Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugy néz ki működik, csak nem volt bent senki.
Nekem RIP-van, NEM ISO. Nem kért sehol CD kulcsot és a patch is sikerult 1.46-ra.
El tudtam indítani a bent lévő 1.46 játkot, igaz egyedül voltam bent.
Lehet hogy a CD kulcs miatt, vagy a RIP miatt szívni fogok valamivel, vagy ez így működni fog?
Ha nem muszáj nem töltöm le sz ISO-t 😊)
Csa
1.: Igen
2.: Nem

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Csak ket rovid kerdesre szeretnek valaszt kapni:
1. Lehet-e a OFP RIP (RED HAMMER)-et patch-elni vagy mindenképpen ISO kell hozzá?
2. Lehet-e eredeti CD kulcs nélkül magyar szerveren játszani?
Előre is köszi
bebaszov ismét fergetegeset alkotott a ZSÍR klán tanyalapján. Hentes történések menü.
A közelmúltban tagságot nyert katonáink (npeti, Messor és Petiqe) beavatóbulijáról készült beszámolót minden rajongónak erősen ajánlom.
DOGMAN
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

MEGCSINÁLTAM BIN/CUE IMAGE FORMÁTUMRA.(DAEMON Toolst mellékelem hozzá)
EZENTÚL NEM KELL VÁRNI SEMMIFÉLE TÖRÉSRE!A HIVATALOS PATCHEK ,AZ EREDETI INDITÓ EXE ÉS A KP HASZNÁLATÁVAL MOST MÁR TELJESEN KIZÁRT A FADE!
AKÁR AZ EREDETI
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
De azért örülök, hogy van aki használja elbasztam vele 1 hetet mire minden összeállt és még nem is teljes.
DOGMAN
Azért megpróbálom mégegyszer.
Köszi a segítséget!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A Red Hammert nyomom, és elkakadtam egy küldetésnél. Álruhában kell bemennem egy bázisra, ahol 3 bombával fel kell robbantanom a lőszeresládákat, a benzines autókat, és a 2 db BMP2-t. Fel isrobbantottam, hívtam a rádión az Amerikaiakat, meghalt a két tiszt. Innentől az a dolgom, hogy menjek el a szigetről, egy kijelölt helyre. Odamegyek, és Mission Fail-t ír!. Pedig minden ki van pipálva.
Mit kell csinálni?
Köszi...
IP: 193.6.50.66
Login: ofp
Pass: ofp
Ha esetleg nem találnád meg itt, belinkelem segítség képpen:
ofp_hun_v1.29_0.75.zip
ofp_hun_v1.29_0.76.zip
ofp_hun_v1.30_0.76.zip
ofp_hun_v1.40_0.77.zip
Én egy új madár vagyok itt. Érdeklődnék Tőled,hogy a #1240-ben általad leírt magyarításról.Ilyet hol találhatok?
Letöltöttem a "Desert Storm/Shield" modot ; a readme szerint bele kell törölgetni az eredetibe , szerény , nyomott véleményem szerint igy az nem fog működni .
A kérdésem : hogyan tudom működésre birni a "D S/S"-et úgy , hogy az eredeti is játszható maradjon ?
Megelőzve a kérdést : igen , tényleg ennyire láma vagyok .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Egyébként felpakoltam a peccseket 1.42-ig (a 1.40-est nem,mert hiányolta a IFC22.dll-t).

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Tressy:
én most kaptam le a OFP Gold Red Hammer Standalone változatát, ezzel lehet multizni?
Te vagy itt a flespojint szakértő, szerinted?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Én úgy csináltam meg, hogy az erdőböl nem elöl jöttem ki, hanem felül (a térkép szerint nézve). Ott lesz egy nagy rét elszórva fákkal. Itt könnyen, feltűnés nélkül végig lehet lopakodni az útig. Ha elindulsz az úton, találhatsz egy üres kocsit. Ha az megvan, már gyerekjáték. Nyomd a turbót, és nem találnak el... ENNYI.
DOGMAN

lécciléccilécci😊Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Nem tudsz szerezni új Unsafedisc progit?
Me én hetek óta keresek újjab verziójut,hogy feltörhessem a patcheket,de nem találok.Lehet hogy nincs is?De akkor hogy törtétek föl az uj patcheket??? Bocs a sok kérdésért, de én láma vagyok ugy tünik.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Egy haveromnál forult ue. elő. Egy kis lelyi lan partin kellett volna feltenni a gamét, de a probléma ua. volt mint nálad.
Végül is MOH játszottunk ..
Köszi!