4624
Operation Flashpoint
  • [NST]Cifu
    Hát ez LoeL!

Amikor azt írtam, hogy Dogman a ZSÍR klánból, akkor csupán személyes tiszteletem tettem NEKI. Eléggé elfajult dolog, ha ezt magatokra veszitek...

A másik, hogy ő meg csak megjegyezte, hogy az emlegetett script alapjai már egy ideje közismertek. Ennyi. Erre reagált Maximus az "Éljen. És?" üzenetével, amire ÉN reagáltam, és nem Dogman!
  • MX Maximus
  • Dutch Flander
    Kedves Cifu!

Engem sajna nem izgat, hogy DogMan milyen zsírnak milyen tagja, az sem, hogy hány száz éve. Inkább Ő lehetne nagyobb tisztelettel.
    Érveim:
    1. Javíts ki, ha tévedek, de hozzászólásából az derült ki, hogy fingja nincs a témáról. Meglátta a "Bullet Time" szót és odaírt egy olyat, amihez az egésznek köze sincs. Mellesleg még képet is raktam fel a témához. Lehetne kicsit körültekintőbb mielőtt bármit hozzászól. (Ha tévedek, úgy elnézést kérek DogMan, de az a mondat...)
    2. Nekem inkább lealacsonyító az a hozzászólás, ami úgy kezdődik, hogy "én már a franc tudja mikor (tán egy éve is volt) hogy alkalmaztam". Persze engem személyesen ez nem zavar, nem engem minősít!
    3. MX Maximus #1941-es hozzászólásában semmi tiszteletlenséget nem véltem felfedezni. Szerintem semmivel nem sértette meg DogMan, vagy a "Zsír" hovatartozását.

Szóval ki szálljon le a mgas lóról???
  • [NST]Cifu
    Ha neked ebből az jött le, hogy isteníteni kell Dogman-t, akkor én vagyok a hülye, hogy veled próbálok megértetni bármit is...
  • MX Maximus
    Jut eszembe. Mindtam én Dogman effectjére bármit is?
  • MX Maximus
    Már nemazér de nem csak én vagdalódzok a szavakkal. Oké bocs. Igaz egy kicsit izé voltam. De azért arra nem gondoltál hogy Dutch is 3 éve ír scripteket?

Egyébként Dogman monta hogy: ""Bullet timet" én már a franc tudja mikor (tán egy éve is volt) hogy alkalmaztam" (#1927). Szerintem ez is csak ledegradálás. De ha nem akkor bocs.

Egyébként semmi bajom avval hogy dogman is megcsináta. De Dutch úgy csinálta a Bullet time-ot, hogy még nem is volt netje. Egyébként gratulálok ahoz hogy dogman is megcsinálta. De ez azt jelenti, hogy aki megcsinálta még a Bullet time-ot az sz*r?

Na és bocs. Kit érdekel az hogy a ZSÍR KLÁNBA van? Attól hogy valaki benne van valamiben az nem azt jelenti szerintem hogy hajoljak meg neki. Én is csak azt tudom írni hogy egy kis tiszteletet más készítőknek IS.
  • guces
    nos, látosz, nem látosz?
  • guces
    Küldök másik kódot.
  • guces
    Komoly? Mert valamit félre értelmeztem, de ha jó akkor küldöm ugyan azt.
  • guces
    Különben mi a feladata ennek a programnak?
  • guces
    Ezt a sz...t nem lehet magyar nyelvre rakni?
  • guces
    Nem jó, küldök másikat, amit írtam nem jó. Bocs de nem vagyok perfekt angol.
  • guces
    Na megvan, mi a köv?
  • [NST]Cifu
    Némi tiszteletett, esetleg...

Figyelembe véve, hogy Dogman a ZSÍR klánból már lassan három éve csinálgat küldetéseket és scripteket az OFP-hez, gondolhatod, hogy van némi tapasztalata a témában. Szóval a magas lóról való leszólásokal kissé alább lehetne hagyni.
  • guces
    El...tam, de már töltöm újra, már oké.
  • guces
    OK
  • guces
    Igen, mai nap lett meg, de a ICQ-n töltök de nem kért semmi adatot, se nem adot kódot! Vagy rossz helyen, rosszat töltök mi?
  • MX Maximus
    Éljen. És?

Itt nem az a lényeg hogy egy megadott helyen megadott időpontban lelassuljon a játék. Hanem bármikor le lehet lassítani. És még a töltények csíkot is húznak és meg a sniper töltényt is követi a kamera és még a rakétát is és... Inkább nem sorolom tovább. Ha még nem láttad Dutch Flander modját, akkor nézd meg. Szerintem kellemesen fogsz csalódni. És ha még nem próbáltad volna ki, kiváncsi vagyok az azutáni véleményedre.
  • guces
    Hello, köszi, probálkozom!
  • guces
    Cső Lacus1, nem használtam még ezt az icq-t. Hogyan tudlak megtalálni? Hova, mit kell, hogyan írni?????
  • Dutch Flander
    Ja, láttad #1897-es képeket? Ha nállad is ilyen volt a bullet time, akkor bocs. Nekem ez újdonság volt!
  • Dutch Flander
    Hát persze, hogy nem megy. Legjobb tudomásom szerint (lehet, hogy csak Cadet módban) az AT4 és a Carl Gustav launcher kilövés után kicsit irányítható. Bullet Switch-el kilövés után nincs az irányításra lehetőség!
  • Dutch Flander
    Az nem is nagy trükk, hogy lelassítod az időt! Próbáltál már lövöldözni 20 orosz/amcsi ellen bullet time-al a modomban? A látvány a fontos, a LÁTVÁNY...
  • LSC
    Az AT4 és Carl Gustav nem müxik még.
  • pedro870
    az hogy mikor megy a szerver s mikor nem, az ofphu oldal tetején olvasható :) a normál szerver ma cti meccs miatt nem ment
  • pedro870
    guces, van az ofphu ftp: 152.66.229.29 user: ofp pass: ofp
    na ott a pub/utils résznél
  • guces
    Kösz Lacus1, mennék, nem tudnád elküldeni, vagy más helyet ahol meg lehet találni Icebird féle cd-key cserélőt? Elöre köszi
  • guces
    Na hello mindenkinek, most voltam a http://ofphu.servegame.com-on de azt írja nincs kapcsolat a szerverrel, ilyenkor mi van? Valaki írt időponot hogy mikor hogy megy, de már nem találom.
  • DOGMAN
    "Bullet timet" én már a franc tudja mikor (tán egy éve is volt) hogy alkalmaztam egy missionban, át kellett ugratni motorral egy ugratón, és mikor a levegőbe emelkedtél akkor lelassult az idő, és hatalmas robbanások közepette a kamera körbefordult a player körül.:D
  • Dutch Flander
    Persze, biztosan vannak szép, jó és ötletesebb megoldások. Én csak a Flashpoint hollywood-i látfányeffekt fejlesztője vagyok. Semmi realizmus, csak orbitális robbanások, fények. Ja meg persze a Bullet Time, amire a legbüszkébb vagyok...
  • MX Maximus
    Guces!

Előveszed a lézert, becélzod a hidat, benyomod a tűzgombot, hivod a bombázot rádión és a lézert rajtatartod a hídon amíg a bomba be nem csapódik a hídba.

Egyébként a lézer arra kell, ha netán nemtudnád, hogy a bombázó bombáját irányítsa a megadott lézer pontra.

Remélem minden okés lesz uces!
  • Dutch Flander
    Na ja! Én is azért szeretem. Nagyon élvezem, mondjuk mikor egy régi kampányküldetést végigcsinálok egyedül, Rambo-módban...
  • Dutch Flander
    A sniper tölténykövetés az OFP alapbeállításához van igazítva, miszerint 900m után nem követi lövedéked a kamera!
  • Dutch Flander
    Ezt nem muszáj végigvárni!
    Már én is ki akartam javítani, csak nem jutott rá még időm. Amúgy felgyorsítod az időt és nem kell lassítva végigvárni. (Mielőtt elsötétül a kép, lehet időt gyorsítani, talán ezért nem is babráltam még vele annyit...)
  • MX Maximus
    Kiváncsi vagyok az azutáni véleményedre miután megnézted a Micro FX addont Sef!
  • MX Maximus
    Sef bacsi2!

Láttad már a Micro FX 1.00 BÉTA verziójú addont? Dutch Flander műve olyan ami felejthetetle. ja, és nefelejtsük el, hogy ez még csak BÉTA!!!
  • guces
    Hello, meg tudnátok mondani a IceBird által készitett key cserélő letöltési helyét? Előre köszi.
  • LSC
    Asszem a bullet time-ot is benne hagynám:). Új feelinget ad a játéknak.
  • LSC
    A sniper kamerája mintha nem érne véget.
  • LSC
    Még egy:): Ha a law/rpg becsapódik rá pár mp-re ott is álljon vissza szerintem.