4624
Operation Flashpoint
  • LSC
    így magában nem csinál akkor semmit
  • whitetiger
    Amit legutobb ajánlottál DR-t az pbo. ha berakom a Addons ok közé, az nem segít ha jól sejtem, ugye?
    Skubiznám, mikor lehet tesztelni?
  • LSC
    Az AP4-ben módosított DR van asszem nem az eredeti. Majd skubizd meg az én addonpack-omat amit a kampányhoz csinálok:). Szerintem elég jó hangokat rakok bele, pár hang a DR-ből van/lessz.
  • whitetiger
    Aha, azt tudtam hogy AP4-ben benne a DynamicR, de nem az igazi a hang, erre van valami megoldás? hogy lehetne még javítani a hangon?
    A szerkesztést meg majd este leírom, mert átnézek még egy két dolgot, ok?
  • LSC
    A szerkesztésről annyit hogy írd meg mit akarsz csinálni akkor leírom mik kellenek és mik a legjobbak ahhoz. A szerkesztőket az http://www.ofpec.com - on keress. A Dynamicrange úgytudom benne van az AP4-ben de egyszerre nem tudod használni azzal amit letöltöttél. Külön úgy tudod használni hogy a sima resistance.exe -nek csinálsz egy parancsikot és beleírod a cél mezőbe : "C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nosplash -mod=dynamicrange . De így nem fog menni az AP4.
  • whitetiger
    Hello LSC
    Kösz a DynamicR-t, én OFPHu_AP4_1.94 EXE-t inditom, de ebben benne a DynamicR, de nem az igazi a hang, hogy lehetne külön, a most letöltött DynamicR pbo-t elindítani?
    Remélem, van jó tipped?!
    Másik, a CZ oldalon vannak különböző szerkesztők, TE melyiket ajánlod?
    Melyik programról mi a véleményed?
    Várom válaszod, segítséged köszi.
  • LSC
    OPFEC. Innen egyébként szinte mindent meg lehet tudni a szerkesztésről.
  • whitetiger
    Hello, kérdésem a Dynamic Range-t honnan tudnám letölteni?
    Segítséget elöre köszi.
  • whitetiger
    Köszi
  • LSC
    Spanky G kampányai.
  • LSC
    Ezt én csináltam:)

• LSC
    mendennel foglalkoztam már OFP-ben scriptek, mission készítés O2-ben szerkesztés stb kivéve a mapkészítést.
  • AirborneRanger
    Szoktok járni a magyar serverekre?
  • whitetiger
    Köszi a segítséget, teszternek jelentkeznék, remélem tudok segíteni észrevételekkel.
    Már egy jó ideje nyomom a OFP-t de nem igazán vagyok tisztába pár dologgal, pl hogy smint lehet szigetet és egyébb finomságokot készíteni? Ha van kedved, időd, tippeket trükköket adni szivesen venném.
    Elküldöm hogy mi van a gépen fen, és majd meglátod mit lehet kezdeni vele, előre köszi.
  • LSC
    Mellesleg én is dolgozom egy kampányon szépen lassan egyedi hangokkal és módosított feghyverekkel és egyébb finomságokkal. Ha éreztek ahhoz erőt kitartást és türelmet akkor szükségem lessz majd teszterekre akik kipróbálnak több lehetőséget stb hogy esetleg mire nem gondoltam ilyesmi. Ja meghogy a különböző hardvereken hogy mennek az speckó effekt scriptek, mert hogy azt is csináltam hozzá:).
  • LSC
    messenger [email protected]
  • LSC
    maga a kampányt fel tudom neked rakni valahová de az addonokkal együtt 40 mega lenne szóval csak a kampányt rakom fel. Ha kell esetleg valami addon még amit nem találsz meg akkor szólj. A readme ban le van írva mik kellenek hozzá. Vagy ha leszedted a kampányt felrakom a hiányzó addonokat mert csak 50 mega a tárhelyem.
  • whitetiger
    Ok, köszi a segítséget, mellesleg hol lehet téged még megtalálni, ha kellene egy kis segítség?
  • LSC
    csak akkor ütköznek ha van a konfigban azonos class név ami ritka lehet. Nekem fent van rengeteg addon és semmi gond de nem kizárt.
  • whitetiger
    Bocs, még egy kérdés,OFPHu_AP4 már fenn van, és ha letőltöm a Mercury Addon Pack-ot nem fog ütközni semmi? Vagy valami más gond, hiány nem merülhet fel szerinted? Csak azért mert valahol olvastam hogy más más tipusú Addon Pack-ok nem férnek meg együt, ütköznek, vagy ez hülyeség?
  • Braveheart
    Ez micsoda? FTP vagy url? Sehol sem jön be.
  • whitetiger
    Köszi LSC, már töltöm is, tudsz még tippet honnan lehet letölteni? Op. Mercury nem elérhető, legalábbis ezt írja ki.
    Kösz.
  • LSC
    darkadmin-mia.udgnet.com
    [comhem]mickemys
  • LSC
    A kampányoknál ha a régebbieket is megnézed ott megtalálod. Az mind1 hogy az addons vagy res\addons ba rakod a cuccokat. A kampányokat meg a sima campaigns mappába rakd.
  • Braveheart
    Én úgy értettem hogy nincs olyan T1-es vagy T3-as gyerek akinek megvan, és nem szívesen várnék 30 órát, míg lejön...
  • CaviaR
    Nézz körül gyakrabban DC-n, mert én épp tegnap találkoztam az MK féle ofp-res-sel.
  • Braveheart
    Nem tudja vki honnét lehet letölteni a Resistance ISO-t? DC++-on nincs meg senkinek...
  • whitetiger
    Hello LSC, köszi a segítséget, a CZoldalt kicsit ismerem, megnéztem amit ajánlottál, nem találok Spanky G nevü készitőt, bár még nem néztem végig mindet.
    A másik Addons nál van olyan hogy ALAP,vagy RES itt a kampányok között nem találtam ilyeneket, ezeket hova kell másolni? Ugyan az mint a Addons-okal?
    Válaszod várom, köszi, hali.
  • LSC
    kell pár addon de nem sok hozzájuk.
  • LSC
    http://ofp.gamezone.cz

innen a kampányok közül nagyon jó a Op. Mercury, a Guerilla, és az összes amit Spanky G csinált.
  • whitetiger
    Hello mindenki, lenne 1-2 kérdésem járatosabb emberkékhez.
    Fent van az OFP+RES és egyéb kiegészítők, 1.92, 1.94 beta exe, patch-ek, Trinity 1.0stb.
    Rendesen megy a játék, nincs semmi gond, de lenne kérdés, tudnátok ajánlani valami letölthető missiot, amihez nem kell sok letölteni való? Mármint kiegészítő, ne keljen sok.
    Remélem, kapok egy pár jó tippet, előre kösz.

• LSC
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK.
  • LSC
    Ez sem fog szarul kinézni

• MrTressy
    tavaly is igy volt :)
  • MX Maximus
    Csá Cifu! Rég hallottam felőled!

Há mi van veled?
  • [NST]Cifu
    Jaaaaa, közben szépen leesett a tantusz, csúnya, okoskodó kis Cifunak, és rájött, hogy ostobaságában nem tünt fel neki, hogy az X3-tárhelyről akarsz beszúrni képet. Azzal nem fog menni, sem a Tár.hu-ról...

Javaslom az Ultrawebet, nekem onnan minden további nélkül megy...
  • [NST]Cifu
    bazd, hát erre nem elszúrom a szöveg formázását?
  • [NST]Cifu

Valami ilyesmire gondolsz?
    Egyszerű, fogod a kisképet, és szépen betűzöd képként, majd rögtön fogod a teljes UBB hivatkozását, és kivágos, majd szépen csinálsz egy url-t amely a nagy képet adja meg célként, szövegként meg beílleszted a kivágott UBB hivatkozást...
  • Icebird
    csak tudnám mért nem lehet kiskép hivatkozást berakani
  • Icebird