4624
Operation Flashpoint
-
#1868 Ez az exporter nem jó hangokhoz. -
#1867 Küldtem mailt. -
#1866 ALPHA = LSC = LSC2(melóhely). Még nem néztem meg de most megnézem. -
#1864 Nekem is az van, előtte egy 64 MB volt és sokkal gyorsabb lett. Nincs összefüggés a RAM-ok között szvsz.
Inkább a függőleges és vízszintes szinkronizációt nézd meg, ATI-nál azzal szokott gond lenni.
Ja és a játékban a Shadows-t abszólút lassan kezeli az ATI tapasztalatom szerint. Ha szt kikapcsolod gyors lesz. -
#1863 Egy technikai kérdés!
Eddig Radeon 7200 VIVO 64MB-os kértyával nyomtam az OFP-t, Most van nálam egy Radeon 9200 128MB-os. Hogy lehet az, hogy lassabbnak találom a játékot?! Ugyan olyan beállításokkal, mint a régi kártyán persze gyorsabb lett, de ha a graf-ra adok (pl. terrain detail), akkor sokkal lassabb lesz (élvezhetetlenebbül zakatol, mint a 64MB-oson).
A 128MB miatt van? Ötlet?
Ja, és így már a régen említett híd-próbléma sem jön elő! -
#1857 A textúra készítés egy külön művészet:). -
#1855 fegyver modellek nincsenek? -
#1854 Engem igazán a fegyverek érdekelnek. -
#1853 Csak lejöttek a levelek 5*-re. Este megnézem, és eladom a terveket az oroszoknak:). -
#1851 Sajna úgy néz ki a freemaol behalt. Akkor küld a [email protected] ra. -
#1850 Befejeztem az ak74/BG 15 -t, akit érdekel letöltheti INNEN. Readme még nincs benne, az eredeti AK47 modellt nem én csináltam. East/men/Grenadier (AK74/BG15) alatt megtalálod. Véleményeket kérnék. -
#1849 Úgy tudom ami nem 100% hogy nem lehet ilyen material "fényességet" csinálni. Úgy kell megcsinálni a textúrát hogy úgy hasson. Ajánlom figyelmedbe a következő tutorialt ha nem ismernéd, sok jó trükk van amivel életszerűbbé lehet tenni a textúrákat. Én egyébként nem erőltetem a textúra készítést mert se rajzolni nem tudok, sem a grafikai kreativitásom nem túl jó. Script, edit, config, és fegyver módosítások amik fekszenek nekem.
FAB's site és ott is a textures rész. -
#1848 Ja, igen:). -
#1844 Ez rossz helyre ment:) -
#1843 Pilu mi lett a mailod? -
#1842 Textúrákkal együtt tudtál importálni? -
#1841 ja már nincs. Akkor : [email protected] -
#1840 A logo alatt van mail. -
#1833 Min dolgozol? Vagy csak ismerkedsz vele? -
#1832 Nem tudok róla hogy lenne limit. Viszont ha egy LOD sok face-ból áll (300-400) akkor nem lessz árnyéka. Ha ilyen gondod van szóljál meg lehet oldani. -
#1829 Ezt meg a nulláról csak a textúrákat csórtam:) de ez nem lessz benne szerintem mivel az amerikaiaknak nem sok szerepe lessz.
-
#1828 Pl ezt egy AK47 ből csináltam. AK74 / BG15
-
#1827 Elég nagy mert sok jófajta addon lessz/van benne (köztük néhány saját szerzemény). Szóval ha modemmel nyomod akkor nem egyszerű az átvitel:). -
#1826 Akkor még egy utolsó kérdés.
Hány megás a kampányod? Hogyan tudnád eljuttatni hozzám? -
pedro870 #1825 a franc, mindig elfelejtem, hogy már nem lehet ilyesmit -
pedro870 #1824 A Karrillion féle RTS-ben (CTI-hez hasonló) chinook-kal és mi-17-tel is lehet szállítani: http://www.aggression.org/karr.html.
A BAS-féle Chinookot megtalálod az OFPHu FTP-n, a www.ballistic-studios.com címen vagy az OFPHu-s <a href="http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=34">BAS csomagban</a> (200mb). -
#1823 Ha magyar nem akarja akkor megkérem hogy írják ki az ofp.cz-n ott biztos lessz rá jelentkező. Annyit elmondanék azért hogy maximalista vagyok, tahát kompromisszumokat nem szeretek kötni. Saját konfigurált fegyverek lesznek benne egyedi hangokkal, és természetesen intro és outro-val a küldetések és próbálok egyedi feladatokat kitalálni de nem jönne rosszul egy két kreatív elme akik adnának pár jó ötletet. De sajna ahogy látom a magyarokat ez nem nagyon érdekli. -
#1822 Hát meggondolandó. Csak tudod az a bajom, hogy kemény az egyetem, és a maradék időmet inkább én is szerkesztgetéssel tőltöm. Csak én nem kampányokat tervezek, hanem látványkiegészítőket (BulletTime, látványosabb robbanások, meg minden ami a szemnek ingere).
De talán fejtsd ki, miről is szól a kampány, hátha megjön hozzá a kedvem (remény)...
-
#1821 Utoljára megkérdem hátha : senki nem akar segíteni azzal hogy teszter lenne a kampányomhoz? -
#1820 van egy újabb O2 és Buldozer ami már nem kér. Ha kell felrakom neked valahova. A szállítást nagyon könnyen egy scriptel meg lehet oldani bármilyen járműhöz asszem van is nekem valahol egy ilyen script. -
#1817 Még egy kérdés:
Olvastam a riportot Spanel-el. Létező helyszínekren lesz a harctér? Akkor egyszercsak egy láthatatlan falba fogom beverni a fejemet a pálya szélén, vagy létező szigeteken fog játszódni, amit szintén víz vesz körül -
#1816 Sajna attól is félek, minnél később adják ki, annál izmosabb vas kell majd.
De örülök is, mert addigra a hardver-árak is lemennek.
Hogy van ez???
-
steweee #1815 kár -
#1814 A probléma az, hogy az X-BOX-os OFP-n dolgoznak még, vagyis az OFP2-őt mondhatni el sem kezdték, erre a legjobb példa, hogy az E3-on anno azt igérték, hogy nyáron már kiadják az első in-game képeket. Hát azóta a honlap se frissült, nemhogy képekkel... -
#1813 ollé. eleve nem is terveztek bele missün editort? kissé le vagyok maradványozva. az elég tré lenne -
#1812 xbox...??? pff.. elmehetnek a had ne mondjam hova.. hogy illik már ratyi konzolra egy ilyen gém?? banánnal hogy lehet ezeket játszani..:// normálisan sehogy. a poén az lenne, ha lenne ebben is missün editor:D azt tényleg komoly lehet banánnal szerkesztgetni:))) -
steweee #1811 azért nem kell mindent egyből készpénznek venni. a max payne 2-re is azt írták még szeptemberben is hogy leghamarabb 2004 ősze.és láss csodát!!inkább csak maguknak tartják fenn a határidőt,hogy addig bizti meglesz, de ha hamarabb azért meg nem haragszik meg rájuk senki -
#1810 Ráérsz még a hardver-frissítéssel.OFP2
Thx for xbox! :( -
#1809 mondhatni egysem. -
#1808 Nem sok a jelentkező teszternek. Ha ez így megy akkor hagyom az egészet a francba. Minek törjem magam ha nincs rá igény.