Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Hol játszanak még magyar emberkék igazán neten?
Scottt
Bõvebben jó szájbarágósan eltudnád magyarázni próbáltam a readme szerint de nem sült ki jó belõle 😞:@

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mark007
Aha, akkor jo. Tudnal esetleg mondani egy boltot? En az Amex-tec-nel neztem, van annal olcsobb, magyar bolt/web-bolt?

csinálasz parancsikont a FLASHPOINTRESISTANCE.EXE-hez és utána -nosplash -mod=FFUR1985d

Scottt
Elmondaná vki h kell ikont csiálni az FFURnak mert az angol readmét nem értem

I'd expect that after 4 years, you should all know how to do this. 😛 . For you people who still don't know how to make a
working shortcut for a mod all you have to do is to create a shortcut based on your "FLASHPOINTRESISTANCE.exe"
using the icon added for you in \ffur1985d\ folder.
then add this part to your shortcut's properties :
-nosplash -nomap -mod=ffur1985d (make sure to keep a space between <...exe" AND -nosplash...>.

EXAMPLE :
so you should have something like this as result in your shortcut's properties for OFP European Versions:

"C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nosplash -nomap -mod=ffur1985d

Ezt kéne lefordítani vagy elmagyarázni😊 Kössz

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Boconadi
Megéri megvenni, találsz még neten embereket, nem is annyira keveset 😊
Mark007
Hello!
Gondolkodom a jatek megvetelen. Erdemes meg? ArmA demoja nem fut a gepemen, ennek a demoja viszont nagyon jol. Gondolom a teljes jatek azert jobb mint a demo.

Fontosabb, hogy vannak-e meg emberek a neten? A GOTY-t akarom megvenni, talalok meg embereket neten?

Boconadi
kösz
Pl. http://operationflashpoint.filefront.com/file/FFUR_1985_Desert;49407

Inne le is tudod tolteni.
Boconadi
mutass már róla képeket ha tudsz 😛
Scottt
Én az FFUR 1985 Desertet szedem kivi vok a sivatagi harcokra😊

Boconadi
Kösssz! Ezt le is szedem <#smile>
Ha már FFUR akkor FFUR2007@SLX

Boconadi
mi bajod? <#confused>
Hahaha nagyon vicces.
Kinyírlak<#violent><#pias>
<#mf1>

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

nem tudjátok véletlenül, hogy az OFP GOTY-hoz van-e magyarítás?
Scottt
Futtatás dxdiag hang hardver gyorsítás minmum és nem recseg😊

bocs csak egykét képet akarok feltölteni az ffur euro-ból nézzétek el nekem hogy bénázok<#idiota>

[/url][/img]

Enabled-en van, de most lehet hüjén hangzik de magától szokott disabled-re váltani és akkor ha visszarakom se jó.

Boconadi
opsönsz->Hardware Acceleration: disabled
->EAX Disabled

ha igy vannak alapbol, akkor rakd enabled-re
Figyeljetek az mitõl van hogy egyszer csak gondol egyet a játék azt elkezd recsegni?
Általában a tank lövés hangjától vagy valami nagyobb robbanástól.
Már az agyamra megy segítsen valaki.<#bdead>

Boconadi
felrakod az 1.00-át, arra egybõl telepítheted az 1.96 Multiserial-t. ( Ha jol emlékszem régen neked magyaráztam ^^)
zeli
Ez tényleg jól néz ki. Asszem kipróbálom én is xd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Én most fogom kipróbálni az FFUR euro modot a képekalapján nagyon király.
nézzétek meg:http://operationflashpoint.filefront.com/file/FFUR_European_Crisis;70119
<#eljen>

zeli
Szia, használva van xD

Van magyarosítást a játékhoz. Nektek nem kell? Haszos a küldetéseknél.

Sziaztok <#wave>

Ma 19.00kor
RETRO CTI! :]
Gyülekezõ 19.00kor TeamSpeaken: www.arma.hu
OFPHu CTI szükséges.

zeli
Azt jó lenne, ha nekem is elmondanátok, mert nekem asszem 1.8akármennyi van, és nemtom feltenni az 1.96-t. És szeretznék vele multiban játszani.
Eredeti a játék, és a GOTY edition van meg.

Scottt
Na gondoltam vissza rakom mert ez a gém über atom 😛PP

Szóval felrakom a saját mappájába a sima 1.0 utána külön mappába az 1.96??

vagy h is van az install el felejtettem 😞

Boconadi
ez jo nehez missiön, ha az amire gondolok <#smile>
zeli
Veletek történt már hasonló?

És forgott is mikor benne ültem xD

zeli
oké, kösz. Sikerült a küldetés 😄

Boconadi
igen. De a tankokat te javitsd meg. Szallj be sofõrként, aztán menj oda valamelyik javito kamionhoz, aztan repair, majd pár másodperc és kész.
zeli
az emberekkel meg vagyok, de majdnem fejbe lõttem magamat 😄
minden emberrel be kellett szálni az M113-as heal tankba sofõrként, aztán megjelent az akció menüben hogy gógyít orvos. Akkor odagurult egy orvoshoz, (nem a én osztagomban van) és meggyógyította :S
Meg tankokat is szeretném az megint ilyen tökölõs lesz?xD

Boconadi
most a tankokat akarod gyógyitani, vagy az embereket?

Amúgy action opció, majd heal from ambulance (vagy mi😄)
zeli
Lenne egy láma kérdésem:
Van egy tankos küldetés. Én vagyok aparancsnok, van 4 tank, 12 ember.
elfoglaltam egy bázist, és menni kéne tovább, de az embereim fele sérült, meg a harckocsik is. lenyomtam az 5-t(státusz) és hívtam orvost, erre jött is egy orvos tank. Csak nem tudom mit kell csinálni vele :S
Nyomogattam mindent, de az embereim sehogy se gyógyulnak.
valaki el tudná mondano hogy kell?:S

Palinko
jól leírtad a küldetés lényegét, de még mindég ott tartok :S
zeli
Itt meg tudod vásárolni.

89
Van még olyan bolt Budapesten, ahol meg lehet venni a játékot?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Boconadi
Nem, hiszen ott alap fegyvereket használsz a missziókban.
Fókameister
de ez campaign módbe nem mükszik mi?

Fókameister
jaaaaa😛

Boconadi
Ehh 😄

ha csak bemásolod az addons-ba, nem is fog változni a fegyver <#buck>

Mission editorban külön le kell rakni azt az embert. men, majd LSR US Weaponpack-os embert leraksz. Ennyi. Így külön nem fog változni, csak ha az adott misszióban az a fegyver van lerakva.
Fókameister
na leszedtem és be is másoltam az addon mappába de miután betöltöm a mentése semmi nem változik :S uo a fegyó

Boconadi
Igen. Pontosabban az LSR US Weapon Pack 3.0
Palinko
erre gondoltam köszi a választ. na az én problémám az volt,hogy a térképen truck ot emlegetett és az úton szaladgáló dolgokat robbangattam és úgy hát nem kicsit nehezítettem meg dolgomat 😊
Fókameister
ja jó 😄 a fegyverek is addon?