Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A külön letölthetõ javítást csomagold ki és másold a Basc könyvtárba (írd felül a meglévõ fájlokat)"..aha...és hol lesz ez a könyvtár???
valamennyire vágnám a dolgot..hiszaen anno szarrá moddoltam ezt..FFur,stb.....de ez most igy nem ok...
(1.96-ra legyen a GOTY felpatchelve!)
Csinálj egy új parancsikont, amivel indítod a mod-ot.
Az valami ilyesmi : D:\Games\OperationFlashpoint\FLASHPOINT196BETA.EXE -nosplash -mod=Basc
Értelemszerûen a meghajtó és a könyvtárnév az legyen ahol nálad van a gáma installálva.
Aztán hajrá 😊
Ha gond van írj.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Szedem le a #4506 bejegyzés cuccat.Nekem a Goty verzio van meg.
Még nem csatlakoztam igy multiban..(csak online kliensekkel futo gamet toltam neten)..azaz elöfordulhat fennakadás majd?
/egy dilettáns aggályai😊)))
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Thank God, I\'m a Lada owner!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Lenne egy kérdésem... most a resistance-al játszom és a tankos küldetésnél, ahol el kell foglalni Moldrava-t, majd meg kell védeni, ott állok 3 tankkal , ki van írva, h HOLD és senki nem jön... Ilyenkor mi van? Grenade emberek is bent vannak a városban, már csak ellenség kéne...
http://community.bistudio.com/wiki/Cold_War_Rearmed:_Demo
http://community.bistudio.com/wiki/CWR
#ofp.hu@irknet
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hosszú idõ után újra elõvettem a játékot (GOTY).
De nem teljesen emlékszem, hogy az alapjátékban (1985) a 4. pályán lehetséges-e idõben eljutni a Morton-i evakuációs pontra. Valahol olvastam, hogy van egy jármû a közelben, amivel el lehet jutni odáig.
Mert ugye ha nem sikerül, akkor az új evakuációs pontra kell menni, ahol elkapnak, majd kiszabadulsz... stb
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Nem kell a Res könyvtárba rakni.
Milyen hibaüzit ír és mikor? Kicsomagoláskor, vagy indításkor?
Javítást beraktad a megfelelõ helyre?
Boconadi!
Már nem aktuális a mail. A #4506-ban minden info megtalálható.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként meg ilyen felhasználó nem található Furtos(space)3600, csak ilyen: furtos3600
vegyél fel skypeon
Furtos 3600
A Béna.
Ha nem tudod hogyan kell Mod-al gámázni, segítek.
Sok szeretettel várjuk a futócélpontnak jelentkezõket a BASC OFP szerverre 😊
IP: 89.186.105.3
Port: 2234
Mielõtt hirtelenkedve kapkodnátok az asztalon az OFP indító ikon felé, töltsétek le az alábbi linkekrõl a BASC MOD 1.71UE (~262Mega)cuccot és egy kis javítást (~72K) hozzá, mert csak ezzel a mod-al lehet sasszézni a szerveren.
BASC MOD 1.71UE
Javítás
tpM'91!
Elméleti armahu-s OFP szerveren multizni olyan, mint fejben dugni...
Mélerdémon beszólt, hogy nemZSÍR ez a vipmailos cím 😞
Van valami jobb?
Nem szeretnélek megbántani, vagy megtörni lelkesedéssel teli tenniakarásod, de nem tudom megkerülni a kérdést, hogy mi értelmét látod 2007. végén egy több mint 5 évvel ezelõtt megjelent játéknak honlapot készíteni?
Mivel tudnád meglepni azt a maroknyira zsugorodott magyar OFP megszállottat akik -a kezdetektõl fogva- még manapság is aktívan játszák e zseniális, remekbeszabott bughalmazt, és gyakorlatilag a program minden bitje szinte személyes ismerõsük?
Most lépjünk túl azon, hogy -legalábbis ma- az oldalad linkjei egyáltalán nem mûködnek, de amikor mûködött a 4497-ben beszúrt link, ránéztem. Na azt még kár volt közkincsé tenni...
Javaslom, hogy inkább nézegesd az Armed Assault.hu oldalon az OFP szekciót, vagy nosztalgiázz egyet a ZSÍRklán OFP-s honlapján, vagy gyere multizni a battonyai BASC OFP szerverre😊
Elkeztem egy Operation Flashpoint-al foglalkozó oldalt csinálni. Még nincs rajta sok cucc, ha valaki akar segíteni a szerkesztésben, vagy szerkesztõ akar lenni, írjon e-mailt: [email protected]
#ofp.hu@irknet
OFP2-rol tudunk valamit? 2008 Q1-ben jon?
Suzuki Swift GL 1.3
#ofp.hu@irknet
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Eltarthat egy darabig.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mindig mikor leulok jatszani, az a server, amelyiken CTI-van, mindig megy, es neha 1-2 orat jatszanak, CTF-et meg utalom, igy nem tudok mit csinalni 😊
Elõbb a 170 megásat másold, majd arra a 140 megásat (Vagy mennyi, lényeg hogy elõször a nagyobbikat). Mikor a kisebbiket másolod ott mindent írj felül amit kér.
Ezután menj ki az asztalra és hozz létre egy parancsikont (jobb gomb, parancsikon létrehozása) Add meg neki a helyét (FLASHPOINTRESISTANCE.EXE -t), adj neki vmi nevet, pl: Operation Flashpoint - Ap5 mod majd befejezés. Ezután kész a parancsikonod. Kattints rá jobb gombal, válaszd ki a tulajdonságokat. Ezután fenti füleknél a Parancsikont, és a cél helyére írd be ezt a sort (töröld ki ami ott van):
"C:\Program Files\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" javascript:var rc=window.clipboardData.setData('Text','c:\\games\\operationflashpoint\\flashpointresistance.exe -nomap -nosplash -connect=ofp.hu -port=2240 -mod=ap5_gold -password=ofphu ')
a "C:\Program Files\Operation Flashpoint\FLASHPOINTRESISTANCE.EXE" természetesen az a hely ahol az indito file van, szóval ha neked máshol van akkor írd át!
Ezután alkalmaz, majd OK -ot nyomsz. Kétszer kattintassz az ikonra és el is indul a játék. Be fog jönni hogy 'Waiting for server' , ott egyszerûen csak nyomj egy esc -et, mert a magyar ap5 server már nem üzemel 😞"teesék multkor ez a telepítés mûködött de most nincs baz file :@pedig már 2x leszredtem hát vmi rsosz de nem:S
#ofp.hu@irknet
Coldfire [email protected] az msn címem😄