Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
JA végigvittem elõtte
lehet nem ez az de ebbe is van valami
látom új fegyver lett az alap de single misön az negative
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mostmeg a Videókártyval van baja mert nem látja
Na rájottem miert nem volt jó nekem az instinct, mostmár jó, mert mikor autodetectre nyomtam a setupban az a landscapenel 64x64-esre állította, én átállítottam 256x256-ra és jó volt. Ha meg megse akkor rakdd fel a kartyahoz adott gyari drivert, bar szerintem a fennt leírtak gyógyírt jelentenek a problémára
😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ez a legutolsó pálya?
Amikor még a rakátát is meg kell keresni?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Holnap talán hazahozzuk a néhány hete a vinyón porosodó iso-t. Oszt lehentelem az összes oroszt 😊)
valaki magyarázza el hogy rakjam fel mert sehogy nem tom felrakni
A játék fóruma nyitott, mindenki azt ír bele, amit akar. Ha te floodolni akarzs, floodolj. De ne ilyen lámán.
Van, aki nem azért beszél az ISOkról, ripekrõl, crackekrõl, mert Mercedes áll a családi ház kertjében. Ha te meg tudsz MINDENT venni, amit akarsz, vedd. Én nem, és nem is akarom. Sok játék megéri a pénzét, de sok nem. A másik, hogy sokszor látom a fórumban is: valaki már megrendelte a játékot, de még nem lehet kapni. Aki tölti, az meg már végigvitte. Neki is tilos leszednie egy ripet?
Ja és remélem állandó az ip címed...
Itt a pontos cikk a védelem feltörésérõl !😊))
2001. június 17.
Megbukott a F.A.D.E.
A Codemasters másolásvédelmi technológiája a F.A.D.E. csúfosan megbukott. Az eddig csak az Operation Flashpoint-ban használt védelmet a DEViANCE nevû kalózcsapat sikeresen megtörte és a játékot hibák nélkül megjelentette a neten. A védelem lényege az lett volna, hogy a kalóz változatokban bizonyos funkciók nem mûködtek volna.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Részben igazad van. Én fejemben is megfordul már, hogy megvegyem, de ahol eddig néztem (CD Galaxis) ott még csak elõrendelést fogadnak el. Ha tudsz boltot ahol már kapható, akkor ne tartsd vissza magad és oszd meg velem/velünk! (Web oldal, ár stb...)
Most mit csinaljak???
Sikeresen feltörték azt a védelmet , a crack-er csapat szerint ( ami olvasható az nfo file-ba ) pedig nem is volt semmi védelem . 😊))
Szóval nyugodtan játszhatsz a másolt cd-vel is .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Szégyen és gyalázat, hogy a programok fejlesztõi pár százalékot kapnak a programjuk eladásaiból befolyt összegekbõl. Az összes többi mások zsebébe kerül és ez a sok, nem a fejlesztõk díjazása. Szégyen és gyalázat, hogy MINDEN programot elkészülése elõtt adnak ki, aztán napokon belül megkezdik a javító patchek ontását.
Te veszel autót 2-3milkáért úgy, hogy a kerekeit majd megkapod a jövõ héten, az üléseket két hét múlva ... ?
Mindnekitõl bocs az offtopicért, mindne további eszmecserére hajlandó vagyok fórumon kívül, mailben !!!
A Scad egy völgyben van. Nem messze a kilyelölt pontol kb. 50m ebben a játékban!😊))
A légi védelmet én akkor kértem mikor már felrobbantottam 1-2 (shika) vagy mit!😊) Mivel azok rögtön leszedték a helikoptert.
Egyébként több féle képpen is meg lehetett oldani ezt a részt. Én speciel egy RPG-vel löttem meg a SCUD-ot aztán futás volt...😉
UI: Remélem a végén te is tudsz nekem majd segíteni...
PLIIIIZ dobjon fel valaki a Supergamezre egy Operation Flashpoint ccd file-t.
Koszi!
Nem lehet egy korsóba 2 liter sört önteni, ha megszakadsz, akkor sem.
CSOCSOnak sem lehet megmagyarázni, hogy ez egy profi game. Neki nem tetszik, annyi.
Ez már rég csak kóstolgatás a részérõl, különben minek jönne ide ?
Általában ez akkor szokott elõfordulni, ha túl kevés ellenfelet õlsz le. A tippem az, hogy amint indul a küldetés rohanj a géppukához, ne várd meg a parancsot. A parton felfelé araszoló oroszokat kezd el ritkítani. Célzottan lõj! Ne folyamatosan kaszálj, hanem csak rövid sorozatokkal. Célzásnál figyelj a fegyver elhúzására. Tapasztalatom szerint érdemes kicsit a célpont alá célozni. így pont végig fogsz rajta pásztázni.
Vigyázz a gránátos komcsikra. Hajlamosak feléd dobálozni!
Minnél gyorsabban, minél több ellent õlsz le, annál kisebbek lesznek a saját veszteségeitek.
A gondolkodás ott kezdõdik, hogy nem rohansz ki a nyílt terepre. Nem kezdel vaktában lõni, csak akkor ha biztos vagy a találatban. Ha rád lõnek fedezéket keresel és nem csak nézelõdsz körbe, hogy vajon ez mi lehetett. Ha találsz valamit ami megfogja a golyókat (ezt hívják fedezéknek, a bokor nem az), féltérdre vagy hasra ereszkedsz és csak utána keresed az ellent.
A gondolkodás ott kezdõdik, hogy merre indulsz. A térkép és az iránytû alapján be lehet lõni, hogy merre vagy a leginkább takarásban, fák és bokrok között. Ha az ellenfél nem lát, nem lõ rád!
Nem kell mindenkit leõlni. Ha egyedül vagy a legjobb esély a túlélésre, ha kerülöd a feltünést. Egy járõrt könyebb kikerülni, mint legyõzni.
Campaignban kb 7. vagy 8. kuldetes amikor egy tengerparti kis falut kell lerohanni.
Eloszor odavezenyelnek egy geppuskahoz, hogy azzal irtsam oket, aztan amikor mindenkit kinyirtunk megszolal a radio, hogy ket tank kozeledik es nagy a tulero azonnal vonbuljunk vissza eszak fele.Szepen mindezt meg is teszem, kiirja, hogy mission completed, megis ez utan a szemuveges nagyfonok kozli velem hogy a minimum szinten sem tudtam teljesiteni es vege az egesz campaignnak. Mit csinaltam rosszul amikor vegig az utasitasokat kovettem???
TEtszik a jatek es nem szeretnem, ha ilyen hulyeseg miatt abba kene hagynom.
Elore is koszi, kokas