8396
-
Chipii #7916 lesser dispel, dispel, greater dispel, mordenkainen disjunction az általános ellenvarázslatok, ezek jók a velük azonos szintű, vagy kisebb varázslatok ellen. Ha tesztelni akarod, akkor ezekből memorizálj sokat, és próbálkozz. Mivel ilyenkor a mágusod passzív, és nem csinál semmit, ezért magányos varázslónál nem sok értelme van, hacsak akkor nem, ha az idézett lényeidre akarsz támaszkodni, akik közben csépelik az ellenfelet. Igazából akkor lehet értelme, ha multiban többen vagytok, ekkor hasznos lehet egy főfővarázsló ellen, hogy ne tudja bedobni a partiirtó varázslatait. -
adeeeka #7915 Hát akkor nem is nagyon ér ez semmit se, mert szintlépéskor leginkább az vonzott hogy Mágiaismeret, de ezek után azt sem fogom választani... elég sok kiesik így, mert a műveltséggel sem sokra megyek. akkor mit leghasznosabb választani? -
#7914 Á akkor értem. Céloztam rá, csak ezek szerint nem elég erősen.
Igen, ahhoz hogy ki tudj védeni pl egy tűzlabdát, kell egy memorizált tűzlabda. És ha kivédted a varázslatot, akkor a varázslat a te oldaladon is elveszik.
Szívesen! :) -
adeeeka #7913 Hát úgy működik...:D és gondolom nem elég ismerni a varázslatot, hanem csak azokat tudja kivédeni, amit ö is használ, azaz memorizálva vannak. Mindent kösz. -
#7912 Akkor nem tudom...
Csak próbaként, csinálj egy teljesen új karaktert, és a bevezetőben menj oda, ahol a máguspróbát kell teljesíteni. Van itt két csóka, akik egy bábut nyúznak folyamatosan. Nézd ki az egyiket magadnak, és próbáld meg megakadályozni a varázslatát. -
adeeeka #7911 Azt kétlem, elég sok varázslatot tudok, mindenből egy picit. Talán eddig csak nem humanoid ellenfelekkel próbáltam... -
#7910 Gondolom az lehet a baj, hogy nincs olyan varázslatod kéznél, amit használni tudna ellenvarázslatként. -
adeeeka #7909 Mert, eddig ezt próbáltam, de nem igazán tűnt volna fel, hogy csinál valamit... áll egy helyben, ugye fixírozza a célpontot, ö varázsol az enyém még mindig csak néz... elég passzívnak tűnik, de kösz a segítséget :D nem tudom mi lehet a baj... -
#7908 Automatikusan varázsol, ha tud. Neked csak nézned kell. -
adeeeka #7907 Szóval, ha egy jég memphitre "figyelek" akkor automatikusan varázsol a karakterem, vagy nekem kell kiválasztani, hogy mit használjon ellene, mert nekem kiírja rendszeresen mit kezd varázsolni az ellenfél, lent balról ugye. -
#7906 Ha jobb klikket nyomsz az ellenséges varázslóra, akkor ugye feljön egy menü, és a varázslatoknál van olyan, hogy speciális képességek, és ott van az ellenvarázslás.
Na most, ha ezt benyomod, akkor a karaktered figyelni kezdi az ellenfelet, és ha varázsolni kezd, akkor megpróbálja felismerni a varázslatot (azaz dob spellcraftra).
Ha sikerült felismernie a varázslatot, akkor képes ellenvarázslatot varázsolni.
Minden varázslatnak ellenvarázslata önmaga (azaz ha az ellenfél varázsol rád egy mágikus lövedéket, akkor te azt megakadályozhatod egy mágikus lövedékkel).
Általánosságban elmondható még, hogy ha van valami ellentétes hatású varázslat, akkor azt is lehet ellenvarázslatként alkalmazni (pl lassítás ellen a gyorsítást, sötétség ellen a fényt, stb).
Ellenvarázslatként alkalmazhatók még a Dispel Magic-ek (magyarban talán mágiatörés), bár nem vagyok benne biztos, hogy egy kilencedik szintű varázslatot le lehet szedni egy lesser dispellel (kisebb mágiatörés?).
Ha engem kérdezel, akkor nem egy nagy szám, főleg azért, mert sosem tudhatod, hogy mit fognak legközelebb rád varázsolni. Meg ha van egy tűzlabdád, akkor inkább küldd rá az ellenfélre, mint hogy arra várj, hogy hátha fog varázsolni egyet, és akkor megakadályozod. -
adeeeka #7905 Sziasztok, lenne egy ironikus kérdésem: mire jó az az opció, hogy: ellen varázslat? hiába van magyarul az egész, akkor sem vagyok képes megérteni. Azt felfogtam, hogy egy ellenséges varázshasználón kell alkalmazni, de mit is csinál pontosan? BEvádi magát az ellen? vagy varázsol helyette valamit? Előre is kösz -
Chipii #7904 fejlesztsd csak:) -
Ravine #7903 Szevasztok!
Mi is PW-t fejlesztunk, mar jatszhato, magyar.
Steel Skies PW Forgotten Realms
Ha valakinek van kedve, nezzen be, bar van nehany hak amit le kell tolteni :)
udv
ui: Csipi...mi a fene... -
Chipii #7902 Most már így jártál, de máskor nyugodtan csinálj külön mentéseket legalább a nagyobb területek előtt(1-2 óránként), és akkor nem ér ilyen kellemetlen szituáció máskor. Meg így az érdekes részekhez visszanézhetsz később is. -
#7901 Azért köszi a tippet! -
#7900 Újratettem, de így sem jó :(
Ha a játékkal lenne a gond, akkor a többi mentés sem működne, nem?
Na mindegy, még csak chapter2-ben voltam... most azon gondolkodok, hogy kezdjek e egy teljesen új karaktert (másik kaszttal), vagy folytassam ezt úgy, hogy a fél fejezetet újra meg kell csinálnom :/ -
#7899 Nem a mentéssel van a gond szerintem. Telepítsd újra a játékot. -
#7898 Sziasztok!
Lenne egy problémám:
Pár másodperccel egy áramszünet előtt mentettem el a játékmenetet, és most, amikor megpróbálom visszatölteni a mentést, ezt írja ki:
Could not load the Module.
Module file might be corrupt OR it was created using a newer version of the toolset and/or game resources.
Sajnos másik mentésem csak sokkal korábbról van ugyanezzel a karakterrel. Tud valaki valamilyen megoldást? -
fnorbi89 #7897 Sziasztok! Nem tudtok olyan oldalt (ha egyáltalán létezik ilyen) ahol skineket lehet letölteni??? -
#7896 Gyertek az újra meg nyílt dalakorára minél többen!
IP direct connect : szsz-hatvan.homeip.net
-
Long #7895 ja. Kipróbáltam. Valamit állítottak az 1.69-ben ami odavág. 1.68-al is tökéletesen fut a játék. A kétmagos procit 60%-ban használja mikor fut a never. -
Chipii #7894 Az nwnplayer.ini-ben a Client CPU Affinity=0 paramétert variáld, próbáld ki 1, 0, -2 értékekkel is, ez azt mondja meg, hogy magon futtassa (ha jól tudom, a -2 kapcsolja ki a funkciót) -
#7893 Esetleg, ha csak 1 magon futtatnád? -
Long #7892 :D
Csak nem jó. Nem tartja a beállításokat. Vagy 1.66-ot használok és akkor okés a futás vagy 1.69-et és akkor lassú. Szinte minden szerver 1.69-et használ már. Ha van ötlet szívesen veszem. -
Long #7891 Üdv.
Sikerült megoldani akinek esetleg később hasonló problémája lesz. telepítse az 1.69 után még az 1.66-ot is abban javítják ezt a hibát alapból az 1.69 nem telepíti ezt a módosítást. -
Long #7890 Sziasztok.
Remélem tud valaki tanácsot adni. Feltelepítettem a játékot a kiegészítőkkel együtt. Patcheltem 1.69-ig. Feltelepítettem a CEP 2.2-őt. Indítom a játékot és olyan lassúvá vált már a menünél hogy szinte használhatatlan. Asztali vason tökéletesen fut. A rendszer követelményeket messze meghaladja a laptop. Közel 8 féle drivert próbáltam ki az Ati-tól. Még omega drivert is. Átállítottam a játék ini fájlaiban már mindent amelyre a biover fórumban javaslatot tettek a cpu affinity-től a lődd ki a hardveres egér ötletig mindent. Kilőve a tűzfal a viruskereső. A dalakora szerveren akartam játszani otthon megy is de a laptop megfog. Olyan lassú mint ha a minimum configom se lenne meg. Állítólag van rá megoldás. Ha tudtok segítsetek léci.
Csatolom a konfigot:
Time of this report: 6/29/2010, 16:12:07
Machine name: Gortrek-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: Micro-Star International
System Model: CX600
BIOS: Ver 1.000
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 3072MB RAM
Page File: 847MB used, 5293MB available
DirectX Version: DirectX 11
Card name: ATI Mobility Radeon HD 4300 Series (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type:
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9552&SUBSYS_10061462&REV_00
Display Memory: 1786 MB
Dedicated Memory: 507 MB
Shared Memory: 1279 MB
Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
Native Mode: 1366 x 768(p) (59.998Hz)
Output Type: Internal
Driver Name: atidxx32.dll,atidxx64,atiumdag.dll,atiumdva.cap,atiumd64,atiumd6a,atitmm64
Driver File Version: 8.15.0010.0163 (English)
Driver Version: 8.56.1.15
DDI Version: 10.1
Driver Model: WDDM 1.1
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 7/14/2009 03:14:55, 2342400 bytes
-
#7889 próbáld meg berakni a DEP exeption list-be:
Vezérlőpult -> Rendszer(System) -> Speciális beállítások(Advanced settings) -> Haladó fül -> Teljesítménynél - Beállítások... -> Utolsó fül, Data Execution Prevention -> Rakd át a DEP bekapcsolása mindenre, kivéve amit kiválasztok -> Hozzádás alul, válaszd ki a Neverwinter exe.jét ahol installáltad, OK-z le mindent
próbáld meg így hátha működik -
fnorbi89 #7888 Sziasztok!
Nekem is win7 van fent nekem se indul el! Be se hozza a játékot! (mükődése leállt), nem szeretnék xp-t felrakni egy játék miatt meg már elég régóta fent van win7.
Van erre valami tipp???!, Látom másnak is volt hasonló gondja. -
#7887 abbamaradt a dalakora? nekem 2 napja offline nak jelzi. ráadásul csatlakozni sem tudok valamiért, fekete képernyő fogad, aztán You have been booted kapok. -
kraven81 #7886 Üdv! Ha valakit érdekel van újra Dalakora. ip: szsz-hatvan.homeip.net -
Scubus #7885 Sziasztok. Nagyon nagy szükségem lenen segítségre..
Belekezdem egy Online PvP modulba. Scriptelő-i tudásom igen elenyésző, de ennek ellenére elég sok mindent megcsináltam. Viszont a nehezebb dolgokat nem tudom megoldani:S. És 2 hét múlva vagy 3 kész kéne lennem. Nincs esetleg aki tudna segíteni?
Email:[email protected]
Ide jelezzetek kérllek ha tudtok! -
Chipii #7884 Nálam pedig ment, amikor úgy próbáltam, bár mintha elsőre gondok lettek volna. Indíts egy nwnconfiggal, az nwnplayer.ini-be pedig Client CPU Affinity=0. Hátha utána menni fog. -
Soulstorm #7883 Igen, úgysem megy. :(
Sok más Win7esnek ez a probléma, de valamelyik Win7esnek meg elindul. Nem értem miért. -
#7882 Futtatás rendszergazdaként, kipróbáltad? -
Soulstorm #7881 Hello!
Ladies and gentlemans, lenne egy nagy problémám!
Épp most kaptam meg eredetiben a NwN Diamond edition-t (Gondolom nem kell bemutatni, hogy az alap + 2 kiegészítő lemez) aminek nagyon örültem.
Csak sajnos ezután jött a gond. Win7 64 bitre gyanakodok de egyszerűen amikor felupdatelem a játékot, Play gombra kattintva nem történik semmi.. kis töltés és kész, semmi.
Nézegettem hivatalos fórumokat de nem találtam ott sem semmit (vagy csak nagyon vak voltam).
Lehet, hogy nem kéne felupdatelnem vagy mi lehet a gond?
Előre is nagyon köszi a választ! -
#7880 Szerintem kb 30 embernek van bent a topic favban. Mi azzal segítjük a kérdezőket, hogy ha nem tudunk korrekt választ adni a kérdésre, nem írunk semmit. -
Trantorius #7879 Bocs hogy 2.szorra teszem fel a kérdést, de fontos számomra:
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Régen nagyon sokat rp-ztem NWN servereken és az érdekelne manapság van e még olyan magyar szerver amin található 14-18 vagy több ember esténként?
Tudtok olyan népszerü játékról még aminek van multija és magyar rp-s szerverei? -
tomcsa4 #7878 Természetesen fut. CSak nálam villog néha (pontosabban besötétedik csak úgy, majd kivilágosodik egy idő múlva). -
kobra223 #7877 rossz hír a dalakora ami nekem van sajnos iszonyat bug halmaz aki tud scriptelni vagy tudna leírást hogy hogy kell nagyon örülnék neki v. esteleg tudna javítani rajta mert ki fagy nálam :(