Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC, a JAM addont megtalálod a BAS Blackhawk csomagjában.

http://www.ballistic-studios.com/downloads/BAS_Blackhawks1_SOAR2_JAM1.zip

Guces: öö most nem tudok helyet hirtelen, de az eredeti kb 6-7k most asszem.

www.armed-assault.hu

Hello
Tudna valaki segíteni, hol lehet a Resistance-t letölteni?
Segítséget köszi.
[NST]Cifu
Sorry man'

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LSC
áááááááááááááá😊Pedig olyan jó lett.

www.armed-assault.hu

nyanyád!

www.armed-assault.hu

OFPHu Addonpack 4

multihoz

<a href="http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=News&file=article&sid=267&mode=flat&order=0&thold=0">AP4 leírás és letöltés</a>

<a href="http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=News&file=article&sid=268&mode=flat&order=0&thold=0">AP4 tartalma</a>

www.armed-assault.hu

Most nem tehetem, mert elõtérben kell hagynom a Bodajk térképet 😊.

www.armed-assault.hu

DOGMAN
bazzeg Cifu ezt nem teheted velem...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

[NST]Cifu
Sajnos nekem sem jó az idõpont sajna, ezért is nem kapálództam mostanság (égõ pofa effektus 😊)

LSC
akkor az lenne elõnyben akinek erõsebb gépe van.

LSC
Rakd már be plz az RPG-s képet amit felraktam a képtárba a hét képéhez😊.

LSC
Asszem sajna nem jó nekem a meló miatt.Talán legközelebb.Have fun all.

LSC
jóvan értjük😊.Ez eszembe sem jutott.

bfg900
Oké, akkor ez volt a baj, én csak multiban huzigáltam a visibility-t.
bfg900
Oké, akkor ez volt a baj, én csak multiban huzigáltam a visibility-t.
Cifu, Lsc, bfg...mi a helyzet Bodajkkal? 😊

www.armed-assault.hu

Viszont single player editornál, miközben mozgatod a látótávolság beállítását, közben látnod kéne a háttérben, ahogy az a ténylegesen nõ vagy csökken. Multi editornál talán az számít, mi volt a szerver indításakor a beállítás, illetve ha van setviewdistance a pályán, akkor mindig az lesz érvényes.

www.armed-assault.hu

a terep részletességét pedig
setterraingrid x
módon lehet állítani a multi pályán.
x= 50, 25, 12.5, 6.25, 3.125

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
Márpedig megváltoztatja, de sok custom küldetésben a készítõje lefixálja a látótávolságot, ami fõleg multiban számít, mivel elég vicces csata az, ahol az egyik játékos 600 méterig lát, a másik meg 2km-ig 😊))

A küldetésekben a "setviewdistance x" adja meg emlékeim szerint a látótávolságot. Amúgy az alap küldetésorozatban pl. nincs lefixálva a látótáv, tehát pl. ott látnod kellene a változást, illetve ha a küldetésszerkesztõbe vagy.

Egyszerû példa: indísd el a küldetésszerkesztõt, rakj le egy ürgét (alapból "player" lesz), és indísd el. Ezek után ESC, majd SETUP, és állítgasd a látótávot...

LSC
nem hiszem😊.

bfg900
Hát akkor nálam az bugos, mert egy miliméterrel sem változtatta meg a látótávolságot :|
LSC
de bizony lehet,de lehet hogy resistance kell hozzá.A video options-ban a visibility.

bfg900
Hogy lehet látótávolságot állítani? Optionsban nem leltem.
LSC
kûdtem egy mailt.

LSC
De az egésznek az a lényege (nem figyeltél) hogy amit csinálok kampányt abban akarom hogy mások legyenek.

LSC
A dynamicrange már rég fent van, át is variáltam a magam tetszésének megfelelõen😊.

[NST]Cifu
Ezt a hang dologot amúgy nem értem. Inkább rakj fel egy sound Addon-t (pl. Dynamic Range), azok tényleg sokat dobnak az élvezeten.

[NST]Cifu
Erre a bullet time-ra én is kiváncsi leszek 😊)

Amúgy a jelenlegi gépemen a CPU-ra 6000 pontot ad (AMD Barton 2500+ felhúzva 3200+-ra), de az elõzõ gépemre, egy 1Ghz-es P3-amra csak 1600 pontocskát adott. Azon 1200m-es látótávval voltam (tankcsatákhoz, helikopteres akciókhoz kellett annyi), most 1600 méter, és "High Detail"-on megy (a "Very High" esetén ekkora látótávnál már erõsen belassul).

Amúgy amire még házsártos a játék, az a ram, gyakorlatilag egy-két küldetés után célszerû volt egy fullos restart nyomni, WinME alatt az 1Ghz-es, 256Mbyte-os gépemnél, pláne a spéci addonokkal telenyomott küldetések után.

LSC
Jah és nem pár fegyverhez hang kéne hanem pl van a G36.pbo és azt akarom hogy legyen egy pl lsc_g36.pbo ami az editorban is megjelenik, ez ugyanaz lenne mint a gyári csak más a hangja.Az a lényege hogy nek elljen felül írni az eredeti fájlokat.Ehhez kéne másik config.ccp

LSC
de nem mindegy a látótávolság sem😊.

LSC
Egyébként ez a játék jobban proci függõ mint VGA.

LSC
Ezt a sniperes témát már én is megcsináltam bae.AWP-vel lövik ki a csávót a sniper és közben látszik a golyó.A szerkesztéshez én is értek csak a config.ccp-hez nem.(még)

LSC
Akkor csak a Radeon lessz a bûnös mert nekem nem szokott közelítéstõl függõen hibákat produkálni.A sok ALT+TAB tól szerkesztés közben már nekem is landolt desktop-on de az más tészta.

[NST]Cifu
A 8500-ös 64Mbyte-os volt, de ha neked "high detailon" nem szaggatott pl. 30 egységgel a képben egy város közepén, akkor a hiba az én gépemben volt 😄

Amúgy nem teljesen látom át a dolgot, miért fagyasztja le a rendszert nálad, mondjuk mst jött ki a Cataclyst 3.7, de az OFP-rõl egy szót sem ejtenek...

[NST]Cifu
Bevallom, a Res-t nem próbáltam 7x00-es szériával, mivel a 8500-ösöm kb. akkor lett meg, mint a Res. De sajnos nem elképzelhetettlen, hogy valami ilyesmi okozza a gondot, a Res. sajnos eléggé eszi a hardware-t, és a 32MB-os videókártya "normal detail"-on eléggé gázos már a Res-szintû mapokra, én még 8500-on is kénytelen voltam visszavenni "low detail"-ra, ha komolyabb mennyiségû egység volt a képen, és a "normal detail"-nál is szépen belassult, pedig egye ez erõsebb kártya, mint amivel te rendelkezel. Szóval itt szerintem egyszerûen arról van szó, hogy a kártyád nem bírja már valószinüleg.

Az, hogy ilyenkor kilép az asztalra ismerõs jelenség - egyes addonoknál 8500-nál is elõfordult, hogy bár távolról tökéletes volt, de ha közeliteni kezdtem hozzá, és ki akarta rakni részletesebben, akkor szépen kirakott az asztalra, roszabb esetben (ill. WinME alatt) pedig le is fagytam.

Javaslatom tehát az, hogy ha a Resistance-alapú mapokon akarsz kavarni, vedd vissza "low detail"-ra.

LSC
Újabb VGA driver ha nem próbáltad volna még.Az addonok némyelyike ,eg ûber fasza, pl a nemrég kiadott MI28.Még az is látszik melyik rakéta hiányzik a kilövõbõl pl.
Dutch Flander
Én épp egy kampányon dolgozok és szeretnék egy két gyári fegyvert belerakni más hanggal úgy hogy a régi fájlt ne kelljen felül írni.Meg tudnád oldani?

[NST]Cifu
Nekem se Radeon 8500LE-vel, se 9800Pro-val nem csinált ilyeneket, de hasonló jelenséget láttam már. Szvsz valami addon bekeverhet, nincs felrakva valami spéci addonpack, amely esetleg bekavarhat?

Sajnos az OFP egyik legszörnyûbb házsártja az, hogy bizonyos addon-ok képesek összeakadni, és amikor az ADDON könyvtár már másfél gigás, akkor bizony menetrendszerint meg is történik. Szóval a kérdés az, hogy ez akkor is jelentkezik, ha friss OFP+RES install után próbálod?

LSC
akkor valószínû mert nekem GF van és a radonoknál ritkán de elõfordulhat.A Planet of War nagyon jó.Aki tudja szerezze be.
Konfig: AMD 1600+,GF3 Ti 200,768MB ram,WinXP.
Azt próbáld még meg hogyha be van kapcsolva az antialiasing vagy anisotroping filter kapcsold ki.

LSC
Nincs nálam probléma,kipróbáltam.Tehát nálad van valami de szerintem ezt bill géc és Marek Spanel sem tudná miért van.

dikki*yysw
"DE CSAK "normal detail"-en! Ez csak nállam van így???"

esetleg addig rakd át low/high detailre?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

LSC
nekem nem fagyott még editorban.

LSC
véééégre.

LSC
na jóvan má
KOLO

LSC
hát ez sem jó:/ talán most😊 kolo.zip

LSC
nem jó a link ez a jó: kolo.zip

LSC
Én a resistance-t csak úgy telepítettem eddig hogy fent volt a redhammer is.Talán olyan jobban tudna segíteni akinek csak OFP+Res van.

LSC
hiányzik egy addon de hogy miért azt nem tudom.Mindenesetre letöltheted innen.Tömörítsd ki a Res/addons/ -ba hátha jó lessz.De szerintem az a legegyszerûbb ha beszerzed a redhammert akkor tuti jónak kell lennie.

LSC, Pedro, valaki, haladok de még nem az igazi, szóval ofp felrak,semmi crack ilyesmi, Resistance felrak, 1.91 patch, és erre a crack. Res.exe indit és ezt irja ki: Addon kolo requires 1.85 of application. Erre van valami orvosság? Elöre kösz.
Ok, köszi probálkozom.