8396
  • tomo
    az ujabb verziok tartalmazzak a korabbi javitasokat is.
  • grebber
    Patchelés szempontbol elég feltenni az 1.66-osat vagy kellenek a korábbi patchek is?
  • grebber
    Ok.Kösz!
  • IMYke2.0.0.0
    Igen.
  • grebber
    Neverwinter Nights + video honosítás 231,82 MB: Install NWN HU v1_66_M.exe

Ez Install NWN HU v1_66_M azt takarja hogy előtte felkell patchelni a gamet 1.66-ra??
  • Thanatos
    tökjó..., nincs ide vinyóm... :(
  • Faki
    pl itt
    de ahogy elnézem nem az a vezérlő... nade mind1, nekem is játszhatatlan volt aztán vagy 2órát túrtam a netet amikor a leghülyébb ötletet is kipróbáltam. Azaz, valaki szerint a SilImage satával összeakad és ebből adódik az iszonyat szaggatás. Az volt az én esetemben a megoldás, hogy egy IDE vinyóra telepítettem, és pöpec lett minden, megy mint állat.
  • Thanatos
    hogy lehet kideriteni hogy milyen a sata vezérlő? mert szánom bánom de erről gőzöm sincs :(
  • Thanatos
    jaaa :D gőzöm sincs, asus alaplap p4c800 deluxe, gözöm sincs milyen a sata rajta :)
  • Faki
    integrált siliconimage az a SATA? Samsung az a vinyód, nem? :)
  • Thanatos
    sata de samsung...
  • Faki
    Sata vinyóra van telepítve és netalán siliconImage az a sata?
  • Thanatos
    nekem is ugyan ez van...., már a menü annyira lassú hogy rákattintok valmaire és fél óra mire reagál..., de nekem már alapgamel is, patchel, patchnélkül :/ directx, driverek midnen a legújabb és midnen más megy is..., probáltam hogy kikapcsolom hangot hátha de úgyse :/
  • GanXstaZoleeWrk
    volt egy mindörökké nyilam ami d6 sebzéses fire arrowkat szór na itt a tüz sebzés ilyen 1-3at sebzett rajta lövésenkét, mással nem voltam képes megsebezni, a kis koboldot vittem magammal meg a najtelf lanyt. Ők se. Lement, de eleg gyenge xp volt talan 700.
  • Molnibalage
    Én már rég játszottam vele, de mindenkit úgy lenyomtam, mint a sicc!
  • steweee
    hát ha jól emléxem az az a fickó akinek a palotájában a sötét sárkányos oltáron két fegyvert is lehet tuningolni, ugye?

egyetlen titka van a leverésének, mielőtt bemenne vki az ajtón, összes tuning + idézés mindenkire, ÉS láthatatlanná tevés + lopakodás annak aki kinyitja az ajtót a többieket úgy rakni hogy nem látszanak bentről. na most aki lopakodik + searchingel elindul befelé, és a terem közepén észreveszi a láthatatlanságba burkolózott kis mágust, aki szintén észrevesz de akkor már késő, pause majd mindenki megrohanja parancs. esélye sem lesz varázsolgatni, mert ha a belopakodott ember megakasztja az első varázslatában, a többiek is odaérnek a következő körre, és pillanatok alatt menekülőre fogja, én hátulról szúrtam le két ajtóvan arrébb...

de ha elkezdi az időlassítgatásait akkor szopacs. a leírás szerint szinte lehetetlen kinyiffantani, de pár próbát megér. nekem elsőre sikerült, bár szerencsém is volt
  • GanXstaZoleeWrk
    HOTUban alkotó szigete alkotó lichet elegge nehez kinyirni ugymond csitelni voltam kenytelen portalon ki be maszkalas mivel nem gyogyitja magat fel mig en igen. Igazan semmi nem sebezte, levertem de kivancsi lennek van e jobb mod ra :)
  • Icebarney
    Sajna nem
  • IMYke2.0.0.0
    Eredeti a játékod?
  • Icebarney
    Valaki nem tud rá megoldást?
  • Galy
    ok, thx
  • [Jakuza]
    Ellatogatsz ide http://forum.rpgvault.hu/ es megkeresed az NWN forumat, levan benne irva minden, sot talalsz magyar PW cimeket is.
    De azt hiszem ebben a kis ismertetoben is az volt leirva.
    http://www.neverwinternights.hu/index.php?id=77
  • Galy
    a lényeg az lenne, hogy tudnám "kipróbálni" multiban a játékot
  • [Jakuza]
    Ez azert nem egeszen igy van, inkabb attol fugg, hogy a szerveren be van e kapcsolva a visszaellenorzes. A konfigfajlban kikapcsolhato.
  • ollie
    LoL, multi crack... Ilyen nincs. Legfeljebb akkor tudsz multiban warezolni, ha egy tört szerverre mész fel.
  • Galy
    hali!

nwn 1.66 multi crack valakinek nincs meg? :)
  • Faki
    Minap kedvet kaptam eme nagysikerü alkotáshoz, de amint elindítottam rendesen elkezdett akadni. Olyan mintha swapolna szanaszét. Nyomoztam erre-arra, aztán majdnem dobtam egy hátast :)) Angol fórumon azt írta egy skac, hogy az nwn nem szereti a Silicon Image SATA drivert és emiatt akad (azaz ha ilyen alaplapi sata vezrőre kötött vinyóra van telepítve). Felraktam egy IDE-s vinyóra és most hassít mint állat, ki érti ezt...
  • Icebarney
    A pályarészek közti töltés közben állandóan leáll és hibaüzenettel kilép. Esetleg más is tapasztalt ilyet?
  • Darkon
    UDv kerdesem lenne hogy kell multizni. Eredeti verziom van 1.66os patch fenn de nem enged be szobakba. Le kellene toltenem az osszes modult hogy jatszhassak???
  • Molnibalage
    És még valami. A Tourtured Hearts modult valaki végigtolta már? Baromi messze jutottam vele,csak a mentés az előző vinyóval elszállt. Odáig jutottam, hogy egy szakadékon nem tudtam átkelni. (14 szinű voltam, ha jól emlékszem.)Minden mást nagyából az alapszigeten és másik szigeten ahova át lehetett hajózni megcsináltam.(ennek kb. 10 hónapja...) Nem emsélné el valaki a sztori végét?(Nem muszáj pont ide írni, mert lehethogy más még végigtolja. Nekem nem hiszem hogy lesz mégegyszer türelmem és időm.)
  • Molnibalage
    Hali. Nincs valahol fennt a neten a küldetések teljesíésésnek a leírása? Nem azért mert nem tudom végigtolni, hanem 1-2 küldetést nem tudtam megcsinálni.

Pl. 1. fejezetben D. Red Tiger-nek nem találatam meg az anyja melltűjét.(Ophala kurtiznánjának a melltűje nem ua.)

2. fejezetben Sharwyyn-nnak nem találatam Nimfa hajat és nem csináltam meg a fémonidézést a két tesó bíráskodása előtt. Eddig ennyit nem tudtam megcsinlni. Már bentt vagyok Luskan-ban.
  • Thanatos
    azt tudom de a letöltések közül :) mgé midnig nem probáltam ki , lusta voltam felrakni nwn-t még :/
  • [Jakuza]
    A ket kiegeszito lemez kell az NWNnek.
  • Enigma62
    Hali! Szóval nekem is hasonló problémám volt,feltettem notira ment is rendesen!Egy darabig,utána véletlenszerűen kilépett a programból.Hosszas nyomozás állítgatás után úgy néz ki most stabilan megy.A lényeg:hangot a beállításoknál átállítottam szoftveresre
  • Thanatos
    jakuza, ha err ejársz akkor kérdés azzal a moddal kapcs amit ddo topicban mondtál: az összes pack meg midnek kell hozzá? vagy ha nem akkor melyikek? :)
  • Thanatos
    hmhm
  • NZiM
    Hali. Problemám a köv: Megcsináltam a mutamin kihivást, és amint kész valami miatt megtámadnak mikor visszatérek Tyr templomába. És az ott lévő csókát nem lehet megölni. Ugyanezvan ha bemegyek Kendarckhoz. Ez mitől van?
  • Braveheart
    nem olyan hangkártya van benne, csak sb pro és ms sound kompatibilis
    most kicsit pihentetem a dolgot, vmikor visszatérek még rá
  • [Jakuza]
    Mi van az nwn.ini fajlban nalad a 3D Provider= utan ?

Enyim kb igy nez ki.

[Game Options]
    Memory Level=1
    Memory Access=1
    [Sound Options]
    Music Volume=0.15
    Voice Volume=0.50
    SoundFX Volume=0.30
    DisableSound=0
    3D Provider=DirectSound3D Hardware Support
    Environment Effects=0
    Speaker Type=3
    2D3D Bias=1.50
    Environment Effects Level=0.60
    Number 2D Voices=16
    Number 3D Voices=16
    [Display Options]
    Width=800
    Height=600
    BitsPerPixels=32
    RefreshRate=100
    TexturePack=3
    SafeMovie=0
    FullScreen=1
    UseLargeFont=0
    [Config]
    FirstRun=0
    Connection=0
    NWLoaderDisplayTime=3
    [Video Options]
    VideoQualitySetting=3
    Enable HardwareMouse=1
    EnableEnvironmentShadows=1
    CreatureShadowDetail=2
    EnableGrass=1
    EnableFastGrass=0
    NumDynamicLights=8
    NumShadowCastingLights=3
    ShinyWater=1
    CreatureWindSetting=2
    EnableVisualEffectsHigh=1
    EnableSkyboxes=1
    AntiAliasing Mode=4
    Enable VSync=0
    Enable Truform=0
    Enable AnisotropicFiltering=0
    Gamma=1.000000
    Enable TextureAnimations=1
    Enable CreatureEnvironmentMapping=1

Itt is ki-be tudod kapcsolni az effecteket stb.

Esetleg probalkozhatsz meg az nwnconfig.exe fajlal hatha azon keresztul jobban betudod allitani a dolgokat.

Mondjuk en furcsalom, hogy egy ilyen notiban SB Pro hangkartya van mert szerintem mar evek ota nem gyartjak.
  •  Evil
    Igen más probléma lehet mert nekem 1.13ghz, 256mb ram, 4mb! videokartyas notin is fut igaz kicsit lassu a töltés de szépen megy gond nélkül...

Aztán egy másik notin amin mostanság játszom oasmi mint a tied 1.50 ghz , 512mb ram , inegrált 128mb os videokartya és gond nélkül megy.
    És mind2 tön fullos mind2 kiegészitös nwn van fent :)