8396
  • 3P
    Lehet hogy megkövezés lesz az ítéletem, de leírom.
    Szóval végig vittem a NWN-t. A játék nagyjából jó, de sok apró dolog miatt nem lesz minden idők kedvenc RPG-im között. Egy picit sablonosak a sztorik, sok benne a hozd el a fejét típúsú küldetés, és ez a fejezetenként eltagolódó világ szekvenciálissá teszi. A karakterválasztásom lehet, hogy nem volt a legszerencsésebb (törp-harcos), de nem éreztem benne a fejlődés ízét.
    Nem akarom bántania játékot, mert alapjában véve jó játék ez, csak az eddig olvasottak alapján sokkal többet vártam volna tőle. A kiegészítő(ke)t megpróbálom végig vinni egy mágus karakterrel, bízva benne, hogy ott végre megkapom az igazi RPG hangulatot.
  • Besz
    Ebben a könyvtárban vannak a karakterek:
    NeverwinterNights\NWN\localvault\
    karakternévSzámláló.bic fájlformátummal.
  • Mayday
    NWN2 interjú (magyarul!)
  • Mayday
    Sziasztok,
    En most fejeztem be, es uninstall lesz.
    A karakteremet hova mentette ki, amikor kimentettem? Mert azt kimasolnam, hogy meglegyen legkozelebbre!
  • zoozoo
    Hi, botlottam, mert vándor vagyok, nem varázsló.:)
    Kérem a türelmetlen mestereket, most ne nézzenek ide, mert hülyeségeket fogok kérdezni.
    A 3. fejezetben vízelementált kéne idéznem Nax kiszabadításához, de nem tudom hogy működik a cucc. Rajtam a gyűrű, vízben a Slaad nyelv és nem tudok tovább lépni.
    Ugyanígy vagyok - voltam a 2. fejezetben a mágikus cuccos nőnél, akinek az 5 könyvet kellett megszereznem. Ott sem tudtam varázsolni, pedig minden komponens megvolt. Sorry, sok minden leesett a játékból, de ez pont nem.
    Hilfe :)
  • Magic Boy
    Játszom és használom a fejem is,de ezt a haverom se tudja pedig ő már 5 különböző karakterrel is végigjátszotta!
    Mi a megoldás?
  • [Jakuza]
    Azert ugye nem fajulnak odaig el a dolgok, hogy vegig is jatszuk helyetted ?
  • IMYke2.0.0.0
    [Megfogalmazódik benne egy kérdés: Magic Boy játszik is, használja a kobakját is, vagy csak le akarja tudni a NWN-t...?]

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • Magic Boy
    oké!
    Megpróbálom!
    A 7020-re tudod a választ?
  • [Jakuza]
    Talan azzal az IP-vel kene csatlakozni, amit en adtam, ugyanis a magyar Dalakora szerveren nincsen CD kulcs ellenorzes.
    Direct Connect -> 195.38.96.110:5121
  • Magic Boy
    Megpóbáltam és beengedett,de nemtudok csatlakozni illetéktelen CD-key miatt!
    Hol/hogy tudom letiltani a CD-key ellenörzést?
  • [Jakuza]
    Akkor regelj egy uj usernevet.
  • Magic Boy
    7020-re válasz valaki?
  • Magic Boy
    Megcsináltam!
  • ollie
    Megvettem. Még 7 rugóért a kieggel együtt.
  • [Jakuza]
    Ezt megcsinaltad ?

Ezt a fájlt nyisd meg worpaddal, vagy valami editorral:

c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Ezt tartalmazza:

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
    #
    # Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
    # rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, eloször
    # az IP címet, azt követoen pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
    # a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
    #
    # A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
    # kivételtol eltekintve (ezeket lásd alább).
    #
    # Példák:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás

127.0.0.1 localhost

A végére másold be ezt egy uj sorba:

127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
  • Magic Boy
    Luskan-ban a Misztikus testvériség tornyában a 3. szinten van egy alkimista aztal és van 1 napló ami azt írja,hogy vízköpőkoponyát és Blad nyelvet rakjak bele és törjem meg a komponensek mágikusságát és megkapon a jutalmam!
    Én beleraktam a két dolgot és rávarázsoltam az asztalra a mágiasemlegesítést,de nemtörtént semmi!
    Mit kell itt csinálni?
  • DarkHorSe
    és honnan szedtétek le?

vagy vmeikotok kiirhatna aztan biztonsagilag elkudene nekem, en meg kifizetnem a cdket
  • Peny
    A Shadows of the Undrentide-ot végig tudod játszani karakterexportálás nélkül.
    A Hordes of the Underdark-ban ha 1es szintű karival kezdesz, felvisz 15. szintre, viszont felszerelést nem kapsz. Pedig +2es +3as fegyverek nem ártanának oda, nélkülük nem sok esélyed van.
  • mochee
    Szerintetek végig lehet tolni ugy a 2 két kiegészítőt, hogy nem exportálom a karakteremet? Mert nem tudok visszatölteni.
  • ollie
    vedd meg
  • Mayday
    Nekem is van.
  • Mayday
    Szinten Forgotten Realms RPG.
  • Magic Boy
    Az meg mi?
  • ollie
    Nekem.
  • Magic Boy
    És mit csináljak,hogy beengedjen?
  • Peny
    Ezeknek egyike-masika kicsit hardcore :)
    Persze sokan ezt szeretik (en is, ha mar nagyon elegem vana konnyu szintezesbol).
    Legtobbet viszont az Iniquity szervereken vagyok (Social).
    A KTR - World of Iniquity-t kulonosen ajanlom a nem-hardcore jatekosoknak. Nem konnyu, de nem is tul nehez mod.

magicboy:
    Nyilvanvaloan a CD-key-eddel lehet baja. Eleinte engem is beengedett a masolt jatekommal (persze ra nem sokkal megvettem eredetiben az egeszet), de aztan engem is kezdett kidobalni.
  • Magic Boy
    Az a bajom,hogíy már a szerverlistát se adja be hanem már akkor kírja,hogy banolva lettem amikor az adataimat ellenörzi!
    Ez mitöl lehet?
  • Magic Boy
    Nekem NWN + XP1 + XP2 + PRC 2.2c + 1.65 Update!
    Eredeti cd-key-em nincs semejikhez!
    Angoltudás nagyongyenge!
    Multiplayer tapasztalat erős(Diablo,FIFA,CM/FM,,stb....),de NWN-ben még nincs!
  • DarkHorSe
    van valameikotoknek icewind dale 1je?
  • [Jakuza]
    Valtozo, de legtobb szerverhez kell a CEP 1,5, de lehet, hogy ezenkivul meg mas hackpackok is kellenek, amit a szerver weblapjan feltuntetnek.
  • [Jakuza]
    Megmutathatom en is melyek a jo szerverek.

NorDock
    Dalakora
    Legendak foldje
    Lands of Lore - Horn of the Fox
    The Three Kingdoms
    Neversummer
    DragonLance Adventures
    Dragonmyrth Lord of the Rings szerver
  • Mayday
    Hat, nekem az alaphoz van cd-keyem, a ket kieghez nem eredeti. 1.65-om van, es egyik este csatlakozni akartam nehany szerverhez. kb 40% felengedett, aztan bekopte, hogy ilyen-olyan filek hianyzonak. Gondolom, ez a bizonyos CEP 1.5 a ludas a dologban?
    Jah, angol tudas nem egy eros, multiplayer tapasztalat van, mmorpg-k, meg fps-ek, de NWN meg nincs :)
  • Peny
    Itt tulajdonkeppen hany embernek van NWN + XP1 + XP2 + CEP 1.5 + 1.65 Update + rendes cd-key mindegyikhez + angol tudasa + multiplayer tapasztalata?
    Ezek szuksegesek ahhoz hogy a jatekot leginkabb ki tudd elvezni, es lehet tudnek mutatni 1-2 jo szervert ahol segiteni is tudnek a szintezesben vagy jatszhatunk barmilyen multiplayer moddal, amit valamelyikunk megosztana...
    Ma deltol este 7ig es este 10 utan pl. raernek egy kis multiplayer game-re ha valakinek van kedve es CD-key-e :)
    Jelentkezni lehet:
    - itt
    - e-mailben ([email protected])
    - MSN Messengeren ([email protected])
  • Mayday
    Akkor asszem igy jartal! :)
  • Magic Boy
    Ugyanezt ellehet játszani a telepotokkal Luskan-ban,de nekem olyan kéne ahol 1 ellenfél nem 3 XP-t jelent!
  • Mayday
    Ha nagyon turelmes vagy, akkor a chapter 2-ben, asszem a Ridegerdoben van egy hely, ahol az oszlopon 3 gombot/szot kell megnyomni. Ha nem jot nyomsz, megjelenik 2 csontvaz harcos. Ezt asszem akarmennyiszer csinalhatod. Ha mar tapolni akarsz, szenvedj meg erte! :)))
  • Magic Boy
    És a kiegek valamelyikében?
  • Peny
    Nincs. Az alapjatekban legalabbis...
  • Mayday
    "normalis tapolohely"?