Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rpgvaulton volt a link csak az oldal megszünt és nekem meg kellenének ezek a fejek ha valakinek megvan és elbirja küldeni: [email protected] -ra nagyon megköszöném elöre is thx <#integet2>#integet2> (gondolom csak megvan valakinek itt) 😊
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. CD: 294 MB
2. CD: 490 MB
3. CD: 578 MB
Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark: 661 MB (isoban)
Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide: 559 MB (isoban)
Neverwinter Nights: Kingmaker: 273 MB (isoban)
Összesen: ~ 2855 MB
Most már megnyugodtál?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Új vagyok még a témában és lenne egy kérdésem , ha felteszem az alapot meg a két kieget (Deluxe Edition) melyik patchet szedjem le , Vagy kell mind a három ? A Bioware-nél találtam mind a háromhoz külön patch-et ... <#nemtudom>#nemtudom>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
nekem megvan Eredetibe a Never meg 2 kiegészítõje. de már nem jáccom vele mert uncsi esetleg ha valakit érdekelne eladnám nagyon olcsón vagy becserélném Track mania sunrisra vagy nemtom mire 😊 ha érdekel valakit irjon mailt! [email protected] na jó éjt all
Mindenesetre az általam leírtak akkor is mûködnek csak nem indul el utána a gém! 😄DD
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha valami ilyesmire gondoltál...
Valaki más nemmondaná meg hogy egy fordulo hány kör? abol már minden további számitást eltudnák végezni <#finom>#finom>
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik file-ok (kiterjesztés mondjuk)tartalmazzák a karakterek hangjait? Én ugyanis nem custom voice setet akarok létrehozni, hanem csak kellenének a hangok belõle. (Sajna a játék már nincs meg szóval nem tudom a játékból rögzíteni.) de talán meg tudom szerezni a hangokat csak a bibi az, hogy nem tudom, hogyan keressem
lol, sztem ez nem lesz jó"
Erre írtam én, hogy számold újra pls. Erre jött a lebaszás Jakuzától, hogy marhaságokat beszélek
1 kör = 6mp
10 kör = 60 mp = 1 perc
1 perc = fél óra
2 perc = 1 óra a játékban
ennél egyszerûbben nem tudom már leírni
és igen, ha 10 kör alatt 10-et üt akkor az fél óráig tart...
A halál csupán a kezdet...
azzal beszéltem marhaságokat, hogy azt mondtam, számold újra? okééééé 😛
szal ha körönként üt 1-et, akkor 10 körben mennyit is üt? és ha 10 kör 1 perc, akkor 1 perc alatt mennyit is üt? és akkor az nem 1 óra ugye? akkor miért is 10-et üt 1 óra alatt? ha fél óra 1 perc, akkor 2 perc 1 óra, nem?
de hagyjuk, biztos nektek van igaaztok, nem akarom ilyen hülyeséggel teleflémelni a topicot.
6mp az egy kör 10 kör az 1 valos perc és az a perc fél orának felel meg a játékban.
thy mindenkinek.<#nevetes1>#nevetes1><#buck>#buck>
(persze azthittem hogy ez csak egy hozzászolásos dolog lesz ahol leirja valaki de ugylátszik ittse volt teljesen egyértelmü)<#idiota>#idiota>
Mert meg megszorozni se tudtad a szamokat.
Nalunk 6mpx10 az 60masodperc ami ugyebar 1 perc.
Es 1 perc a jatekban fel ora.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ertem most a tulajdonsagot az alatt, hogy ugye haste hatasa alatt, gyorsabb minden tevekenyseg.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
S mivel ez a PCs jatek ami talan a legjobban hasonlit a szerepjatszashoz, kompromiszumok nelkul nem lehetett atultetni a PCre a szabalyokat.
Amugy is a szabalyoknak folyamatosan valtozniuk kell, hogy nelegyenek elavultak.
Az ilyen dolgok felett elkell siklani.
A jatek elvezete a lenyeg, nem pediglen az, hogy ilyenekbe belekosson az ember.