8397
-
Nekem nagyon tetszett, de en is tegnap fejeztem be eppen, es visszatekintve nekem is az jon le, hogy hiaba jatszottam februar ota, igazandibol tenyleg neha kicsit egysiku volt, sok egyforma dungeon, es maga a sztori nem kapott annyit.
Azert tetszett, meg mindenki mondja, hogy nem az alapjatek az igazi erossege! -
Lehet hogy megkövezés lesz az ítéletem, de leírom.
Szóval végig vittem a NWN-t. A játék nagyjából jó, de sok apró dolog miatt nem lesz minden idők kedvenc RPG-im között. Egy picit sablonosak a sztorik, sok benne a hozd el a fejét típúsú küldetés, és ez a fejezetenként eltagolódó világ szekvenciálissá teszi. A karakterválasztásom lehet, hogy nem volt a legszerencsésebb (törp-harcos), de nem éreztem benne a fejlődés ízét.
Nem akarom bántania játékot, mert alapjában véve jó játék ez, csak az eddig olvasottak alapján sokkal többet vártam volna tőle. A kiegészítő(ke)t megpróbálom végig vinni egy mágus karakterrel, bízva benne, hogy ott végre megkapom az igazi RPG hangulatot. -
Ebben a könyvtárban vannak a karakterek:
NeverwinterNights\NWN\localvault\
karakternévSzámláló.bic fájlformátummal. -
NWN2 interjú (magyarul!) -
Sziasztok,
En most fejeztem be, es uninstall lesz.
A karakteremet hova mentette ki, amikor kimentettem? Mert azt kimasolnam, hogy meglegyen legkozelebbre! -
Hi, botlottam, mert vándor vagyok, nem varázsló.:)
Kérem a türelmetlen mestereket, most ne nézzenek ide, mert hülyeségeket fogok kérdezni.
A 3. fejezetben vízelementált kéne idéznem Nax kiszabadításához, de nem tudom hogy működik a cucc. Rajtam a gyűrű, vízben a Slaad nyelv és nem tudok tovább lépni.
Ugyanígy vagyok - voltam a 2. fejezetben a mágikus cuccos nőnél, akinek az 5 könyvet kellett megszereznem. Ott sem tudtam varázsolni, pedig minden komponens megvolt. Sorry, sok minden leesett a játékból, de ez pont nem.
Hilfe :) -
Játszom és használom a fejem is,de ezt a haverom se tudja pedig ő már 5 különböző karakterrel is végigjátszotta!
Mi a megoldás? -
Azert ugye nem fajulnak odaig el a dolgok, hogy vegig is jatszuk helyetted ? 
-
[Megfogalmazódik benne egy kérdés: Magic Boy játszik is, használja a kobakját is, vagy csak le akarja tudni a NWN-t...?]
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
oké!
Megpróbálom!
A 7020-re tudod a választ? -
Talan azzal az IP-vel kene csatlakozni, amit en adtam, ugyanis a magyar Dalakora szerveren nincsen CD kulcs ellenorzes.
Direct Connect -> 195.38.96.110:5121 -
Megpóbáltam és beengedett,de nemtudok csatlakozni illetéktelen CD-key miatt!
Hol/hogy tudom letiltani a CD-key ellenörzést? -
Akkor regelj egy uj usernevet. -
7020-re válasz valaki? -
Megcsináltam! -
Megvettem. Még 7 rugóért a kieggel együtt. -
Ezt megcsinaltad ?
Ezt a fájlt nyisd meg worpaddal, vagy valami editorral:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Ezt tartalmazza:
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
#
# Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
# rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, eloször
# az IP címet, azt követoen pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
# a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
#
# A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
# kivételtol eltekintve (ezeket lásd alább).
#
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás
127.0.0.1 localhost
A végére másold be ezt egy uj sorba:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com -
Luskan-ban a Misztikus testvériség tornyában a 3. szinten van egy alkimista aztal és van 1 napló ami azt írja,hogy vízköpőkoponyát és Blad nyelvet rakjak bele és törjem meg a komponensek mágikusságát és megkapon a jutalmam!
Én beleraktam a két dolgot és rávarázsoltam az asztalra a mágiasemlegesítést,de nemtörtént semmi!
Mit kell itt csinálni? -
és honnan szedtétek le?
vagy vmeikotok kiirhatna aztan biztonsagilag elkudene nekem, en meg kifizetnem a cdket -
A Shadows of the Undrentide-ot végig tudod játszani karakterexportálás nélkül.
A Hordes of the Underdark-ban ha 1es szintű karival kezdesz, felvisz 15. szintre, viszont felszerelést nem kapsz. Pedig +2es +3as fegyverek nem ártanának oda, nélkülük nem sok esélyed van. -
mochee #7017 Szerintetek végig lehet tolni ugy a 2 két kiegészítőt, hogy nem exportálom a karakteremet? Mert nem tudok visszatölteni. -
vedd meg -
Nekem is van. -
Szinten Forgotten Realms RPG. -
Az meg mi? -
Nekem. -
És mit csináljak,hogy beengedjen? -
Ezeknek egyike-masika kicsit hardcore :)
Persze sokan ezt szeretik (en is, ha mar nagyon elegem vana konnyu szintezesbol).
Legtobbet viszont az Iniquity szervereken vagyok (Social).
A KTR - World of Iniquity-t kulonosen ajanlom a nem-hardcore jatekosoknak. Nem konnyu, de nem is tul nehez mod.
magicboy:
Nyilvanvaloan a CD-key-eddel lehet baja. Eleinte engem is beengedett a masolt jatekommal (persze ra nem sokkal megvettem eredetiben az egeszet), de aztan engem is kezdett kidobalni. -
Az a bajom,hogíy már a szerverlistát se adja be hanem már akkor kírja,hogy banolva lettem amikor az adataimat ellenörzi!
Ez mitöl lehet? -
Nekem NWN + XP1 + XP2 + PRC 2.2c + 1.65 Update!
Eredeti cd-key-em nincs semejikhez!
Angoltudás nagyongyenge!
Multiplayer tapasztalat erős(Diablo,FIFA,CM/FM,,stb....),de NWN-ben még nincs! -
van valameikotoknek icewind dale 1je? -
Valtozo, de legtobb szerverhez kell a CEP 1,5, de lehet, hogy ezenkivul meg mas hackpackok is kellenek, amit a szerver weblapjan feltuntetnek. -
Megmutathatom en is melyek a jo szerverek.
NorDock
Dalakora
Legendak foldje
Lands of Lore - Horn of the Fox
The Three Kingdoms
Neversummer
DragonLance Adventures
Dragonmyrth Lord of the Rings szerver -
Hat, nekem az alaphoz van cd-keyem, a ket kieghez nem eredeti. 1.65-om van, es egyik este csatlakozni akartam nehany szerverhez. kb 40% felengedett, aztan bekopte, hogy ilyen-olyan filek hianyzonak. Gondolom, ez a bizonyos CEP 1.5 a ludas a dologban?
Jah, angol tudas nem egy eros, multiplayer tapasztalat van, mmorpg-k, meg fps-ek, de NWN meg nincs :) -
Itt tulajdonkeppen hany embernek van NWN + XP1 + XP2 + CEP 1.5 + 1.65 Update + rendes cd-key mindegyikhez + angol tudasa + multiplayer tapasztalata?
Ezek szuksegesek ahhoz hogy a jatekot leginkabb ki tudd elvezni, es lehet tudnek mutatni 1-2 jo szervert ahol segiteni is tudnek a szintezesben vagy jatszhatunk barmilyen multiplayer moddal, amit valamelyikunk megosztana...
Ma deltol este 7ig es este 10 utan pl. raernek egy kis multiplayer game-re ha valakinek van kedve es CD-key-e :)
Jelentkezni lehet:
- itt
- e-mailben ([email protected])
- MSN Messengeren ([email protected]) -
Akkor asszem igy jartal! :) -
Ugyanezt ellehet játszani a telepotokkal Luskan-ban,de nekem olyan kéne ahol 1 ellenfél nem 3 XP-t jelent! -
Ha nagyon turelmes vagy, akkor a chapter 2-ben, asszem a Ridegerdoben van egy hely, ahol az oszlopon 3 gombot/szot kell megnyomni. Ha nem jot nyomsz, megjelenik 2 csontvaz harcos. Ezt asszem akarmennyiszer csinalhatod. Ha mar tapolni akarsz, szenvedj meg erte! :))) -
És a kiegek valamelyikében? -
Nincs. Az alapjatekban legalabbis...