Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Mindenkeppen. Mindossze egy-egy CD a ket kiegeszito.
Uj skillek kerultek bele, valamint megemelkedett lvl40-re a maximalis szint.
Ja es a legtobb multiplay szerver megkoveteli a letuket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Magic Boy
A kiegészítõket megéri megszerezni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

[Jakuza]
Na mar most en is csak azert nem vettem meg az eredetit, mert az NWN-hez es az osszes kiegeszitojehez, eredeti serial key-em van.
Igy aztan feleslegesse valt egyenlore.
De lehet kesobb beruhazok, mert ez a jatek megerdemelne.
Es valami szerencses nyertes megorokolheti akkor a CD kulcsokat. 😊)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Én is akaroooook olyaaat 😄
IMYke2.0.0.0
Legyen. Én mindenesetre originalra hajtok. De elõbb megveszem a 19"-es LCD-t... <#alien>

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Jakuza]
Amugy szerintem inkabb az a baj, hogy nincs neki Hotu es azt a critical updatet adtam meg.
Probald meg ezzel, mert ez az eredeti:

NWN 1.65 Original Critical Update

[Jakuza]
Ugye most viccelsz velem. Szerinted en Imike hogy teszem ra a patchet ?
Siman fellehet tenni ra. Ugye nekem nincs kiveteles NWN-em, amire felmegy ? 😛
Amugy mar reg kivettek a CD ellenorzest az exebol az 1.23 verzio ota.

Idezek mast a NWN.hu oldalrol:

Offline: ha nincs Internet-elérésed, de megvan a patch és updatélni akarsz, hasonlóan kell eljárni - a patch-et (MAGÁT A ZIP FILÉT!) be kell másolni az NWN könyvtárába, és elindítani az nwupdate programot (ezt szintén le frissíteni kell elõtte!). Észreveszi ha már ottvan a file, és felpakolja. Arra vigyázzunk, hogy a megfelelõ patch-et szedjük le! Nem mindegy, hogy 1.20-as vagy 1.22-es verzióról updatelünk 1.24-re, a program nem fogadja el ha rossz a verzió!
Ide tartozik még a Critical update -nek elnevezett csomag, ami szintén tartalmazza az összes patch-et, plusz egyéb javításokat is elvégez a játékon. Ezt akkor ajánlják, ha van valami hibajelenségünk, és a sima patch nem javította ki. Elõnye hogy bármilyen verzióra felpakolható, és nem kell hozzá eredeti exe sem!

[Jakuza]
Ird mar felul eloszor a CDn talalhato exevel mar ne a crackeltre akard feltenni.

IMYke2.0.0.0
Pontosan, ahogy Lacika 79 írta.
Minden új patchnél uninstall és reinstall, majd update.
A NWN-nél ráadásul az sem segít, ha az eredeti - még patcheletlen - exe-t megtartod!
5950 Ft-ot megér már az alap + a 2 kieg!

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a lényeg, hogy uninstall az egész játék, majd újra rakd fel, és mielõtt bármit is crackelnél, tedd fel a peccset, majd ezután a megfelelõ verziószámú cracket. legalábbis a legtöbb game-nél így mûködik.
De ha rám hallgacc, megveszed az eredetit, és boldogan játszol, mint ahogyan Mi is azt tesszük 😄
Magic Boy
Segíts légyszives!

Magic Boy

Magic Boy
És azt hol találom?

IMYke2.0.0.0
Mondtam - másoltra csak cracked patch megy fel!

Magic Boy
Felraktam,de nemmegy aztírja,hogy az exe hibát észlelt ezért leált!<#szomoru1>

Magic Boy
Köszönöm a segítséget már töltöm is!
Kezdõ játékosnak(Csak Diabloval játszottam eddig hasonló játékkal!)melyik kasztot ajálljátok?

[Jakuza]
Ha esetleg egy masi NoCDCrack kene az itt van.
1.65 NWN NoCDCrack

[Jakuza]
Masolatra is felteheto a patch.

[Jakuza]

Magic Boy
Akkor csak 1 nocd kéne és máris boldog leszek!

IMYke2.0.0.0
Ezt felejtsd el, ha nem eredeti Játékkal nyomulsz!

Magic Boy
Pontosabban kéna az alap Neverwinter Nights legújjabb pach-e és annak a nocd-je!

Magic Boy
Mit csináljak?
Az update nem mûködik,ha pedig gyárilag updatelem akkor hibát ír ki az indításnál!

IMYke2.0.0.0
Én sem bántó szándékkal írtam, amit írtam.
Egyszerûen tény, hogy a fordítók közül sokan nem játszottak a Játékkal... ebbõl adódhat az a sok keveredés és a "lazaság".

ezt nem tudom, én magyarítás nélkül nyomtam, csak gondoltam bedobom a hírt 😛
Mayday
En mar tobb, mint egy honapja jatszom, a chapter 1-2-3 forditasa ugyanis mar eddig is kesz volt, folyamatosan frissitettek a forditast. En vegulis az alapjatek kb felenek tartok (chapter 2 vegefele), es nagyon is elegedett vagyok vele. Talan az latszik, hogy tobbfele stilus keveredik benne - tobb fordito. Szamomra TOKELETES ez a munka, amit talaltam esetleges nyelvhelyessegi hibakat, eltorpulnek ebben a jatekelmenyben. Tekintve, hogy tizenegynehany eve szerepjatszok, es nagyon szeretem a Forgotten Realms vilagot, de nem mertem nagyon belefogni - hianyos nyelvtudasom miatt. Most viszont ez egy akkora ajandek, es ha egy ekkora munkaban van is nehany hiba, azzal mar nem kell foglalkozni.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Mondom ezt úgy, hogy közben tudom, a srácok jót akartak, s igyekeztek is rendesen.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

IMYke2.0.0.0
Ami még erõs javításokra szorul és a nyelvezete sem igazán méltó a NWN világához - sajnos. Néhol szemetszúróan pongyola a fogalmazás!

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

Ha valaki esetleg még nem hallotta, elkészült a teljes magyarítása a játéknak.
Infókat itt találtok, letölteni a cuccot pedig innen lehet. Szal aki a nyelvtudás miatt nem kezdett eddig bele, az ugorjon neki izibe 😛
3P
Ebbõl a szempontból megfontolandó amit írsz...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

ollie
A 2. kieget kezd el az elsõ karaktereddel, mert az alapjáték végére 15-20. szintû leszel, és ezzel meg fogod õlni az elsõ kieget játék szempontjából (nem lesz egy db kihívás sem).

SRobert
Pontosan. 😉

A menüben a load és a save gomb mellett van egy olyan is, h karakter mentés.
Na az kimenti a karidat az elõre generáltak közé. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

3P
Ez alatt azt érted, hogy ha végén mentem ki (hogy is kell?), akkor az adott szintjét és képzettségeit megtartva indítható a kiegészítésben? 😊

SRobert
na ez a hozzászólás nem lett a leg ungarézébb, de gondolom érthetõ. 😄

SRobert
Nehogy már itt elkeseredjél. 😊
Ha kimented a karidat és a kiegészítõt indítva nem az új karakter készítést, hanem a meglévõkbõl válogatást választod, és ennyi. 😊

biztos a jatekegyensuly kivanta igy.

3P
Ó hogy b..... meg!

Ha elsõ szintrõl kell indulni, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy indítok egy új karaktert. Annak szvsz sokkal több értelme lett volna, ha ezt a karimat vihettem volna tovább, s fejleszthettem volna benne.
Anno az Eye of the Beholder trilógiában is tuti jól megoldották ezt...

Most eléggé elszomorodtam... 😞

ollie
Igen, de az elsõ kiegben 1. szintrõl kell megint indulni. A másodikbanm ár asszem 16. szint a minimum.

Úgy emléxem igen.

3P
A kiegészítõ kampányokba át lehet vinni a NwN-ban végig vitt karakterem?

Üdv!

Elõ lehet hozni azt a konzolt, bár pontosan nem olyan mint egy normal konzol, a környéken egy tárgy vagy ojjektum(szalacsi után) sárgáváválik és használhatalan lesz, rámenni, használni nem lehet.

Van egy program Cheat Codex a neve, hasznald😊.

Én csa egyszer cheateltem, az pedig a sárkánynál volt sehogy nem tudtam megölni, eszenciagömböm is volt, és csak enyhén sebbesültig tudom leverni, megölni így is kb 20-25 percig tartott.

Cheatek használataával úgy vagyok hogy el nem ítélem aki hasznalja az ugyis tudja hogy cheatelt, ugyis érzi hogy nem nagyon kóser volt a gamma.

De az olyan cheatek hogy nagy fej, kis ladba meg hasonlók az úgynevezett FUN CHEAT-k mindig is tetszettek, vagy pl GTA-ban mindenki verekedni fog az utcán😊.

Ha valaki akkarja hasznalja, ha nem akakrja ne hasznalja, õ tudja, mindenki úgy játszi ahogy szeret.

Szerintem nincs olyan játékos aki soha ne csalt volna, valamikor mindenki kipróbálta és érzi a különbséget és abbóla két érzésbõl döntött😊. Ki kell próbálni milyen cheatelni és milyen tisztán játszani, az egy másik távlatát nyitja meg a játéknak.

Pl a Tropico 2-t eleinte csak cheattel tudtam meghynerni, utána kb 20-30 óra után már csak kevés cheat és a végén cheat nélkül is ment😊.

By MhyCroft

Köszönöm!
(nagyon örül 😊 )

francois
HV4HK-UDNQD-CK6KU-3QYFY-TUYAL-JWL4L-LYAMG

Bocs,valaki nem tudna adni egy cd kulcsot ,persze törtet,ugyanis leszedtem egy oldalról,csak a kulcsot elfelejtették mellékelni
Kössz elõre is a segítséget.

francois
Kösz, de épp azért írtam be mert már végigjártam az összes lehetséges honlapot és mindenhol ugyanazt írták, de a gond csak az h nincsen CONSOLE ahova belehetne írni a kódokat. Ebben tud valaki mûkõdõképes információt adni?

sztem ha csítelni akar, akkor legalább vegye a fáradtságot ahhoz, hogy megkeresse.
de egy RPG-ben csítelni???!!! Ehh!!<#ejnye1><#fejvakaras>
ollie
Ha annyira nehéz neked, állítsd a legkönnyebb fokozatra. Bár bevallom a 2. kiegben volt egy csata, amit még akkor sem tudtam megnyerni, ha a legkönnyebbre állítottam. Valszeg a mágus hiánya volt a legnagyobb gond, mert az ellenséges csapatban nem is egy volt belõlük, és rögtön time stop meg hasonló mókaságokkal kezdtek.

ollie
Öööö, mit értesz akciózni alatt? És átlagos karizma alatt? 10?

3P
Õszintén nem értem, hogy minek akarsz cheat-elni? Ez a játék abszolút nem nehéz, itt nem azon van a hangsúly, hogy 150. alkalommal is visszatöltsd a játékot, sokkal inkább a kaland a fontos.

Na azért, hogy segítsek is, nézz itt körül:
http://dlh.net/chtdb/chtindex.php?lang=&sys=pc&match=NeverWinter+Nights

francois
Hello!
Hogy lehet a játékban lehozni a console-t? Vagy esetleg valami mûködõ cheat kellene, de beérem egy használható savegame- v. character editorral is.
Kösz!