Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mark007
jajj, rajottem. Nem voltam regisztralva, ezert nem talaltam ott semmit 😊
Kosz mindenkinek 😊

ColdFire
ofp.hu

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Mark007
Honnan? Mert sztem en vagyok a bena, de nem talalom...:S

Scottt
Ehh én még szedem az AP-5t😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mark007
Nem hiszem, hogy ma belepek, esetleg majd maskor 😊
De kosz az ip-t, gondolom mindig ugyanez?

Boconadi
esetleg team-speak:

Server: tss.thomi.hu
channel: Operation Flashpoint
pass: lonci
Boconadi
81.182.110.125
port: 2240

22:15 tõl megy a szerver
bizony modmappás megoldás a legjobb...

Boconadi
itt a link az LSR US WP-hez.
Boconadi
Ma este is nyomjuk. Ha van kedved gyere. Majd szolok mikor, meg adok IP-t. Szerezd be az ap5_gold modot, és az LSR US weapon pack 3.00 -át.
En nem szemetelnem tele a Res konyvtarat. Addon kezelesrol:

http://community.bistudio.com/wiki/Addons

#ofp.hu@irknet

Mark007
Aha. Szolnal majd itt, vagy privatban, ha van server? 😊

Boconadi
amikor kedvünk van játszani 😊
Mark007
Kossz, igy mar jo 😊
Es az a 10mbit-es "kép" mikor indul be altalaban? <#smile>

Boconadi
Micsi csináljuk a szervert. A szerver egy 10mbit/1mbit -es teljesítményû képrõl megy. 8 embert simán elbír
Boconadi
óefpé\res\addons\
Mark007
Aha, ez meg volt, viszont van benne ey rakas .pbo
Ezeket hova kene masolni?

#ofp.hu@irknet

Mark007
Egy csomo szerverhez crCTI mod kene. Keresem, de sehol nem talalom, nincs vkinek egy linkje?

Mark007
Szoktatok neten jatszani?
Vagy van valahol magyar server?

Boconadi
Csak egy kép a mai esti játékról <#smile>

"Célra tarts!"
Mark007
Mar megoldva felig. Most a gazkar mukodik forditva :S es jatekban nem tudom megforditani :S

Csirke4
Axisokat nemkell külön engedélyezni vagy lehet nincs is semmi hozzájuk rendelve játékon belül.
Mark007
Persze, mar megvan 1 eve, nem most hasznalom eloszor 😊
Megprobalom meg a regi Logicrapem, mar nem hasznalhato, kivancsi vagyok azt felismeri-e....

Boconadi
más játékoknál érzékeli?
Mark007
Egyszeruen nem veszi eszre a joyt. Hiaba nyomkodok barmit a beallitasoknal, nem rakja be :S

Boconadi
nemértem hogy mi lehet a probléma. Nekem genius F-23U volt.
Mark007
Milyen joy-al? Nekem Cyborg Evo vhogy nem megy. Ha SST-ben vmelyik gombra, beallitom, mondjuk a g betut, es jatekkozben megnyomom, akkor mukodik, de igy csak a gombokat tudnam megoldani. A tengelyek nem mozdulnak. 😞

Boconadi
nekem mind a cold war crisisben, mind az 1.96-ban mûködött.
Mark007
GOTY-ban ra lehet birni a joy-t, hogy mukodjon? Cold war-ban egyaltalan nem megy 😞 remelem ezt azota javitottak,

Boconadi
Brutál TÉK
Boconadi
hihihi
Boconadi
a kis kocka <#smile>
ColdFire
ap5 letölthetõ ofp.hurol, kuldd el msn cimed, felveszlek, aztán toljuk ma hajnalba ha élsz még

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
Ap5_gold moddal nyomjuk
Scottt
Azóta boci segített még1x köszi...

Szóljatok ha lesz majd multi+h mien modal mentek mennékis ha nem gáz..😊

Sztem csak a látványra+az effektekre+realizmusra gyúr az FFUR új missionnal még nem találkoztam...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ColdFire
wáá jó lett😊

bakvarnyu
Ez az FFUR 2007 csak a látványt javítja fel vagy vannak új küldetések is? Egyébként nagyon jól néz ki vele a játék.

Boconadi
már megvót
Asztalon jobbklikk -> Új -> parancsikon -> tallózás -> megadod a FLASHPOINTRESISTANCE.EXE-t és utána : -mod=ffurmappaneve

Boconadi
ez meg a tegnap elõtti 😄
Boconadi
a mappa neve ffur1985d?
Scottt
ÁÁÁÁ hiába írom a célhoz hozzá h -mod=ffur1985d nem fogadja el se mást :'(:'<#falbav><#boxer><#szomoru1><#szomoru1><#nemtudom><#wilting><#help><#help>

Pedig az extra packos ffur2007is úgy hajlandó csak elindulni mit tegyek?

Boconadi
itt a kép amit csináltam ColdF:

Scottt
Azt és úgy csinálom amit mondtál tpM de nem jó ki ír vmi hiba üzit h a cél stbstb nem helyes...

mezõ*

gondolom van parancsikonod a resistance-hez, jobbklikk és a cél ezõnél van az elérési útja annak a végére odaírod: -mod=FFUR1985d (vagy ami az ffur mappa neve)

zeli
Ez valami mod az Operation Flashpointhoz?
Lehet kipróbálom <#smile>
Meg múltkor letöltöttem egy másikat, azt sem próbáltam még...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

link lemaradt elobb: http://cr-ofp.dyndns.org/

#ofp.hu@irknet

cti-t xr-en, x2-on.

#ofp.hu@irknet