Worms World Party
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vmi cracket keress
- - - - - - - - - -
Hogyan lehet saját zsászlót rakni a játékba?
C:\Team17\Worms World Party\User\Flags ?
Mert oda raktam a többi közé de a játék nem látja..
rossz filét néztem elöször =)
nem birom installálni a wwp-t nem tom hogy mért.
miután rámeek arra hogy install worms world party nem csinál semmit
most akkor mit csináljak hogy jó legyen?
C:\Team17\Worms World Party\User\Flags ?
Mert oda raktam a többi közé de a játék nem látja..
akkor nincs vmi extra, vmi kiegészítõ a geme-hez?
nagyon bírom a játékot csak kicsit kezd unalmas lenni...
de ha nincs nem baj.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
nagyon rossz minõsége miatt nehéz kivenni, de sztem nem olyan mint az átlagos...
de az is lehet, h tévedek...
a kéérdésem csak ennyi lenne: vannak a wwp-hez skinek? (mire gondolok? pl. láttam nemrég a neten egy videót ahol pl. a kukacok életének a csíkjai, meg a nevek más stílusban voltak felrakva)
szal ha vki tud vmit errõl szóljón plz!
elõre is kösz!...
Arra utaltam, hogy a videokártya beállításoknál ha állítasz változhat a játéknak a sebessége. Például antianalisinget próbálj állítani, meg olyanokat amik ottvannak. Ha Ati kártyád van, akkor külön Catalist Control center -ben lehet állítani.
Nekem azért tûrhetõ csak néha a hosszabb mondatok írásánál leírom és azt kell várnom mire a játék is leírja.. meg az egyik menübõl a másikba váltás is lehetne gyorsabb
<iframe align=top width=468 height=60 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0 scrolling=no src="http://bannercsere.chaosteam.hu/showbanner.php?uid=72&wid=66&type=468"></iframe>
<!-- Chaos Bannercsere kód vége -->
meg a ping is számít.. vagyis hogy milyen messze vannak a játékosok (oszág)
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
Ezt az oldalt csináltam. Aki szokott játszani, és szereti a Worms World Party-t az LÁTOGASSA AZ OLDALT. Lesznek Party-k is.
Köszönöm.
A patchelt játékkal nem jó a magyarítás?
Mert nagyon kéne egy magyarítás... nemtom a feladatokat 😄
nekem is volt ilyen problémám, talán ugyanaz. amikor elindítod a játékot, bejönnek ilyen izék, na, a cégeknek a logói, mint pl az a róka meg talán a team17 ha jól emlékszem. nah, ezeket NEM szabad elnyomkodni. tehát ne nyomj meg semmit amíg ezeket mutatja, akkor nem leszen ilyen, legalábbis nekem így mûködött.
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Patch-et is felraktam!
Mitõl lehet az, hogy a játékban a beszédeken, és az alapzenén kívül nincsenek hangok? Gondolok itt a fegyverek hangjára.
ACER Aspire 5738ZG
az is érdekes h 1280x1024 van az armageddonban ebben meg nincs :S
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nagy bénaság lenne, nincs valami módja?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊