394
Worms World Party
-
#194 mert kell a CD :D
Vmi cracket keress
- - - - - - - - - -
Hogyan lehet saját zsászlót rakni a játékba?
C:\Team17\Worms World Party\User\Flags ?
Mert oda raktam a többi közé de a játék nem látja.. -
dragonfighter #193 gyerekek nem tudjátok mért kéri a CD-t? -.- -
dragonfighter #192 megoldva!
rossz filét néztem elöször =) -
dragonfighter #191 kéne egy kis help.
nem birom installálni a wwp-t nem tom hogy mért.
miután rámeek arra hogy install worms world party nem csinál semmit
most akkor mit csináljak hogy jó legyen? -
#190 Hogyan lehet saját zsászlót rakni a játékba?
C:\Team17\Worms World Party\User\Flags ?
Mert oda raktam a többi közé de a játék nem látja..
-
#189 hmm...
akkor nincs vmi extra, vmi kiegészítő a geme-hez?
nagyon bírom a játékot csak kicsit kezd unalmas lenni...
de ha nincs nem baj. -
#188 lehet:( -
dragonfighter #187 szerintem ez csak a rossz grafika -
#186 ezaz
nagyon rossz minősége miatt nehéz kivenni, de sztem nem olyan mint az átlagos...
de az is lehet, h tévedek... -
#185 nem tudok róla.. melyik videó az? tudod? -
#184 Sajnos nem tudok róla semmit, de írok, nehogy azt hidd, hogy senki nem látogat már ide. -
#183 nos? -
#182 szasztok!
a kéérdésem csak ennyi lenne: vannak a wwp-hez skinek? (mire gondolok? pl. láttam nemrég a neten egy videót ahol pl. a kukacok életének a csíkjai, meg a nevek más stílusban voltak felrakva)
szal ha vki tud vmit erről szóljón plz!
előre is kösz!... -
technopeter #181 hi! kéne egy kis segítség! ne mindul el a játék, lehet azért mert directx 9 van a gépen, de leszedn inem tom a gépről a directixemet, ha meg a cdreől akarom feltenni a directx 7et akkro kiírja h már fel van téve. help me pls!!!!!!!!!! -
#180 Kinek van egy működő magyarítása?
Vagy végigjátszás is elég..
-
#179 mellesleg nem mindig az írásra koncentrálok :D -
#178 voltak már rosszabb mondataim is :) -
#177 ez szép magyar mondat lett :D
Arra utaltam, hogy a videokártya beállításoknál ha állítasz változhat a játéknak a sebessége. Például antianalisinget próbálj állítani, meg olyanokat amik ottvannak. Ha Ati kártyád van, akkor külön Catalist Control center -ben lehet állítani. -
#176 én nem nagyon találok olyan beállításokat ami ezeket állítani..
-
#175 de nekem nem lenne jó ha az EGÉSz játék gyorsabb lenne.. -
#174 próbálj állítani a vga beállításokban (asztalra tulajdonságok, beállítások fül, speciális, és ott). Multkot állítgattam valamit, és 4x gyorsabb lett az egész játék. -
#173 Van már megoldás a lassú menü kérdésre?
Nekem azért tűrhető csak néha a hosszabb mondatok írásánál leírom és azt kell várnom mire a játék is leírja.. meg az egyik menüből a másikba váltás is lehetne gyorsabb -
#172 <!-- Chaos Bannercsere kód kezdete -->
<iframe align=top width=468 height=60 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0 scrolling=no src="http://bannercsere.chaosteam.hu/showbanner.php?uid=72&wid=66&type=468"></iframe>
<!-- Chaos Bannercsere kód vége --> -
#171 http://www.wormsworldparty.atw.hu/
Csatlakozz az oldalon a Magyar Multizók Listájához! -
donatus13 #170 256 is elég -
#169 szerintem 1mb-es elég.. én is azzal játszok..
meg a ping is számít.. vagyis hogy milyen messze vannak a játékosok (oszág) -
Tass #168 mekkora internetsebesség kell a multizáshoz?
-
#167 Most megpróbáltam, hogy elindítom, és a menüig hozzá se nyultam, de ugyan az a hiba sajnos :( Azért köszi a tippet! -
#166 http://www.wormsworldparty.atw.hu/
Ezt az oldalt csináltam. Aki szokott játszani, és szereti a Worms World Party-t az LÁTOGASSA AZ OLDALT. Lesznek Party-k is.
Köszönöm. -
#165 Mikor fog valaki Multizni?
A patchelt játékkal nem jó a magyarítás?
Mert nagyon kéne egy magyarítás... nemtom a feladatokat :D -
1488 #164 baluman!
nekem is volt ilyen problémám, talán ugyanaz. amikor elindítod a játékot, bejönnek ilyen izék, na, a cégeknek a logói, mint pl az a róka meg talán a team17 ha jól emlékszem. nah, ezeket NEM szabad elnyomkodni. tehát ne nyomj meg semmit amíg ezeket mutatja, akkor nem leszen ilyen, legalábbis nekem így működött. -
Énvagyokazordog #163 Honan Lehet letolteni a Worms World Partyt? -
donatus13 #162 kettö lehet szar a driver szar a crack vagy netán netán szar a játék de kétlem -
#161 Én nagyon szivesen mennék, azért raktam fel hogy multizzunk. De valamiért nem jók a színek a játékban, teljesen más és szar, pálya egybe olvad a tök fekete háttérrel... De ha csinálok egy screenshot -ot a játékból, akkor a képen minden jó! Nem tudom mi lehet a hiba... -
donatus13 #160 hello nem jöne valaki hamachizni -
#159 Na ez érdekes!! Akartam csinálni egy képet, hogy ez hogy néz ki. Elindítom a játékot, és ugyan olyan hibás a kép, szinek teljesen össze-vissza. Csináltam egy képet, és a képen teljesen jó minden szín, meg minden, játékba viszont nem. Nem tudja valaki mi lehet a probléma? :S -
#158 Na én most feltelepítettem CD-ről, és a sebesség megjavult, jól fut, nem szaggat! A probléma most az, hogy a pálya meg szél, meg ilyenek nem látszanak, a kukacok más színben látszanak és körvonalasan, és minden szín teljesen más milyen, meg kockás, stb. Felbontást is próbáltam állítani, meg mindent. akármilyen pályát rakok semmi nem látszik a pályából :-(
Patch-et is felraktam! -
#157 Én is felraktam újra a Worms World Party-t, és a menüje nekem 4x gyorsabb kb. mint régebben volt :S -
#156 Mondjuk ilyenkor nem ártana leírni, hogy mi volt a probléma, és hogy oldottad meg, mert hátha másnak is hasonló gondja van. -
#155 Megoldva