Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
ütlekborulsz hülyegyerek
ftp-zni lehet?
Icebird
Úgylátom hiába adtam meg az oldalam elérését #1367 hozzászólás.Ahol fent van az OFP iso.És már csak 5 file hiányzik és fent van a POW (Planet of War).És fent lesz majd a RESISTANCE + minden nagyobb ADDON,patch (OFP GOLD Upgrade - Redhammer).
Amúgy nem tud valaki Resistance iso-t ami nem crackelt ,hanem eredetinek másolata (müködik az eredeti exe-vel)

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

DOGMAN
Régebben fentvolt de nagyon elhatalmasodott a wrezolás, a végén már semmi OFP-vel kapcsolatos cuccot nem találhatott az ember, ezért a szervergazdi kicsit átfésülte a file-okat 😞(
Az index fórumon kérdezgess hátha valami nagyobb sávszélességgel bíró emberke megsajnál....

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
Icebird: jó az oldalad.
A linkek közt a ZSÍR klán a legkirályabb...
😊)))

DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
itt egy tutorial

Nézd át az oldal többi részét is van fórum stb...

Icebird
feltöltés alatt:MK Clan oldala

Icebird

Shep
Ok Thx

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Resistance-hoz kell az eredeti OpFlashpoint is. Ha az fent vann akkor müxik.

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

SarkanyfuaRUSH
Udv!

OFP Planet of War letöltést tud valaki ?
Shep
Valaki pls. segítsen bemountolom a bint a demonba elekzdem installálni /A resistancerõl van szó/ de a végén valami ilj15.dll filet nem tud létrehozni /pedig a file mar at van masolva a celkonyvárba/ és a az install leáll és ha itt újraindítok /egyébként törli a gamet/ akkor sem indul el mert azt írja hogy rossz CD kulcs holott az elején már elfogadta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

És most hol áll meg? Már fekete a képernyõ? Az a piros flashpointos felirat a desktopnál már nem jön elõ, ugye?

www.armed-assault.hu

hmmm.
www.gamecopyworld.com

www.armed-assault.hu

Ilyenkor lép fel a másolásvédelem, ha nem eredeti a cd-d, akkor crackre lesz szükséged. Ha eredeti akkor meg a cd-rom-meghajtó nem szereti a cd-t, ebben az esetben a crack szintén megoldást jelent 😊.

Keresd pl a www.gamecopyworld-com-on
crack patchek most épp itt(ftp): 152.66.232.24 ofp/ofp

www.armed-assault.hu

DOGMAN
FTP lehalt....

te Sith, te még nem nézted a landor2 ftp-n az incoming könyvtárat? 😊

www.armed-assault.hu

mivel aról volt szó hogy pénteken jelenik meg hmm szerintme rengetegne jászanak vele... bár kitudja ma szerda van még fél óráig..

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

jatszik valaki mar a resistant-el ?
Ha igen milyen?
DOGMAN
Ok Csocso, ismerem már régebbrõl a gépelési stílusodat is, de mifelénk az idézetet idézõjelbe, és nem zárójelbe tesszük 😊)

CSOCSO
Dogman nem vágta le mizu😊)) én meg bedöltem neked.. a helyzet a következõ: Joxy mindenhova baírta hogy az OFP istencsászár LAN ban.. biztos nemtom nekem offlineban rohadtul nem tetszik...
és én írtam utánna egy másik OFP topicba, de tegnap nem találtam a hozzászolásomat az õvé után emiatt hittem azt hogy engem kimoderáltak, de aztán rájöttem hogy több ofp topicba irta ezt...
DOGMAN
Ha lesz a következõ akkor szólok Csocsesz, ok?

CSOCSO
LOL sorry nem is ez az a topic:9 csak ebbõl gondoltam hogy kimoderáltak (OFP isten császár LAN-ba!!!!!!!!
Most volt az elsõ Scene találkozó a balatonon) ez volt alattam a másik topicban...
CSOCSO
nevestéges hogy kimoderálnak azért mert azt írtam hogy a Cs nél jobb az OFP de van annál is jobb... le merem fogadni hogy Dickma volt az...
DOGMAN
Jeeeeahhh brutál volt....

DOGMAN

DOGMAN

Köszi Creator, csak az a Mission Failed felirat nem tetszik, s miután elmegy ill. szétlövik a Helikoptert, a csapat bemenekül az erdõbe, s vége a küldetésnek. Már napok óta sz....ok ezzel a küldetéssel.
Creator
Hush!
Ha jól emlékszem abba a küldetésben akármit csinálsz akkor is otthagy a heli, majd késõbb elfognak a ruszkik ez igy van a történetben.
Icebird
csak vicc volt ,de majd azért utánna nézek.De 1.30-asnál tuti volt olyan ami egészen mást jelentett.

JA és még egy kérdés?

Elakadtam a Montignac Must Fall küldetés végén. Amikor megérkezik értünk a helikopter, érkezik egy vendég gép is. Mit kell csinálni, mert ha kilövöm az elõtt hogy el kezdene lõni, az értünk érkezett gép akkor is lelép, és Misson Failed!???
Bocsi, DOGMAN!
Neked is DODMAN!
Köszi pedro870! Még egy kérdésem lenne, a Dragon nevû kitömörítõt honnan tudnám megszerezni? Még egyszer köszi!!!
DOGMAN
Mondj benne egy bugot!!!
A jelentésbeli hibákat nem ér elég suxx vagyok englisbõl... , csak olyan bugot pl ahol hiányzik a szöveg vagy teljesen mást jelent

Icebird
én nem lennék arra annyira büszke😊))

DOGMAN
hehh, én követtem el...

Hush:

ftp: 152.66.93.10 ofp/ofp
flashpoint/util/magyaritas

www.armed-assault.hu

I.C.ram
pepike volt az! 😊
Csövi skacok!

Nem tudna valaki(DOGMAN) segíteni? Magyarítás kellene a progihoz, nem tudjátok merre ven, ha egyáltalán van ilyen? (Bocs ha már volt róla szó, nem olvastam el mind az 1600 hozzászólást!)
DOGMAN
Petiqe vagy Pepike ez két arc, két klán, ne keverd össze 😊)

DOGMAN

I.C.ram
ma mar jatszottam egy jo coop-ban egy masik sraccal (Pitike vagy Petike huppsz ezt mar nem tudom 😊 a srac kivulrol fujta a palyat nekem csak kovetnem kellett 😊)
Icebird

I.C.ram
na felraktam a jatekot kicsit felkapott az "Ellenseges teruleten" cimu film 😊) ugy hogy most szeretnem megakadalyozni annak az amcsinak az elmenekuleset 😊
DOGMAN
Tedd fel 32 bitbe a színmálységet

Krinyo
Valaki help.
Nekem egy Geforce 3 titanium van és olyan hiba van a gameban,hogy a földön rózsaszines kockák vannak.Szal a föld texturája.A szinek szépen átcsúsznak rózsaszinbe.De ez csak a terepen van.Szal mit tegyek?

DOGMAN
Az OpFlashPreferences.exe progit inditsd el és ott az Advanced fülre kattintva állítani tudod a fák, házak, talaj, emberek, járművek, házak szóval a 3d modellek részletességét poligonszámra és textúrafelbontásra egyaránt.
Pl.: le lehet annyira butítani hogy egy fa két egymásra merőleges lap-ból áll, egy tank meg 3 zöld kockából, és egy csőből.
De fel lehet húzni olyanra is hogy egy fának hengeres törzse, és ágai vannak a többrétegű lombkorona mellett, és egy tankon még a pótüzemanyagtartály tanksapkájának a zárja is pengén kerek és felismerhető.A fegyverek alkatrészeiről nem is beszélve.
Természetesen ez a proci és a videokártya teljesítményt is erősen elhasználja, de hát valamit valamiért...

DOGMAN

Icebird
Ha ezzel sem jó akkor ,nálad nem itt van a probléma.Az OFP egyébként sem olyan szín világú mint az eddig megszokottak.Valószinű hogy téged ez zavar! De ha mutatsz egy képet akkor megmondom hogy jó e vagy sem!

hiba
nalam 16biten szokott ilyen lenni az nvdia driverei miatt (pl a v3 16biten sokkal szebb)

Alexease
A Matáv intézkedések elleni demonstráció koordinációs oldala.
http://www.nyoc.hu/matav
DOGMAN
Ahoj skacok!!

Akit érdekel a Magyar OFP Scene napi hírei.
Aki játszani szeretne neten, de nem tudja mi kell hozzá.(peccsek, utilok, addonok, missionok)
Aki kíváncs az (egyetlen, asszem) Magyar Operation Flashpoint szerveren folyó harcokra, sztorikra, vitákra, klánbulikra, az GO TO the
Landor2
szerverre.

DOGMAN