Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
Hi , van egy elég nagy porblémám és ebbe segitségeteket kérném.. megvan a full nwn és hát amikor multi vagy singlében irogatok akor egyidöután valamiért semitse tudok csinálni oan mintha kifagyna de normálisan fut meg minden és ha windowst nyomok és viszalépek akor megint megy rendesen nemtudom hogy ez ellen mit lehet csinálni valaki másnak is van e ien amugy testvérem accountjában rendesen müködik meg minden probáltam uj felhasználonevet is csinálni de ottis roszvolt ezért gondolom hogy esetleg valami beállitás hiba van vagy iesmi... Amugy win xp m van és kicsit idegesit hogy beszélgetés közbe windowst kell nyomkodnom és néha 5 percen át nincs semi baja néha meg minden mondatnál... Nwn t is raktam ujra de azse segitett.. Nemtud valaki erre valami megoldást esetleg volt e már valakinél? elöre is thx

EqUiNoX
Haliho! Nem nagyon jársz mifelénk mostanság ;] Ezt a reg dolgot én sem értem, mire gondoltál?

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

EqUiNoX
Haliho! Nem nagyon jársz mifelénk mostanság ;] Ezt a reg dolgot én sem értem, mire gondoltál?

Luskanban harcol két fickó, az egyik valami lovag szerû a másik meg a csatornákban lakik! utóbbit meg kellene ölnöm de nem jutok el hozzá! Lemegyek a csatornákba és valami nekromanták vakernak ott! Néhányat kinyírok de néhány meg sem támad és én sem tudom õt! Van itt egy ajtó ahova nem tudok bejutni mert kulcs kellene! Hol találom a kulcsokat?
Amúgy milyen regrõl beszélsz?
Egyhangú döntéssel nyertem. Beszéltem Lodarral(a kocsmában van, és mindig piára hívnád meg), az egyik tanuval, aki elárult egy titkot (persze elõtte a karizmát fel kellett tornásznom), és ezzel sima ügy volt a tárgyalás. Nagyon egyzserû, de mire rájöttem😊
Magic Boy
Egyszerü nyerni!
1.Mindenkivel beszélni kell(nemszabad vesztegetni)és meg kell gyógyítani a sérült harcost(ha tudod)!
2.A tárgyaláson nemszabad a piárol beszélned csak akkor,ha a vádló hozza fel és be kell fejezni amilyen hamr lehet/felajáljas(persze csak akkor,ha te álsz nyerésre!<#ravasz1>)!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

én mindig vesztettem
aztán hagytam annyiban
de valaki nem tudná kiimprotálni a regjeit????
plíz...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Magic Boy
Hány fákjád és hány kardod/üreskezed volt?

Jajj de fasza! Sikerûlt megoldanom és kaptam több mint 1200 XPT😄
Szevasztok! Nekem csak egy kis problémám lenne. Nemrég kezdtem újra a neverwinter az alapmodultól, azért, hogy most kifacsarjak minden létezõ XP-t a játékból. De egy mellékküldetést nem tudok megoldani: méghozzá azt, amit a harmadik fejezetben tyr papja, Neurik ad nekem - legyek védõügyvéd egy tárgyalásban. De soha nem tudom megnyerni! És ez baszottul idegesít😊
Nagyon örülnék, ha valaki segtene! Elõre is köszönöm!
ja amúgy helló Fred régen láttalak

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

miután jártál a kertben,megkaptad azt az idõkristályt,vissza kell menni a romba
a rom területén van 3 gólem õrizte szoba, oda most nem tucc bemenni
van viszont(a térkép jelöli is neked) 2 sun dial
odamész az egyik sun dialhoz,aktiválod az idõkristály varázslatát,aztán rákattintasz a sundialra
ennyi

lenne egy olyan gondom hogy:
régebben megkaptam a neverwintert,feltettem,aztán újratettem a windowst is
az original cd-t nem tom megint megszerezni,és ahhoz hogy feltudjam rakni a kiegeket,be kéne regelni
valaki nem tudná kiimportálni a regeket és elküldeni emailben?
vagy az is jó lenne ha valahonnan le tudnám szedni(csak nem találtam)
elõre is kösz

EqUiNoX
Mert az egyik egy sima peccs az aktualis verziorol az ujra, a masik egy kritikal update, az barmelyik verziorol peccsel a legujabbra. Mindig a kritikalt erdemes leszedni, ha csak nem modemes vagy, amikor is a kritikal merete miatt megfontolando a letoltese.

Üdv!Tudnátok segíteni nekem a 3.fejezetben vagyok, annál a résznél amikor vissza kell menni az idõben a napóránál vagy mifenénél.NOs hiába megyek rá az idõkrisztályra és hiába aktiválom nem akar visszavinni a múltba. Olyasmit ír, hogy nem vagyok a sundial-on, vagy vmi ilyesmi.Most hova kell állni, hogy tudjam használni?Már mindenhol próbáltam és semmi.
Hát kösz szépen nem értem pedig a gamestar ujság melékletérõl szedtem le.
Csak van ezen a fórumon egy két normális ember.

Hát nem tudom, most jött ki az 1.66 patch és .exe fájl. De ha elindítod a játékot és ráklikkelsz a Update gombra megcsinál mindent amit kell.
Hát elégi bunkó vagy te kisapám.Semilyen exe nincs a neverwinter javitása
nwn_pc_english_from1286756_to1296758.rtp egy ilyen fájl.

Eye-scream
Talán azért nem válaszolt senki, mivel másnak nem volt ilyen, és nem tartották szükségesnek külön-külön beírogatni, hogy "nem tudom".
A patchet nem kell sehova másolni, elindítod az exe filet és magától felteszi. Ha biztonsági másolatot használsz akkor szükséged lesz a megfelelõ crackre innen.
Ez nem hiszem hogy olyan észvesztõen bonyolult, és ha utánanézel a neten akkor cirka 10 perc alatt rájöhettél volna, és nem mutatkoztál volna be itt mindenkinek mint rekordméretû bunkó.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Erre egybõl válaszolsz mi

Mayday
Ellentetben Veled...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

fasza gyerek vagy imike

IMYke2.0.0.0
Fakultatív az olvasása - megleszünk nélküled is! <#mf1><#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ilyen szar fórumot se látam.

Szevasztok olyan gondom van hogy a 2 fejezetben vagyok és szintet léptem de
a legvégén amikor összegzés van nem fogadja el nem csinál semit.Próbáltam
javitást felrakni de nem tudom hova kell másolni a javitást.Vagy ha nem eredeti nem lehett javitani??

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

IMYke2.0.0.0
Azt mindig érdemes Basic-en hagyni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csak egy ötlet: vedd le a hardveres hanggyorsítást az option menüben.

War. War never changes.

Igen! Egy FX 5700.
google szerint , valami nvidia fx5700 kutyu

ollie
ez milyen kártya?

Szia!

Gondolod, hogy az megoldaná? Dehát az mostanában jött ki, nem? ez a kártya meg asszem 2003 évvégi debütálás.
Persze, köszi, megpróbálom, más 5let nekem sincsen. Õõõõ...ahhoz kell nocd peccs?
1.66 peccs?

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Egy ASUS V9750 kártyám van, amin elég jól elzötyög minden régi és újabb game. De a NWN egyszerûen játszhatatlan vele. Szaggat, mint atom, pedig a játékban már minden graph beállítást a minimálra tettem. sõt a readme szerint a grafikai igény jóval az alatt van, amit a kártyának tudni kell. Dirx 9.0 fenn van, 1.65 peccs is. És XP oprendszeren fut.

Tunátok segíteni, hogy (a "vegyél másik kártyát"-on kívül)van é megoldása a dolognak, vagy felejtsem el a játékot.

elõre is köszönöm:
Izmael
Fenrir
zsír kis játék meg kell hagyni, alig várom már a 2-õt

A halál csupán a kezdet...

GanXstaZoleeWrk
erre nem is gondoltam 😊 akkor 1 gondal kevesebb, amikor én tartottam ott, akkor külön kellett vmi fix. vagy béta pach.

GanXstaZolee#2709

IMYke2.0.0.0
Többek közt ezért is adták ki <#eplus2>

Köszi, az 1.66-os patch valóban megoldotta! <#vigyor5>
GanXstaZolee
van rá pach keress rá bioware oldalán, vagy rpg.hu nwn forumon is van róla info.

Hi!
Van egy kis problémám a SoUval. Amint elérek a Chapter 2-be, a játék elkezd akadozni, és fél perc elteltével teljesen lefagy. Ha a bevezetõ videót végignézném, már alatta, ha átugrom, a játék kezdete után nem sokkal. Az alapjátékot rendesen végigjátszotta, és a HotU 2-es Chapteréig sem volt eddig lefagyás.
Megpróbáltam új játékot kezdeni a SoU Chapter 2-tõl, de ugyanígy lefagyott.
Minden CD-m eredeti.
Tudna valaki segíteni, hogy ezt mi okozhatja és hogyan lehet megoldani?
Köszi!
Magic Boy
Nem!
Nincs pénzem(most kezdtem dolgozni 1-én)!

IMYke2.0.0.0
Hát nem vetted meg a Deluxe-ot?

Magic Boy
Kijött az 1.66-os pach!
Remélem a Crack is készülget!

[Jakuza]
En nem tom hol keresed, en mar nem az NWN keresojet hasznalom regota, hanem az ASE-t.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bakutyin
Az egy nagyon baba kis szerver, ajánlom próbálja ki mindenki...Korrekt.

Mindig aktiv, akkor v nagyon vak vagyok v nem jo helyen keresem.
Tehát PW Story, és a MODUL NAME résznél keresem h Legendak Foldje v nem?

[Jakuza]
Mindig aktiv. Az oldalan te is mindent elersz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Jelszot igenyelni kell a Legendak Foldje weblapjan.
Accounthoz kotott a belepes tehat mas jelszavaval semmire se mennel.