Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld kikapcsolni a video menüben a shiny watert, talán segit.
Tudna valki segíteni?! Van egy kis problémám. Most a Hotu-val nyomulok (végre van magyarosítás), ám most ökörködik a játék. Nem tudok menteni. Akárhányszor próbálom, mindig elmegy úgy a háromnegyedéig a csík, majd kilép a játékból, mert "hibát észlelt". Jelzem a betöltés is hosszabb folyamat lett, 2 percet várnom kell, mire betölt. Tudna valaki segíteni? Elõre is köszi! A gépen minden más faszául mükszik, szóval nem tudom mi van.
 Evil
Valaki pls küldje el nekem ezt: http://www.damned-clerics.org/nwn/headfix-full.rar
Rpgvaulton volt a link csak az oldal megszünt és nekem meg kellenének ezek a fejek ha valakinek megvan és elbirja küldeni: [email protected] -ra nagyon megköszöném elöre is thx <#integet2> (gondolom csak megvan valakinek itt) 😊

Valaki letudná írni, hogyan lehetne LANon játszani originál CDKEYek nélkül?
ollie
Ja, utánanéztem én is. Viszont van még egy prémium modul, az a Pirates of the Sword Coast.

Besz
Én úgy tudom, hogy a Kingmaker mellett a ShadowGuard és a Witch Wake modulokat is tartalmazza az ISO fájl. Ez magyarázza a nagy méretet.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

IMYke2.0.0.0
Nagyjából 70-80 MB-ot vonj le a méretébõl - ez az ISO szabvány sajátossága...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
A Kingmaker mitõl ilyen nagy? Csak egy rövid modul, nem?

IMYke2.0.0.0
Neverwinter Nights - Classic - 3CD:
1. CD: 294 MB
2. CD: 490 MB
3. CD: 578 MB

Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark: 661 MB (isoban)
Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide: 559 MB (isoban)
Neverwinter Nights: Kingmaker: 273 MB (isoban)

Összesen: ~ 2855 MB

Most már megnyugodtál?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

most arra vagy kíváncsi, hány CD a játék? mert számomra nem egyértelmû a kérdés 😊
Sziasztok, egy kerdesem van: mekkora instalalatlanul(pl. cd-n0 a jatek?

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

THX !

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Fenrir
a hotu peccset

A halál csupán a kezdet...

Szevasztok !

Új vagyok még a témában és lenne egy kérdésem , ha felteszem az alapot meg a két kieget (Deluxe Edition) melyik patchet szedjem le , Vagy kell mind a három ? A Bioware-nél találtam mind a háromhoz külön patch-et ... <#nemtudom>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

GanXstaZoleeWrk
van full magyarítás ugyhogy esek neki HOTUnak végre 😊

GanXstaZolee#2709

andriska
Újraraktam az egészet:alap+SOU+HOTU és 1.66HOTU patch és van hang..
Viszont nem crackeltem.

Jó estét 😊

nekem megvan Eredetibe a Never meg 2 kiegészítõje. de már nem jáccom vele mert uncsi esetleg ha valakit érdekelne eladnám nagyon olcsón vagy becserélném Track mania sunrisra vagy nemtom mire 😊 ha érdekel valakit irjon mailt! [email protected] na jó éjt all
andriska
Egy config.ini-t talátam,amit töröltem is,de továbbra sincs hamg 😞

Ferro
... töröld a configokat!

andriska
Amikor indítom a játékot még van.
De nem engedi beállítani a hangcsatornát sem..

Ferro
Máshol van?

Ferro
Ejnye bejnye! 😄

Mindenesetre az általam leírtak akkor is mûködnek csak nem indul el utána a gém! 😄DD

andriska
Valakit megkérek segítsen,hogy miért nincs hang!

IMYke2.0.0.0
Warez változata van - nem vette meg a Deluxe Edition-t... <5.990 Ft>

Ferro
Felteszed az alapot és rá a kiegeket! Ezután elindítod az updatert és már meg is vagy!

Szabi84
Vagyis a kiegészítõ nincs meg!:-)

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Én épp ma tettem fel a Neverwintert a magyarítás miatt. Felraktam a gamét majd az 1.66-os patchet és az 1.66-os NoCD patch-t. Probléma nélkül megy. A kiegészítõhöz nemtudok hozzászolni az nem megy.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ha nem, akkor probáld meg használni a keresõt a lap alján <#papakacsint>

Ha valami ilyesmire gondoltál...

Légyszi írja le valaki,hogy hogyan kell feltenni(és melyiket)a patcheket a fõ játékhoz és a 2db kieghez.Meg van most a full honosítás is mindhez és arra lennék még kiváncs,hogy megy e bármelyik patchel a magyarítás.Elõre is köszönöm!<#conf>
ollie
1 kör szerintem 6 forduló (1 perc = 1 kör, 10 mp = 1 forduló), de már volt errõl szó mostanában, nemde?

Evil
Hát az anyira nemérdekel de azse rosz téma mert ameik serveren játszok ott van Paci a haladási sebesség felgyorsitására meg Hastes nyilpuskát is használok szoval elég gyoris vagyok a legnagyobb gondom hogy a spellek egyrésze forduloban van és azt szeretném tudni hogy menyi ideig maradnak fent és egyéb 😊

És még nem esett szó a haladási sebességrõl, a kasztok, fajok, skillek fügvényében sem 😛

Evil
Hát ez nemtul kielégitö válasz <#idiota>
Valaki más nemmondaná meg hogy egy fordulo hány kör? abol már minden további számitást eltudnák végezni <#finom>

<#eplus2>
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik file-ok (kiterjesztés mondjuk)tartalmazzák a karakterek hangjait? Én ugyanis nem custom voice setet akarok létrehozni, hanem csak kellenének a hangok belõle. (Sajna a játék már nincs meg szóval nem tudom a játékból rögzíteni.) de talán meg tudom szerezni a hangokat csak a bibi az, hogy nem tudom, hogyan keressem

Evil
es a fordulo az menyi is? az kimaradt 😊

<#worship><#nemtudom>
Fenrir
mivel õ sem tudta hogy 2 perc 1 óra és nem 1

Fenrir írta: "szóval tegyük fel hogy körönként 1-et ütök rád a kardommal, akkor 10x tudok rádütni 1 óra alatt?

lol, sztem ez nem lesz jó"

Erre írtam én, hogy számold újra pls. Erre jött a lebaszás Jakuzától, hogy marhaságokat beszélek
Fenrir
nah akkor még1x és utoljára

1 kör = 6mp

10 kör = 60 mp = 1 perc

1 perc = fél óra

2 perc = 1 óra a játékban

ennél egyszerûbben nem tudom már leírni

és igen, ha 10 kör alatt 10-et üt akkor az fél óráig tart...

lol
azzal beszéltem marhaságokat, hogy azt mondtam, számold újra? okééééé 😛
szal ha körönként üt 1-et, akkor 10 körben mennyit is üt? és ha 10 kör 1 perc, akkor 1 perc alatt mennyit is üt? és akkor az nem 1 óra ugye? akkor miért is 10-et üt 1 óra alatt? ha fél óra 1 perc, akkor 2 perc 1 óra, nem?
de hagyjuk, biztos nektek van igaaztok, nem akarom ilyen hülyeséggel teleflémelni a topicot.
EqUiNoX
Nehéz szülés volt ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Evil
Na akor végülis sikerült megtudnom hogy:
6mp az egy kör 10 kör az 1 valos perc és az a perc fél orának felel meg a játékban.

thy mindenkinek.<#nevetes1><#buck>

(persze azthittem hogy ez csak egy hozzászolásos dolog lesz ahol leirja valaki de ugylátszik ittse volt teljesen egyértelmü)<#idiota>

[Jakuza]
Te marhasagokat beszeltel.
Mert meg megszorozni se tudtad a szamokat.
Nalunk 6mpx10 az 60masodperc ami ugyebar 1 perc.
Es 1 perc a jatekban fel ora.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

erre céloztam én is, de egybõl lehurrogtak. érzékeny lelkivilágomba csúnyán beletiportak 😄DD
Fenrir
és még ott van a szintje utáni támadásbónuszok, pl 3/2, 2/1, 5/2...

[Jakuza]
Skill es hatas fuggo.
Ertem most a tulajdonsagot az alatt, hogy ugye haste hatasa alatt, gyorsabb minden tevekenyseg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Yeltzin
mondjuk egy íjásznak simán belefér 6mp-be, a varázsló más tészta, de asszem nem is támad minden körben feltétlenül.... egy harc azért pörgõs dolog, ahogy én látom, de tény, hogy nem az ADnD tölti ki az életemet 😊

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

[Jakuza]
Igy igaz.
S mivel ez a PCs jatek ami talan a legjobban hasonlit a szerepjatszashoz, kompromiszumok nelkul nem lehetett atultetni a PCre a szabalyokat.
Amugy is a szabalyoknak folyamatosan valtozniuk kell, hogy nelegyenek elavultak.
Az ilyen dolgok felett elkell siklani.
A jatek elvezete a lenyeg, nem pediglen az, hogy ilyenekbe belekosson az ember.