394
Worms World Party
  • Armi555
    mert kell a CD :D

Vmi cracket keress
    - - - - - - - - - -
    Hogyan lehet saját zsászlót rakni a játékba?
    C:\Team17\Worms World Party\User\Flags ?

Mert oda raktam a többi közé de a játék nem látja..
  • dragonfighter
    gyerekek nem tudjátok mért kéri a CD-t? -.-
  • dragonfighter
    megoldva!
    rossz filét néztem elöször =)
  • dragonfighter
    kéne egy kis help.
    nem birom installálni a wwp-t nem tom hogy mért.
    miután rámeek arra hogy install worms world party nem csinál semmit
    most akkor mit csináljak hogy jó legyen?
  • Armi555
    Hogyan lehet saját zsászlót rakni a játékba?
    C:\Team17\Worms World Party\User\Flags ?

Mert oda raktam a többi közé de a játék nem látja..

• PJack
    hmm...
    akkor nincs vmi extra, vmi kiegészítő a geme-hez?
    nagyon bírom a játékot csak kicsit kezd unalmas lenni...

de ha nincs nem baj.
  • PJack
    lehet:(
  • dragonfighter
    szerintem ez csak a rossz grafika
  • PJack
    ezaz
    nagyon rossz minősége miatt nehéz kivenni, de sztem nem olyan mint az átlagos...
    de az is lehet, h tévedek...
  • Armi555
    nem tudok róla.. melyik videó az? tudod?
  • reménytelen
    Sajnos nem tudok róla semmit, de írok, nehogy azt hidd, hogy senki nem látogat már ide.
  • PJack
    nos?
  • PJack
    szasztok!
    a kéérdésem csak ennyi lenne: vannak a wwp-hez skinek? (mire gondolok? pl. láttam nemrég a neten egy videót ahol pl. a kukacok életének a csíkjai, meg a nevek más stílusban voltak felrakva)
    szal ha vki tud vmit erről szóljón plz!

előre is kösz!...
  • technopeter
    hi! kéne egy kis segítség! ne mindul el a játék, lehet azért mert directx 9 van a gépen, de leszedn inem tom a gépről a directixemet, ha meg a cdreől akarom feltenni a directx 7et akkro kiírja h már fel van téve. help me pls!!!!!!!!!!
  • Armi555
    Kinek van egy működő magyarítása?

Vagy végigjátszás is elég..

• Armi555
    mellesleg nem mindig az írásra koncentrálok :D
  • Armi555
    voltak már rosszabb mondataim is :)
  • Balumann
    ez szép magyar mondat lett :D
    Arra utaltam, hogy a videokártya beállításoknál ha állítasz változhat a játéknak a sebessége. Például antianalisinget próbálj állítani, meg olyanokat amik ottvannak. Ha Ati kártyád van, akkor külön Catalist Control center -ben lehet állítani.
  • Armi555
    én nem nagyon találok olyan beállításokat ami ezeket állítani..
  • Armi555
    de nekem nem lenne jó ha az EGÉSz játék gyorsabb lenne..
  • Balumann
    próbálj állítani a vga beállításokban (asztalra tulajdonságok, beállítások fül, speciális, és ott). Multkot állítgattam valamit, és 4x gyorsabb lett az egész játék.
  • Armi555
    Van már megoldás a lassú menü kérdésre?
    Nekem azért tűrhető csak néha a hosszabb mondatok írásánál leírom és azt kell várnom mire a játék is leírja.. meg az egyik menüből a másikba váltás is lehetne gyorsabb
  • Armi555
    <!-- Chaos Bannercsere kód kezdete -->
    <iframe align=top width=468 height=60 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0 scrolling=no src="http://bannercsere.chaosteam.hu/showbanner.php?uid=72&wid=66&type=468"></iframe>
    <!-- Chaos Bannercsere kód vége -->
  • Armi555
    http://www.wormsworldparty.atw.hu/

Csatlakozz az oldalon a Magyar Multizók Listájához!
  • donatus13
    256 is elég
  • Armi555
    szerintem 1mb-es elég.. én is azzal játszok..
    meg a ping is számít.. vagyis hogy milyen messze vannak a játékosok (oszág)
  • Tass
    mekkora internetsebesség kell a multizáshoz?
  • Balumann
    Most megpróbáltam, hogy elindítom, és a menüig hozzá se nyultam, de ugyan az a hiba sajnos :( Azért köszi a tippet!
  • Armi555
    http://www.wormsworldparty.atw.hu/
    Ezt az oldalt csináltam. Aki szokott játszani, és szereti a Worms World Party-t az LÁTOGASSA AZ OLDALT. Lesznek Party-k is.

Köszönöm.
  • Armi555
    Mikor fog valaki Multizni?

A patchelt játékkal nem jó a magyarítás?
    Mert nagyon kéne egy magyarítás... nemtom a feladatokat :D
  • 1488
    baluman!

nekem is volt ilyen problémám, talán ugyanaz. amikor elindítod a játékot, bejönnek ilyen izék, na, a cégeknek a logói, mint pl az a róka meg talán a team17 ha jól emlékszem. nah, ezeket NEM szabad elnyomkodni. tehát ne nyomj meg semmit amíg ezeket mutatja, akkor nem leszen ilyen, legalábbis nekem így működött.
  • Énvagyokazordog
    Honan Lehet letolteni a Worms World Partyt?
  • donatus13
    kettö lehet szar a driver szar a crack vagy netán netán szar a játék de kétlem
  • Balumann
    Én nagyon szivesen mennék, azért raktam fel hogy multizzunk. De valamiért nem jók a színek a játékban, teljesen más és szar, pálya egybe olvad a tök fekete háttérrel... De ha csinálok egy screenshot -ot a játékból, akkor a képen minden jó! Nem tudom mi lehet a hiba...
  • donatus13
    hello nem jöne valaki hamachizni
  • Balumann
    Na ez érdekes!! Akartam csinálni egy képet, hogy ez hogy néz ki. Elindítom a játékot, és ugyan olyan hibás a kép, szinek teljesen össze-vissza. Csináltam egy képet, és a képen teljesen jó minden szín, meg minden, játékba viszont nem. Nem tudja valaki mi lehet a probléma? :S
  • Balumann
    Na én most feltelepítettem CD-ről, és a sebesség megjavult, jól fut, nem szaggat! A probléma most az, hogy a pálya meg szél, meg ilyenek nem látszanak, a kukacok más színben látszanak és körvonalasan, és minden szín teljesen más milyen, meg kockás, stb. Felbontást is próbáltam állítani, meg mindent. akármilyen pályát rakok semmi nem látszik a pályából :-(
    Patch-et is felraktam!
  • Balumann
    Én is felraktam újra a Worms World Party-t, és a menüje nekem 4x gyorsabb kb. mint régebben volt :S
  • reménytelen
    Mondjuk ilyenkor nem ártana leírni, hogy mi volt a probléma, és hogy oldottad meg, mert hátha másnak is hasonló gondja van.
  • vki
    Megoldva