4624
Operation Flashpoint
  • tpM
    S lesz armahun is OFP port (elméletileg :)
  • Stormbird
    Boconadi!
    Mélerdémon beszólt, hogy nemZSÍR ez a vipmailos cím :(
    Van valami jobb?
  • Stormbird
    Mail ment a vipmail.hu címedre.
  • Boconadi
    battonyai BASC OFP szerver az hol van? Blash linkelt egy oldalt, de ott nemnagyon tudtam eligazodni. Lenne itt 3-4 ember akik mennének játszani.
  • Stormbird
    Kedves jaraid!

Nem szeretnélek megbántani, vagy megtörni lelkesedéssel teli tenniakarásod, de nem tudom megkerülni a kérdést, hogy mi értelmét látod 2007. végén egy több mint 5 évvel ezelőtt megjelent játéknak honlapot készíteni?

Mivel tudnád meglepni azt a maroknyira zsugorodott magyar OFP megszállottat akik -a kezdetektől fogva- még manapság is aktívan játszák e zseniális, remekbeszabott bughalmazt, és gyakorlatilag a program minden bitje szinte személyes ismerősük?

Most lépjünk túl azon, hogy -legalábbis ma- az oldalad linkjei egyáltalán nem működnek, de amikor működött a 4497-ben beszúrt link, ránéztem. Na azt még kár volt közkincsé tenni...

Javaslom, hogy inkább nézegesd az Armed Assault.hu oldalon az OFP szekciót, vagy nosztalgiázz egyet a ZSÍRklán OFP-s honlapján, vagy gyere multizni a battonyai BASC OFP szerverre:)
  • jaraid
    Ha jogtalan hozzáférést ír, akkor írjátok be egy új, üres ablakba a címet.
  • jaraid
    Az oldal működő címe:
    ofp.atw.hu
    Senki sem akar szerkesztő lenni?
  • jaraid
    Ja persze azt elfelejtettem: Link
    Ja és MSN: [email protected]
  • Boconadi
    címet nem kapunk? :D
  • jaraid
    Sziasztok!
    Elkeztem egy Operation Flashpoint-al foglalkozó oldalt csinálni. Még nincs rajta sok cucc, ha valaki akar segíteni a szerkesztésben, vagy szerkesztő akar lenni, írjon e-mailt: [email protected]
  • blash
    Arrol semmi uj nincs, amit a Codemasters csinal. Van belole egy masfel perces render video, meg a 2008 vmikorra igert megjelenes. Vicc az egesz, hasonloan az Arma 2-hoz.
  • bepe79
    Na, ismeros nick-ek a hwsw-rol. Pl. blash
    OFP2-rol tudunk valamit? 2008 Q1-ben jon?
  • blash
    http://fabinet.hu/modules.php?name=News&new_topic=3

http://basc.fabinet.hu
  • Boconadi
    hogymi?
  • blash
    Volt mindig is: basc.
  • Penge88
    Na az jól hangzik! Amúgy sikerült megoldani a problémát, goty editionnal vége lett ay küldinek két percen belül :D tolhatom tovább, most a convoyos küldinél járok. Azzal el fogok szarakodni egy jó darabig
  • Boconadi
    lesz magyar ofp szerver
  • Esrohnoil
    És ez mit is jelent konkrétan? :)
  • tpM
    Hello,
    Akit esetleg érdekel, úgy néz ki lesz OFP portArmAHu-n
  • Penge88
    Hát már szinte mindenkit szétlőttem, bejártam 300 méteres sugárba a város környékét és senkit sem találtam... egyik helit kinyírták, mellettem landolt szinte, a másik elrepült és ott állok a áros szélén (vagyis hasalok) ls kempelek, de az ég adta világon senki nem jön... ha meg elindulok befele a városba, a többiek csak állnak... na mind1 majd b***ok vele valamit, mert nagyon bejön a játék! Vagy elkezdem mellete a red Hammert vagy Resistance-t
  • Esrohnoil
    Meg kell gyilkolni az összes ellenséget a közelben.
    Eltarthat egy darabig.
  • Penge88
    SZiasztok! Pathfinder című küldetésben (amcsi oldalon a tankos küldi utáni küldetés), a feladat hogy ki kell lőni 2 shilkát meg ilyenek... 5 objektív van, 4 megvan, az 5. az hogy Seize Chapoi. van egy vezető, aki csak áll a várostól 300 méterre, városba már kivégeztem mindenkit, és semmi... Ott áll mint egy darab fa! Ha eltávolodok tőle, akkor meg fall back into formation! Please help meeee! előre is köszi
  • dj ádi
    sziasztok a demoba lehet pályát tenni vagy ha nem hogy lehet megcsinálni hogy lehesen????
  • Boconadi
    Majd játszunk, de csak később. Szólok mikor, és adok IP-t.
  • Mark007
    Boconadi, lesz ma server? mert ma raernek :)
    Mindig mikor leulok jatszani, az a server, amelyiken CTI-van, mindig megy, es neha 1-2 orat jatszanak, CTF-et meg utalom, igy nem tudok mit csinalni :)
  • Scottt
    "a "peccselt" ofp könyvtárában hozz létre egy olyan nevű mappát hogy ap5_gold. Ebbe a mappába másold be a rar-ban levő cuccokat. (pontosabban a rarokban levő addon-s mappát, bin, és dta mappát, + kell lennie egy baz file -nak)
    Előbb a 170 megásat másold, majd arra a 140 megásat (Vagy mennyi, lényeg hogy először a nagyobbikat). Mikor a kisebbiket másolod ott mindent írj felül amit kér.

Ezután menj ki az asztalra és hozz létre egy parancsikont (jobb gomb, parancsikon létrehozása) Add meg neki a helyét (FLASHPOINTRESISTANCE.EXE -t), adj neki vmi nevet, pl: Operation Flashpoint - Ap5 mod majd befejezés. Ezután kész a parancsikonod. Kattints rá jobb gombal, válaszd ki a tulajdonságokat. Ezután fenti füleknél a Parancsikont, és a cél helyére írd be ezt a sort (töröld ki ami ott van):

"C:\Program Files\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" javascript:var rc=window.clipboardData.setData('Text','c:\\games\\operationflashpoint\\flashpointresistance.exe -nomap -nosplash -connect=ofp.hu -port=2240 -mod=ap5_gold -password=ofphu ')

a "C:\Program Files\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" természetesen az a hely ahol az indito file van, szóval ha neked máshol van akkor írd át!

Ezután alkalmaz, majd OK -ot nyomsz. Kétszer kattintassz az ikonra és el is indul a játék. Be fog jönni hogy 'Waiting for server' , ott egyszerűen csak nyomj egy esc -et, mert a magyar ap5 server már nem üzemel :("teesék multkor ez a telepítés működött de most nincs baz file :@pedig már 2x leszredtem hát vmi rsosz de nem:S
  • Boconadi
    Tegnap esti játékból képek:

ez meg csak úgy:)

• blash
    hat baz...
  • Boconadi
    milyen baz file? :O Mit beszélsz? :D
  • Scottt
    Pff én ftpről szedtem és nincs benne a baz file amit boci írtál régebben privit h kell felrakni ott azt írtad hkell 1 baz file is...

Coldfire [email protected] az msn címem:D
  • Mark007
    jajj, rajottem. Nem voltam regisztralva, ezert nem talaltam ott semmit :)
    Kosz mindenkinek :)
  • ColdFire
    ofp.hu
  • Mark007
    Honnan? Mert sztem en vagyok a bena, de nem talalom...:S
  • Scottt
    Ehh én még szedem az AP-5t:)
  • Mark007
    Nem hiszem, hogy ma belepek, esetleg majd maskor :)
    De kosz az ip-t, gondolom mindig ugyanez?
  • Boconadi
    esetleg team-speak:

Server: tss.thomi.hu
    channel: Operation Flashpoint
    pass: lonci
  • Boconadi
    81.182.110.125
    port: 2240

22:15 től megy a szerver
  • tpM
    bizony modmappás megoldás a legjobb...
  • Boconadi
    itt a link az LSR US WP-hez.
  • Boconadi
    Ma este is nyomjuk. Ha van kedved gyere. Majd szolok mikor, meg adok IP-t. Szerezd be az ap5_gold modot, és az LSR US weapon pack 3.00 -át.