Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...Mondjuk a géppuskák/-ágyúk szórását szerintem teljesen elb*szták. PKM sux, M60 sux, és nem hiszem hogy a GAU8-nak ilyen szórása lenne..."
"...Nabazz...
Akkor most két lehetõség marad:
-Megvenni az origin game-t
-Reménykedni, hátha lesz rendes crack..."
"...Nem kamú ! 😞( Probáljatok meg a T80-al lõvészként a gépfegyverrel tûzelni / szerintem minden tanknál "kész" a gépfegyver / .... 😞((( Ha jól néztem csak bizonyos fegyverek esetén "tették tönkre" a célzórendszert / M60 ,HK távolra , Tank gépfegyverek / de még nem teszteltem le mindent - lehet helikopterek gépfegyverei is ellettek kurva - / multi megjelenéséig akkor sem veszük meg :-) / 😞(..."
"...Nemcsak a géppuskák, de a gránátvetõk pontossága is oda van, nem is kicsit...
Valami iszonytos igy a game...
A patch-küldetésekket félbe is hagytam, akkora csalódás így az egész...
Remélem hamarosan lesz rendes pacth..."
"...Ez a FADE suxxol jól. Még jó, hogy nem szedtem le a patchet 😊..."
"...Magastorony, ez a krekkelt peccs sem jott be, f.u.c.k. f.a.d.e. .... 😞((
gepfegyver, granat, m203, aknaveto ugyanugy szar..."
"...Hat, csak illusztraciokent annyit,hogy T80-ban, gunnerkent geppuskaval a kb. 100 meterre levo _hazat_ nem talalom el. Kulso nezetbol kb. olyan, mintha loves kozben ide-oda rangatnam az egeret...
Remelem, nem ez a kivazzott f.a.d.e. lesz a tendencia a jovoben, mert tokonszurom magam..."
"...Azért az erõsen idegesítõ, hogy egy géppuskás emberkével nem tudok eltalálni egy 50m-re futkosó katonát. A gránátvetõvel meg akkora szórást produkáltam, hogy csak na. Volt hogy a vizszintesen tartott fegyverbõl kb. 2m-re saját magam elé lõttem!!! Azért ugye elismered, hogy ez így játszhatattlan...
Nem kell, hogy ultrapontosak legyenek
Sorozatban az ~50m felett az AK sokkal rosszabb, mint bármely géppuska, márpedig a géppuskák effektive 0-300/500m-ig használatosak..."
"...Van egy igen ostoba küldetés, (vmi buzi jueszéj csávó csinálhatta) ahol civileket kell kip*csázni egy helikopter oldalgéppuskájával (UH-60).
Szerencsétlen srácok 6-7-es csoportokban szaladgálnak "jaj-jaj, csúnya katonák", és igy egy tár lõszerrel 6 azaz HAT embert sikerül likvidálnom!
Azért ez csúnya, nem?
Nem beszélve arról, amikor a Vulcan-nal a specnaz szakaszra célozva tüzeltem, és a robbanólövedékek-tõl 1 ember lelte halálát..."
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Fõleg az utolsó részt érdemes elolvasni !Amúgy nem árt az sem , ha átolvastok az Index hasonló fórumára , mert aki felrakja a Patch-et ( legyen bármilyen crack-es is ) , igen csak meglepõdik majd , hogy mit mûvel majd a programja ezután .
Szóval az a helyzet , hogy ezúttal tényleg sikerült a FADE-s védelem .Úgy elrontja a játék élvezetét az esetleges patch felrakása , hogy jobb , ha megfontoljátok a frissítést .
De mondom , olvassatok bele az index fórumba .
Megjelent az Operation Flashpoint:1985 játék második javítócsomagja
01:11 (Írta: Krinyo)
Megjelent az Operation Flashpoint:1985 már igen várt, második javítócsomagja. Az innen is letölthetõ frissítés nem is annyira bugmentesítõ, mint inkább kiegészítõ patch lett.
A frissítés több új jármûvet, 2 single és 4 multi pályát és egy új fegyvert tartalmaz. Pontosabban:
Jármûvek:
SU-25 "Frogfoot"
M163 "Vulcan"
Trabant
Fegyver:
"Kozlice"
Single küldetés:
A01Revenge
A02Vulcan
Multi küldetés:
1-4_C_ShadowKiller
1-8_D_FlagFight2Small
2-8_T_CaptureTheFlag2
2-8_T_CityConflict
A frissítéshez szükség lesz az 1.10-es javítócsomagra is, melyet korábban már letölthettünk. Sajnos bármennyire is fájó pont egyeseknek, a visszajelzések alapján úgy tûnik, hogy az 1.10-es update már tartalmazza a beharangozott FADE védelmet. Így csak eredeti CD-vel mûködik jól a patch, hiába telepítjük a neten fellelhetõ tört verzók bármelyikét, a multi játszmák alatt 10-15 perc után kiesünk (vagy társunk esik ki) a játékból, egy figyelmeztetõ FADE felirat mellett...
"...errol a jatekrol eddig csak nehany koszos screenshot jelent csak meg, es semmi video..."
Ismered a mondást !
"A tudatlanság nem mentség !" - Te pedig kóros tudatlanságban szenvedtél és én csak megpróbáltam egy kis fényt vinni abba a nagy sötétségbe , ami a nyakad fölötti dudorban terjeszkedik .
Épp 6 perce fejeztem be a Max Payne-t , így megint van idõm egy kis nyugodt "beszélgetésre" .
Most éppen vitatkozni van kedven , igaz lassan már nem is OF-ról szól ez a topic , de hát amíg nem törlik belõle a felesleges részeket , addig minden belefér .
Árnyvadász !
Igazán megmutathatnád ezt a csontig nyalást , mert nem igazán fogom a dolgot .Csak a te korábbi "flood"-olásodkor kértem meg , hogy ugyan tegyen már rendet itt , mert igencsak beindultál .
Ha most meg törli fonok hozzászólásait , akkor bizony annak megvan az oka .
fonok !
Utólag könnyû okosnak lenni ... persze , csak teszt volt .
De látom , azóta csak sikerült lemásolnod a szót , mégha az ékezetek most is el-el maradoznak .
Amúgy magadtól csináltad vagy esetleg segített valaki ?
Egyebkent a "huje" csak teszt volt gondoltam leszel olyan hulye hogy raharapsz.
Majd legyél szíves ollózd már ki nekem a magyar értelmezõ kéziszótárból , hogy hol van ez a "faszkalap" , mert én nagyon nem találom .
Lehet , hogy nem ok nélkül ?!
Esetleg tudsz az én írásaimból csak egy szót is ide beírni , ami a "csúnya" szavak kategóriájába tartozik ?
Nem ... biztos , hogy nem .
Szóval le lehet szögezni , hogy a buta te vagy .
Amúgy mostmár nyugodtan elárulhatod , hogy azért nem tudod , mi a csúnya szó , mert hát ( csak õszintén fonok )ugye megbuktál nyelvtanból .
Van egy mondás , amit érdemes lenne megszívlelned : "Sohasem késõ tanulni ."
Tehát a "huje" szót helyesen ( az ékezetekrõl már nem is beszélve ) így írjuk , hogy HÜLYE .
Írd le nyugodtan egy papírra , nehogy elfelejtsd , ha legközelebb valahová úgyszintén szeretnéd beírni .
Azért sok sikert az életben , még így tudatlanul, bukottan is !
Én anélkül tudok véleményt mondani rólad , hogy csúnya szót használnék .
De látom azt is , hogy még mindíg nem nézted meg a videót és még mindíg nem értél fel arra a tudásszintre , hogy értelmesen válaszolj !
Kár , hogy nem tudtam elovasni moderálás elõtt ! 😊))
De biztos megérdemelte , ha nem tudott értelmesen és érdemben válaszolni !
( Szigorúan csak kisbetûvel !!! )
Látszik , hogy csak nem vagy igazi játékos , mert ha az lennél , akkor már szétnéztél volna más "online games news" oldalakon és réges-régen letöltötted volna a az E3_Planetside.mov-ot !
Tényleg nincs róla movie ... és tényleg nem magából a játékból csinálták a movie-t ... - Nem sok eszed van , azt látom !
Tudod mit , jobb ha csöndben maradsz , ha arra nem veszed a fáradtságot , hogy megkeresd , letöltsd és megnézd ezt a videót !
Még nem töltöttem le a patch-et , így nem is tudom , hogy mûködik-e ! 😊
Ha nem állítottad el az Optionsben a gombokat, akkor a "V"-vel, vagy a NumPad "0"-val kellene a távcsõ nézetre váltania. Ha egyik sem megy, nézd meg a Controls-nál és próbálj beállítani vmi mást.
(Options -> Controls -> Optics)
Szerintem ez lesz az a játék , amire mi már nagyon várunk .
Van benne fûszál is ! 😊))
SZVSZ fegyver helyére csak fegyvert vehetsz, ammot nem. Ammot csak ammo helyére.
A V betût este megnézem mégegyszer.
Szóval nem vonom kétségbe, hogy remekül játszható, izgalmas játék, de ilyen hihetetlenül sz*r grafikát régen láttam. A 200-as MMX-em szebbet nyom Trio-val.
te megtaláltad már a sudot? Én egyszer már megtaláltam a kikötõ elõtti falut megelõzõ leágazásnál van egy ház és a mellett állt, de sajna sikerült meghalnom és ujrakezdés után sehol sem találtam, mert a ház mellett már nem volt, viszont mikor fellõtték akkor egy hegyoldalat mutat fákkal amit nem igazán találtam meg sehol. MERRE VAN A SCUD? XIAN PLS HELP!!!!!
Petya Elvileg az embereid parancs nélkül is lelövik azt akit nem találnak szimpinek, de célszerû parancsokat adni nekik, az alakzatokat én nem nagyon használtam, ha már ellenséges területen vagy célszerû sokat távcsövezni és úgy kiszúrni az ellent majd parancsot adni a beosztottnak hogy likvidálja, van azonban olyan helyzet mikor jobb ha magad csinálod a dolgokat mert a társak elég ostobák többnyire legalábbis nekem ez a véleményem.
Ezt használhatod a páncéltörõknél is és a többi kézi fegyvernél is a célgömbhöz.
Nem lehet azt megoldani, hogy mindenki a neki megfelelõ célt önállóan megtalálja, vagy mindenképpen nekem kell utasítanom, hogy ki mit/kit csináljon ki? Próbáltam ezt is, de mivel az ellenség értelemszerûen mindig az Officer-t nyírja ki, így elég hamar befejeztem földi pályafutásomat... Elõre is köszi a segítséget!