4624
Operation Flashpoint
-
#1807 akkor nagy hülyék ha nem lessz így editálható. De ahogy ismerem a szomszédainkat van eszük és még durvább lehetőségeket adnak majd a kezünkbe. -
#1806 Korszakalkotót?!
Az OFP szabadságánál mi lehet korszakalkotóbb???
Én csak attól félek, hogyha kijön az OFP2 akkor biztosan nem árt egy hardver-frissítés. Sajna ez nem egy nagyobb addon lesz, hanem egy új engine (jól tudom?). Ergó életszerűbb és a mai kornak megfelelő grafika.
Mellesleg, ha a 2 részben nem lesz editor, akkor én rá se fogok hederíteni!!! -
steweee #1805 tudom,nem is azét írtam.csak mert egy pár 100 órát én is játszottam vele.anno.és nagyon-nagyon bejött.akkor.és már várom a folytatás.azóta fejlődtek egy csomót a hardwerek meg a programozás is.akkor még alkalmazkodniuk kellett az átlaggépek teljesítményéhez hogy eladható legyen. a resistance-ban már fejlesztettek és erősebb gép is kellett hozzá.de akkor már ismert és népszerű program és fejlesztőgárda voltak.nagyobb lehetőségek, nagyobb igények.remélem sikerül megint korszakalkotót csinálniuk. -
#1804 De ezt nem is magamnak csinálom:). -
steweee #1802 anno én is szerkesztettem magamnak küldiket, de igazából az azért nem volt olyan jó, mert úgy is tudtam hogy mire számíthatok és hogy hogyan kell megoldani célszerűen. egyébként korábban már lehurrogtál - indokolatlanul - hogy fikázom az opflasht. nem igaz. azt mondtam hogy egy nagyon állat játék - volt a maga idejében - most sem rossz, lehet vele játszani, de az ember mindig többet akar. és igazából a kezelhetőség az ami hosszabb távon terhes volt a játékban, a parancsok kiadása, a fegyverváltás, gépjárműbeülés lehetne egyszerűbb is, erre hoztam fel példának a bf-et.ott valóban egyszerű és könnyen kezelhető minden, mintaként kell hogy szolgáljon az elkövetkezendő játékoknak. egyébként az ellenfél intelligenciája tényleg jó volt, de a saját csapattagokén még lehetett volna mit fejleszteni. pl rossz volt hogy volt egy csomó féle formáció, de haszontalanok, nem lehetett sajátot beállítani amivel közlekedni is lehetett volna -
#1801 Ezennel szeretném megkérni a vállalkozó kedvű embereket hogy legyenek tesztelők a kampányomhoz.Nem arról van szó hogy lusta vagyok végig próbálgatni a dolgokat, csak az OFP tulajdonsága hogy más hardveren más beállításokkal másképp viselkedhet az AI. Tehát aki érez erőt erre a dologra az küldjön egy mailt vagy írjon ebbe a fórumba.Még nincs sok kész belőle de tesztelni nem árt soha. -
#1799 még valami:).Én is dolgozgatok egy kampányon és mindíg ámulok mire képes ez a játék.NINCS olyan amit ne lehetne megcsinálni de komolyan persze a megfelelő tudás mellett.Nincs mégegy olyan játék amelyikhez a felhasználókat annyira támogatnák a készítők mint az OFP.Náluk nem arról szól hogy jajj ne nyúlj a játékhoz így jó ahogy van, hanem mindent megadtak annak módosításához. Ennek örömére 2 év után meg is vettem eredetiben mert megérdemlik:). -
#1798 Felhő na. -
#1797 felrakod Kegetys felhó addonját olyan felhők lesznek hogy beszarsz komolyan. -
#1796 Ez mind benne van nem tom miről beszélsz.Ráadásol temérdek letölthető kampány van némelyik megközelíti a hivatalos kampányok minőségét.Ha érdekel tudok segíteni melyiket nyomjad mert szinte mindet végignyomtam (ami arra érdemes). -
#1794 A grafikán kívül miben tudna többet nyújtani az OFP2? AI-ben? Merthogy nekem semmi bajom az első rész játszhatóságával, kezelhetőségével, kidolgozottságával. Igazából néha még soknak is tartottam az OFP grafikáját. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szép mondjuk egy jól kidolgozott sziget, vagy valamilyen jármű addon, csak annál felemelőbb nekem nincsen, mikor mondjuk multiban 3*24 ember küzd egy kib**zott zászlóért. Felettéb felemelő és izgalmas tud lenni. És ha egyszerre ennyi ember (bot) harcol a pályán én le se szoktam kakilni, hogy milyen részletesek a figurák, fegyvereik. A hangulat megvan és nálam csak ez számít... -
pedro870 #1793 Én is indítottam jópárszor DP-s szervert és megkímélte a gépemet. Bizonyos hálózati hibák kellenek azt hiszem még ahhoz, hogy elkezdjen törölni. A dedikált szerverünk 2x halt meg.
A béta patch-ből van csak exe verzió az ofphu ftp-n, ezt csak be kell másolni. Vagy itt:
1.94 exe
Mivel az 1.94-hez (és 1.92-höz) nem kell cd, érdemesebb feltenni 1.91-ig full eredetiben a programot és utána a béta exe-ket használni. Így nem használsz semmi törést...
"mondjuk olyan lenne jó mint a BF1942 graf"
Izé. Ajánlom figyelmedbe az új BAS szigetet, a kva sok kiegészítőt. A grafikával sztem nincs sok gond. -
steweee #1791 mikor jön az új része?az biztosan nagyon klaffa lesz!!!!az eredetit és a kiegeket is 3-4X játszottam végig, mindig kicsit más perspektívából, de már a mai graf. és kezelhetőség igényemnek nem felel meg.mondjuk olyan lenne jó mint a BF1942 graf és járműbeszállás,üléscsere stb. csak story játékmenettel.biztosan okozna álmatlan éjszakákat!!! -
#1790 Köszönöm a jótanácsokat!
Mostmár bátran fel fogom rakni a pecseket, csak tudod engem mindig is zavart a béta szócska. Meg az sem utólsó dolog, hogy modemet használok, és nem szívesen szedek le fölöslegesen bétákat. Ebből kifolyólag azt sem tudom, hány megásak ezek, majd megnézem.
Letörli a partíciómat?! Én már indítottam DirectPlay-t, de a partícióm még megvan. Lehet, hogy a Win2k (NTFS) miatt? -
#1789 Klikk -
teco #1788 [NST]CIFU-nak. Köszi a "com" címet, le is szedtem ami kell,
de a GameCopyWolrd on nem jutottam semmire. nincs más hely,
vagy potosabb cím? -
pedro870 #1786 LSC, megnéztem a hangokat. RPG újratöltés nem mohaa? Van pár nagyon jó hang (pl dragunov, ak burst), bejött a csomag. -
pedro870 #1783 De tényleg, nehogymá azért ne tedd fel az 1.92-t vagy 1.94-t, mert béta van a nevében, miközben a hivatalos 1.91 directplay szerver indításakor letörölheti a partíciódat :). Ezt pl javították :). A magyar ofp szerver most 1.94-en megy, a rajta rendszeresen megjelenő kb 30 ember pedig szintén 1.94-et vagy 1.92-t használ. -
pedro870 #1782 1.92bétából nem lesz végleges sztem, mivel azért jött ki az 1.94béta, mert az 1.92b-ben találtak még javítanivalót. Plusz: ne félj az 1.92-től és 1.94-től, nem írnak felül semmit, külön exe mind2, ha nem jön be, nem ezzel indítod. Érdemes kipróbálni, ugyanis sok dolgot javítottak! Az ofphu letöltéseknél találsz belölük olyan rar-t, ahonnan csak be kell másolni az új exe-t, nem kell pathcelgetni. -
#1780 Akkor nektek sincs fingotok sem, mikor jelenik meg az 1.92, avagy 1.94 NEM BÉTA pecs -
#1778 Mindegyik hivatalos, csak az 1.91 a full. A 1.92b, 1.94b pedig beta, teszt státusz, és csupán egy exe file. Ami lényeges hogy mennek CD nélkül is. -
#1777 Persze, de ahoz az 1.46 a legutolsó patch. Utána kijött az OFP:Resistance, amihez a legutolsó hivatalos patch az 1.91, a nem hivatalos pedig az 1.92b.
Patch-ek @ Flashpoint1965.com
Crack hozzá a GameCopyWolrd-on... -
teco #1776 Operation F.p. cold war crisis 1.0 vers.-át,felül
lehet-e irni más vers.-ra,és hogyan? Milyen javítás kell hozzá és honnan.Nemleges válasz is kell,akkor nem kínlódok tovább vele. köszi. -
#1774 Rég nem írt ide semmit senki (persze én sem), remélem nem szűnik meg kedvenc fórumom!
Nnna szóval egy kérdés:
Ti mit tudtok az OFP patch-ekről. Eddig még sosem raktam fel bétákat, nem is szándékozom, de ezek után lehet, hogy kéne? Arról van szó, hogy (annó) megjelent az 1.92b patch. Gondoltam várok, hátha lesz nem béta is. Aztán nagy meglepetésemre jött az 1.94b . Mostakkó mivanmááán? Nem létezik 1.92-es, vagy magasabb pecs, vagy csak én nem tanálom?
Ötlet, avagy vélemény? -
#1773 Nem tudom mennyire vagy jártas az editálásban, de a Red Hammer-hez adtak egy pdf Readme-t, ami nekem speciel nagyon sokat segített! -
#1772 köszi! -
#1771 ITT mindent megtalálsz. -
#1770 Hali,
tudna vki ajánlani nekem olyan letöltési helyet, ahol részletes, illusztrációs leírás van a <b>Mission Editor használatáról</b>? (egyszer már találtam, csak nem tudom hol, és most nincs meg) -
#1769 Nekem ami a leges-legjobban tetszik a játékban, az az, hogy írdatlan nagy szabadságot ad a játékosnak. Persze én is végigcsináltam a missönöket, kampányokat, de ha nem lenne benne editor, nem is tudom mihez kezdenék vele.
A másik fontos dolog: ez a játék nem csak a harcászatról, fegyverekről, háborúról szól. Másik kedvenc játékom régen a GTA volt. Ergó, megcsinálom az OFP-ben a GTA-stílust. Már 2 hónapja dolgozom azon, hogy létrehozzak egy ÉLŐ szigetet: rendőrök járőröznek az utakon, buszok biztosítják a tömegközlekedést, parasztok dolgoznak az ültetvényeken, taxival közlekedhetsz, autót bérelsz/veszel, stb... És még mindig nem szól a modifikációm a fegyverekről, és a harcászatról!
Szerintetek melyik másik játékban tudnám ugyanezt így megcsinálni? -
#1768 OFP ben azt szeretem, hogy nem annnyira pörgős. Lopakodni kell, lapulni, ügyeskedni, bujkálni. Ezért jön be. -
steweee #1767 nos, én is rengeteget játszottam a flashpointtal singleben, multiban is jópárszor és egész jó voltam.de a battlefield azért tetszik mert sokkal pörgősebb az egész, a kiegészítőkkel meg egyenesen szuper a hangulata.bár egy ilyen játéknál nem csak a grafika számít,de azért az is.és a kettőt nem lehet összehasonlítani.amúgy meg nem szokásom fikázni egy játékot sem,úgyhogy ezennel visszaszívom amit mondtam, mindenki játszon azzal ami neki tetszik!punk-tum. -
#1766 ahahaha.a BF az OFP-hez képest egy nevetséges arcade game.Egyébként BF-eztem KB 3 hónapig. -
#1765 Kösz, nem. -
#1764 lol -
steweee #1763 hagyjátok ezt, már régi.inkább gyertek battlefieldezni!!! -
#1762 ITT találsz némi infót a szabályokró és pár magyar hub címet.A szabályokat be kell tartani. -
#1761 ez egy fájlcserélő program,de egyedül nem fogsz vele boldogulni.amúgy DC++ -
guces #1760 Kösz LSC, de én még nem igazán vagyok jártas a kétbetüs röviditésekben, vagy más ilyenekbe, DC++ az mi? Merre van, mint.com, mint.hu nem találom, segíts, köszi. -
#1759 DC++ -on biztos megtalálod ha más lehetőséged nincs. -
guces #1758 Hello Pedro
Nos utánna néztünk ahol íratom a cd-t jól átnézték, és a lényeg hogy a erededti Res cd sérült. Mást nem tudok aki írat igy ezért probálom letölteni valahol.
Remélem szedbe jut valami letöltési lehetöség, vagy másnak, várom üzid, köszi.