Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szinte az osszes karakternek van True Seeing-je. Amugy is erosen nerfeltek a kepessegeit abban a PW-n.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Milyen filterekkel keressem? Gondolom Server Vault, nincs password, de melyik játéktípus? Story?
Kojiro ergo sum.
Jobban is orulnek egy NwN2 PW-nek, de abbol azota sincsenek jok, pedig mar az is megjelent jo ket eve.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Tudna valaki küldeni egy mentést? Régen megvolt a játék, eljutottam a 2. fejezetig. Most nem akarom ujra kezdeni a játékot. <#help>#help>
e-mail: [email protected]
Nagyon nagy problémám van, kérlek segítsetek! A Neverwinter Nights 1-el játszok, és leöltem az "Elmezabáló"-t (a játék magyarosítva van, az elsõ küldetés fõellenesége, a börtönigazgatót uraló lény). Miután megöltem, és vissza megyek Aribeth-hez, nem történik semmi, és nem tudom neki elmodnani, hogy megöltem.
Mit kellene tennem? Hibás a játék? Kérlek írjatok (a [email protected] címre is lehet)
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Minősítés: Monster Hunter FAN :)
msn: [email protected]
Nagy nehezen sikerült legyõznöm Moragot nehéz fokozaton, büszke vagyok magamra. 😄
Az alapkampány vége-felé járok. Megkaptam küldetésben, hogy pusztítsam el a gólemeket és a két varázslót a keleti és nyugati fronton, délen. Már mindkét varázsló és az összes gólem halott. De a küldetés még mindig nincs megoldva. Bug, vagy még csinálni kell valamit?
<#help>#help>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy az idézett lény akkor támadja meg az ajtót/ládát, ha nyitni próbálod. Ha megszállod a famudat, és úgy nyitod, akkor nem, persze ez még macerásabb, mint megállítani az idézett lényt😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Na ezt most kicsit elkapkodtam, mert megyünk nagyszülõkhöz, ha valaki tud valami konkrétabbat az írja le nyugodtan, mert én is kíváncsi vagyok 😊.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hû de megfogalmaztam ezt az elõzõt... :F
Remélem érthetõ, ha mégsem, akkor nekifutok még egyszer (:
A sima kampányt és a SOU kieget is 1-es szintû karakterrel kezded. A hotu-ban kezdhetsz korábbi karaktereddel, ha elõtte kiexportáltad, de kezdhetsz újat is, level15-ig kapsz hozzá xp-t. A cuccaidat indulásnál elveszted, tehát nem számít, mi volt nálad (ugyan késõbb visszakapod õket, de addigra már úgyis jobb dolgokat találsz).
A spellcaster guild-be belépéshez és a laboratóriumának a használatához lenne szükség legalább egy szint varázsló szintre, de csak ezért felesleges felvenni.
Varázstekercsek használatához elegendõ, ha van néhány pontod UMD-n (mágikus tárgyak használata lehet kb magyarul), ha jól emlékszem 9-10 körüli ponttal a 9. szintû tekercseket is tudod már használni - ilyen képessége csavargónak és bárdnak is lehet.
és az egyes kampányokban fejlesztett karaktert átvihetem e egy másikba a tárgyaival együtt, vagy mi rá a korlátozás?
erre vki?
Elakadtam az alapjáték második küldetésénél: Nem tudom hogy hogy kell lemenni a Port Llast-i bányákba. Találtam egy bejáratot de ott a kapu be van zárva hogy kell bejutni ide?
Az egyetlen baj ezzel, hogy a nem encounteres csaták ezekhez képest túl könnyûek lesznek. Például az utolsó részben egyáltalán nincs encounter, és így az nagyon sétagalopp lesz az addigiakhoz képest.
mindegy, én akkor is csak az encountert növelném, és azt se 9ig (ahhoz nem vagyok elég pro)
Bocs a sok számért, de még egy utolsó 😊 Mint te is írtad, a rövidkard 1d6-os alapsebzése 2d6-ra nõ, de ez csak 3.5-tel nagyobb sebzés ütésenként, ami azért nem olyan vészes (leszámítva a nagyon alacsony szinteket). A jó taktika amúgy egyszerû: ne hagyd, hogy megüssenek, és akkor mindegy, hogy mennyit sebeznek😊 Ezt el lehet érni nagyon magas ac-vel, vagy ügyesen használt varázslóval, kinek ízlése és játékstílusa szerint. Vagy ha nem akarod túlkomplikálni, akkor segíthet a sok sok hp is, bár ez közel sem olyan hatékony, mint az elõbbiek.
egyébként ha jó értem akkor 200% sebzésnél egy rövid kard 2d6-ot sebez? az már pallos...
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=986317822&no=7618
erõsséget nem lehet emelni, mivel alapban csak hardcore-on érdemes vele játszani. a dupla sebzés szörnyeknél meg hülyeség, aránytalanná és túl nehézzé teszi a játékot.
Ha jól tudom, tényleg csak egy vasfa van az elsõ részben, de nem is igazán van jó fegyver, amit lehetne kraftolni belõle. Ha gyengének találod az ellenfeleket, emeld meg a nehézséget, vagy (és) csinálj gyengébb karit, ezzel növelve a kihívást 😊
nézelõdtem még toolsetben, peninsulán van 3 ajtó, amit nem lehet kinyitni sehogy sem, jófejejk (:
megint más XD:
lefrisssítettem a játékot, és sajnálattal vettem észre, hogy alefin rengeteget gyengült... még a körülötte szaladgáló õrök is keményebb ellenfelek, és ami a legrosszabb, hogy alefin eddig biztosan dropolt vasfát, meg +1es alabárdot, mostmár azt sem. Így összzesen egy helyrõl lehet vasfát szerezni, de ahhoz is kell némi rábeszélõképesség nyatarnál 😞
MSN: [email protected]
Egyébként félork harcossal tolom most, kétpengéjû kardra vagyok specializálva (már 15-20ig ütök kritikust), egész jól megy, bár Deshterrel megszenvedtem kicsit, meg az egyik sírhelyen is, ahol négy kard õrzi a koporsót... de az összes többi akadályt simán vettem eddig.