Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
I'd expect that after 4 years, you should all know how to do this. 😛 . For you people who still don't know how to make a
working shortcut for a mod all you have to do is to create a shortcut based on your "FLASHPOINTRESISTANCE.exe"
using the icon added for you in \ffur1985d\ folder.
then add this part to your shortcut's properties :
-nosplash -nomap -mod=ffur1985d (make sure to keep a space between <...exe" AND -nosplash...>.
EXAMPLE :
so you should have something like this as result in your shortcut's properties for OFP European Versions:
"C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nosplash -nomap -mod=ffur1985d
Ezt kéne lefordítani vagy elmagyarázni😊 Kössz
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Gondolkodom a jatek megvetelen. Erdemes meg? ArmA demoja nem fut a gepemen, ennek a demoja viszont nagyon jol. Gondolom a teljes jatek azert jobb mint a demo.
Fontosabb, hogy vannak-e meg emberek a neten? A GOTY-t akarom megvenni, talalok meg embereket neten?
Inne le is tudod tolteni.
Kinyírlak<#violent>#violent><#pias>#pias>
<#mf1>#mf1>
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
->EAX Disabled
ha igy vannak alapbol, akkor rakd enabled-re
Általában a tank lövés hangjától vagy valami nagyobb robbanástól.
Már az agyamra megy segítsen valaki.<#bdead>#bdead>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nézzétek meg:http://operationflashpoint.filefront.com/file/FFUR_European_Crisis;70119
<#eljen>#eljen>
Eredeti a játék, és a GOTY edition van meg.
Szóval felrakom a saját mappájába a sima 1.0 utána külön mappába az 1.96??
vagy h is van az install el felejtettem 😞
És forgott is mikor benne ültem xD
minden emberrel be kellett szálni az M113-as heal tankba sofõrként, aztán megjelent az akció menüben hogy gógyít orvos. Akkor odagurult egy orvoshoz, (nem a én osztagomban van) és meggyógyította :S
Meg tankokat is szeretném az megint ilyen tökölõs lesz?xD
Amúgy action opció, majd heal from ambulance (vagy mi😄)
Van egy tankos küldetés. Én vagyok aparancsnok, van 4 tank, 12 ember.
elfoglaltam egy bázist, és menni kéne tovább, de az embereim fele sérült, meg a harckocsik is. lenyomtam az 5-t(státusz) és hívtam orvost, erre jött is egy orvos tank. Csak nem tudom mit kell csinálni vele :S
Nyomogattam mindent, de az embereim sehogy se gyógyulnak.
valaki el tudná mondano hogy kell?:S
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ha csak bemásolod az addons-ba, nem is fog változni a fegyver <#buck>#buck>
Mission editorban külön le kell rakni azt az embert. men, majd LSR US Weaponpack-os embert leraksz. Ennyi. Így külön nem fog változni, csak ha az adott misszióban az a fegyver van lerakva.