4624
Operation Flashpoint
  • LSC
  • Dutch Flander

Feltétlenül le fogom szedni!
  • Icebird
    de ez már v0.2:)) beleraktam az összes OFP-be használt tipus szinének beállítást
  • Dutch Flander
    Már régóta használom, ezer köszönet érte!!!

• Icebird
    OFP szinek keveréséhez összedobtam egy kis progit.

OFP RGBmixer
  • Icebird
    Részben az eredeti effekt változtatása, és érdemes megfigyelni hogy elég sok helyen randomot is használ. A többi fügvény. Nem tudom hogy minden megvan e, de csemegézni lehet belöle.
    cppsqf
  • Dutch Flander
    Nem semmi!
    Épp ezen dolgozom én is. Igaz, nem lövedékbecsapódáson, hanem leginkább a lezuhanó légi járművek törmelék-"föltúrásán". A lövedékbecsapódásokkal is fogok ügyködni.

Kérdés: ez az alap OFP becsapódás feltuningolása, vagy más effektek mellétársítása is?
  • Icebird
    a vizbe lövés is csobbanhat:)
    meg a földbe a lövedék becsapódás
  • Dutch Flander
    Igaz, addonokkal nem foglalkozom, de ismerve az OFP objektum orientált felépítését az effekt minden légi járműnél bejön.

Sőt, jut eszembe működik is: én fölratam az official Sophit Camel (így írják?) addont, és ennél is van csobbanás. Tehát addon légi járműveknél automatikusan bejön!

Még azon gondolkoztam, hogy berakjam-e minden járműnek az effektet, mert ugye ritka, hogy mondjuk egy M1A1 a robbanástól belecsapódjon a vízbe, de ha már ott van, csobbanjon egyet, nem?

Vélemény?

u.i.: Még egy két finomítás és lehet élvezkedni a csobbanáson! Türelem...
  • LSC
    nem lessz rossz. Egy kis javaslat. Ha lehet próbáld úgy megcsinálni (ha lehet) hogy bármely addongép initjébe beírva működjön a dolog. Akkor univerzális lenne.
  • Dutch Flander
    Egy kis ízelítő a legújabb termésből. Egy A10-es lezuhant, belecsobbant a vízbe:

Élőben létni, nem csak képen... Az az igazi...
    Első benyomások? Jöhet?
  • Dutch Flander
    Majd megnézöm, de előbb gyósan összedobom a következő MicroFX-et...
    Amúgy köszi!
  • LSC
    Már miért lenne titok? Szedd le INNEN és nézd meg a katonák konfigját meg van benne egy script, is sajna másképp nem lehet. Olvasd el a readme-t (angolul van de szerintem nem gond) abban minden le van írva hogy müxik ez a dolog. Ha valami esetleg nem tiszta vagy kérdésed van írj. Ja és próbáld ki tetszeni fog:) a szórását a scriptben tudod állítani megtalálod hol.
  • LizardX
    Nem fog a fejemre szarni egy rohadt ruszki sirály! Tőtöm má a Stingert, tőtöm...!
  • Dutch Flander
    Így szeretnéd?
    Akkor már csinálni kéne standard civil sirályt, zöld resistance sirályt, vörös east sirályt, meg kék west sirályt. És mindegyik tudna unlimited carpet-fosást (szőnyeg-shitting) "lőni", termelni.
    Na ezt nem hagyom ki. Majd csinálok hozzá egy SIRÁLY kampányt! Le kell sorban fosni az ellenfeleket, vigyázva, nehogy lelőjenek.
    Nagyon jóóó lesz!!!
  • Dutch Flander
    Azt meg hogyan? Az addonomban kicsit módosítottam a jó öreg kozlicét:
    - többet lő ("egyszerre")
    - jobban szór

De a bullet time-al nézve nálam is egymás után köpködi ki a lövedékeket, pedig a config-ban 0-ra állítottam az "újratöltési"-időt. Van valami speciális trükkje, vagy maradjon szakmai titok?
  • pedro870
    privit nem kaptál? gyere már fel #ofp.hu irc-re, aztán feldobjuk neked vhova ideiglenesen
  • Pill
    JA de nagyon.!
    Eddig MoHAA, BF, COD ment de mellete kipróbálnám a Flashpointot is. DE nincs resistance bakker
  • Icebird
    multiznál?
  • Pill
    bakker én nem találom
    Mondd már el mely hub-on és kinek van meg pls
  • LSC
    3 embernél találtam magyar hub-on. Használd az ndc++-t azzal ugyanazt a fájlt lehet tölteni egyszerre akármennyi embertől így ha a 3 dsl/cable-s beenged akkor jön 20-25 el és lejön egy nap alatt simán. Sry nincsenek külföldi hub címeim.
  • LSC
    Járművekből van sok nagyon jó fegyverből viszont kevés jó van.
  • LizardX
    Ja, tudom, meg is van a jó öreg Mossberg, épp vagy 3 napja irtottam vele a vietkongot. Az egyetlen gond vele az, hogy nem számolja el a skalpokat, de hát ez a scriptelésből adódik, szóval OK. Amúgy meg, ha pl. ilyen fegyvereket gyártasz, akkor értem a gyorsaságot. Én többnyire nagyobb fákba vágtam a fejszémet - úgy értem, repülőgépet, járműveket, stb. kicsit munkaigényesebb megcsinálni, sz*pok is velük rendesen.
  • Pill
    DC++-on sincsen
    Esetleg ha tudnál valami jó kis külföldi HUB-ot de a magyar-okon csak egy user-nek volt meg annak is ADSL-je volt és nem is volt slotja.
  • LSC
    mellesleg amikor felrakták sokan csak fikáztak irígységből többek közt ezért is ment el a kedvem hogy olyan embereknek csináljak valamit akik csak a hibákat kereseik és sajna egyre több van ilyen.
  • LSC
    DC++-nál van esélyed wareznál nem hiszem.
  • LSC
    De az a 2-3 nap napi 5-6 óra. Szarakodni a LOD-okkal konfiggal stb. Hogy kicsit verjem a mellemet én csináltam eddig az egyetlen olyan shotgunt ami nem a burst multiplierrel (és kidob 7-8 hüvelyt) müxik és frankón egyszerre lövi a golyókat.
  • Pill
    PLS
  • LizardX
    Russian/Air/Seagull ?
  • LizardX
    Viccelsz?!?!! 2-3 nap alatt megvagy egy addonnal? Bakker, én csak a PSP-os alapokkal bajlódok 1 estig. Hühh, hogy mire nincs ideje embereknek!
  • Pill
    Hi nem tudjátok miyen magyar warezról lehet leszedni a Resistance-et?
  • CK1
    lol
  • Dutch Flander
    Jó ötlet, gondoltam már arra is, hogy a pályákra sirályokat rakok. Ezek össze-vissza repkednének, leszállnának, ha a közelükbe mennél elrepülnének... Esetleg lefosnák a tankokat...

Ki tudja... Ha nagyon unatkozok, talán...
  • CK1
    "aztán ki tudja..."
    sirály?
  • Pill
    Kösz a a tippeket.
    Ha kell a pálya föltöltöm egy FTP-re csak most jelenleg karbantartják a Tár.Hu-t :(

Amugy én nem tettem be ilyen bonyoult triggert. Csak annyit hogy vége legyen a missonnek ha odaértek az emberek. De így is elég hangulatos lett. Az ofphu.servegame.com-on találtam leírást az intó készítésre de bonyolultnak találtam. Nem akartam jegyzettömbe irogatni. Inkább összedobtam a játékban.
  • Dutch Flander
    "Bár nem láttam Dutch legújabb fejlesztését"

Ne is szedd le azt, ami fennt van, nemsoká felrakom a következőt: a vízbecsapódó repülők csobbanásán csorgatom a nyálamat. Pedig én csináltam
    Most a Su25 és A10 van soron, majd a helikopterek jönnek... aztán ki tudja...
  • LSC
    Eléggé szabadjára engedték a felhasználókat az tuti. Most ehhez hasonló a farcry engine de abba nem megyek már bele. Azért nincs értelme mert én maximalista vagyok és amit kitaláltam azt mindenképp a legjobban szeretném megcsinálni és így egy pálya akár 5-6 napig is eltart nem beszélve az addonokról amiket csináltam hozzá amelyek darabja 2-3 nap az időmtől függően. Készítettem egy szerintem elég jó effekt pakkot is tank, heli, autó effekteket tartalmaz amiket eddig láttam füst robbanás azok közül szerintem a legjobb (Bár nem láttam Dutch legújabb fejlesztését). Ha rákattanok lehet befejezem csak egyedül elgég unalmas és nem igazán van jóképességű önkéntes aki segítene és idje is lenne rá. Voltak akik "persze csináljuk" azt azóta nem láttam emberek.
  • LizardX
    Mán hogyne lenne értelme!
    Bár, ha jobban belegondolok... van otthon egy rakat addonom, remekebbnél remekebbek, de körülbelül egyet se fejeztem be. Mondjuk nem az dicsőség, inkább az idő hiánya miatt - mire befejeztem volna, elment tőle a kedvem, inkább játszottam. Pedig ciki, mivel tkp. MINDENT meg lehet csinálni ebben a pragramban, ami csak az ember eszébe jut, olyan ötletek lennének, hogy csak na, de a ki a francnak van erre napi x órája??!! MIndenesetre lehet mondhatnak csúnyákat a Flashpoint-ra, szerintem a megfelelő kiadói hozzáállás, és a nagyon okos engine miatt ez a valaha írt LEGJOBB PROGRAM! HÁHHH! (mindenki más bek*phatja, mehehehe)
  • LSC
    Az első pálya intrója 15 perces sajnálom hogy nincs értelme befejezni a kampányt/mod-ot.
  • LSC
    Én eléggé benne voltam a pálya készítésben és elkezdtem egy campaign-t ami rendes intrókból outrókból áll eljutottam 4-ik pályámig de egyedül kicsit unalmas volt és felhagytam a dologgal. Szóval tudomásom szerint (javítson ki aki jobban tudja) a game logic arra szolgál hogy elhelyezz egy láthatatlan objektumot ami érzékelhet valamit (distance stb) vagy valamit a game logic pozíciójába állíts (getpos, setpos). A switch trigger az pl arra jó hogy csinálsz egy 4 vonalból álló waypoint-ot az utolsó és első összeér a 4-ik ugye egy cycle típusú, csinálsz a cycle-ből egy ötödiket pl: search and destroy. Raksz egy nagy kör triggert ami pl detected by east-re és switch-re állítod és összehúzod (nem jut az eszembe az opció neve valamelyik function gomb)a kettőt a triggert és a cycle wp-t. Ekkor ha az amcsit észreveszik az oroszok akkor a cycle átvált search and destroy-ra. Remélem érthető volt ha kérdésed van írj itt der inkább mailba [email protected]