8396
  • teddymac
    Hali megtudna valaki mondani honnan tudom leszedni a játékhoz a HAK,CEP stb izéket :) asszem ez is kell a multihoz.Teljes leirás is jó lenne a telepitéshez tök az alapoktol :)
    Köszönöm
  • TrIp
    szal, valakinek magyar manual?
  • TrIp
    tudom h van rajta, nekem is van a dvd-n, de az angol... mert diamond editiont rendeltem külföldröl és nincs rajta magyar kézikönyv.
  • Fejes021
    nekem a negyedik cd-n van a kézi könyv, és szerintem másnak is, szal, érdemes körül nézni dc-n, hátha. de biztos vannak itt nálam okosabb emberek is.
  • TrIp
    szevasztok! van valaki akinek megvan a magyar kézikönyv, és közzé tudná tenni azt, vagy esetleg elküldeni nekem!? szükség volna rá, mert volt egy link hozzá a fórumban de az már nem működik IMYke oldalán...
  • Chipii
    Aqueducts
  • pIIrash
    Megoldottam!

Viszont van egy másik problem is.
    A Tyr sírja küldetésben már megvan minden, de nem tom, hogy a dokkokban hova kell rakni a kardot! Please help me!
  • pIIrash
    Üdv!

A problémám a következő lenne:
    Már futott az alap játék, de én marha felraktam a Shadow of .... . (Na persze a mentés miért lenne kompatibilis). Szóval felraktam és le is szedtem, hogy tudjam tovább nyomni a karim, mert nem akartam elölről kezdeni! Viszaraktam az eredetit! Most azonban loadnál muitán betöltötte az adatokat, nem jön be a game, hanem elbúcsúzik, hogy hiba! Gondoltam belepiszkált esetleg vmibe, majd indítok egy új játékot! Erre ott is u.a! Ötlet?
  • [Jakuza]
    Milyen kiegeszitokre ?
    Minden kulon reszlegben van.
    Modulokhoz keszitett packok az adott modulban.
    Masok az alapjatekban.
    Attol fugg mit szed az ember, pl scriptet amit a modulokba ultetnek be a keszitok, vagy mast.
    El kell oket olvasni mi mire jo, valamint sok mindent elarul, a kiegrol, hogy a letoltok, hogyan pontozzak, az alapjan ellehet indulni.
  • steweee
    igen, a kiegészítőkre gondolok, persze nem a zenékre meg a portrékra. azok megjelennek a kampányban ?

egyébként szeretnék egy deluxe dvd-t készíteni ebből a remek játékból, nyilván ilyen kiegészítők lesznek pluszban rajta mint a cep 1.52 a legújabb azt hiszem, henchai1.7, kamerahack, portrék, zenék stb.

várok jó ötleteket miket érdemes még leszedni. van esetleg olyan mod ami egyben tartalmazza az újításokat ? a cepen kívül gondolom. leginkább a harci mozgások egyoldalúságát kifogásolom a játékban. felszerelésekből és tilesetekből van rengeteg. meg jó modokból is
  • [Jakuza]
    Marmint a Vaulton talalhato dolgok ?
  • steweee
    amúgy az alapkampányban megjelenik bármi is abból a rengetek frankó újdonságból amiket itt találni? vagy az marad úgy ahogy van. akkor ezeket csak modulkészítőknek csinálják ? illetve esetgesen telepíteni kell bizonyos modulok futtatásához ?
  • steweee
    Neverwinter Nights Diamond Includes:

* The award-winning Neverwinter Nights (more info)
    * Two hit expansion packs, Shadows of Undrentide (more info) and Hordes of the Underdark (more info)
    * Game modules from the developers of Neverwinter Nights
    * BioWare's Aurora Toolset, for easy mod and game creation
    * Neverwinter Nights Kingmaker expansion, including three complete BioWare designed adventures: Kingmaker, ShadowGuard, and Witch's Wake Remastered (more info)
    * All patches and updates

ebben nem látom a Pirates of the Sword Coast kiegészítőt
  • [Jakuza]
    http://nwvault.ign.com/

Biztos vannak ilyeneket, ha utana keresel. Javaslom a combat animations szavakat beirni a keresobe.
  • steweee
    vmi olyan modot keresnék ami feljavítja a harci mozgásokat, kombókat látványosabbra. már minden csilivili van hozzá, igazából ez hiányzik még. létezik ilyen?
  • [Jakuza]
    A Neverwinter Nights Diamond Edition magaban foglalja.

• steweee
    Pirates of the Sword Coast kiegészítőt meg lehet szerezni vhogy nemhivatalosan is kipróbálás céljából? a megjelenése óta én még nem találkoztam a neten ilyen lehetőséggel, és egyéb szervereken sem láttam. pedig már régen megjelent, sőt vannak egyéb kiegészítő hivatalos modulok is

http://store.bioware.com/products/
  • Ersiman
    MM-ban néha még előfordul az is.
  • Hyder
    sajna a másik 2 kiegre nem tudok megoldást
  • Fejes021
    jé, tök jó, hogy a keresőjük nem adta ki. THX!
  • Hyder
    Neverwinter Nights
    Neverwinter Nights - Shadows of Undrentide
  • Fejes021
    Nem tudja valaki hogy melyik boltban lehet még beszerezni ezt a játékot?
    Ha valaki tud adni linket, az is jó.
  • Laacaa
    Rájöttem, van külön karakter készítő.
  • Laacaa
    Erre gondoltam én is, köszi szépen.
    Akkor egy újabb kérdés:
    Eddig erröl a PRC-röl nem halottam, most letötltöttem és karakter generálásnál az új osztályokból egyet sem tudok kiválasztani. Még a Base Class-okat sem, pedig a logikám úgy diktálja hogy azt kellene tudni pedig. Én csinálok valamit rosszul?
  • MarkBlade
    Kezdeményezés.. magyarán ki üt/varázsol elsőnek..
  • Laacaa
    Sziasztok!
    Egy láma kérdésem lenne. Nem találtam rá választ a manual-ban sem. Pontossan mi az az initiative? Mit határoz az meg?
  • Krystyan
    Helló mindenki!
    Segítségeteket kérném, mivel elakadtam a Nwn: HoTU-ban. A gondom a következő: Cania-ban vagyok, ezen a fagyos démoni síkon, szedem összefele az alvó csákó meglátogatásához szükséges infókat. A második választ egy barlangba zárt csajtól kaphatnám meg, de, hogy bemehessek előtte meg kell sétáltatni a kutyáját. Namármost, az oké, hogy az oszlopok között kell huzgálnom a kis dögöt, de milyen sorrendben, mennyi oszlopot érintve....ect.
    A végigjátszásban leírtak nekem nem jöttek be:az ott leírt 3 oszlopot abban a sorrendben meglátogattam, mégsem fogadta el az ÁLLAT!!!
    help!
  • [Jakuza]
    Ja es amugy nem regen kiadtak a PRC 3.0C-t is.

"We've finally done it. PRC 3.0 is here, after almost 19 months in development. Containing 32 new classes, Complete 3.5 Psionics with 4 Base classes, 5 Prestige classes, 190 powers, and over 100 feats, Spellbook code that allows Sorcs and Bards to gain spells while taking Prestige classes AND allows for new base class casters, a complete rewrite of Domains to create 46 new ones, a complete PnP Poison system, a revamp of the casting system, plus a host of tools and code switches for builders, PRC 3.0 is by far our largest release and certainly worth the wait.

The PRC now stands at 107 classes, 60+ Epic spells, 150+ new spells, several hundred new feats, 60+ new races, Psionics, Spellbooks, Domains, 2 Character Creators, and a host of other goodies for players and builders alike."

Ez a nagy durranas.
    PRC 3.0C Online Manual
  • [Jakuza]
    Henchman Inventory & Battle AI mod v1.06 Letoltheto innen.
    Amugy nem csak a inventoryjukban valo turkalasra jo, hanem belehet allitani a harc kozben milyen strategiaval harcoljanak.

• ollie
    Pedig pontosan H alakban kell végigmenni rajta. Nekem eddig mindig müxött.
  • steweee
    az alapváltozatban csak egy mod segítségével. sajnos a nevét nem tudom, de hátha vki segít. amúgy nics sok értelme legfeljebb az extraerős szörnyek legyőzésekor érdemes tápos cuccot adni nekik, mert szintlépéssel amúgy is fejlődnek a cuccaik
  • feci32
    köszi a segítséget!
    és az esetleg megy, hogy a csatlósomnak átadok fegyvert vagy páncélt?
  • steweee
    tulajdonképpen semmire sem jók. nagyon szarul van megoldva a dolog. csak eladni lehet őket, de igen gagyi módon kis pénzért. a gyémánntal vigyázz, azt fel lehet használni mágikus fegyver kovácsolásához,véletlenül ne add el. a hordesban már lehet velük vmit kezdeni tárgyak készítéséhez önállóan, de mindig harcos karival voltam szóval nem igazán tudom pontosan
  • feci32
    Sziasztok!
    Tudja valaki mit kezdhetek az ékkövekkel a Newerviner-ben? Olyasmire gondolok mint ami a Diablóban volt. Bele lehet rakni a cuccokba, vagy csak eladni lehet őket?
    köszi
  • Icebarney
    Hát besz*rok! Tényleg jó! Köszönöm! El sem hiszem,hogy csak ennyin múlott...
  • himpike
    az "enably shiny water"t tedd offra a grafikus beállításokban.
  • grebber
    1.66-os elég akkor.szedem is azt elkezdem majd a gamet.
  • IMYke2.0.0.0
    A Critical Rebuild-okat keresd.
    Pl.: KLIKK

• grebber
    Patch Details

Version 1.66
    Version 1.65
    Version 1.64
    Version 1.62 Hordes of the Underdark
    Version 1.62 Shadows of Undrentide
    Version 1.62 Original NWN
    Version 1.61 Hordes of the Underdark
    Version 1.61 Shadows of Undrentide
    Version 1.61 Original NWN
    Version 1.32 Shadows of Undrentide
    Version 1.32 Original NWN
    Version 1.31 Shadows of Undrentide
    Version 1.31 Original NWN
    Version 1.30
    Version 1.29
    Version 1.28
    Version 1.27
    Version 1.26
    Version 1.25
    Version 1.24
    Version 1.23
    Version 1.22
    Version 1.20
    Version 1.19
    Version 1.18

Ezek közül csak nemkell mindegyik?
  • [Jakuza]
    Ez igy nem igaz.
    Csak a Critical update-nak nevezett csomag.
    Ez joval meretesebb is a tobbinel erthetoen, hogy tartalmazza az osszes frissitest.