Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mas varazslatokat is lehet ra mondani, de asszem max 3. szintut tud befogadni.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A harcos osztály mellett egyedül a critical növelõ skillek szólnának, viszont ez annyi szintet elvenne a fejlõdésbõl, hogy a papi oldal rovására menne nagyon. A pap szerintem tisztán a legjobb. Ez a többi kasztra is érvényes, az egész NWN-ben a tiszta osztályok a legerõsebbek. Ott érdemes csak több classt is felvenni, ahol az elsõ 1-2 szinten tud vmi olyat nyújtani ami megéri. Pl. shadowdancer lvl1 HIPS, vagy 1 pala + 2 blackguard sorci mellé, a CHA bónuszból származó mentõnövelésért.
köszi szépen
De mar olyan regen jatszottam vele, hogy nem emlexem tisztan.
De szerintem a Clarity potion jo lesz oda.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
mondjuk elég kellemetlen hotu-ba nem tudom megölni thixthrat vagy kit (lich-sárkány)
a kis félõs mindég megijed 😊
Arra mar nem emlexem, hogy a Clarity is jo e a Fear ellen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Inkább próbálgasd ki a spelleket, mint hogy kapott recept alapján válaszd ki õket, érdekesebb, és többet is tanulsz belõle. Általában kétféle spellekre kell alapoznod: legyen minden szinten valami támadó, és ne felejts el védekezõ spelleket se választani. Emellett sokat segit, ha van extended, empowered és maximized featod, igy ha van egy jó kis támadó spelled az egyik szinten, akkor azt más szinten is fogod tudni használni felerõsitve.
Késõbb van vmilyen lehetõség visszacsinálni a választást? <#help>#help>
Ha sorcival vagy, a spellek kiválasztásánál számold bele hogy ugyanazt magasabb szinten is ellõheted az extended / empowered / quicken / maximized verziókkal, így nem feltétlenül kell arról a (magasabb) szintrõl is hasonló jellegû (leginkább direkt sebzõ spellekre igaz) spellt választani. Pl. Lvl9-rõl felesleges a meteor storm és hasonlók, inkább maximized chain lightning (lvl6 chain light + maximized miatt +3 szint, így lesz levl9), az egyrészt jóval többet sebez (garantált 120, igaz az ellenfél mentõi, resistei ezt is ugyanúgy csökkenthetik mint a többit, de ennek a maradéka is több).
Érdemes amúgy ilyen mágikus ingekre költeni, mert így ruha ügyben nem vagyok tisztában mit is viselhet varázslóm. A fejére rakhatok sisakot?
Ott tartok hogy Helmben az áruló csókászt kellene egy kicsit lehûtenem, de nem megy. Varázslóm van, übertáp, de nem tudom letenni, még csak meg sem sérül. Van valami trükkje?
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Kipróbáltam még jópár csatlóst de még a Bárd csaj jött be valamennyire mert jók voltak az énekei de támadni nem mindig akart és itt volt a gondom az összessel hogy a varázslók, papok meg gyógyítók elvarázsolgattak ugyan de ha balhé van hamar feküdtek.
Ezzel a Dealen-el meg az a baj hogy szinte az összes mágiát beszívja így a vége felé nehéz vele.
Ha már itt tartunk: az utolsó teremben a gyíkembernek ki kellene nyírni a 6 védelmezõét utána lenne sebezhetõ elvileg de nem tudom õket sem megsebezni, mi lehet a gond? Mi a jó taktika? Szenvedek már vele egy ideje.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
http://www.freespace.hu/nwnhu/index.php?mindex=fo&menu=vegigjatszashotu&language=hun#hegymelye2kozpont
megcsináltam amit ír és még sem tudok tovább menni. A Hegymélye Második Szint (Központ) A Réjtvényajtónál. Hiába szerzem meg az összes láncot a kutat sehogy nem bírom mûködésre bírni.
Másodjára kezdtem el , mert azt hittem kihagytam valamit az elején , de nem.
Ha vki tudna segíteni, megköszönném.
Remélem segítettem valamit! jó játékot!
Az lenne a problémám, hogy játék közben kihoz egy hibaüzenetet, a játék
NWMAIN névvel 'A PROGRAM SZABÁLYTALAN MÛVELETET HAJTOTT VÉGRE ÉS EZÉRT LEÁLL.
Ezután kilép az asztalra és akkor is kihoz egy hibaüzenetet RUNdll / Runlld (már nem emlékszem) névvel.És ezután mindig újra kell indítanom a gépet.Nem tudjátok, hogy mi a teendõ???Elõre is köszönöm szépen a segítséget.