Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

végülis... 4 ilyen premium modul van, összesen 24 dolcsiért... megéri. már ha nem kell kifizetnem minden egyes installnál ezt a pénzt.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

ollie
nem hinném

akkor sry, elnéztem a dolgot. De amit írtam, igaz 😄
a platinum verzióban nincsenek benne ezek?

oks, csak gondoltam, talán látta valaki õket torrenten, vagy valahol... o😊

ollie
Nem, a premium modulokat csak neten lehet megvenni. Nem a kiegekrõl beszél.

http://nwn.bioware.com/premium/

Már rájöttem... 😊
Hali!
lécci valaki üzenje meg hogy A NWN:alapmodul-ban milyen tárgyakat kell berakni a ládákba ,hogy kinyíljon az ajtó az Oleff-tõl kapott küldiben!
/amikor meg kell találni Hauleth Never sírját/
A választ elõre is köszi!!!!
valami 5000-6000 pénz a kiegekkel együtt a játék, szal MEdiaMarkt, Metro, TEsco és társai üzletekben keresgélj.
a premium modulokat honnan lehet költségkímélõ módon megszerezni? 😊

a hotu 3. chapterjában ahol mindig újraszületnek démonkatonák mit kell csinálni?(a jégóriások erõdjében)
felvettem a puzzle ringet,ami egy catapulthoz vezetett,de azt nem tuttam használni(valami olyasmit írt ki hogy a csata még nem ért véget)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Sziasztok! Kis adalék: Végigjátszottam az alpjátékot, valamint a 2 kiegészítõt + végignyomtuk õket LAN-ban páran. Elég alapos vagyok, ezért ált. minden küldit megcsináltam. Az alpjáték végére simán el lehet érni a max. 20. szintet, a SoU végére kb. 15-17. szintet, a HotU végére kb. 25-30 szintet.

_Atti_
kettõt olvass vissza aztán tiplizz ide😊 http://forum.rpgvault.hu/viewforum.php?f=24

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Még 1 dolgot kérnék: nem tudna valaki mondani nekem egy karakter fajlesztési tippet a red dregon disciple-hez? Harcos beállítottságú szeretnék lenni, fõleg az érdekelne hogy melyik feat-eket és skill-eket érdemes felvenni. A lényeg a brutál nagy sebzés, meghogy rajtam ne nagyon sebezzenek, nem kell 40es szintig mindent pontosan leírni csak egy olyan 20-25-ig. Nagyon megköszönném!!!
Nem szoktatok neten játszani? Én még sose játszottam,m pedgi jó lenne... Ha már asztali RPG-re nincs idõm, ez legalább pótolja vmilyen szinten azt..

köszi köszi
csináltam a mellék küldiket, csak nem az összeset, szal ha összetalálkoztam vkivel az úton vagy a kocsmában akkor meghallgattam a nyûgjét aztán megcsináltam amire kért, elég sokat megcsináltam, de azért lvl16-ból ítélve ki is maradt egy jó pár.
_Atti_
magyar Pw hammervale-re járok

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

SOU OC-ben lvl13 a vége, HotU OC-ban meg lvl33.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

ollie
A sou-ban 20. szint?? Furcsa lenne, hiszen ott is 1. szintrõl kezded és sokkal rövidebb, mint az alapjáték...

nem tudom, még nem játszottam végig. de korábban mintha úgy írták volna hogy a sou-ban 20 a hou-ban 40-es szintet már a vége elõtt el lehet érni és úgy is lehet nyomulni a befejezésig. bár gondolom a mellékküldiket ezek az emberek megcsinálták. te miért nem ? hiszen csak úgy teljes egy játék !

de el is lehet érni azt a 40est? nem vagyok túl alapos szal nem szoktam minden mellék küldit megcsinálni. az alapban is csak 16os voltam amikor végigvittem
max 40

Valaki meg tudnÁ mondani nekem, hogy ha a HotU-ot végigviszem akkor kb durván hanyas szintû lesz a krim?
CarajoEsp
Amúgy közületek ki szokta Pw-n nyomni. nekem megvan mind eredetibe és hátha össze tudnánk futni egy kis Rp-re.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Én anno 23ezerért vettem meg. 5rongyot annak is megér, aki csak a dobozát akarja nézni, mert annyira jó😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Lolka: ha még nem csináltad meg, akkor csak annyit: maradj ott, elkezdenek beszélni, hallgasd ki õket, majd észrevesznek és rádküldik a gyíkokat, lenyomod õket, keresd meg Morag szobályát(ha jól tudom Morag szobálya van ott) szedd fel a cuccokat, és kész(teleportálhatsz haza). Azért nem írtam eddig, mert alaplapom kinyúlt, és a biztosítás miatt igen sokáig szarakodtak vele. Szóval bocsi.
mabbak
köszi szépen
mabbak Wandoo.atw.hu
mabbak
há de az lassúcska naon azér kösz
IMYke2.0.0.0
Pedig: DC++

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mabbak
hello
lehet hogy a következõkért sokan meg fognak vetni, de azért is megkérdezem ha megvetnek hát megvetnek szal:
a kiegészítõket hol lehet letölteni?
ja és lécci ne mondjátok azt hogy dc++
Fenrir
a magyarítás kész van már teljesen? mert ha igen lehet, hogy felrakom megint és beüzemelem Naraviel Do'Urden-t, a drow kósza nõmet 😊

A halál csupán a kezdet...

Köszi Tescosjoghurt!
Szétkelett verni valami oltár féleségeket és összejött!
Viszont most ott akadtam el hogy a varázsló torony tetején vagyok ahol Aribeth meg egy másik muksó van és egy rakás gyíkharcos!
Szóval egy kapu választ el tõlük ami sehogy sem nyílik! Végigjártam megint mind a 8 szintet de nem találtam semmi kulcsot amivel kinyithatnám azt a kaput!
Mit szúrtam el?
 Evil
Csak 15 el mehetsz amikor kreálod és belépsz kézileg is szétrakhatod a kari statjait , mert a szörnyek 15 re vannak tervezve és nem lvl 1 re ha egy karival akarsz menni akor kreálj egy uj karit alap nwn be vidd végig aztán azzal a karival folytasd a kiegészitöket. ( amikor lekreálod a karit ott válazd hogy kézi én szeretném meghozni a döntéseim és akor nem ugrasz lvl 15 re egyböl hanem te lépheted meg a szinteket ugy ahogy az jolesik. De akor is 15 leszel a végén )

Lolka:meg kell állítani az csontvázidézést, amit valamelyik szobában lehet az idézõtárgyak szétverésével. Gondolom még mindig a Baram küldetésrõl van szó.
KurtVampire
Na oké, sikerült, vettem egy harcost, és vele már sima ügy volt..
Figyeljetek a kiegészítõkkel, mikor elkezdem, csak olyan karival lehet menni ami már 15 lvl? Nem lehet ott is az elejérõl kezdeni? Vagy az csak az elsõ részben lehet?

Halottvagy [eR] Arijuen

Egy pár csontváz megjelent de azokat lenyomtam!
Aztán van egy nekromanta nõ és melette egy csontváz és ha így megtámadom akkor weapon non effect (vagy mi) pedig valami villám sebzõs fegyverem van! Így nemtudom lenyomni a nekró csajt, a melette álló csontit és egy szellemet sem! Csak ott álldigálnak a csaj meg varázsolgat magának!
KurtVampire
de nincs ra penzem h felbéreljek bárkit is

Halottvagy [eR] Arijuen

használj power attakkot ha van
mivel gondolom nincs ezért a városközpontban menj be Trade of Blade vagy valami ilyen nevû zsoldostanyára és fogadd fel Daelant a barbárt
na õ leveri neked
amúgy Fred tökéletesen átláttad a problémám
mivel hetente 6szor 8órázom,ezért lehet hogy lesz rá lóvém
de amíg nincs fizetés addig valaki esetleg nem próbálná meg???????
(még egy hónapig nincs fizetés)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

KurtVampire
sziasztok, én egy két napja kezdtem el játszani, Elf varival vagyok, 5 lvl-es és NVN elsõ fejeztében ahol az 5 fajta álltatot kell megtalálnom, elakadtam...
Van egy agyzabáló nevû szörny, ami ugye 4 õr testébe bújik, na õket megölöm, de a végén mikor az agyzabálót kéne leküzdenem, nem megy... Mit vessek be? Mit kéne csinálnom, plz.. help!

Halottvagy [eR] Arijuen

[Jakuza]
Rossz a fegyvered.
Nincs enchantja vagy valami magikus sebzese.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Magic Boy
Rakj be képet!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sziasztok!
Egy kalandor csajszit indítottam, és a Koldusok fészkénél az Átkozottak Vadaskertjében elakadtam. Van egy zombiherceg meg egy múmia, és nem sebzi õket a fegyverem. Na most mit csináljak?
Már bánom, h kalandorral nekimentem a játéknak, varázslóval tök könnyen legyaktam mindenkit, ez meg nem sikerál..

de, cdgalaxis.hu
nm 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nandusz
Szevasztok
NEVERWINTER.NIGHTS.HORDES.OF.THE.UNDERDARK-DEViANCE változatát nem tudom feltelepíteni, mert nincs a birtokomban a 7x5 jegyû CD-key.
Nem tudna ebben valaki segíteni?
Kösze

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

PiszkosFred
Vszinusitheto - atolvasva a kommentet (!) - hogy az alapjatek meg lett mentve, mivel csak win lett ujrarakva, teljeskoru formatrol nincs szo. A "azt hiszik telepítéskor,hogy nincs felrakva az alap" is erre utal. A problema neki az, hogy habar az alapjatek megvan - a korabbi windows idejen felinstallalt teljes verzio - de az uj win ezt sajnos reg bejegyzesek hianyaban nem tartja szamon. Es ezert nem tudja telepiteni a kiegeket.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

IMYke2.0.0.0
A regisztrációs bejegyzés nem elég.
A Játék ugyanis használja is az alapjáték elemeit - tehát, a telepített játék szükséges!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
Ja értem. Meg van az alapjáték, de ez ég a korábbi rendszeren lett telepítve, és emiatt nem engedi a kiegeket telepíteni, mondván hiába van ott a teljes alapjáték, a rendszer mást mond. Ehhez kellene neked a regadatbázis idevonatkozó bejegyzése(i). Nekem nincs fenn a game jelen pillanatban (WoW fél éve már egyeduralkodó;]), ebben nem tudok segíteni. De ha esetleg így nyáron van rá egy kis pénzmagod, 1990-ftért kapható a játék a multikban, annyit igazán megér. (jópáran ennek többszöröséért vettük meg anno..)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

na ugye az az alpaproblémám hogy volt egy totális windows újrarakásom,és nem tudom újra megszerezni az alapgamet
így viszont nem tudom felrakni a kiegeket sem hiszen azt hiszik telepítéskor,hogy nincs felrakva az alap
gondoltam a kiegek telepítõ cdje a windowsom regisztrációs adatbázisát nézi át
így gondolnám beregisztrálni a gamet,hogy a regisztrációs adatbázisba exportálnám be más *.reg(j)eit
én nem voltam értehtõ vagy hülye az ötlet?

lolka: meg kell támadnod a csontvázakat (jobb egérklikk és a kard(támadás)) és utánna mindet kinyírod. Ekkor megölheted azt a szutyok idézõt is, aki eddig sebezhetetlen volt, és ha minden igaz akkor már meg is találhatod a kulcsot, vagy kinyílik az ajtó. De ha hülyeséget írtam,akkor bocsi😊