8396
  • Chipii
    Igen, mind a négy kerületben lesz egy, ha körbemész, meg kell legyenek mind.
  • Terensz
    Zavaros lett a vége A quest adóját te találod meg, de a quest helyszíne csak teleporttal megközelíthető.
  • Terensz
    Napórás házra nem emlékszem. Viszont egy quest biztosan kimaradt nekem, mert nem varázstudóval voltam, szerintem az kell neked. Az a Tyr templomával szemben van egy toronyban. (A boltos adja, aki köpenyeket árul, és nem te találod meg, hanem teleport visz oda.)
  • adeeeka
    Egy kérdés: első fejezet, hol vannak a napórás házak, azaz a várzslaborok? Amikor azt mondta hogy a városban az gondolom mind a 4 kerületre vonatkozik? vagy csak belváros?
  • ollie
    Már töltöm is, köszi!
  • Besz
    Darkness over Daggerford

Hivatalos premium modul lett volna, de végül ingyenes lett.
  • Chipii
    http://nwvault.ign.com/View.php?view=modules.Detail&id=3799 Itt a legfrisebb verzió, és még most is folyamatosan megy róla a csevely, ha van kérdésed, ami nincs a segédletben (bár az elég bőséges), biztos segítenek.
  • Molnibalage
    Hali srácok.

Van aki valaha játszott a Tortured Hearts nevű modullal? Végigtolta valaki?
  • Chipii
    Nem kell minden követ felhasználni, csak egy szín kikeverését kell megcsinálni. Az elsődlegesekbe rakott színek keverése kell hogy kiadja a másodlagosba rakottakat, tehát pl az egyik elsődlegesbe kéket, a másikba sárgát raksz, a másodlagosakba pedig zöldet. (Amúgy az egész múltba utazást ki lehet hagyni, ha találsz gólemölő buzogányt, de persze nem érdemes:)
  • shadar619
    Rájöttem a 2 követ fel kell osztani.
  • shadar619
    Hát akárhogy próbálkozok nem sikerül.
    az elsődlegeben elsőnek a pirosat, majd a kéket teszembe akkor a másodikba zöldet teszek de nem történik semmi. az számit hogy a két kút közül melyikbe rakom?
  • Chipii
    http://www.gamebanshee.com/neverwinternights/nwnwalkthrough/fortilkardcreatorraceruins.php
  • shadar619
    Elakadtam a harmadik fejezetben.
    Az időutazásos résznél. Amikor visszajöttem a multból a fény próbánál akkadtam el. Hiába párosittotam a köveket bárhogy nem sikerült kirakni a szineket. Igy már csak az az egy lakat hiányzik hogy tovább mennyek.
  • [Jakuza]
    Kicsi NwN szepiteshez:

Nw2 ikonok NWN1-hez.

• [Jakuza]
    AZ alap se rossz, de azert halali lett volna ugyanezzel jatszani magyar jatekosokkal, magyar szerveren, ahol nem nagy a ping.
    Bar meg kell mondjam, nem nagyon lagol a szerver amin jatszom.
    Lehet kozre jatszik benne a clear script es az , hogy a szerver automatikusan minden 12 oraban ujraindul.

Viszont van egy olyan funkcio is , hogy !serverdelay parancsal szavazni lehet arra, hogy a szerver ne reseteljen. LOL

Par eddig tapasztalt ujdonsagot leirok, ami a szerveren megtalalhato.
    Minden fajnak/kasztnak kulon nyelve van. Jelolt Quest rendszer.
    Felugyelheto sajat karakter, tehat ujralehet szintezni, ha elrontunk valamit, vagy akar torolhetjuk is scripttel.
    110 subrace, CEP 2.2c mindenfele josaggal, revised feat es skill lista, 60as szint elerhetosege (legendary levels).HC jatek inditasa (halalnal a karakter automatikusan vegleg meghal, tehat torlodik).Quasiclasses, mint pl Bane Knight.
    Chatcommands. Akar player info (!playerinfo) is lekerheto masokrol,de meg akar a sajat fegyverek is atnevezhetok,kiegeszitett emote lista,Guild alapitas lehetosege es meg rengeteg minden, mi szem es szajnak ingere.
    Ezert irtam, hogy erdemes kiprobalni.

Higher Ground leiras (PDF)
  • Chipii
    kár érte
  • [Jakuza]
    Kozben megneztem, nem ugyanaz a modul, mint ami a High Ground szerveren
    van fent.
    Az alapok azok, de a modulbol jo par script hianyzik, mint peldaul a fajok kulonbozo nyelve,bank,store item es hasonlok.
    Sajnos igy nem teljes a dolog, pedig pont ezek a scriptek dobjak meg a jatekelmenyt nagyon.
  • [Jakuza]
    Chipii!!!!!!

Nezd mar mit talaltam.
    1.69 Paths of Ascension Server Edition - Final

Megtalaltam publikusan az altalam emlitett modult a vaulton.
    Most mar csak az lenne a jo dolog, ha valaki magyar szervert csinalna, mint a Dalakorat.
    Van offline modulja is, tehat kilehet probalni.
    Ugyanerrol a linkrol letoltheto.
  • Chipii
    Én is a Tortured Hearts II-őt tudom ajánlani, nagyon jól össze van rakva szerintem. (az 1. rész is nagyon jó, de a kettő együtt iszonyat sok időbe fog telni:)
  • [Jakuza]
    Hat akkor irany a Neverwinter vault es keress a modul listaban egyet.
    Talan a Top rate alapjan legjobb beallitani a rendezest.
    Asszem az elso heley n meg mindig a Tortured Hearts II. talalhato, amit egy magyar srac csinalt.
  • steweee
    nem az lenne a lényeg, hanem hogy egy ezzel írt modullal szeretném kipróbálni
  • [Jakuza]
    Mindenesetre, ezt a szervert sracok ki KELL probalnotok.
    Frenetikus azt kell mondjam, tele kihivassal. Itt nincs olyan, hogy csak lemesz egy 1-2 szinttel magasabb mobot daralni es pikk-pakk szintet leptel. Ugy lecsaptak mint annak a rendje es majdnem az egesz addig osszegyujtott XP-t buktam, amit nem egyszeru ossszeszedni, mert moderate mobok csak 10-20XP-vel gyarapitjak a tapasztalatot. :D Hihetetlenul jol van scriptelve es tele van ujdonsaggal, amit eddig meg sohasem lattam sehol.
    A velemenyem szerint a Dalakora meg sem kozelitti.
  • [Jakuza]
    Az a 1.52 igazabol 2.2 :D
    http://nwvault.ign.com/cep/downloads/
  • steweee
    nekem olyan mod kellene, ami a cep utolsó verziójával (tlaán 1.5?) megáldva minden szép és jó grafikai újítással van tele és hent típusú, nem egy nagyon lírai gondolkodtató dolog. a gyári kampányok is nagyon faszául kidolgozottak sztem...
  • [Jakuza]
    Kozben megtalaltam a forumjukat : High Ground forum

Egy kis izelito a 110 subracebol, ami lehetseges a szerveren.

Dwarves (can speak Dwarven)
    - All dwarves receive the Bullheaded feat for free, which allows them to acquire Legendary Skill Affinity Discipline."Aleithian Dwarf" (secret UltraRare)
    - FC: Bard / BC: Dwarven Defender
    - CON -2, INT +2, CHA +7, free feat: Dodge, free feat: Spell Focus Transmutation

"Arctic Dwarf"
    - FCs: Barbarian, Ranger
    - STR +2, CON +1, DEX -2, CHA -2, 25% immunity to cold

"Azer"
    - SR18, 50% immune fire, 50% vulnerable cold

"Battlerager" (secret UltraRare)
    - FCs: Barbarian, Fighter
    - STR +4, CON +3, INT -2, CHA -3, +5 intimidate, free feat: Dodge, free feat: Toughness

"Deep Dwarf"
    - Save vs. Spells and Poison +3, free feat: Exotic Weapon Proficiency, speaks Undercommon

"Derro"
    - FC: Sorcerer
    - CON -2, CHA +3, SR18, free feat: Blind Fight, speaks Undercommon

"Derrzagon"
    - DEX +2, INT +2, WIS -2, CHA -2, SR18, free feat: Blind Fight, resist acid 5/- resist fire 5/-, speaks Undercommon

"Duergar"
    - FC: Monk
    - CHA -2, free feat: Alertness, +4 move silently, +1 listen, +1 spot, immune to paralysis and poison, speaks Undercommon, speaks Duergar

"Gold Dwarf"
    - DEX -2, CON +1

"Howler" (secret Beyond UltraRare)
    - FCs: Fighter, Barbarian
    - STR +6, CON +6, CHA -3, WIS -3, free feat: Dodge, free feat: Toughness, free feat: Exotic Weapon Proficiency

"Wild Dwarf"
    - FC: Barbarian
    - WIS +1, free feat: Called Shot, resist fire 5/-, +1 save vs. poison, +4 save vs disease
  • [Jakuza]
    Kihagyom kosz, valami ujdonsagra vagyom inkabb.

Talaltam is egy eleg pofas szervert igy elso ranezesre nem tunik olyan rossznak.
    Higher Ground Serveren a Path of Ascension nevu modul.
    Itt olvashato rola a Neverwinter Vaulton.

Az elso benyomasok nem rosszak.
    Eleg sok jatekos van rajta, lehet szerepjatszani rajta es PvPzni is, es nem csak belepsz es tap vagy 2 perc alatt, mint azokon az idiota PvP party szervereken.
    De majd kiderul par nap utan, hogy milyen is valojaban, addig lehet elhamarkodott kijelentest tettem, bar valoszinuleg kozrejatszik benne az is, hogy az elozo szerverekhez kepest ez mar elso ranezesre is mas minosegunek tunik.

Direct Connectehz az Ip: 174.129.218.11:5121
  • MarkBlade
    Erre indulta a Dalakora szerver. Nincs táp és cél a szerepjáték :)
  • [HUN]Crassus
    7807
  • [Jakuza]
    Megneztem a mostani szerverlistat es meg jkell mondjam a gyomrom felfordul tole.
    A tobbseg ilyen bugyuta PvP szerver +8as cuccokkal es hasonlo gyokerseggel, amit azonnal kezhez is kapnak.
    Mitha valami Quakevel jatszana a jatekos rajtuk.
    Ami a vicc az egeszben, hogy ezek a legjobban latogatottabbak raadasul.
    Lefogadom , hogy a rajtuk jatszok sem verbeli RPG fanok es tobbseguk azt sem tudja mi az AD&D.
  • MarkBlade
    Üdv mindnekinek. Aki ki szertné próbálni milyen multiban a játék Dalakor ismét megnyitotta kapuit. DM felügyelet mellett, mesék, kihívások várják az arra érdemes játékosokat. Itt mindent megtalálsz. Ha kérdésed van PÜ vagy írj ide és válaszolok.

• Ryleh
    belegyzeseid idobeli elteresei meg mutatjak:
    -0rvara nem a topic erdekel,hanem lihegve lested,,mikor lesz reagalas,,,,hiszen ez éltet,,,a beszolás,fikazas,,,,tessék,,,legyen boldogsagod:)))
  • Ryleh
    LOL...kerdeztem,,,Te beszolsz,,ertelmetlen ,meddo vita,,es szerintem szanalmas is,,,en jatszani szeretek,nem fikazni mast,,,nem abban élem ki magam ha nyilvanosan osztomaz észt....Te nem forumozol,,hanem magad hanjat hallatod,,,szerintem ez igen OFF..
    Mellesleg,ismetelten megkerlek,,,valszok helyett,a kioktatasod nem ide valo,,ez egy Topic,,nem minosito vizsga,,barmennyire is ugy allitod be,,kerdeztem,,meg lett oldva,,,pont.
  • [HUN]Crassus
    az oké,de ez nem egy diabló szintű játék.....
  • nearo
    Nem születik mindenki d&d szabálykönyvvel a fejében -.-
  • [HUN]Crassus
    valóban el lehetne mondani mindenegyes kérdésedre a választ,de előbb olvass el 1-2 ad&d szabálykönyvet és ha úgy sem megy akkor gyere vissza....
  • [HUN]Crassus
    ez is kb. alap szabály,hogy miért nem lehet bizonyos fegyókkal bizonyos lényeket megütni....na mindegy
  • [HUN]Crassus
    privát üzeneted ide vagy oda akkor is olyan laikus a kérdésed,hogy a falat rengeti...
    ha meg azokat a korábbi ad&d játékokat végigjátszottad akkor telejsen értetlenül állok a kérdéseddel szemben....
  • [HUN]Crassus
    ne vedd baszogatasnak,de ilyen kerdesekkel inkabb felejtsd el a jatekot....nem neked valo....
  • Ryleh
    Multiklassznal mi a bevált séma?
    -tolvaj 10 esem van..(mert untam az AI soxori töketlenkedeset,stb)s most betettem hozza a druidat is 2.klassznak,,a kov szinteken ezt noveljem,vagy felváltva?az állati társam csak akkor ugrik szintet ha a druidában lépek tovabb,vagy ez nem számit?
    thx
  • Ryleh
    ah,koszi,,idokozben egy angol oldal ravezetett...meg jo hogy van elobbi mentesem,,mivel a sok cuccot meg otthagytam,,,a fejezet meg tovabb dobott,,a barakk ba..
    koszi a helpet:))