4624
Operation Flashpoint
  • LSC
    Milyen géped is van?
  • LSC
    Azért kértem az hogy nézzék meg többen pl a hardver igény miatt is. Valószínű belerakok pár sort ami benchmark-olja a gépet és aszerint állítja be a füstöt. Egyébként kössz a választ és ha van ötleted szóljál.
  • Dutch Flander
    Görcsölni? Emiatt?
    Én mindig a magam szórakoztatására csinálom az ilyeneket. Ha valaki nálam elindítaná az OFP-t, rá sem ismerne, annyi mindent megváltoztattam benne. Már inkább hasonlít Max Payne stílusra, meg Star Wars-ra. Na, mindegy.
    Majd ha egyszer összefogunk, kedves LSC. Majd megmutatjuk, mi a magyarok Istene!
  • Dutch Flander
    Én megnéztem, nekem nagyon tetszik. Én is ezen dolgozom (majd egyeztetek veled LSC).
    Ötletes és látványos. Ez a két szó illik rá a legjobban. A problémám csak az (lehet hogy a gépem lassú!?), hogy már a próba pályádon is bezakatol. Kicsit mintha túlzásba vitted volna a "füstöket". Rengeteg és sokáig tart. És mivel sajna ebben a játékban a füst a szűk keresztmetszet...
    Én is hasonlót készítek, de "forrás" szinten. Majd fölteszek én is egy kis ízelítőt.
    Szép munka volt!
  • DOGMAN
    LSC: a "hivatalos" magyar OFP oldalt is alig napi 100 találat éri, gondolod hogy itt majd mindenki bőszen töltögetni kezd lefele??
    Sztem nyiss egy fórumot neki az ofphu-n és add fel hírbe (nem két sorba, hanem kissé részletesebb kedvcsinűló módra).
    mi kitesszük azt majd meglátjuk mi lesz belőle:D
  • LSC
    Látom sok embert érdekel. Ezért tényleg érdemes görcsölni ennyit ezekkel.
  • malter
    nem birom felrakni a francia kiegészitöt,elkezdi kicsomagolni,de jopár sorban pirossal valami CRC hibákat ir
  • LSC
    Van benne egy pálya amin ki lehet próbálni az effekteket.
  • LSC
    Csináltam pár effektet a készülő kampányhoz és szeretném hogy akit érdekel megnézné és véleményt, ötletet mondana hogy mit lehetne javítani vagy beletenni még.

Effektek
  • LSC
    álltalában a fegyvereknél szoktak lámáskodni pl mindíg látszó tűz, hiányzó vagy nem egyező invertory kép, gagyi CS hangok meg ilyesmik.
  • malter
    ezt éppen kérdezni is akartam,hogy minden motyo jo-e ténylegesen,vagy van közte bugos is?pl letöltöttem a Randinsen nevü szigetet,és hibát ir a betöltéskor,:baracken/kisten1.p3d'de amugy megy és semmit nem veszek észre hogy mit a hiba van valami tipp?
  • LSC
    csak sajna kevés a valóban minőségi anyag.
  • [NST]Cifu
    Több, sokkal több :)))
    Volt idő, mikor az Addon könyvtáram már több, mint 2,5 giga volt. Persze ennek az OFP sem örült annyira

Ajánlott anyag még:
    Decisive Killing Machines
    Ballistic Addon Studio
    Finnish Defense Force
  • malter
    thx,vazze ezen van vagy 2gigányi motyo
  • LSC
    ofp.gamezone.cz
  • malter
    ehh akkor azért nem jön be,dobjatok már valami linket ahonnan tudok szigetet tölteni vagy más nem hivatalos motyot:)
  • pedro870
    Szerver nem műxik a hardver átalakítása miatt, remélhetőleg kedden már menni fog.
  • malter
    ok,remélem igy már jo lessz
  • DOGMAN
    OFPHU letöltések

ha valamit nem találsz, irány az irc szerver, adatai a főoldalon
  • malter
    ok thx,honnan tom letölteni öket?
  • Dutch Flander
    próbáld az 1.94bétát (1.91 után persze)
  • malter
    jah és 1.75 ös szűz verzio,szal még az sem lehet hogy valamivel öszeakad
  • malter
    természetesen nállllam ;) a másolat van
  • malter
    mikor már épp bejönne,tehát töltés közben no problem,a misön editorban már a mappát sem adja be,campájban elindulgat néha de 1 idö után onnan is kilép,single-ben a demokig megy mikor kezdené a realitit akkor lép ki,semmi hiba üzenet semmi kül,csak kilép :( ati 7500-öm van,direkt x 9 szal nem tom mi lehet a gyikja,a cold,meg a red hammer megy tökéletesen semmi problemoja
  • Dutch Flander
    Mee nekem is volt ilyen bajom a hídnál!
    Milyen Vid kártyód van?
    Azé írok így, hogy idegesítsem "kukacos"-t.
  • LSC
    ilyennel még nem találkoztam.
  • Dutch Flander
    hol?
  • malter
    hi felraktam a resistance-t de mikor betölti az uj szigetet kilép a gamébol,ezt miért csinálja?van valakinek tippje?a campájnál is ez a szitu néha elindul ugyan de futok 1-2 métert és megint kilép single misönben is
  • LSC
    Asszem csak ha fent van a Res is.
  • LSC
    Működik.
  • Dutch Flander
    Oly rég vót már nem is tudom...
    Inkább csak editálgatok
  • Wanted
    Kipróbáltam: nem műxik. :(
    Viszont a befejezéseket elárulhatnád, mert kíváncsi vagyok rá.
    Más: a Dynamic sound pack a Red Hammerrel és az alap OFP-tal működik? Én a Resistance-val kezdtem és most kezdeném a Red Hammert.
  • LSC
    Bírom amikor bejön egy ilyen unreg kis pöcs azt kötekszik, azt annyit nem tud mennyi 1+1.
  • LSC
    Bocs de a "nálla" az nála a "nállam" meg nálam a magyar helyesírásban. Suttyó kis paraszt. Különben is ez itt nem nyelvtanóra.
  • Dutch Flander
    De mekkora egy PARASZT vagy. Még magyarul sem tudsz?
    "Haverommal közösen vettük, nálla a cd nállam az image!" = Nálla van a cd, nállam meg az image!!!!
    Érthetőbben a gyengébbek kedvéért: Haveromnál van a CD, énállam van az IMAGE!
    Seggfej!
  • bfg900
    Légyszives menj már át máshová ezzel a szöveggel. Egyébként a mondatot nagybetűvel kezdjük és ponttal zárjuk.
  • Dutch Flander
    ja és nem kell crackolni!!!!!
  • Dutch Flander
    eredeti imidzsem van csak. Haverommal közösen vettük, nálla a cd nállam az image!
  • LSC
    elég ha egyszer megnyomod a shift és - gombot eggyütt és utánna beírhatod.
  • Dutch Flander
    Dötsd el te!

Elindítod az OFP-t, majd a menüben lenyomod a bal shiftet (nyomva is tartod!), és közben begépeled, hogy "-campaign".
    (Persze az idézőjelet nem kell begépelni!)