanis a magyar Dalakora szerveren nincsen CD kulcs ellenorzes.
Direct Connect -> 195.38.96.110:5121 -
#7026 Megpóbáltam és beengedett,de nemtudok csatlakozni illetéktelen CD-key miatt!
Hol/hogy tudom letiltani a CD-key ellenörzést? -
#7025 Akkor regelj egy uj usernevet. -
#7024 7020-re válasz valaki? -
#7023 Megcsináltam! -
#7022 Megvettem. Még 7 rugóért a kieggel együtt. -
#7021 Ezt megcsinaltad ?
Ezt a fájlt nyisd meg worpaddal, vagy valami editorral:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Ezt tartalmazza:
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
#
# Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
# rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, eloször
# az IP címet, azt követoen pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
# a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
#
# A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
# kivételtol eltekintve (ezeket lásd alább).
#
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás
127.0.0.1 localhost
A végére másold be ezt egy uj sorba:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com -
#7020 Luskan-ban a Misztikus testvériség tornyában a 3. szinten van egy alkimista aztal és van 1 napló ami azt írja,hogy vízköpőkoponyát és Blad nyelvet rakjak bele és törjem meg a komponensek mágikusságát és megkapon a jutalmam!
Én beleraktam a két dolgot és rávarázsoltam az asztalra a mágiasemlegesítést,de nemtörtént semmi!
Mit kell itt csinálni? -
#7019 és honnan szedtétek le?
vagy vmeikotok kiirhatna aztan biztonsagilag elkudene nekem, en meg kifizetnem a cdket -
#7018 A Shadows of the Undrentide-ot végig tudod játszani karakterexportálás nélkül.
A Hordes of the Underdark-ban ha 1es szintű karival kezdesz, felvisz 15. szintre, viszont felszerelést nem kapsz. Pedig +2es +3as fegyverek nem ártanának oda, nélkülük nem sok esélyed van. -
mochee #7017 Szerintetek végig lehet tolni ugy a 2 két kiegészítőt, hogy nem exportálom a karakteremet? Mert nem tudok visszatölteni. -
#7016 vedd meg -
#7015 Nekem is van. -
#7014 Szinten Forgotten Realms RPG. -
#7013 Az meg mi? -
#7012 Nekem. -
#7011 És mit csináljak,hogy beengedjen? -
#7010 Ezeknek egyike-masika kicsit hardcore :)
Persze sokan ezt szeretik (en is, ha mar nagyon elegem vana konnyu szintezesbol).
Legtobbet viszont az Iniquity szervereken vagyok (Social).
A KTR - World of Iniquity-t kulonosen ajanlom a nem-hardcore jatekosoknak. Nem konnyu, de nem is tul nehez mod.
magicboy:
Nyilvanvaloan a CD-key-eddel lehet baja. Eleinte engem is beengedett a masolt jatekommal (persze ra nem sokkal megvettem eredetiben az egeszet), de aztan engem is kezdett kidobalni. -
#7009 Az a bajom,hogíy már a szerverlistát se adja be hanem már akkor kírja,hogy banolva lettem amikor az adataimat ellenörzi!
Ez mitöl lehet? -
#7008 Nekem NWN + XP1 + XP2 + PRC 2.2c + 1.65 Update!
Eredeti cd-key-em nincs semejikhez!
Angoltudás nagyongyenge!
Multiplayer tapasztalat erős(Diablo,FIFA,CM/FM,,stb....),de NWN-ben még nincs! -
#7007 van valameikotoknek icewind dale 1je? -
#7006 Valtozo, de legtobb szerverhez kell a CEP 1,5, de lehet, hogy ezenkivul meg mas hackpackok is kellenek, amit a szerver weblapjan feltuntetnek. -
#7005 Megmutathatom en is melyek a jo szerverek.
NorDock
Dalakora
Legendak foldje
Lands of Lore - Horn of the Fox
The Three Kingdoms
Neversummer
DragonLance Adventures
Dragonmyrth Lord of the Rings szerver -
#7004 Hat, nekem az alaphoz van cd-keyem, a ket kieghez nem eredeti. 1.65-om van, es egyik este csatlakozni akartam nehany szerverhez. kb 40% felengedett, aztan bekopte, hogy ilyen-olyan filek hianyzonak. Gondolom, ez a bizonyos CEP 1.5 a ludas a dologban?
Jah, angol tudas nem egy eros, multiplayer tapasztalat van, mmorpg-k, meg fps-ek, de NWN meg nincs :) -
#7003 Itt tulajdonkeppen hany embernek van NWN + XP1 + XP2 + CEP 1.5 + 1.65 Update + rendes cd-key mindegyikhez + angol tudasa + multiplayer tapasztalata?
Ezek szuksegesek ahhoz hogy a jatekot leginkabb ki tudd elvezni, es lehet tudnek mutatni 1-2 jo szervert ahol segiteni is tudnek a szintezesben vagy jatszhatunk barmilyen multiplayer moddal, amit valamelyikunk megosztana...
Ma deltol este 7ig es este 10 utan pl. raernek egy kis multiplayer game-re ha valakinek van kedve es CD-key-e :)
Jelentkezni lehet:
- itt
- e-mailben ([email protected])
- MSN Messengeren ([email protected]) -
#7002 Akkor asszem igy jartal! :) -
#7001 Ugyanezt ellehet játszani a telepotokkal Luskan-ban,de nekem olyan kéne ahol 1 ellenfél nem 3 XP-t jelent! -
#7000 Ha nagyon turelmes vagy, akkor a chapter 2-ben, asszem a Ridegerdoben van egy hely, ahol az oszlopon 3 gombot/szot kell megnyomni. Ha nem jot nyomsz, megjelenik 2 csontvaz harcos. Ezt asszem akarmennyiszer csinalhatod. Ha mar tapolni akarsz, szenvedj meg erte! :))) -
#6999 És a kiegek valamelyikében? -
#6998 Nincs. Az alapjatekban legalabbis... -
#6997 "normalis tapolohely"?