4624
Operation Flashpoint
-
#1913 Egy ötlet : Ha a player katona meghal, álljon vissza a bullet time mert hosszú kivárni lassítva míg vége lessz. -
#1912 És örömmel venném ha együtt tudnánk működni és elkészíteni a kampányt:). -
#1911 Ja és miért van az hogy néha begerjed az egész OFP és a hangok felhangosodnak és sistereg az egész dobhártya szaggatóan. Nem az mododtól hanem úgy általában. -
#1910 Ehhez csak gratulálni akarok szép munka. Akkor pár kérdés:
Megkaphatom a config.ccp-t? Módosíthatom e úgy hogy kompatíbilis legyen az én hang addonommal? Felhasználhatom e a bullett time nélkül ami mellesleg nagyon látványos:). -
guces #1909 Hello mindenkinek, nos már nem bírom, hogy kell használni a lézert, nem müködik sehogy se,egy hidat kellene felrobbantani, van valami tipp. Elöre köszi. -
#1908 Jeeeeeeee!!! Végre! Ez az!
-
#1907 Nos!
Aki szeretné a saját OFP játékában látni a #1898 és #1897-ben mutatott effekteket az most letöltheti:
MicroFX 1.00 BÉTA -
#1906 Egy pillanat, tudod én modemmel dolgozom... -
#1905 Nos? -
#1904 Várj csak! Mingyáá megpróbálom feltenni a NET-re!
-
#1903 szerinted?:) A tankosat szívesen felhasználnám minden mátrix nélkül. -
#1902 Adj még Dutch!!!
-
#1901 Na ez az! -
#1900 A modomat??? -
#1899 Miko lehet tesztelni? -
#1898 Ja és a robbanások:
Ez a kedvenc képem:
-
#1897 Nna, végre sikerült!
Tehát:
Mátrix:
-
#1896 Hát ez nem igaz. Hogy kell képet beszúrni???
-
#1895 Próba: -
#1894 Pirulok, mint a rongy.
Először is köszönöm az elismerő szavakat.
Már régebben írtam erről a kis modomról, de még nem tartottam teljesen tökéletesnek, hogy másokkal is megosszam. Csak szűkebb baráti körömben mutogattam. Goldmember adta az ihletet nekem is (a robbanások terén), én csak kicsit fölbúsztoltam, ugyanis a én a látványra megyek nem a realizmusra. A Mátrix/Max Payne effekt teljesen saját termék. Megpróbálok fölrakni pár képet, hogy ne csak dumáljak... -
#1893 "Realistic explosion" mod?
Na neee. Van annál egy 2 szer olyan jó mod. A robbanás effectben kis világító darabok repkednek amelyek persze égnek és annyi van belőlük mint a szemét! Ja, és ha netán ez nem elég: Olyan mátrix effektek vannak benne hogy a fejem ketté szállt mikor megláttam!!! Amikor a ficak lő... áh... azt látnotok kellene!!! A kamera a töltény körül forog. Ja és a rakéta! Szép lassan lehet látni ahogy a tankba csapódik. De ez nem minden! A töltény után hasonló effekt van mint a mátrixban.
Egyébként nem szeretem az Ofp-t, de ha meglátom ezt a modot...
Ja, egyébként ez Dutch Flander terméke. Remélem egyszer megosztja veletek is... -
#1892 Nekem sem volt fenn a Resistance, mikoron végigcsináltam a Red Hammert...
Szóval, mikor felrobbantod a 3 bombát, le kell menni az egyik épülethez és ott meg fog jelenni egy (kettő?, már nem emlékszem) fickó. Mikor közel érsz hozzájuk, bejön a vége intro, miszerint elfogod őket és elmenekültök hajóval!
Én is sokat szenvedtem ezzel, míg rá nem jöttem a megoldásra. Ja, és legjobb tudomásom szerint, Resistance install után is megnéztem, akkor is ugyanígy működött a pálya. Tudnillik a pálya lényege nem a kikötő felrobbantása, hanem az orosz officer-ek elfogása!!! -
#1891 Várj a két tisztet megpróbáltad elfogni? -
Braveheart #1890 Nincs fent a resistance, asszem cheatelnem kell. Köszi a helpet. -
#1889 Igen sajnos van egy bug a játékban ha fel van rakva a resistance hiába csinálod meg ez lessz. Szóval ha végig akarod nézbi reinstall resistance nélkül. Vagy shift plussz - jel és beírod endmission. -
Braveheart #1887 Hello midnneki, lenne egy kérdésem:
Már nagyon felb@szott a dolog, hogy egyszerűen nem tudok rájönni a megoldásra, remélem Ti majd megmondjátok: Az egyik utolsó pályán (asszem a rescue mission utánin) orosz egyenruhában (ja ez a Red Hammer) be kell sétálni egy orosz bázisba, ott 3 bombát kell lerakni különböző helyekre, majd elmenni biztonságos távolba, ahol fel kell robbantani őket. Ekkor kell rádión szólni az amcsiknak, akik jönnek is, de ezután akármit csinálok, mindig mission failed lesz, akár bevesszük a bázist, akár elmenekülök... egyszerűen nem tudo mit lehetne még csinálni, nagyon idegesítő... Valaki tudja a megoldást? -
guces #1886 Hello mindenkinek, LSC, Pedro, egy ideig nem jelentkeztem, de már megvan új írásba az OFP, rendesen megy, és köszönöm a segítségeteket.
Nos újabb kérdések lennének hozzátok, mégpedig úgy néz ki, hogy hétfőn meg lesz a UPC-s nett, mit kell letölteni még tőletek, hogy tudjak MP-t játszani? És ti merre vagytok, megtalálhatok? Előre köszi a segítséget.
-
#1885 én meg csinálom a radhammer folytatását és tesztereket keresek:). -
Braveheart #1884 A robbanásokról jut eszembe: sztem elég furcsa, hogy pl. ha egy tankot meglövünk, és ne mrobban fel rögtön, akkor előtte "összemegy", és csak utána robban fel, ugyanúgy, mint pl. a házak, a többi jármű...
Amúgy király a game, most épp a red hammer utolsó pályáinál vagyok. -
pedro870 #1883 plána aki készíti, goldmember, egy magyar sárc :) -
#1882 Igen ez nem rossz. Van a FAB-nak is egy hasonló olyan is van ha nem teljesen semmisül meg a járgány akkor gőzölög a hűtővíz, robbanás után meg més lángol a jármű, és figyelembe veszi azt is hol lőtték meg a járművet. Nagyon profi. -
#1880 Válzozatlanul a buldozerben nekem sem jelent meg félre ne értsd, csak a játkban jelent meg. -
#1879 Betölti de vibrál az egész kép meg minden baja van.De érdekes mer amikor a screenshotot akartam csinálni azokon meg nem látszik a hiba.
1.94.exe
buldozer szerintem u.a
768 ram
a mission editor upgrade csak plussz dolgokat rak bele maga az engine-n nem változtat szóval az tök mind1 amúgy a 102 kegetys upgrade van. -
#1877 Készül egy hang mod/addon amiben jópár hang R6-ból van. -
#1876 ki tudod szedni de kicsit körülményes. Ha sound blastered van a gyári CD-jén van a creative recorder, elindítod, meg az R6 editort odarakod a hanghoz, a recordert átálltíod "what you hear"-re és lejátszod a hangot ennyi. Az új recorder szar minőségben vesz fel a régebbi az tökéletes. -
#1875 Az a két dolog tök jelentéktelen. Miért kell egy számnak 2000 face-ból állnia amikor egy textúra erre tökéletes. Kicsit még csonkítsd meg itt-ott mert 3 ilyen szerkezettől meghal az OFP engine:). Nincs az editorban ? Ott van empty/object alatt.Nekem betöltötte simán még csonkítás nélkül is csak bugzott az egész engine. Adhatsz pár jó címet ahol jó hangok vannak de ne ilyen CS szintűeket:). -
pedro870 #1874 Guces, hol voltál fenn? A honlap a normál és coop szervert is mutatja, a coop 21:30 és 00:00 között nem megy. -
guces #1872 Ja még egy, a Hungarian OFP szerver mikor indul, mert voltam fen, és azt írja a szerver nem elérhető. A másik, mi minden kell, hogy netten is tudjak nyomulni? -
#1870 Rakd fel a Rage3D Tweaker-t. Itt a honlapja, ezzel szépen lehet finomhangolni... -
guces #1869 Hello mindenkinek, kellene egy kis segítség.
Van egy olyan, hogy CD-Key Write, ez a kulcs lecserélő program nálam állandóan azt írja rossz kód, addig kell keresgélni, míg le nem cseréli a régit? Remélem nem írtam túl hülyén, és van valakinek egy-két tipp, vagy hogy jól használom e? Segítséget előre kösz.