4624
Operation Flashpoint
-
#4424 Hol játszanak még magyar emberkék igazán neten? -
#4423 Bővebben jó szájbarágósan eltudnád magyarázni próbáltam a readme szerint de nem sült ki jó belőle :(:@ -
#4422 Aha, akkor jo. Tudnal esetleg mondani egy boltot? En az Amex-tec-nel neztem, van annal olcsobb, magyar bolt/web-bolt? -
tpM #4421 csinálasz parancsikont a FLASHPOINTRESISTANCE.EXE-hez és utána -nosplash -mod=FFUR1985d -
#4420 Elmondaná vki h kell ikont csiálni az FFURnak mert az angol readmét nem értem
I'd expect that after 4 years, you should all know how to do this. :P . For you people who still don't know how to make a
working shortcut for a mod all you have to do is to create a shortcut based on your "FLASHPOINTRESISTANCE.exe"
using the icon added for you in \ffur1985d\ folder.
then add this part to your shortcut's properties :
-nosplash -nomap -mod=ffur1985d (make sure to keep a space between [...exe" AND -nosplash...].
EXAMPLE :
so you should have something like this as result in your shortcut's properties for OFP European Versions:
"C:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" -nosplash -nomap -mod=ffur1985d
Ezt kéne lefordítani vagy elmagyarázni:) Kössz -
#4419 Megéri megvenni, találsz még neten embereket, nem is annyira keveset :) -
#4418 Hello!
Gondolkodom a jatek megvetelen. Erdemes meg? ArmA demoja nem fut a gepemen, ennek a demoja viszont nagyon jol. Gondolom a teljes jatek azert jobb mint a demo.
Fontosabb, hogy vannak-e meg emberek a neten? A GOTY-t akarom megvenni, talalok meg embereket neten?
-
#4417 kösz -
Berkut111 #4416 Pl. http://operationflashpoint.filefront.com/file/FFUR_1985_Desert;49407
Inne le is tudod tolteni. -
#4415 mutass már róla képeket ha tudsz :P -
#4414 Én az FFUR 1985 Desertet szedem kivi vok a sivatagi harcokra:) -
#4413 Kösssz! Ezt le is szedem -
tpM #4412 Ha már FFUR akkor FFUR2007@SLX -
#4411 mi bajod? -
VL1 #4410 Hahaha nagyon vicces.
Kinyírlak
-
#4409 van. -
tescosjoghurt #4408 nem tudjátok véletlenül, hogy az OFP GOTY-hoz van-e magyarítás? -
#4407 Futtatás dxdiag hang hardver gyorsítás minmum és nem recseg:) -
VL1 #4406 bocs csak egykét képet akarok feltölteni az ffur euro-ból nézzétek el nekem hogy bénázok -
VL1 #4405 [IMG][/IMG] -
VL1 #4404 Enabled-en van, de most lehet hüjén hangzik de magától szokott disabled-re váltani és akkor ha visszarakom se jó. -
#4403 opsönsz->Hardware Acceleration: disabled
->EAX Disabled
ha igy vannak alapbol, akkor rakd enabled-re -
VL1 #4402 Figyeljetek az mitől van hogy egyszer csak gondol egyet a játék azt elkezd recsegni?
Általában a tank lövés hangjától vagy valami nagyobb robbanástól.
Már az agyamra megy segítsen valaki. -
#4401 felrakod az 1.00-át, arra egyből telepítheted az 1.96 Multiserial-t. ( Ha jol emlékszem régen neked magyaráztam ^^) -
#4400 Ez tényleg jól néz ki. Asszem kipróbálom én is xd -
VL1 #4399 Én most fogom kipróbálni az FFUR euro modot a képekalapján nagyon király.
nézzétek meg:http://operationflashpoint.filefront.com/file/FFUR_European_Crisis;70119
-
#4398 Szia, használva van xD -
jaraid #4397 Van magyarosítást a játékhoz. Nektek nem kell? Haszos a küldetéseknél. -
jaraid #4396 Sziaztok -
tpM #4395 Ma 19.00kor
RETRO CTI! :]
Gyülekező 19.00kor TeamSpeaken: www.arma.hu
OFPHu CTI szükséges. -
#4394 Azt jó lenne, ha nekem is elmondanátok, mert nekem asszem 1.8akármennyi van, és nemtom feltenni az 1.96-t. És szeretznék vele multiban játszani.
Eredeti a játék, és a GOTY edition van meg. -
#4393 Na gondoltam vissza rakom mert ez a gém über atom :PPP
Szóval felrakom a saját mappájába a sima 1.0 utána külön mappába az 1.96??
vagy h is van az install el felejtettem :( -
#4392 ez jo nehez missiön, ha az amire gondolok -
#4391 Veletek történt már hasonló?
És forgott is mikor benne ültem xD -
#4390 oké, kösz. Sikerült a küldetés :D
-
#4389 igen. De a tankokat te javitsd meg. Szallj be sofőrként, aztán menj oda valamelyik javito kamionhoz, aztan repair, majd pár másodperc és kész. -
#4388 az emberekkel meg vagyok, de majdnem fejbe lőttem magamat :D
minden emberrel be kellett szálni az M113-as heal tankba sofőrként, aztán megjelent az akció menüben hogy gógyít orvos. Akkor odagurult egy orvoshoz, (nem a én osztagomban van) és meggyógyította :S
Meg tankokat is szeretném az megint ilyen tökölős lesz?xD -
#4387 most a tankokat akarod gyógyitani, vagy az embereket?
Amúgy action opció, majd heal from ambulance (vagy mi:D) -
#4386 Lenne egy láma kérdésem:
Van egy tankos küldetés. Én vagyok aparancsnok, van 4 tank, 12 ember.
elfoglaltam egy bázist, és menni kéne tovább, de az embereim fele sérült, meg a harckocsik is. lenyomtam az 5-t(státusz) és hívtam orvost, erre jött is egy orvos tank. Csak nem tudom mit kell csinálni vele :S
Nyomogattam mindent, de az embereim sehogy se gyógyulnak.
valaki el tudná mondano hogy kell?:S -
#4385 jól leírtad a küldetés lényegét, de még mindég ott tartok :S