8396
-
#7556 Nagy nehezen rájöttem a probléma megoldására: ki kell kapcsolni a messengert...ha vkit érdekel :) -
#7555 Nem eredetim van, és ha az is lenne sem szeretném újrakezdeni, mivel már így is eljutottam egy darabig, annyi erőm meg nincs, hogy megint elpampogjak az alap kampánnyal. Az viszont tény, hogy ha újraindítok, akkor utána egy darabig jó. Az nem lehet, hogy elkezd megtelni a memória és azért van ez, mondjuk lehet hülyeség amit mondok :D. -
#7554 nemtudom mi lehet a gyógyír, viszont ha eredetid van, menj fel netre, kreálj egy játékot, rakj rá passwordöt és játsz ott.
a netserver ideje miatt semmi sem történhet meg gyorsabban, mint ahogy szabadna
és észre sem fogod venni, hogy neten játszol, ugyanúgy menthetsz meg minden. -
#7553 Nem tudom, de a konfigom nem lehet neki túl jó, mivel ugyanezzel a konfiggal toltam egy éve hibamentesen. Viszont arra rájöttem, hogyha frissen indítom a gépet vagy újraindítok és egyből nevert kapcsolok, akkor minden megy jól egy olyan 20-60 percig (helyzettől függően), és utána bekattan, megint felgyorsul. Keményen teszteltem ma állítgattam össze-vissza a grafikát, felbontást stb, de fogalmam nincs, hogy mi lehet a baja. Rejtély....
Ini-ben mit kellene megnéznem/állítanom? -
#7552 Egen lemaradt egy par szo bocs xd
de a lenyeget sikerult megfejteni :D -
#7551 Arra gondolt, hogy tul jo a konfigod, es alap beallitasokkal nagyon gyors a jatek. A vsync-et bekapcsolva "lassitottal" rajta. Ez volt a teoraja, ha jol vettem ki. (bar szerintem veletlenul a "jo" utan kimaradt egy szo)
Az nwn.ini-ben szetneztal mar? -
#7550 Ne hari, de ezt most nem értem. :)) Amúgy újrarakás után sem jó, illetve ugyanazt a tünetet produkálja...ki érti ezt... -
#7549 nem lehet hogy túl jó a és ezért működött a v syncnél ?? -
#7548 Basszus egy rövid időre jó volt. Bekapcsoltam a Vsync funkciót és ment szépen ahogy kell neki. Egy idő után viszont visszatért ez a hiba, kikapcsoltam vsync-t, után megint be, de most már nem oldotta meg a helyzetet. Éppen rakom újra, kiváncsi vagyok, mi lesz... -
Chipii #7547 Próbáld újrarakni nulláról, más ötletem nincs. Nekem teljesen jól megy az alap kampány. -
#7546 Legfrissebb patch fent van. Nem netem próbálok játszani, hanem az alap never egyes/bevezető modulja ez. Szal ez nem a lag miatt van. Én azért is lepődtam meg, mert ugyanezen a konfigon, ugyanezzel a beállítással toltam végig vagy 1 éve és akkor tökéletes volt minden. -
Chipii #7545 Több mint furcsa, amit irsz. Próbáltad legfrisebb patch-et is rárakni? Meg ami nem mindegy, neten próbáltad ezt? Ott lehet esetleg ilyen lag-effektust tapasztalni, ha nagyon rossz a kapcsolat a szerverrel. -
#7544 Újrakezdtem a játékot, megint felpakoltam minden kieget stb. Szépen kreáltam egy új karit, kezdeném el a játékot és hát az a gond vele, hogy piszkosul gyors. (Régen jól ment.) A karakterek, ugye mozognak egyhelybe is bizonyos mértékben kezük, testhelyzetük változik, ez nálam most úgy néz ki, mintha egyhelybe táncolna vagy futna. Nem tudom értelmesen elmagyarázni, de kábé lehet érteni remélem. Ha mozogni akarok, akkor klikkelek a terep egy részére és már ott van, szal annyira gyors az animáció, hogy észre se lehet venni azt, hogy odafut. Vkinek vmi ötlet? -
#7543 Érdemes. Úgy rémlik, hogy a kiegészítők extra kasztjait/varászlatait/éshasonlókat tudod az alapjátékban is használni. Na meg az sem mindegy, hogy 1x vagy 3x kell patchelned a játékot. :) -
#7542 2 kérdés
ha elejéről kezdve akarom játszani a játékot, de megvannak a kiegészítők is, akkor érdemes azokat is telepíteni mielőtt elkezdem a játékot, vagy ráér, ha az alapot végigtoltam? Azaz a kiegészítők adnak valami pluszt az alaphoz? -
#7541 Különböző tárgyakat kell megtalálni nem magukat a lényeket. (de pl az intellect devourer-rel, vagy a nympha-val találkozni is kell.)
Mellékküldetések pedig nagyon fontosak (in my opinion) mivel a játék 2 napos végigjátszásával teljesen értelmét vesztené az egész. Ráadásul hiányozni fog az a jópár plusz szint, illetve cucc, amit be lehet gyűjteni. -
#7540 Hol tartasz hjogy nem találod őket ? -
Chipii #7539 Nem szükségesek a főküldetés teljesítéséhez, de lehet, hogy hasznos tárgyakról maradsz le, illetve ennyivel rövidebb lesz a játék - és miért hagynál ki részeket?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem is fogod megtalálni őket, mivel nem léteznek (illetve lehet, hogy léteznek, de nem lehet megtalálni őket:) Egyedül egy láthatatlan hangszert találhat Grobnar. -
#7538 Én magyarosítással játszom mégis elakadtam. Sehogy se tudok a waterdhavian lények nyomára bukkanni. Amúgy a mellékküldetések teljesítése mennyire fontos? -
#7537 Oksa :D:D
Mi is haverral most kattanunk rá megint XD -
#7536 Szívesen, ha megint elakadnál írj, én is most nyomom újra hosszú idő után:D -
#7535 Ah köszi szépen. Azt hittem nem kell neki menni xD
De meggyógyult így mindjárt más a dolog :D:D -
#7534 Annál a négy oltárnál van egy őzike (az erdő szelleme) aki jelenleg ellenségesen viselkedik. Le kell zúzni, és ha eléggé elvered, akkor feladja, lehet vele beszélni. Akkor tudod neki odaadni az ellenmérget(vagy a mérget ha azt is megtaláltad, és gonosz vagy).
Remélem meg lesz, elég egyszerű:) -
#7533 Hello !
Megint előszedtem ezt a gémet de már alig emlékszem rá.
Egy kicsit elakadtam remélem tudtok segíteni.
Ott tartok ahol az erdő szellemét kell meggyógyítani. Megvan az ellenméreg amit a kőrakás alól kellett kitúrni. De nem tudom hogyan tovább. Hova kell vinii . A ligetbe ?? mert ott sehol sem tudom használi. Illetve ott van az a 4 oltár de abban csak italok vannak. -
kobra223 #7532 hello van olyan szerver ahol a sztorit lehet tolni?
-
#7531 Én mostanában kezdtem el újra, évek után:)
Érdekes, hogy most is ugyanúgy le tud kötni mint anno:)
Nem hiába no, minden idők egyik legjobb rpg-je. (Meg a bg sorozat...) -
Chipii #7530 Persze. -
kobra223 #7529 hallo valaki még neverezik még?
-
#7528 Van itt valaki olyan, aki gyakran jár fel netre játszani nwn-nel és értelmes játékkal tölti el az idejét?
Nemrég szedtem elő megint ezt a gamet és nagyon kevés értelmes servert találtam, de azért van 1-2 nagyon jó. Van egy két nagyon jól balanszolt hack&slash server, viszont nagyon ritka az olyan, ahol az alap chapter 1-4-et játszanák és végig is mennek és nem lvl 40-en kezdik el.
Szal értelmesen játszani tudó és akaró emberek keressetek meg ingame, ha van rá igényetek, hogy neten végigvigyétek másokkal együtt a gémet, vagy csak szeretnétek egy-egy új (eddig még nem próbált) karit lvl 40ig kipimpelni az üsd-vágd serverek valamelyikén.
CEP-eket meg efféléket nem játszunk! E mellet nem RPGzünk.
Az accountom Koj1ro -
himpike #7527 Ha érdekel valakit, Hammervale újra elérhető.
server2.cronusnet.eu:5121
cep1, cep2, 1,68as peccs, és a hozzá tartozó cep javítás szükséges a belépéshez.
Diablósok kíméljék meg magukat a banntól.
Respect.
-
Train1 #7526 Halueth Never sírjait keresem! Már másodszor tolom a gémet, de még mindig nem találtam semmit. Azokat a kulcsokat sem találom, amelyek az extra ajtókat nyitja. Nektek sikerült? Csak én vagyok ilyen lúzer?
Segítség! -
Train1 #7525 Hamarosan megjelenik!
www.sevenm.hu -
Forester #7524 Én karácson környékén láttam az 576-ban fullos NWN-t! -
#7523 ebay.co.uk -
#7522 Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehetne megvenni a NWN Deluxe változatát? Nekem már régóta megvan, egyik havernak kéne, hogy ketten tudjuk nyomni neten, de már a világot körbejártuk érte és mindenhol elfogyott.
Olyan is érdekelne, ha valakinek megvan az alapjáték + mind2 kieg és nem játszik neten, ez esetben megvennénk a cd kulcsokat, amik frankók.
-
Nimandi #7521 Köszi! -
Braveheart #7520 Hali! nem találom a power wordoket. Illetve egyet adott a részeg csaj, egy másikat elvettem Klauthtól, az időutazásos résznél is szereztem egyet, hány van még, és hol? Köszi -
#7519 Ja és: http://www.wizards.com/default.asp?x=d20/welcome -
#7518 Itt minden le van írva, ha minden igaz. Persze angolul, de gondolom ez nem gond. http://www.opengamingfoundation.org/srd.html -
Nimandi #7517 Hm, kezd bonyolódni. ,)
És hol tudnék ennek utánaolvasni?