4624
Operation Flashpoint
-
#2181 Milyen géped is van? -
#2180 Azért kértem az hogy nézzék meg többen pl a hardver igény miatt is. Valószínű belerakok pár sort ami benchmark-olja a gépet és aszerint állítja be a füstöt. Egyébként kössz a választ és ha van ötleted szóljál. -
#2179 Görcsölni? Emiatt?
Én mindig a magam szórakoztatására csinálom az ilyeneket. Ha valaki nálam elindítaná az OFP-t, rá sem ismerne, annyi mindent megváltoztattam benne. Már inkább hasonlít Max Payne stílusra, meg Star Wars-ra. Na, mindegy.
Majd ha egyszer összefogunk, kedves LSC. Majd megmutatjuk, mi a magyarok Istene! -
#2178 Én megnéztem, nekem nagyon tetszik. Én is ezen dolgozom (majd egyeztetek veled LSC).
Ötletes és látványos. Ez a két szó illik rá a legjobban. A problémám csak az (lehet hogy a gépem lassú!?), hogy már a próba pályádon is bezakatol. Kicsit mintha túlzásba vitted volna a "füstöket". Rengeteg és sokáig tart. És mivel sajna ebben a játékban a füst a szűk keresztmetszet...
Én is hasonlót készítek, de "forrás" szinten. Majd fölteszek én is egy kis ízelítőt.
Szép munka volt! -
#2177 LSC: a "hivatalos" magyar OFP oldalt is alig napi 100 találat éri, gondolod hogy itt majd mindenki bőszen töltögetni kezd lefele??
Sztem nyiss egy fórumot neki az ofphu-n és add fel hírbe (nem két sorba, hanem kissé részletesebb kedvcsinűló módra).
mi kitesszük azt majd meglátjuk mi lesz belőle:D -
#2176 Látom sok embert érdekel. Ezért tényleg érdemes görcsölni ennyit ezekkel. -
#2175 nem birom felrakni a francia kiegészitöt,elkezdi kicsomagolni,de jopár sorban pirossal valami CRC hibákat ir -
#2174 Van benne egy pálya amin ki lehet próbálni az effekteket. -
#2173 Csináltam pár effektet a készülő kampányhoz és szeretném hogy akit érdekel megnézné és véleményt, ötletet mondana hogy mit lehetne javítani vagy beletenni még.
Effektek -
#2172 álltalában a fegyvereknél szoktak lámáskodni pl mindíg látszó tűz, hiányzó vagy nem egyező invertory kép, gagyi CS hangok meg ilyesmik. -
#2171 ezt éppen kérdezni is akartam,hogy minden motyo jo-e ténylegesen,vagy van közte bugos is?pl letöltöttem a Randinsen nevü szigetet,és hibát ir a betöltéskor,:baracken/kisten1.p3d'de amugy megy és semmit nem veszek észre hogy mit a hiba van valami tipp? -
#2170 csak sajna kevés a valóban minőségi anyag. -
#2169 Több, sokkal több :)))
Volt idő, mikor az Addon könyvtáram már több, mint 2,5 giga volt. Persze ennek az OFP sem örült annyira
Ajánlott anyag még:
Decisive Killing Machines
Ballistic Addon Studio
Finnish Defense Force -
#2168 thx,vazze ezen van vagy 2gigányi motyo -
#2167 ofp.gamezone.cz -
#2166 ehh akkor azért nem jön be,dobjatok már valami linket ahonnan tudok szigetet tölteni vagy más nem hivatalos motyot:) -
pedro870 #2165 Szerver nem műxik a hardver átalakítása miatt, remélhetőleg kedden már menni fog. -
#2164 ok,remélem igy már jo lessz -
#2163 OFPHU letöltések
ha valamit nem találsz, irány az irc szerver, adatai a főoldalon -
#2162 ok thx,honnan tom letölteni öket? -
#2161 próbáld az 1.94bétát (1.91 után persze) -
#2160 jah és 1.75 ös szűz verzio,szal még az sem lehet hogy valamivel öszeakad -
#2159 természetesen nállllam ;) a másolat van -
#2158 mikor már épp bejönne,tehát töltés közben no problem,a misön editorban már a mappát sem adja be,campájban elindulgat néha de 1 idö után onnan is kilép,single-ben a demokig megy mikor kezdené a realitit akkor lép ki,semmi hiba üzenet semmi kül,csak kilép :( ati 7500-öm van,direkt x 9 szal nem tom mi lehet a gyikja,a cold,meg a red hammer megy tökéletesen semmi problemoja -
#2157 Mee nekem is volt ilyen bajom a hídnál!
Milyen Vid kártyód van?
Azé írok így, hogy idegesítsem "kukacos"-t. -
#2156 ilyennel még nem találkoztam. -
#2155 hol? -
#2154 hi felraktam a resistance-t de mikor betölti az uj szigetet kilép a gamébol,ezt miért csinálja?van valakinek tippje?a campájnál is ez a szitu néha elindul ugyan de futok 1-2 métert és megint kilép single misönben is -
#2153 Asszem csak ha fent van a Res is. -
#2152 Működik. -
#2151 Oly rég vót már nem is tudom...
Inkább csak editálgatok
-
#2150 Kipróbáltam: nem műxik. :(
Viszont a befejezéseket elárulhatnád, mert kíváncsi vagyok rá.
Más: a Dynamic sound pack a Red Hammerrel és az alap OFP-tal működik? Én a Resistance-val kezdtem és most kezdeném a Red Hammert.
-
#2149 Bírom amikor bejön egy ilyen unreg kis pöcs azt kötekszik, azt annyit nem tud mennyi 1+1. -
#2148 Bocs de a "nálla" az nála a "nállam" meg nálam a magyar helyesírásban. Suttyó kis paraszt. Különben is ez itt nem nyelvtanóra. -
#2147 De mekkora egy PARASZT vagy. Még magyarul sem tudsz?
"Haverommal közösen vettük, nálla a cd nállam az image!" = Nálla van a cd, nállam meg az image!!!!
Érthetőbben a gyengébbek kedvéért: Haveromnál van a CD, énállam van az IMAGE!
Seggfej! -
#2146 Légyszives menj már át máshová ezzel a szöveggel. Egyébként a mondatot nagybetűvel kezdjük és ponttal zárjuk. -
#2144 ja és nem kell crackolni!!!!! -
#2143 eredeti imidzsem van csak. Haverommal közösen vettük, nálla a cd nállam az image!
-
#2141 elég ha egyszer megnyomod a shift és - gombot eggyütt és utánna beírhatod. -
#2140 Dötsd el te!
Elindítod az OFP-t, majd a menüben lenyomod a bal shiftet (nyomva is tartod!), és közben begépeled, hogy "-campaign".
(Persze az idézőjelet nem kell begépelni!)