4624
Operation Flashpoint
-
#2139 Nállam Guba elmenekül, Viktort meg feltehetően lelövik.
a csíteléshez nem értek, de a másik befejezés jobb, vagy roszabb?
-
#2138 Írd be a csítet azt meglátod!
Egyébként asszem csak 2 van! Vagy nem jól emlékszem? -
#2137 Hi!
Azt hallottam, hogy a resistance-nak többfajta befejezése is létezik.
Miben különböznek ezek?
-
#2136 Tényleg! Most hogy mondod, ez nem tank-rasszizmus?! -
pedro870 #2135 ááááá a logód szerint az egyik tank hátulról kibír egy lövést, a másik meg elsőre szétesik szemből :)) Ha gondolod Icával átírjuk a config file-okat :DDDD. -
#2134 Tudna valaki segíteni?
Hogy az Isten nyilába lehet Resource.bin-t készíteni???
bin-t tudok csinálni, Config.bin-em is van (működő), de az a nyamvadt Resource.cpp / .bin
Képtelen vagyok működőt létrehozni. MIÉÉÉÉRT??? -
#2133 -
#2132 Pedro, Pedro mennyi gondot veszel a nyakadba:D -
pedro870 #2131 dede, mindig összekeverem :))
irc.elte.hu vagy irc.extra.hu esetleg irc.sote.hu
bocs :) -
#2130 Ircnet szerveren.
"őő nem irc.extra.hu?" mintahogyan javasolták itt.
A csatorna az persze #ofp.hu -
whitetiger #2129 Könyörgöm:( hol lehet most titeket elérni? -
#2128 őő nem irc.extra.hu? -
whitetiger #2127 Hali, irc-en probálom a #ofp.hu-t de mindig egyedűl vagyok, vagy rossz helyen vagyok? Help:) -
pedro870 #2126 szerver pl elte.irc.hu szoba: #ofp.hu
van egy ap4_1 patch, de az xms még itt is szar :) De jó lesz nemsokára.
Jó téli sziget még a kodiak talán, és egyértelműen a finmod új szigetének, az eastborder-nek a téli verziója.
-
#2125 az ofp.info.cz -n a szigetek közt biztos találsz jókat. Én egyet ismerek Kegety's Winter nogojev szigetet. Erről a parancs dologról nem tudok. Szerintem sem változott a DR. A DR tulajdonképpen semmi más csak kicserélt hangok. Ne gondold hogy bármi más tulajdonsága is lenne. -
whitetiger #2124 Pedro legutolsó üzenetére tudsz mondani valamit? Van valami újabb AP4 verzió? -
whitetiger #2123 Hello LSC, igen értem, nem azt kérdeztem hogy kell szigetett készíteni! Lehet hogy rosszúl fogalmaztam, hanem régebben olvastam hogy át kell írni egy két parancssort és téli lesz a xy pálya, ez érdekelne, vagy tudsz-e igényes letölthető téli szigetet ajánlani? Előre köszi -
#2122 Sziget szerkesztében nem vagyok otthon mint azt mondtam már:). -
whitetiger #2121 Még egy, irc-en belűl mi a cim? -
whitetiger #2120 Hello Pedro, ez a DR azt hiszem én írtam, volna valami megoldás? Köszi. -
pedro870 #2119 hallo
Ezt a DR jobb volt ap4 előtt dolgot nem értem teljesen, nálam ua, csak az ap4 első verziójában a hk, xms hangok hibásak voltak.
Másrészt aki keres kiegészítőket (pl RES), az jöjjön má fel az irc-re, mert elképzelhető, hogy van épp megoldás.
#ofp.hu -
whitetiger #2118 Hello LSC, BUÉK MINDENKINEK, LSC lenne kérdésem, találtam részeket ahol téli terep minták vannak, meg egyebek, de maga a szigetet, vagy xy pályát hogy tudom télire varázsolni? Egyébb szerkesztők fordítás alatt vannak, lassan de haladok!!! -
#2117 x-mas in OFP. Ez nem a karácsonyfa hanem Sgt.KillaK télapója:). -
#2116 Elvileg ehhez nincs joga. -
#2115 hát meg nekem rossz a dc++om tiltja a szolgáltató, más helyet nem tudtok? -
whitetiger #2114 Ok, kösz LSC, elkezdem letölteni őket, utána elkezdem gyúrni, bízom benne, hogy menni fog, (párom örül majd a legjobban, ő majd fordít) törekszem!
DR-ről még annyit, hogy korábban míg nem volt fenn a OFPHu AP4 1.94, fent volt a DR és nagyon jó hang volt, különösen xy pályáknál nagyon ütős volt a hang.
De OFPHu AP4 1.94 után ez a hang már nincs meg, és ezt nagyon sajnálom, király volt, ezért kérdeztem hogy nincs-e valami megoldás a DR külön, vagy más alkalmazására?
De remélem lesz még valami tipp, vagy Dogman ötlete?
LSC segítséged továbbra is köszönöm, jelentkezem, és ha kell teszter még mindig, hát vagyok, minden este fent vagyok itt, az SG-n, Hali.
-
#2113 egy sound blaster live 5.1 vagy más eax-ot ghardveresen gyorsító hangkárty.
bazzeg bemész egy multiplayerre mondjuk HA Sakhalinra és az ágyúzástól leesik a fejedről a haj,a mortaroktól ijedtedben meg lefosod a szék lábát :D -
#2112 Mér jobb a wss? Az ogg sokkal kisebb és egyszerűbben kezelhető minőségben meg nem sokkal rosszabb. -
#2111 Nos a szigetkészítéshez kell a Visitor2light nevű progi amit sajna nem ismerek mert szigettel még nem foglalkoztam nem is szeretnék mert fél év mire befejezel egy szigetet. Épületekhez és minden egyébb tárgyak elkészítéséhez az O2 szerkesztő kell letöltheted INNEN. Pontozni nem nagyon tudok mert ezekhez csak ezek a progik vannak. Ha script írásnál vagy egyébb hasonló pl mission készítésnél jársz ahhoz vannak jó progik amik segítenek de nem helyetted csinálják meg:). Az O2-höz találsz egy nagyon jó tutorialt ITT én szinte mindent ebből tanultam az O2-höz de sajnos nincs minden ebben sem benne. Sok esetben más addonjait bontottam ki és néztem meg dolgokat. Ja, és rengeteg tutorial van az OFPEC -en érdemes olvasgatni. Szükséged lessz még a PBO tool-ra amivel a PBO kat tudod kibontani illetve tömöríteni. Egyenlőre ennyi szólj ha valamin becsípődtél. -
#2110 Eredeti DR van az AP4ben. Viszont egyel korábbi, mert azóta ECP-vel kijött egy wss formátumú, ami kb 30MB. -
whitetiger #2109 Hello LSC, nos a szerkesztésre visszatérve, először is tereppel szeretném kezdeni, egy szigetet, utána épületek, utak (úgy tudom, hogy épület külön szerkesztő, ugye?) Tervek vannak a fejembe, de remélem OFP-ben élni is fognak.
De ha tudnál írni egy rövid leírást, hogy melyik szerkesztő mire való, (esetleg pontozva) annak is örülnék.
De segíts, mit mondjak még, mi ami fontos még, hogy tudj segíteni?
-
#2108 külföldieknek megvan LAN osoknak is. -
Braveheart #2107 dc++-on megvan, de mire lejönne arra megjelenne az OFP2 is, így máshonnét kell leszednünk :( -
#2106 -
#2105 Nekd? Soha. -
#2104 Tudnátok nekem segíteni, honnan tudnám most letölteni a Resistance kiegészitőt? -
whitetiger #2103 Ok, köszi, várom már, na megyek, köszi a segítséget,este leszek, hali. -
#2102 Befejezem az effekteket és utánna átküldöm. Van pár dolog amit még zsírozok kicsit. -
#2101 ŐŐŐő a kampány teszt? -
whitetiger #2100 Nem jó hír, és a teszt, mondj valami bíztatót.