Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.maxtarget.com/games/pc_operation_flashpoint.shtml .
Ma frissítették (ofp_120_fixed_update_2.ace)
mivel nem teljessen ok volt az elöző.De sajnos nekem nem tudja megpatchelni.Pedig a leírtak alapján minden siman ment ,teljessen friss installra proszáltam (eredeti játék)és a regisztry is törölve lett.
A legjobb módja FADE ellenőrzésére hogyha kétszer el van indítva a játék.Az egyikből szervert indítani ,a másikkal meg csatlakozni hozzá.
COMMENT,MP (Multiplayer) Fade protection
STR_FADE_REMMEMBER,Remember
STR_FADE_AWAY,"Original games do not fade."
STR_FADE_CAUTION,"My copy is fading."
ismerőssek a felíratok.Csak Multiban van!!!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Van valakinek ötlete?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A FADE az 1.20-as ban kapásból észrevehető ,tehát ebben tuti ott van.Multiban kész káosz ha aktíválodik.Szórja rendessen ,az eredeti játékban nincs FADE üzeneteket és ott szivat ahol tud. pl:kidobál a játékból ,üres a radar ha valaki beszáll melléd (nem AI!) ,Célpontot befogási prob.,fegyver szórása módosul,stb... (Persze nem biztos hogy minden 100% a FADE-től).Sajnos csak 1 eredeti Flashpoint van meg.(Míg le nem megy az ára.) Igy egyenlőre marad az 1.10-es verzió ,mig felnem törik normálissan.Ezt is majdnem úgyan úgy lehet használni mint az 1.20-ast ,csak sajnos a joystickról és a dedicated serverről kell lemondani.De az ADDONS-okkal lehet bövítgetni.Sőt egy kis ügyeskedéssel a 1.20-ra írt ADDONS-okat vissza lehet butítani hogy menjen.
Nem rossz kis védelem van bent.Sőt már a virusokra is aktíválodik a FADE.A Cseh fiúk tudták kire kell bízni a program levédését. De én is így védeném ha már ennyit dolgoznék rajta.
Kár hogy egyenlőre az 1.20-ast nem lehet normálissan multiban élvezni az eredeti CD-nélkül.
Apropó eredeti CD. Hát eddig még nem sikerült egy CD író progival sem leírni.Nem tudom hogy mivel vették le a neten fellelhető ISO-kat (úgyhogy MÜKÖDIK CRACK NÉLKÜL).De egy biztos ,ha még sikerülne is lemásolnom ,még mindig ott van az azonos CD-key.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
DOGMAN
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Wissza adtam a winnek a swap kezelését. Ezzel a hiba megoldódott. Még1x köszönöm.
Most már megyek és nyomom a játékot. 😊
Üdv, yas.
Nem a swap file méretén kéne állítanod ?!?
Mondjuk úgy a 3-szorosára .Most nincs kedvem mind a #843 hozzászólást megnézni , de mintha ilyen hiba is felmerült volna .Nálam a ripben volt ilyen probléma , amikor a kampány módban a teherautóról leugorva elkezdett a csapat futni a hegyen .Egy helyen , a támadás előtt elkezdeti betölteni a pályát .Pontosabban csak kezdte volna , mert állandóan kidobott .Na itt azután állítottunk a swap file-on ( remélem jót írok ) és már minden rendbe is jött .
Egy a lényeg , jó sok helyet "zabál" a winchesterről a program ( nekem 256 MB RAM van a gépben ).
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Elindul a játék. Az első pályát végig is nyomtam, csak a második pálya elején kilép. elszaladok a főnök után, beülök a jeep-be, elindulunk majd kilép.
Segítsen valaki. Megvan az ISO változat, de nem működik. Az eredti crack-elt exe-vel elindul, de amint betöltődik a pálya kidob winbe. Letöltöttem az 1.10-es javítót a hozzávaló exe-vel, de csak az elsőpálya végéig tartott az örömöm. a második palya betöltődik, de mikor beülök a jeep-be visszadob winbe. mit csináljak? Van valami 5letetek?
Ezt a rövid fórumot végig olvastam, és mindent kipróbáltam amit itt írtatok.
Ja konfig. Cel633@950, 384 Mb, LeadtekGef2Mx (gyári driverrel), Win98SE, diretX8a.
Előre is köszi mindenkinek. Üdv yas.
A progit letöltheted a Terminal-ról .
A progit letolzheted a Terminal-ról .
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
475 megabájt
Segítsetek PLIIIIIIIZ!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Xian 2001. aug. 06. 21:09 | Válasz erre | #696
Hi
Szoval en az utolso palyan
a kovetkezot hasznaltam.
Ugye csak 1x lehet menteni a jatekban hmm 😊
Szoval lemented a jatekot. ALT+TAB. Bemesz az OP konyvtaraba, majd azon belul (huu passz abban van a save.fps) majd a save.fps-t kimasolod valahova egy v1 konyvtarba, es utana torlod a OP -s konyvtarbol. Utana ESC- vel vissza, majd megint ESC es ujra lehet menteni. Ezt az uj verziot ki kimented a v2 konyvtarba leszeded az OP -bol es igy tovabb. Azt kell ez 1,2 stb hogy legyenek verziok ha valami nem ugy megy ahogy kell. Szoval en igy jutottam el az utolso palya. Mivel az elso mentes utan pl a sniper lelotte a fovezert, vagy rpg-s szetrobbantotta az uaz-t. Utana az 1.shlika -nal mentettem. Majd 2.shlika. Vegul a sziget vegen, mig el birtam addig bujni az ural-al amig nem lottek. itt ujra mentes es robbantas. Az utolso kuldetes nagy szivatas volt. A 2, emberert odaaertem, akkor derult ki hogy csak 2 ember fer el a kocsiban, elotte megy feluton kifogyott a benzin. Aztan fogtam az egyik helit feltankoltam aztan azzal mentem. 😊 kb ennyi
Ezt peidig én írtam szintén lentebb © Shep 2001. aug. 07. 19:59 | Válasz erre | #706
Egy kis help az utolsó elõtti pályához azoknak akik Guba elfogása után nem találják a scudot. Ha a lentebb írt helyek egyikén sem találod/a sziget végén a kikötõ elõtti falu, a sziget végén a kikötõ elõtti falu elõtti leágazásnál a kisház mellett/ akkor, a sziget vége felé van 2 kifli alaku erdõsáv/déli oldalon, hegyoldal/ nem az elsõ hanem a második elõtt van a scud.