8396
-
Fasiszta #7876 Vista-n fut a játék? -
tomcsa4 #7875 Igen fent. Vista alatt is megvolt ez a villódzás és Win7 alatt is. -
#7874 Nem kevés, nem az a gond. Próbálkozz más driverekkel. A legújabb patch fent van? -
tomcsa4 #7873 Nálam néha a játék is villódzik, illetve játék közben elsötétül, mintha mély éjszaka lenne. Aztán ki.
Nem tudom ,hogy a videómemóriám kevés-e neki (256MB). -
Trantorius #7872 Hello
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Régen nagyon sokat rp-ztem NWN servereken és az érdekelne manapság van e még olyan magyar szerver amin található 14-18 vagy több ember esténként?
Tudtok olyan népszerü játékról még aminek van multija és magyar rp-s szerverei? -
Rousty #7871 A drivert már lefrissítettem és csak a Neverwinternél villog a kép másnál nem.
-
kobra223 #7870 nem lehet hogy videó karival lehet a probléma vagy driverrel? -
Rousty #7869 Hali
Olyan problémám van, hogy miután fel rakom a játékot és miután elindítom a menütől kezdve villog a kép:S Esetleg nem tudjátok ennek az okát?
Válaszotok előre is kösszönöm! -
kobra223 #7868 A dalakora egy egyéni világ eredetileg nem én csináltam csak kaptam egy ismerőstől de lehet futatni az alapkampányt is csak én nem ezt futatom rajta hanem a dalakorát -
steweee #7867 engem lehet érdekelne. amúgy szerveren mit lehet jáccani egy ilyen játékkal? még csak kampányt nyomtam vele. de mivel ez nem kifejezettenm lövöldözős, így nem nagyon vágom hogy miket lehet szerveren csinálni... az alapkampányt végignyomni ? -
kobra223 #7866 ui: índitottam public szervert neve Dalakora_HU az akció részlegben sajna nem 24/7 szabadidőmben esténként üzemel akit érdekel szívesen látok a szerveren -
kobra223 #7865 szia 1.69-es verzió a legfrisebb azzal nem fog működni az 1.68-magyaritás de van nekem az 1.69-el együtt működö verzió -
Marcus_ #7864 Koszonom,megnezten az nem derult ki a leirasbol,hogy a CEP melyik verzioja mukodik ezzel a 1.68-as honositassal.Ha valaki esetleg tudja,ne tartsa magaban! -
fersk #7863
A magyarítás készítője -
Marcus_ #7862 Sziasztok!
A magyaritassal es a telepitesevel kapcsolatban volna nehany keredesem.
Most szeretnem megvasarolni a jatekot,de nemtudom melyik verzioval mukodik, a magyaritasok.hu oldalon levo fajl?!
Ugye van a Diamond es a Deluxe Pack.A Diamond tartalmazza a Kingmaker kiegeszitot is.Erre is vonatkozik a magyaritas vagy ez a resz marad angol?A Deluxe csak a 2 kiegeszitot tartalmazza.
Az magyaritas,ha jol tudom 1.66-os verzion fut,van e frissebb jelenleg?
Ismerem a NWN freeweb-es oldalt,de virusriasztas kapok ott,ezert probalok itt kerdezni?
Koszonom a valaszt elore is! -
Chipii #7861 Kb 18, de ha eléred is, csak a vége felé. Függ több mindentől (sok helyen a szintedtől függően erősebb lényekkel találkozhatsz), a famulus is elvesz némi xpt, de emiatt nem érdemes máshogy játszani, mint ahogy megszoktad. -
#7860 Én most lawful evillel tolom, kijátszom a jellemet, és semmitől nem esek el. A chaotic szerintem elesne pár dologtól...
Nem tudom, hogy az alap hogyan működik. Nekem a platinum van meg, kb 2000 ft volt (és azóta is ennyi mindenhol), szerintem nagyon megéri. -
#7859 Csak alapjátékom van, úgyhogy prestige class felejtős... sajna, pedig van pár durva dolog.
Alapkampányban kb meddig lehet fejlődni? Lv18 (utolsó feat miatt) elérhető? Esetleg lv20...?
Gonosz jellemen már én is gondolkodtam párszor, de eddig az tartott vissza mindig, hogy még végig se játszottam rendesen, és ki tudja mi mindentől esek el, ha nem nyalok be mindenkinek tövig :) -
#7858 Boots of speeddel nagy mákod van a 2. chapterben.
A 3.ban minden sarkon találsz majd egyet, de most még rendkívül ritkaság.
Gondolom, pale masterre vagy alakváltóra gyúrsz vele.
Azt hiszem, újra fogom kezdeni, és nem harcos kasztot választok. Egy kaotikus gonosz alakváltón gondolkodom, tökéletes jellemjátékkal. Bár így pár dologtól elesek, de mindent a szerepjátékért. -
#7857 Lv12 sorc Dealen-el meg egy Párduccal. Egyelőre nagyon ütősek vagyunk, bár volt már harc, ami megizzasztott. Tomb of the Arcane Brotherhood vége pl, visszatöltöttem párszor a játékot, mire rájöttem, hogy protection from alignment kell a fear ellen... :)
Taktikám általában annyi, hogy tolok egy-egy stoneskint meg mage armort mindenkire, bull's stregth-et csicsokra. Így egész jól bírják az ütéseket, bár elemi sebzések ellen gyengék. Sajna nincs is olyan varázslatom, mert kb egy éve kezdtem ezt a karaktert, és kissé félrefejlesztettem, de szerencsére pont most vagyok szintlépésnél. Még azt is elképzeltem, hogy invisibilityt tolok párducra, hogy sneak attackot ki tudja játszani.
Gyenge ellenfelekre nem pazarlok varázslatot, erőseket tűzlabdával, magic missile-al, melf arrowwal szoktam meglepni, esetleg ice storm, mert az is van.
Felszerelésben az egyetlen jó, amit találtam eddig, az egy Boots of Speed, nagyon táp cucc. A többi az boltban összevásárolt cumó, meg első fejezetből a csicskáktól kapott cuccok többnyire. Elsődleges cél minél magasabb karizma, most az alap 20, cuccokkal 26. Kézben egy staff of curing van, jobb még nem esett. Bár ez se rossz, mentett már életet. Főleg akkor, amikor lejött a stone skin, és nem vettem észre időben :) -
#7856 Á, a súlycsökkentő zsákokat szerintem ne erre pazarold. Majd fogsz találni rengeteg páncélt meg fegyvert, na azoknak lesz súlya (amíg a boltig el nem viszed őket).
Milyen karaktered van? -
#7855 Van 8 súlycsökkentő zsákom tele healpotikkal, gyógyító készletekkel, botokkal, tekercsekkel meg egyéb potikkal... :) -
#7854 Úgy is van :-) Con, lore, agi, cha, barkskin potionokból mindig spájzolni kell -
#7853 Nabakker... csak egy kis Con kellett :/
Bocs, hogy így teleszpemmelem a topicot :) -
#7852 No, most tényleg elakadtam. Még mindig a második fejezetben vagyok. A Port Llastból kivezető déli úton találtam egy barlangot tele mephitekkel. Van benne egy kút, aminél előjön egy párbeszéd, hogy megpróbálok e átúszni rajta. Ha azt választom, hogy igen, akkor kijelenti, hogy nincs elég levegőm. Itt mi a teendő? -
#7851 Na meg is van, csak utána kellett nézni... :) -
#7850 Ha ez mások kárára működne, akkor inkább nem... annyira nem fontos.
Viszont lenne egy másik kérdésem:
Alapkampány - Chapter 2.
Neverwinteri erdőben adott egy ékkövet ez a Setara nevű nőszemély. Említett valamit, hogy ez majd jó lesz valakinek, de csak átfutottam a szöveget, nem olvastam el rendesen. A kérdés adott: mire jó ez az ékkő, illetve kinek kell adni? -
#7849 Kulcsgenerátort ne!!!
Ezzel olyanokat szívathatsz meg, akik megveszik eredetiben, és valaki már használja a kulcsukat mert azt dobta a generator. A legnagyobb szemétség kulcsgenerátort használni. -
#7848 Én is azt tanácsolom, hogy vedd meg az eredeti verziót, ha van rá lehetőséged.
De ha meg is teszed, még mindig csak egy jogtiszta példányod lesz. LAN-hoz viszont kettő kell. Nos, gondolom, még egyszer nem fogod ezt megtenni, ezért szerintem használj egy kulcsgenerátort (elküldtem neked némi leírással kiegészítve). Egy nemcsak neten, de LAN-on is tudsz majd játszani. -
#7847 Úgy alapból nem megoldható.Még belső hálón is ellenőrzi, hogy a kulcsok különböznek-e. -
#7846 Nem arról van szó, hogy sajnálom rá a pénzt. Egyszerűen így van meg már évek óta, és gondoltam ha megoldható, akkor nem költök rá. De ezek szerint nem megoldható. -
#7845 Bakker, 2000 Ft volt a platinum (alap + kiegészítők + tok + vonó). Ne sajnálj már ennyit rá. -
#7844 Az lenne a kérdésem, hogy simán csak LAN-on lehet valahogy tolni a játékot? Mert ha rámegyek a multi-ra, akkor login-t meg pass-t kér, avagy kreálhatok újat, de miután nem eredeti, így ez nem járható út. -
Chipii #7843 Nem lehet, csak a bg2-ben voltak ilyen üzenetek töltés közben néha. Csak végül teljesen más szabályrendszer lett nwn-ben, ezért nem lehetett. Arról nem is szólva, hogy nwn-ben szereped szerint egy kezdő kalandozót formálsz. Karakter editorokat és más modulokat is találsz bőven nwvault-on, de a gyári kampányt szerintem egy új karakterrel csináld. -
Jimmyke #7842 Rémlik valami, mintha a BG2-es karaktert át lehetne vinni valahogy Neverwinter Nights-ba, utánanéztem (FAQ, fórumok, még google is elkeseredésemben) és nem találtam semmi infót. A save file-t nem lehet átmásolni mert más formátumú.
Van valami beépített módja vagy ToolSettel/egyéb moddal lehet megoldani? -
#7841 Alapjában véve a város különböző negyedeiben találni fogsz sírokat(a never sírok). 4 van, az elsőt ha felfedezed, akkor kapod meg lényegében a questet. A többi három előtt ládák vannak, amikbe az elsőben talált tárgyak közül kell a megfelelőt beletenni. Hogy melyiket hova, azt egy-egy egyszerű találós kérdés magyarázza el az első sírban megtalált naplóban. -
Chipii #7840 Ez a leírás hátha segít (angol) http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/188666/22932 -
Chipii #7839 Van 3 lezárt ajtó, mindegyik előtt egy láda, amit a börtönkerületbeli (ez a 4. ajtó, csak már nyitva volt) sírban talált tárgyak nyitnak. Mindegyik mögött más vár rád, nem árt felkészülni:) -
Atesz92 #7838 Sziasztok. Bárki tud Scriptelni vag modult készíteni itt? (ez az egyetlen fórum ahol nem 2002-2004 es írások vannak:D)
NAGYON FONTOS LENNE! És nagyon hálás lennék bármien segítségért! -
adeeeka #7837 Köszönöm...de folytatom a kérdezősködést: Koldusok Fészke NAgy Temető "egy karnyújtásnyi fal" never sirjához kapcsolódik, minden kerületben kell valamit csinálni de most még csak itt tartok... a többiben előre mire számíthatok?