Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
1.Mindenkivel beszélni kell(nemszabad vesztegetni)és meg kell gyógyítani a sérült harcost(ha tudod)!
2.A tárgyaláson nemszabad a piárol beszélned csak akkor,ha a vádló hozza fel és be kell fejezni amilyen hamr lehet/felajáljas(persze csak akkor,ha te álsz nyerésre!<#ravasz1>#ravasz1>)!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
aztán hagytam annyiban
de valaki nem tudná kiimprotálni a regjeit????
plíz...
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Nagyon örülnék, ha valaki segtene! Elõre is köszönöm!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
a rom területén van 3 gólem õrizte szoba, oda most nem tucc bemenni
van viszont(a térkép jelöli is neked) 2 sun dial
odamész az egyik sun dialhoz,aktiválod az idõkristály varázslatát,aztán rákattintasz a sundialra
ennyi
régebben megkaptam a neverwintert,feltettem,aztán újratettem a windowst is
az original cd-t nem tom megint megszerezni,és ahhoz hogy feltudjam rakni a kiegeket,be kéne regelni
valaki nem tudná kiimportálni a regeket és elküldeni emailben?
vagy az is jó lenne ha valahonnan le tudnám szedni(csak nem találtam)
elõre is kösz
Csak van ezen a fórumon egy két normális ember.
nwn_pc_english_from1286756_to1296758.rtp egy ilyen fájl.
A patchet nem kell sehova másolni, elindítod az exe filet és magától felteszi. Ha biztonsági másolatot használsz akkor szükséged lesz a megfelelõ crackre innen.
Ez nem hiszem hogy olyan észvesztõen bonyolult, és ha utánanézel a neten akkor cirka 10 perc alatt rájöhettél volna, és nem mutatkoztál volna be itt mindenkinek mint rekordméretû bunkó.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a legvégén amikor összegzés van nem fogadja el nem csinál semit.Próbáltam
javitást felrakni de nem tudom hova kell másolni a javitást.Vagy ha nem eredeti nem lehett javitani??
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
War. War never changes.
Gondolod, hogy az megoldaná? Dehát az mostanában jött ki, nem? ez a kártya meg asszem 2003 évvégi debütálás.
Persze, köszi, megpróbálom, más 5let nekem sincsen. Õõõõ...ahhoz kell nocd peccs?
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Egy ASUS V9750 kártyám van, amin elég jól elzötyög minden régi és újabb game. De a NWN egyszerûen játszhatatlan vele. Szaggat, mint atom, pedig a játékban már minden graph beállítást a minimálra tettem. sõt a readme szerint a grafikai igény jóval az alatt van, amit a kártyának tudni kell. Dirx 9.0 fenn van, 1.65 peccs is. És XP oprendszeren fut.
Tunátok segíteni, hogy (a "vegyél másik kártyát"-on kívül)van é megoldása a dolognak, vagy felejtsem el a játékot.
elõre is köszönöm:
Izmael
GanXstaZolee#2709
Van egy kis problémám a SoUval. Amint elérek a Chapter 2-be, a játék elkezd akadozni, és fél perc elteltével teljesen lefagy. Ha a bevezetõ videót végignézném, már alatta, ha átugrom, a játék kezdete után nem sokkal. Az alapjátékot rendesen végigjátszotta, és a HotU 2-es Chapteréig sem volt eddig lefagyás.
Megpróbáltam új játékot kezdeni a SoU Chapter 2-tõl, de ugyanígy lefagyott.
Minden CD-m eredeti.
Tudna valaki segíteni, hogy ezt mi okozhatja és hogyan lehet megoldani?
Köszi!
Nincs pénzem(most kezdtem dolgozni 1-én)!
Remélem a Crack is készülget!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tehát PW Story, és a MODUL NAME résznél keresem h Legendak Foldje v nem?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Accounthoz kotott a belepes tehat mas jelszavaval semmire se mennel.