4624
Operation Flashpoint
  • LSC
    Ez az exporter nem jó hangokhoz.
  • LSC
    Küldtem mailt.
  • LSC
    ALPHA = LSC = LSC2(melóhely). Még nem néztem meg de most megnézem.
  • Rosco
    Nekem is az van, előtte egy 64 MB volt és sokkal gyorsabb lett. Nincs összefüggés a RAM-ok között szvsz.
    Inkább a függőleges és vízszintes szinkronizációt nézd meg, ATI-nál azzal szokott gond lenni.
    Ja és a játékban a Shadows-t abszólút lassan kezeli az ATI tapasztalatom szerint. Ha szt kikapcsolod gyors lesz.
  • Dutch Flander
    Egy technikai kérdés!

Eddig Radeon 7200 VIVO 64MB-os kértyával nyomtam az OFP-t, Most van nálam egy Radeon 9200 128MB-os. Hogy lehet az, hogy lassabbnak találom a játékot?! Ugyan olyan beállításokkal, mint a régi kártyán persze gyorsabb lett, de ha a graf-ra adok (pl. terrain detail), akkor sokkal lassabb lesz (élvezhetetlenebbül zakatol, mint a 64MB-oson).

A 128MB miatt van? Ötlet?

Ja, és így már a régen említett híd-próbléma sem jön elő!
  • LSC
    A textúra készítés egy külön művészet:).
  • LSC
    fegyver modellek nincsenek?
  • LSC
    Engem igazán a fegyverek érdekelnek.
  • LSC
    Csak lejöttek a levelek 5*-re. Este megnézem, és eladom a terveket az oroszoknak:).
  • LSC
    Sajna úgy néz ki a freemaol behalt. Akkor küld a [email protected] ra.
  • LSC
    Befejeztem az ak74/BG 15 -t, akit érdekel letöltheti INNEN. Readme még nincs benne, az eredeti AK47 modellt nem én csináltam. East/men/Grenadier (AK74/BG15) alatt megtalálod. Véleményeket kérnék.
  • LSC
    Úgy tudom ami nem 100% hogy nem lehet ilyen material "fényességet" csinálni. Úgy kell megcsinálni a textúrát hogy úgy hasson. Ajánlom figyelmedbe a következő tutorialt ha nem ismernéd, sok jó trükk van amivel életszerűbbé lehet tenni a textúrákat. Én egyébként nem erőltetem a textúra készítést mert se rajzolni nem tudok, sem a grafikai kreativitásom nem túl jó. Script, edit, config, és fegyver módosítások amik fekszenek nekem.

FAB's site és ott is a textures rész.
  • LSC
    Ja, igen:).
  • LSC
    Ez rossz helyre ment:)
  • LSC
    Pilu mi lett a mailod?
  • LSC
    Textúrákkal együtt tudtál importálni?
  • LSC
    ja már nincs. Akkor : [email protected]
  • LSC
    A logo alatt van mail.
  • LSC
    Min dolgozol? Vagy csak ismerkedsz vele?
  • LSC
    Nem tudok róla hogy lenne limit. Viszont ha egy LOD sok face-ból áll (300-400) akkor nem lessz árnyéka. Ha ilyen gondod van szóljál meg lehet oldani.
  • LSC
    Ezt meg a nulláról csak a textúrákat csórtam:) de ez nem lessz benne szerintem mivel az amerikaiaknak nem sok szerepe lessz.
  • LSC
    Pl ezt egy AK47 ből csináltam. AK74 / BG15
  • LSC
    Elég nagy mert sok jófajta addon lessz/van benne (köztük néhány saját szerzemény). Szóval ha modemmel nyomod akkor nem egyszerű az átvitel:).
  • Dutch Flander
    Akkor még egy utolsó kérdés.

Hány megás a kampányod? Hogyan tudnád eljuttatni hozzám?
  • pedro870
    a franc, mindig elfelejtem, hogy már nem lehet ilyesmit
  • pedro870
    A Karrillion féle RTS-ben (CTI-hez hasonló) chinook-kal és mi-17-tel is lehet szállítani: http://www.aggression.org/karr.html.

A BAS-féle Chinookot megtalálod az OFPHu FTP-n, a www.ballistic-studios.com címen vagy az OFPHu-s <a href="http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=34">BAS csomagban</a> (200mb).
  • LSC
    Ha magyar nem akarja akkor megkérem hogy írják ki az ofp.cz-n ott biztos lessz rá jelentkező. Annyit elmondanék azért hogy maximalista vagyok, tahát kompromisszumokat nem szeretek kötni. Saját konfigurált fegyverek lesznek benne egyedi hangokkal, és természetesen intro és outro-val a küldetések és próbálok egyedi feladatokat kitalálni de nem jönne rosszul egy két kreatív elme akik adnának pár jó ötletet. De sajna ahogy látom a magyarokat ez nem nagyon érdekli.
  • Dutch Flander
    Hát meggondolandó. Csak tudod az a bajom, hogy kemény az egyetem, és a maradék időmet inkább én is szerkesztgetéssel tőltöm. Csak én nem kampányokat tervezek, hanem látványkiegészítőket (BulletTime, látványosabb robbanások, meg minden ami a szemnek ingere).
    De talán fejtsd ki, miről is szól a kampány, hátha megjön hozzá a kedvem (remény)...
  • LSC
    Utoljára megkérdem hátha : senki nem akar segíteni azzal hogy teszter lenne a kampányomhoz?
  • LSC
    van egy újabb O2 és Buldozer ami már nem kér. Ha kell felrakom neked valahova. A szállítást nagyon könnyen egy scriptel meg lehet oldani bármilyen járműhöz asszem van is nekem valahol egy ilyen script.
  • Dutch Flander
    Még egy kérdés:

Olvastam a riportot Spanel-el. Létező helyszínekren lesz a harctér? Akkor egyszercsak egy láthatatlan falba fogom beverni a fejemet a pálya szélén, vagy létező szigeteken fog játszódni, amit szintén víz vesz körül
  • Dutch Flander
    Sajna attól is félek, minnél később adják ki, annál izmosabb vas kell majd.

De örülök is, mert addigra a hardver-árak is lemennek.

Hogy van ez???
  • steweee
    kár
  • [NST]Cifu
    A probléma az, hogy az X-BOX-os OFP-n dolgoznak még, vagyis az OFP2-őt mondhatni el sem kezdték, erre a legjobb példa, hogy az E3-on anno azt igérték, hogy nyáron már kiadják az első in-game képeket. Hát azóta a honlap se frissült, nemhogy képekkel...
  • 12346
    ollé. eleve nem is terveztek bele missün editort? kissé le vagyok maradványozva. az elég tré lenne
  • 12346
    xbox...??? pff.. elmehetnek a had ne mondjam hova.. hogy illik már ratyi konzolra egy ilyen gém?? banánnal hogy lehet ezeket játszani..:// normálisan sehogy. a poén az lenne, ha lenne ebben is missün editor:D azt tényleg komoly lehet banánnal szerkesztgetni:)))
  • steweee
    azért nem kell mindent egyből készpénznek venni. a max payne 2-re is azt írták még szeptemberben is hogy leghamarabb 2004 ősze.és láss csodát!!inkább csak maguknak tartják fenn a határidőt,hogy addig bizti meglesz, de ha hamarabb azért meg nem haragszik meg rájuk senki
  • ullrich
    Ráérsz még a hardver-frissítéssel.OFP2

Thx for xbox! :(
  • LSC
    mondhatni egysem.
  • LSC
    Nem sok a jelentkező teszternek. Ha ez így megy akkor hagyom az egészet a francba. Minek törjem magam ha nincs rá igény.