8396
-
#7516 Nem tudom pontosan hogy működik a D&D3E-ben ez a multikaszt dolog. Teljesen összekavarták az AD&D2E-hez képest.
Itt van valami bűntetés, ha a 2 kasztod szintjeinek különbsége több 1-nél, de asszem csak nem embereknél. Utána kéne olvasni. -
Nimandi #7515 Köszi!
Kipróbáltam a pap szintlépést, de ahogy megtettem, az állat társam hopp, eltűnt. ,) Pl. ő mikor lesz újra elérhető? Ha mondjuk 2. szintű papként újra vándor szintet lépek? Akkor vándor/pap 7/3 leszek, és lépkedhetek tovább vándorként, miközben néhány pap varit tudok használni?
-
timong #7514 Szerintem 1 classal is simán végig lehet élvezetesen játszani. Én már nyomtam Sorcerer és Druiddal, mindkettő tetszett. Hanchmanekkel pedig azt is megnézheted hogy kb. mit tud egy másik class.
A multiclassal megmaradnak az adott szinten elért skilljeid, tehát nincs ezzel gond. Próbáld ki, és töltsd vissza, ha nem tetszik. :) -
Nimandi #7513 Hát ja, nekem sem vette meg senki karácsonyra. :)
De jobb is így, most fillérekért meglett az NWN1, és még egy évig elleszek vele, meg a kiegészítőivel, modjaival.
Viszont van egy kérdésem.
Szóval nem vagyok nagy szerepjátékos, így egy csomó adat, módosító kicsit még homályos nekem, melyik mennyire fontos, ilyesmi.
Elindítottam egy karit, egy ember vándort, amilyen pontokat kapott, azzal rögtön (szokás újradobálni pl?).
Már 6. szintű vagyok, és elgondolkodtam, hogy mit jelent a multikaszt. Annyira megéri, vagy karakter pontjaitól függ? Pl. néztem a bárdot, de ahhoz kevés a karizmám. Az ügyességem magas, hirtelen nem is tudom, a pap vagy a varázsló használja azt, de mi van, ha a 6. szint után 1. szintű pap leszek? 6. szintig kell fejlődnöm, hogy újra legyenek vándor képességeim? Vagy ha két szintet lépek papként, utána újra léphetek vándorként? Érdemes egyébként multikasztolni, vagy az már a profiknál éri csak meg, akik jól tudnak balanszírozni, a játékot végig lehet játszani élvezetesen egykasztúan is?
Köszi előre is! -
#7512 A 2-vel még nem, mert nincs meg sajna -
Nimandi #7511 Hátha még aktuális. :)
Szóval az Igazság csarnokában, ott, ahova a portálkő teleportál, van egy medence, onnan ki lehet szedni az elveszett küldetéstárgyakat. Nekem még nem veszett el semmim, így nem tudom, mennyire hatékony.
Egyébkén játszik még valaki ezzel a játékkal, vagy már rég mindenki a 2-vel nyomul? -
kobra223 #7510 hello lenne egy gondom hogy neverwinter városában a félsziget negyedben beszéltem azzal csajjal aki azt a küldit adta hogy hatoljak be a börtönbe. a börtönben az agy zabálót meg öltem de másik hogy visszamentem jeletést adni neki azt mondja hogy szerezzek bizonyitékot vissza a börtönbe és a maradvány sehol nem tudom most mit évő legyek -
Lacika 79 #7509 gyári game-hez adnak :P -
Robiii #7508 A Newerwinter Nights 2- höz hol találok cd kulcsot? segítsen valaki. -
neonx #7507 Sziasztok valaki tudna segíteni feltelepítettem újra az Nw egyet kieget meg mindent és az 1.66 patch-et is. Mikor indítanám a játékot újraindul a gépem!
Valaki tudná mi a baj?
Gépem?
Core2 1.8
2g ram
7950 vga -
#7506 Köszi, csak ennyit akartam tudni. -
#7505 Általában így van. Olyan sok párbeszéd van a játékban, hogy nem lehetett mindet a valóságban végigmondatni szinkronszinészekkel. -
#7504 Ja, azt nem is olvastamAmúgy nekem is úgy van, persze ez még mindig nem zárja ki a hibát. próbálkozz patchel és hangkártya driver frissítéssel. -
#7503 Oké, de azért ez nem olyan bonyolult kérdés. Tényleg, Te nem tudod rá a választ? Mármint, hogy a hang csak az első pár mondat erejéig van a párbeszédekkor a játékban, vagy csak valami nálam lévő hiba? -
#7502 Biztos azért mert már megjelent a második része a játéknak, nem? -
#7501 Senki nem látogatja már ezt a topicot??? -
#7500 No #7499-re senki? -
#7499 Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a játékban a beszélgetésekkor mindig csak az első mondatnek van hangja a többinek már nincsen. Csak azért kérdezem, hogy ilyen a játék, vagy nálam van valami gebasz? -
#7498 Mivel soha nem játszottam az első résszel single playert csak multit ezért m a elkezdem végigjátszani. Remélem lesz, majd aki segít, ha elakadtam: D
remélem a drudia ne lesz rossz választás :)
-
Braveheart #7497 A csatornákban, a révész előtt. Egy csomó bogár lesz a bejáratánál, bent meg egy koporsó lesz. -
Charmed #7496 Valaki megmondaná, hogy hol találom a dokkoknál lévő Never sírt? -
#7495 Hm. pedig úgy emlékesztem, mind1.:-D -
#7494 Ne vitatkozz,csak konnyu pancelban. :P
Dual-Wield (From Neversummer 4 Wiki)
Type of Feat: Class
Prerequisite: Ranger 1
Required for: None
Specifics: When the character is wearing light armor or no armor, he gets all the benefits of having the Ambidexterity and Two-Weapon Fighting feats. While wearing medium or heavy armor he loses these benefits.
Use: Automatic
-
#7493 egyébként asszem hogy könnyű és közepes páncélban van kétkezes harc a rangernek. -
#7492 Olvasgasd a kezikonyvet, bent van a telepitett jatek Docs konyvtaraban.
Abban le van irva minden. -
#7491 Nomeg a varázsatokról egy büdös szó nincs írva.
[Jójó tudja hogy a ranger nem varázsló class de szeretné kihasználni a karija minden képességét] -
#7490 Azt azert nem artott volna az osszefoglaloba beleirni, hogy a ketkezesseg es a hozzatartozo feateket csak akkor kapja meg a Ranger, ha konnyupancelban van.
Kulonben nem. -
#7489 Hmm, ha jól emléxem minden karakter szintlépésnél egyel több varázslatot tudsz memorizálni, de lehet, hogy 2 szintenként. -
#7488 Minden varázslat szintnél (4,8,12,16 kari szint) vagy minden karakter szintlépésnél nől eggyel? -
#7487 Feltettem mindent már minden megy csak valami oknál fogva, mindig kifagy a játék!!
ATI radeon 9600xt 128megas kártyám van
Hammervale szerver megy még? Nem tudtam csatlakozni a serverre :(
-
#7486 Kipróbáltam, elég jónak tűnik.
Sőt, megvettem az Infinite Dungeons-t is, az is profi. Csak az a baj, hogy még a játékállás töltéséhez is kell netkapcsolat, mert ellenőri, hogy jogosult vagy e játszani vele, ami elég gáz. -
KH #7485 Apropó, ollie, kipróbáltad azt az új premium mod(nak készült) cuccost?
milyen volt? -
#7484 Szintenként egyel fog nőni a memorizálható varázslatok száma, és 2 vagy 3 szintenként kapsz erősebb szintű varászlatokat.
A ranger nem varázsló. Ha mindenképpen a mágiára karsz gyúrni, akkor válassz ezek özül: mage/sorcerer/priest/druid -
#7483 azt tudom hogy mikor kapok spelleket, nekem az a bajom haogy egyszerre csak egyet tudok kiválasztani, és ha cserélni akarok akkor pihennem kell.
Amikor megnyitod a spellbookot, van két ablak. A balban van az összes isemrt spell, a jobbban meg az aktuáisak. No nekem az a problémám hogy a jobb ablakba csak egyet tudok áthúzni.
erre lennék kíváncsi, hogy ez később fog e nőni? -
KH #7482 ezt láttad?
ranger
no, de mindegy, kapsz még majd varázslatokat
hmm, mágia ellenállás, no, ezt speciel nem tudom, lehet hogy tárgy, spell (de nem kószának) van olyan...
-
#7481 Volna még 2 kérdésem:
1.:Végre volt időm jáccani, és elértem a level 4-et a rangeremmel, így már tudok varázsolni. Az az egyedüli problémám, hogy csak egy spellt tudok bekészíteni. Ez a szám később nőni fog? Mikor, és milyen ütemben?
2.:Hogyan tudnám növelni, illetve mi befolyásolja a mágia ellenállásomat? Mert a mágus boss-okkla igencsak meggyűlik a bajom.
A karatker lapon: Mágia ellenállás 0
Valamire rá kell gyúrnom, vagy egy tárgy tudja növelni ezt az értéket? -
#7480 Annak a CEPnek jonak kell lennie.
Ugye feltetted a ket kiegeszito lemezt is ? -
#7479 mondanál egy jó linket ahonnan letudom tölteni a jó cep filet ? -
#7478 mondanál egy jó linket ahonnan letudom tölteni a jó cep filet ? -
#7477 cepv152 ez van 145.2 meg ?