Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a játék config amin a kép készült:
Visibility: 5000m
Terrain detail: very high
visual qualitiy: 11,23
Frame rate: 20,40
Gamma: 1,6
Brightness: 1,2
Blood enabled
Cloudlets enabled
Vehichle shadows enabled
Object shadows enabled
W-buffer enabled
Multitexturing enabled
Hardware T&L enabled
1280*1024
100hz
konfigom:
-nVidia geforce MX440 (64M😎
-512 DDR RAM
-AMD Athlon (vagymi) 1400+
Ezen a grafikán olyan szinten akadt, hogy a képeket háromnegyed óráig tartott kifényképezni 😊
3 részbõl áll:
a) Felvenni a black op haverjaid
b) Meg kell találnod egy bázist, és amit tudsz, satchellal fel kell robbantani
c) Elmenni egy evakuációs ponthoz.
Én úgy csináltam, hogy felvettem a társakat, ott hagytam õket az erdõ szélén, vagy ha jött velem haver akkor ketten bekommandóztunk. Pár épület mellé és az ott levõ t80 -asok mellé satchelt raktunk majd távolba menve felrobbantottunk mindent, és elmentünk egy közeli evakuációs ponthoz.
Ha ez nem az a küldi akkor bocs.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A 2 kieget érdemes feltenni. Helyenként jóval nehezebbek. Fõleg mivel sok küldit olyan cuccokkal, jármûvekkel kezdesz, amilyeneket az elõzõben szereztél.
Ezért is szopok az egyik küldinél, mert nincs elég tankom. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://fdfmod.org/
Ha nem lenne eleg benne levo kuldetesek, akkor me'g itt talalsz:
http://fdf.joltan.de/
#ofp.hu@irknet
-Oilwar
-2-5 -ös Cooperative (Itt túszokat kell kihozni, majd megsemmisíteni egy orosz bázist)
Maldenen:
-Shadowkiller
-LostSquad (itt körbe vagytok kerítve és meg kell védenetek magatokat)
Desert Islandod:
-Real paintball (ez ilyen fasza idõ elütésre való mission 😊 )
Feltöltöttem nektek pár missziót:
Nogova CTI
Desszantosok (Part 01)
Desszantosok (Part 02)
Desszantosok (part 03)
Támadás Lipany
The Guarding russians (2v2-es misszio, melyben egyik csapat véd, a másiknak egy officert kell megölniük) [nem tom, hogy a jó verziót töltöttem-e fel. Minden esetben itt a másik.
Az ofp.hu ftp szerverén elérhetsz minden singleplayer missziót, amelyet végignyomhattok többen multiban.
www.codemasters.com
www.bistudio.com
www.flashpoint1985.com
Operation Flashpoint Addonok:
www.ofp-arma.cznhl.com
www.opflashpoint.org
www.operationflashpoint.filefront.com
www.ofpbase.com
www.ofp.gamepark.cz
www.ofpc.de
www.ofp.bmj.pl
www.flashpointzone.com
www.flashpoint.ru
Amik az alapjátékban vannak azok jók, ne is szedjek le semmit?
4-5 -en tolnank LAN-on, valami olyasmire gondoltam, hogy pl. egy falut elfoglalni vagy pont megvédeni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pls help azt írja ki mikor elindítom és bejönne a menü ,h:CreateIndexBuffer failed 8876017-out of memory? mi a baja??? pls help
#ofp.hu@irknet
http://racing-events.blogspot.com/
gépeden ha mindent maxra teszel.4 rúgó a GOTY boltban és az kb. 50 óra játékidõ, modokkal meg végtelen.<#vigyor1>#vigyor1>