Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://community.bistudio.com/wiki/Addons
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
Megprobalom meg a regi Logicrapem, mar nem hasznalhato, kivancsi vagyok azt felismeri-e....
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Szóljatok ha lesz majd multi+h mien modal mentek mennékis ha nem gáz..😊
Sztem csak a látványra+az effektekre+realizmusra gyúr az FFUR új missionnal még nem találkoztam...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pedig az extra packos ffur2007is úgy hajlandó csak elindulni mit tegyek?
Lehet kipróbálom <#smile>#smile>
Meg múltkor letöltöttem egy másikat, azt sem próbáltam még...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet