Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SarkanyfuaRUSH
Mar megnéztem és az van ott 😊))
SarkanyfuaRUSH
Ez az ice bird féles ISO van azon az ftpn, amit Pedro írt ?
SarkanyfuaRUSH
OK, koszi, akkor letöltöm 😊)
SarkanyfuaRUSH
Köszi gyerekek kiprobáltam !!

Ugy néz ki működik, csak nem volt bent senki.

Nekem RIP-van, NEM ISO. Nem kért sehol CD kulcsot és a patch is sikerult 1.46-ra.
El tudtam indítani a bent lévő 1.46 játkot, igaz egyedül voltam bent.

Lehet hogy a CD kulcs miatt, vagy a RIP miatt szívni fogok valamivel, vagy ez így működni fog?

Ha nem muszáj nem töltöm le sz ISO-t 😊)

Csa
CaviaR
SarkanyfuaRUSH:
1.: Igen
2.: Nem

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

SarkanyfuaRUSH
Udv Emberek!

Csak ket rovid kerdesre szeretnek valaszt kapni:
1. Lehet-e a OFP RIP (RED HAMMER)-et patch-elni vagy mindenképpen ISO kell hozzá?
2. Lehet-e eredeti CD kulcs nélkül magyar szerveren játszani?

Előre is köszi
Alexease
Nezd meg a tobbi ladat is. Talan a masik satorban. Ad egy csomot.
DOGMAN
ZSÍR!!

bebaszov ismét fergetegeset alkotott a ZSÍR klán tanyalapján. Hentes történések menü.
A közelmúltban tagságot nyert katonáink (npeti, Messor és Petiqe) beavatóbulijáról készült beszámolót minden rajongónak erősen ajánlom.

DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

tressy, nem tudnal egy jedi knight2 elerhetoseget adni esetleg? en is szeretnek mar egy jot kardozni... (winterman az ofp-bol)
Icebird
TUDNA VALAKI 500MB SZABAD HELYET A GAME-NEK?
MEGCSINÁLTAM BIN/CUE IMAGE FORMÁTUMRA.(DAEMON Toolst mellékelem hozzá)
EZENTÚL NEM KELL VÁRNI SEMMIFÉLE TÖRÉSRE!A HIVATALOS PATCHEK ,AZ EREDETI INDITÓ EXE ÉS A KP HASZNÁLATÁVAL MOST MÁR TELJESEN KIZÁRT A FADE!
AKÁR AZ EREDETI

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Tud valaki végigjátszást a Red Hammerhez, olyat mint az 1985-höz lehetett letölteni mindenhonnan? Egyébként hány küldetésből áll a redhammer? Az én gameem szar vagy ebben nem úgy vannak a küldetések, mint az 1985-ben?? (Nincsenek különálló címek a listán, hanem csak "continue (xxxx.xx.xx)")???????
Én már végigjátszottam mind az eredetit, mind a Red Hammert, de szeretném újrakezdeni egy kicsit másképpen. Találtam egy cheat kódot, ami állítólag god módot ad, de sajnos nem történik semmi a bal shift és a keypad minusz gombjának megnyomása után, amikor beírom, hogy: "Iwillbetheone". Használta ezt már valaki? Lehet egyáltalán ebben a játékban god módot kreálni?
Pontosan már nem emlékszem , de a http://ofp.gamezone.cz/-n kell lennie egy Desert Storm linknek .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
A magyaritás akit érdekel későbbi verziókhoz az irjon akkor megcsinálom bár már magamnak beleuntam frissítgetni.
De azért örülök, hogy van aki használja elbasztam vele 1 hetet mire minden összeállt és még nem is teljes.

DOGMAN

Mnemomic
Hívd az amcsikat lőjj le mindenkit csak a két officert ne!

CaviaR
De engem ott lelőnek, mielött még hívnám az amcsikat...
Azért megpróbálom mégegyszer.
Köszi a segítséget!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Mnemomic
Ezzel én is szoptam. Az a lényeg hogy a 2 tisztett nem kell kinyírni hanem odamenni hozzájuk és aztán jön egy video, hogy elmentek onnan hajóval. Szóval egyáltalán nem azt kell csinálni amit a leírás ír...

CaviaR
Segítsetek!!!
A Red Hammert nyomom, és elkakadtam egy küldetésnél. Álruhában kell bemennem egy bázisra, ahol 3 bombával fel kell robbantanom a lőszeresládákat, a benzines autókat, és a 2 db BMP2-t. Fel isrobbantottam, hívtam a rádión az Amerikaiakat, meghalt a két tiszt. Innentől az a dolgom, hogy menjek el a szigetről, egy kijelölt helyre. Odamegyek, és Mission Fail-t ír!. Pedig minden ki van pipálva.
Mit kell csinálni?

Köszi...

tzs
szerintem kár szarakodni a törögetéssel. nemhiszem hogy bárkinek megterhelné a tárcáját az a 12rugó, amit elkérnek az opfért és a gold upgradért. kiküszöbölhetsz vele egy csomó szívást, nem fade-el a multiplayeres servereken, egyböl röffen alá az összes letöltött cucc... stb. ja és csak egyszer kell megvenni. most nem kell egyből elkezdeni engem fikázni, ugyanis ez életem második gamája amit megvettem. (az első a diablo2 volt). ugyhogy kicsit spórolni kell csak, és megvan az ára.
zotso
köszi megpróbálom!!
CaviaR
zotso: Én Tressy FTP-jéről töltöttem le.
IP: 193.6.50.66
Login: ofp
Pass: ofp

Ha esetleg nem találnád meg itt, belinkelem segítség képpen:
ofp_hun_v1.29_0.75.zip
ofp_hun_v1.29_0.76.zip
ofp_hun_v1.30_0.76.zip
ofp_hun_v1.40_0.77.zip

zotso
Sziasztok! illetve szia Caviár!!
Én egy új madár vagyok itt. Érdeklődnék Tőled,hogy a #1240-ben általad leírt magyarításról.Ilyet hol találhatok?
S.O.S. ( Pontosabban , nem a lelkem van vesz élyben , hanem az OFP-m . )
Letöltöttem a "Desert Storm/Shield" modot ; a readme szerint bele kell törölgetni az eredetibe , szerény , nyomott véleményem szerint igy az nem fog működni .
A kérdésem : hogyan tudom működésre birni a "D S/S"-et úgy , hogy az eredeti is játszható maradjon ?
Megelőzve a kérdést : igen , tényleg ennyire láma vagyok .

skorpio7
... is letölthető .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Az érdekelteket biztos örülnek majd 😊 , de kijött az 1.45-ös patch is .Mérete 6,3 MB és 3DGamers oldaláról .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

DeXoSZ
Nah,megpróbáltam én is joinolni a szerverre,de kiírta,hogy "wait for server",aztán annál tovább nem jutott,ez mér lehet ?
Egyébként felpakoltam a peccseket 1.42-ig (a 1.40-est nem,mert hiányolta a IFC22.dll-t).
petee
Mr.Tressy: Képzeld letöltöttem a GOLD-ot de ugye CRC-sek.Azt elkezdtem vele szorakozni a winrar-rar, és kijavította majdnem mindet!Sajna 7 db-ot nem tudott.De kitömörítettem ISObusterral kiirta hogy crcs de megcsinálta.Installnál pedig a SOUND.PBO-t CRC-snek véli és leáll.Pedig majdnem +csináltam! Igy hát kénytelen vagyok valahonnan a teljeset letülteni ismét.Vagy nem tudsz véletlen egy linket?Vagy valaki más??

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Kolin Mekré
Üdv!

Tressy:
én most kaptam le a OFP Gold Red Hammer Standalone változatát, ezzel lehet multizni?
Te vagy itt a flespojint szakértő, szerinted?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

CaviaR
Az tényleg egy nehéz misszió...
Én úgy csináltam meg, hogy az erdőböl nem elöl jöttem ki, hanem felül (a térkép szerint nézve). Ott lesz egy nagy rét elszórva fákkal. Itt könnyen, feltűnés nélkül végig lehet lopakodni az útig. Ha elindulsz az úton, találhatsz egy üres kocsit. Ha az megvan, már gyerekjáték. Nyomd a turbót, és nem találnak el... ENNYI.

petee
Bebaszov: sajnos igy sem jo,de sebaj inkább megszerzem a Ofp:gold verziot az mar kapcsiból 1.30-as.

petee
Mr Tressy: Letöltötem a szervereden lévő Ofp:Goldot de crc-sek.(későn vettem észre a fájlt) nem lehet átrakni máshová vagy valami, hogy letudjam tölteni jól??

petee
Nem WinXp hanem Millenium, Te Win98SE-t használsz bebaszov??

DOGMAN
bebaszov látom te is ott vagy mindenhol ahol kell

DOGMAN

petee
Kösz a helpet! Na de komolyan segitsen már valaki!1.20patch-ot soha nem tom felrakni, mert vagy nem jó neki a sound.pbo vagy ha jo akko meg data3d.pbo frissitesenel lefagy.Beszarok, milyen szutyok játék ez bakker!!!

petee
Nem jó a 1.20 patch a sound.pbo fájl nem tetszik neki. most mi rákot csináljak?? Valakinek ötlet?

CaviaR
Ez az #1236 -osra akart mutatni...

CaviaR
A magyarosítás nagyon király! Meg a crack-kelt 1.42-es is. Köszi Tressy!!!

petee
Az az igazság hogy meg van az 140-es is.Guru cdről azt azé akartam megcsinálni én.Vili? De se baj ,majd akko letöltöm.

petee
oké tudom jól letudom tölteni,csak hát modemmel nem igen jön.Mondd meg hogy hol találtad azt a Usafedisc-et.lécciléccilécci😊

petee
Treesy!
Nem tudsz szerezni új Unsafedisc progit?
Me én hetek óta keresek újjab verziójut,hogy feltörhessem a patcheket,de nem találok.Lehet hogy nincs is?De akkor hogy törtétek föl az uj patcheket??? Bocs a sok kérdésért, de én láma vagyok ugy tünik.

petee
Csocsi! Bocs hogy ilyen későn válaszolok,csak most tudok. Nekem még mindig nincs megoldás sajna. Megpróbáltam akárhogy de nem megy.Probléma ott van amikor 1.20 patch-et fölakarom raknii de a data3d.pbo fájl frissítésnél lefagy kapcsiból.Valaki tud valamit segítsen.Kösz

nem, tud valaki külföldi szervert ahol magyar idő szerint 8-tól 4-ig lehetne játszani? 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

CaviaR
Ok-ok! Nyugi... Lazíts!... Elnéztem vmit... Tévedni emberi dolog

Icebird
Az a szerveren futó pályára vonatkozik ,hogy 1.40 verziót igényel.Nekem is 1.42 van fent és tegnap elött játszottam.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

CaviaR
De engem azért nem enged fel, mert nekem 1.42-es van fent, és 1.40 kell hozzá. Ezt írja ki.

CaviaR
Engem nem enged fel a szeverre (#1180,#1198), mert 1.42-es patch van fent. Erre rá tud mászni az 1.40-es?

Keresd a "Gold" kiadást az alapból 1.30 vagy 1.40 ha minden igaz .

Dikkma
igen.
Petee (#1177) : mi volt a megoldás?
Egy haveromnál forult ue. elő. Egy kis lelyi lan partin kellett volna feltenni a gamét, de a probléma ua. volt mint nálad.
Végül is MOH játszottunk ..
Köszi!