Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
http://nwn.bioware.com/premium/
lécci valaki üzenje meg hogy A NWN:alapmodul-ban milyen tárgyakat kell berakni a ládákba ,hogy kinyíljon az ajtó az Oleff-tõl kapott küldiben!
/amikor meg kell találni Hauleth Never sírját/
A választ elõre is köszi!!!!
felvettem a puzzle ringet,ami egy catapulthoz vezetett,de azt nem tuttam használni(valami olyasmit írt ki hogy a csata még nem ért véget)
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
csináltam a mellék küldiket, csak nem az összeset, szal ha összetalálkoztam vkivel az úton vagy a kocsmában akkor meghallgattam a nyûgjét aztán megcsináltam amire kért, elég sokat megcsináltam, de azért lvl16-ból ítélve ki is maradt egy jó pár.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lehet hogy a következõkért sokan meg fognak vetni, de azért is megkérdezem ha megvetnek hát megvetnek szal:
a kiegészítõket hol lehet letölteni?
ja és lécci ne mondjátok azt hogy dc++
A halál csupán a kezdet...
Szétkelett verni valami oltár féleségeket és összejött!
Viszont most ott akadtam el hogy a varázsló torony tetején vagyok ahol Aribeth meg egy másik muksó van és egy rakás gyíkharcos!
Szóval egy kapu választ el tõlük ami sehogy sem nyílik! Végigjártam megint mind a 8 szintet de nem találtam semmi kulcsot amivel kinyithatnám azt a kaput!
Mit szúrtam el?
Figyeljetek a kiegészítõkkel, mikor elkezdem, csak olyan karival lehet menni ami már 15 lvl? Nem lehet ott is az elejérõl kezdeni? Vagy az csak az elsõ részben lehet?
Halottvagy [eR] Arijuen
Aztán van egy nekromanta nõ és melette egy csontváz és ha így megtámadom akkor weapon non effect (vagy mi) pedig valami villám sebzõs fegyverem van! Így nemtudom lenyomni a nekró csajt, a melette álló csontit és egy szellemet sem! Csak ott álldigálnak a csaj meg varázsolgat magának!
mivel gondolom nincs ezért a városközpontban menj be Trade of Blade vagy valami ilyen nevû zsoldostanyára és fogadd fel Daelant a barbárt
na õ leveri neked
amúgy Fred tökéletesen átláttad a problémám
mivel hetente 6szor 8órázom,ezért lehet hogy lesz rá lóvém
de amíg nincs fizetés addig valaki esetleg nem próbálná meg???????
(még egy hónapig nincs fizetés)
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Van egy agyzabáló nevû szörny, ami ugye 4 õr testébe bújik, na õket megölöm, de a végén mikor az agyzabálót kéne leküzdenem, nem megy... Mit vessek be? Mit kéne csinálnom, plz.. help!
Halottvagy [eR] Arijuen
Nincs enchantja vagy valami magikus sebzese.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egy kalandor csajszit indítottam, és a Koldusok fészkénél az Átkozottak Vadaskertjében elakadtam. Van egy zombiherceg meg egy múmia, és nem sebzi õket a fegyverem. Na most mit csináljak?
Már bánom, h kalandorral nekimentem a játéknak, varázslóval tök könnyen legyaktam mindenkit, ez meg nem sikerál..
nm 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
NEVERWINTER.NIGHTS.HORDES.OF.THE.UNDERDARK-DEViANCE változatát nem tudom feltelepíteni, mert nincs a birtokomban a 7x5 jegyû CD-key.
Nem tudna ebben valaki segíteni?
Kösze
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A Játék ugyanis használja is az alapjáték elemeit - tehát, a telepített játék szükséges!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
így viszont nem tudom felrakni a kiegeket sem hiszen azt hiszik telepítéskor,hogy nincs felrakva az alap
gondoltam a kiegek telepítõ cdje a windowsom regisztrációs adatbázisát nézi át
így gondolnám beregisztrálni a gamet,hogy a regisztrációs adatbázisba exportálnám be más *.reg(j)eit
én nem voltam értehtõ vagy hülye az ötlet?